Jautājums par viesnīca Magnat 2*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Lūdzu, norādiet savu pilno vārdu. viesnīcas Magnat direktors
Viesnīca šo informāciju nesniedz. Konflikta būtība - Viņi atsakās sniegt Darbu aktus, kas veikti kopš 2013. gada maija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2014-01-2310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар sent2008
Kad es atpūšos kādā viesnīcā, man ir dziļi vienaldzīgs mans pilns vārds. Direktors un kam kādus aktus neparakstīja. Tādi tūristi kā es sazinās šajā forumā un, manuprāt, viss iepriekš minētais, tāpat kā es, ir pilnīgi vienaldzīgs.
Veikto darbu akti “slēdz” iepriekš noslēgtos līgumus, līgumā ir pilns nosaukums. direktors.
аватар travelsita
Veikto darbu aktus sastāda pēc līguma noslēgšanas un darbu veikšanas. Līguma preambulā un pēdējā lappusē ir parakstītāja vārds. Ja līguma nebija, tad aktu neviens neparakstīs.
аватар hatinka
Nu, ne gluži tā par saistošu rakstisku līgumu. Bet mūsu valsts realitātē par darbībām (un jums acīmredzot ne tikai tas patīk, bet gan uzņēmuma izdevumu apstiprināšanai) jums ir jāvienojas, kaut arī mutiski, bet iepriekš !!! Ņemot vērā to, ka jūs nezināt uzņēmuma nosaukumu, es neredzu jēgu meklēt pilnu direktora vārdu. Visticamāk, viesnīca ir veidota kā FOP uz vienu nodokli. Parasti nedod darbības neizklausās nopietni. Lūdzu, aprakstiet situāciju sīkāk.
аватар tibeolga
Jā. Man jāapstiprina izdevumi. Vienošanās nebija. izrakstīts rēķins. Viņi to neatdeva uzreiz, atsaucoties uz nedēļas nogali, solīja nosūtīt pa pastu. Negaidīja. Tagad viņi atsakās to dot pat kurjeram.
аватар hatinka
Tas ir, jūs viņiem pārskaitījāt naudu ar pārskaitījumu, vai ir rēķins un dzīvesvietas fakts (ir jūsu dzīvesvietas foto, liecinieki)? Viņi par kaut ko ir stulbi) Kāda iemesla dēļ viņi tagad nerīkojas? Galu galā, jūs varat pieprasīt atmaksu, ja cho) Tas ir arī gemorno, taču tie ir daudz sliktāki nekā vienkārši nosūtīt jums pa tālruni. Ja no viņiem ir ziepju vēstules par to, ka viņi jums nosūtīs aktus utt., tad tās vispār ir dīvainas)))
Kurš priekšmets ir norādīts ar SF? Irtsgovua tīmekļa vietnē ir juristu un uzņēmēju fiziķu datubāze, apskatiet viņu reģistrācijas datus. Tagad ir atklāti arī dati par dibinātājiem. Nodokļu tīmekļa vietnē ir arī pāris bāzu.
Ir arī kārtība / grāmatvedības vietnēs / par to, kā rīkoties, ja piegādātājs atsakās sniegt dokus / nodokļu reģistrācijas apliecību vai aktu vai ko citu /. Tiesa, tur viss nav vienkārši, bet lasīt vajag.
Un kāpēc viņi neņēma aktu uz vietas, kad viņus izlika? Bet es neredzu jēgu rīkoties. Varbūt ir banāls abu grāmatvežu pārpratums par šī dokumenta būtību, un grāmatvede steidzas kā starpnieks, neko nesaprotot?
аватар tibeolga
Paldies par atbildi. Es kaut kā aizmirsu par juridisko personu reģistru un FOP. Es tur varu atrast datus. Tūlīt man netika dots akts, kas attiecas uz nedēļas nogali. Akta nozīme ir tāda, ka viņi vēlas kaitināt. Manai grupai bija pretenzijas par izmitināšanu, apkalpošanas līmeni un direktores rupjību. Es zinu visu procedūru. Viss, kas man bija vajadzīgs, bija dati. Liels paldies.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Magnat 2*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl