Sanatorii Verkhovina 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.310
4.3 Numurs
3.3 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Sanatorija pieņem pieaugušos un vecākus ar bērniem ārstēšanai un atpūtai. Sanatorijas galvenais medicīniskais profils ir vielmaiņas traucējumi, gremošanas sistēmas, elpošanas orgānu, asinsrites, nervu sistēmas, endokrīnās sistēmas, muskuļu un skeleta sistēmas slimības. Sanatorijā tika atvērta rehabilitācijas hematoloģijas nodaļa asinsrades orgānu slimību ārstēšanai (dažādas etioloģijas dzelzs deficīta anēmija, arī pēc radiācijas traumām).Vairāk →
аватар tany-1978
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vai tur tagad kā ds atpū š as? Var nofotografē t ī stu, kā ir tagad, apstā kļ i un ē diens. … Tomēr ▾ Vai tur tagad kā ds atpū š as? Var nofotografē t ī stu, kā ir tagad, apstā kļ i un ē diens.
аватар succuub
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bija mē rķ is pavadī t nedē ļ u sanatorijā (lai kļ ū tu veselī gā kam svaigā gaisā , ā rstē tos ar ā rstniecisko ū deni) Dzī ves apstā kļ i - nekur sliktā ki, ī paš i par diezgan pieklā jī gu samaksu Sanatorija ir sadalī ta ē kā s - atseviš ķ a ē damistaba, vairā kas atseviš ķ as dzī vojamā s ē kas utt. … Tomēr ▾ Bija mē rķ is pavadī t nedē ļ u sanatorijā (lai kļ ū tu veselī gā kam svaigā gaisā , ā rstē tos ar ā rstniecisko ū deni)
Dzī ves apstā kļ i - nekur sliktā ki, ī paš i par diezgan pieklā jī gu samaksu
Sanatorija ir sadalī ta ē kā s - atseviš ķ a ē damistaba, vairā kas atseviš ķ as dzī vojamā s ē kas utt.
Apkure bija tik vā ja, ka ē damzā lē atpū tnieki ē da virsdrē bē s un cepurē s, svī tā no loga iekš puses bija lā stekas!
Karstā ū dens padeve notiek pē c grafika, bet pusotru dienu nesagaidī jā m. (tas ir temperatū rā -16 aiz loga)
Viss ir panī kumā
Ē diens ir ļ oti slikts. Piemē rs: brokastis - auksts miltu kastrolis, griķ i - 100 g, gaļ a - 30 g, svaigi kā posti, maize un sviests un tē ja, vakariņ ā s viss tā pat, tikai š tovē ti kā posti.
Tuvumā nav infrastruktū ras
Mē s nekad nemē ģ inā jā m ū deni - mē s nevarē jā m izturē t sliktos apstā kļ us (lai gan mums bija jā maksā par ā rstē š anu).
ja vē laties atgriezties izsalkuš ā un nabadzī gā s perestroikas laikos - nā c uz sanatoriju "Verkhovyna" (Sojas ciems, Mež gorija)
аватар ZEOS_UA
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apstā kļ i ir spartiski. Telpas nav ē rtas un mitras. Ū dens ir plā nots un ne vienmē r ir pieejams. Padomju ē dnī cas ē diens nav garš ī gs, lai gan ir diē tisks. Es nevaru pateikt pietiekami daudz labas lietas par apstā kļ iem. Cilvē ki ir brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Apstā kļ i ir spartiski. Telpas nav ē rtas un mitras. Ū dens ir plā nots un ne vienmē r ir pieejams. Padomju ē dnī cas ē diens nav garš ī gs, lai gan ir diē tisks. Es nevaru pateikt pietiekami daudz labas lietas par apstā kļ iem. Cilvē ki ir brī niš ķ ī gi.
Милости просим, купайтесь) Приятного аппетита. Во всей красе. Как то не приятно в такой водичке купаться. Туалет.
аватар julstep
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Skhodnitsa LOK "Verkhovyna". Mē s jutā mies kā angļ u pansionā tā . Ļ oti uzmanī gs personā ls saimnieka Nerona Romanovič a vadī bā , kurš no agra rī ta lī dz vē lai naktij visus turē ja zem sava skatiena (personā ls) un vienmē r atrada labus vā rdus, sniedza palī dzī bu un atbalstu atpū tniekiem. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Skhodnitsa LOK "Verkhovyna". Mē s jutā mies kā angļ u pansionā tā . Ļ oti uzmanī gs personā ls saimnieka Nerona Romanovič a vadī bā , kurš no agra rī ta lī dz vē lai naktij visus turē ja zem sava skatiena (personā ls) un vienmē r atrada labus vā rdus, sniedza palī dzī bu un atbalstu atpū tniekiem. Istaba par samaksā to naudu ir neslavē jama. Istaba ir silta (Verkhovynā ir sava katlu telpa) un papildus ir arī elektriskais sildī tā js tiem, kam visu laiku ir ī paš i auksts, karsts un auksts ū dens, TV (satelī ts), ledusskapis, elektriskā tē jkanna un tas ir standartā . Divguļ amā gulta, gultas tiek mainī tas katru nedē ļ u, dvieļ u maiņ a divas reizes trī s dienā s, skapis, kumode, spogulis, kafijas galdiņ š , mē teļ u pakaramais. Ē diens - neviens tik daudz neē dī s un viss ir kā mā jā s garš ī gi bez ē dnī cas garš as. Atcerē jos padomju kefī ra garš u, dzī vu bez konservantiem ar divu dienu derī guma termiņ u. Ja kā dam nepiecieš ams kaut kas ī paš s (piemē ram, atseviš ķ as ē dienreizes vai veģ etā rieš i), varat vienoties par gatavoš anu. Teritorijā atrodas restorā ns tiem, kas vē las nogarš ot noķ erto un jū su priekš ā pagatavoto foreli. Medicī niskā bā ze ir bez Truskovecas darbī bas jomas, procedū ru saraksts ir pieticī gs un ā rsts var ieteikt ū dens avotu un daudzumu, nerē ķ inieties ar vairā k. Tač u ī paš a uzturē š anā s Skhidnicā nozī me ir dzeramais ū dens, pastaigas un klimata ā rstē š ana ekoloģ iski tī rā vietā . Tā nu, pamē ģ inā juš i vannā un pā ris masā ž as (tas viss ir cenā ), atteicā mies no procedū rā m un trī s reizes dienā gā jā m pie avotiem un slodzes pietika. Verhovinā pie administratores var iznomā t velosipē dus un gumijas zā bakus pastaigai pa mež u slapjā . Ko vē l var piebilst - Skhodnitsa ir kū rorts, kas attī stā s, ap to ir daudz bū vniecī bas, kas ir nedaudz kaitinoš as, ī paš i lielas kravas automaš ī nas. Gribē tos ticē t, ka tad, kad viss bū s uzbū vē ts, viss bū s galī gi nervozs. Un bē rniem š ajā kū rortā vē l nav ko darī t, viņ iem nav nekā das izklaides, tā pē c labā k atstā t savus mī ļ os bē rnus mā jas uzraudzī bā un atpū sties un izbaudī t, ko arī jums no sirds novē lu.


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums soimy
‹ Viesnīca Sanatorii Verkhovina 3*

Санаторий принимает на лечение и отдых взрослых, и родителей с детьми. Основной медицинский профиль санатория – нарушение обмена веществ, заболевания органов пищеварения, органов дыхания, системы кровообращения, нервной системы, эндокринной системы, костно-мышечной системы. При санатории открыто реабилитационное гематологическое отделение для лечения заболевания органов кроветворения (железодефицитные анемии различной этиологии, в том числе после радиационных поражений).

Atrašanās vieta Санаторий «Верховина» расположен в зоне бальнеологического курорта Соймы в с. Соймы в 2 км от г. Межгорье в Украинских Карпатах, в живописной горной местности, окруженной цепью гор, покрытых буком и елью, на высоте 600 м над уровнем моря в узкой долине реки Рика, недалеко от известного озера Синевир.
Pludmalē
Viesnīcā

Кинозал, библиотека, кафе, бар, автостоянка, спортивная площадка, концерты, экскурсии и туристические походы, рыбалка, купание в реке, горнолыжные трассы с подъемниками.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Два спальных корпуса:
двухкомнатные двухместные номера «люкс» (ванна, душ, умывальник, туалет);
двухместные, трехместные номера (душ, умывальник, туалет);
двухместные номера (умывальник в комнате, душ и туалет );
трехместные, четырехместные номера (душ, умывальник и туалет).

Istabās

Шкаф для одежды, телевизор, санузел.

Adrese Межгорье, с.Сойми. 1.
Tālruņi: +38 (03146) 2-60-44.
380995641812
380685553528.
Tīmekļa vietne: Sanatorii Verkhovina
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.