Trembita 2*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Mižhirija
8.2 Numurs
9.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.4 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Privāta Eiropas stila viesnīca atrodas Mezhgorye ciematā 450 metru augstumā virs jūras līmeņa. Synevyr nacionālais parks atrodas 14 km attālumā. 200 m līdz pacēlājiem Alliance (700 m, 1000 m, 1500 m), 15 km līdz pacēlājiem Kamjankā, 20 km līdz Pylypets. Tuvākais veikals 150 m. Piemērots relaksējošai atpūtai.Vairāk →
аватар Tanya_Andy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ē rti un mā jī gi. Tī rs un ē rts numurs, bet Wi-Fi ir vā jš . Lieliski skati, kalni un upe. Netā lu no lifta. Garš ī gs ē diens. Viesmī lī gs un sirsnī gs personā ls. Tikai patī kamas atmiņ as. Ieteicams! … Tomēr ▾ Ļ oti ē rti un mā jī gi. Tī rs un ē rts numurs, bet Wi-Fi ir vā jš . Lieliski skati, kalni un upe. Netā lu no lifta.
Garš ī gs ē diens. Viesmī lī gs un sirsnī gs personā ls.
Tikai patī kamas atmiņ as.
Ieteicams!
аватар OlgaStuk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika! Visa 5 cilvē ku ģ imene ieradā s nedē ļ as nogalē . Liels apzaļ umots pagalms ar bā rbekjū , lapenē m, š ū polē m, slidkalniņ iem, batutu un autostā vvietu. Ap 360 grā diem - kalni-kalni. . . Blakus, pē c 100 metriem ir upe. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika!
Visa 5 cilvē ku ģ imene ieradā s nedē ļ as nogalē .
Liels apzaļ umots pagalms ar bā rbekjū , lapenē m, š ū polē m, slidkalniņ iem, batutu un autostā vvietu. Ap 360 grā diem - kalni-kalni. . . Blakus, pē c 100 metriem ir upe. Skaistules!
Ē dā m restorā nā : virtuve ir garš ī ga, bet man personī gi ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga. Ļ oti uzmanī gi viesmī ļ i Evgenia un Lyuba. Cenas ir adekvā tas.
Istabas tī ras, koka gultas, gultas veļ a ļ oti tī ra, jauna. Ē dienu paņ ē mā m lī dzi un ledusskapis istabā ļ oti noderē ja. Karsts ū dens visu diennakti.
Patieš ā m, skaņ as izolā cija ir slikta, bet neviens mani netraucē ja, un mē s arī nevienam netraucē jā m.
Pē c 200 metriem no moteļ a atrodas krē slu pacē lā js (60 UAH vienam pieauguš ajam un 50 UAH bē rnam). To var redzē t tieš i no pagalma.
Man ļ oti patika ekskursija uz Sinevyru. Iesaki!
Novē lu Trembitai labklā jī bu un uz drī zu tikš anos!
аватар marina8_saf
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s 3 dienas. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i uz 10 minū tē m. izmantojot internetu. Nekas ī paš s nebija gaidā ms. Izī rē jā m istabu uz 4 personā m. Divi pieauguš ie un 2 bē rni. Divas blakus istabas, c/a - diezgan tī rs, silts ū dens visu diennakti, ledusskapis, TV, Wi-Fi - viss darbojā s, nav kondicioniera, bet domā ju, ka tas tur nav vajadzī gs - istaba ir diezgan forš a . … Tomēr ▾ Uzturē jā s 3 dienas. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i uz 10 minū tē m. izmantojot internetu. Nekas ī paš s nebija gaidā ms. Izī rē jā m istabu uz 4 personā m. Divi pieauguš ie un 2 bē rni. Divas blakus istabas, c/a - diezgan tī rs, silts ū dens visu diennakti, ledusskapis, TV, Wi-Fi - viss darbojā s, nav kondicioniera, bet domā ju, ka tas tur nav vajadzī gs - istaba ir diezgan forš a . Pirmajā stā vā ir karstais ū dens, kā arī dzeramais avota ū dens.
Restorā ns - bijā m tikai brokastis, pasū tī jā m pā rslas, olas, pankū kas, salā tus un kafiju. Viss bija garš ī gi.
Teritorija neliela, bet kopta. Bē rniem ir batuts, tenisa galds, š ū poles.
Autostā vvieta teritorijā , bez papildus maksas!
Personā ls ļ oti viesmī lī gs, neuzbā zī gs, ļ oti apmierinā ts.
Kopumā motelis atbilst tā.2 *
аватар din-nikolaev
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su atvaļ inā jums izvē rtā s "ar blī kš ķ i"! . Atpū tuš ies 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi. Bet viņ i nenož ē loja, ka izvē lē jā s Trembitu. Skaistums visā . Tī rī ba ir visur. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums izvē rtā s "ar blī kš ķ i"! . Atpū tuš ies 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi. Bet viņ i nenož ē loja, ka izvē lē jā s Trembitu. Skaistums visā . Tī rī ba ir visur. Personā la meitenes smaida. Visur paviljoni, ziedi, zā le. Fotogrā fija ir patiesa. Viņ i gatavo garš ī gi. Izmē ģ inā jā m gandrī z visus ē dienkartē iekļ autos ē dienus. Saimniece Nadija ir mī ļ a un draudzī ga (ļ oti vienkā rš a). Viens trū kums - slikta skaņ as izolā cija kotedž ā . Var dzirdē t visas kaimiņ u sarunas. Bet tomē r svē tki bija lieliski! Paldies Ruslanai administratorei - viņ a vienmē r pamudinā s, palī dzē s un ieteiks. Viņ i negribē ja doties prom. Paldies darbiniekiem un "Trembitas" saimniekam par tik brī niš ķ ī gu atpū tu!! ! !
аватар begun
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies č etri, 2 pieauguš ie, 2 bē rni, no 2015. gada 3. lī dz 11. novembrim. Izī rē jā m 6. istabu otrajā kotedž ā . Tagad kā rtī bā . Tiklī dz atrodaties "Trembitas" teritorijā - tu saproti, ka esi pasakā! ! ! Ļ oti skaista, kopta teritorija. … Tomēr ▾ Atpū tā mies č etri, 2 pieauguš ie, 2 bē rni, no 2015. gada 3. lī dz 11. novembrim. Izī rē jā m 6. istabu otrajā kotedž ā . Tagad kā rtī bā .
Tiklī dz atrodaties "Trembitas" teritorijā - tu saproti, ka esi pasakā! ! ! Ļ oti skaista, kopta teritorija. Apkā rt izkā rti ziedi, viss zied un zaļ o, un tas ir oktobrī !
Numurs. Neticama tī rī ba! Jauna gultasveļ a, tī ri izgludinā ti dvieļ i, ne puteklī š a nekur, ne kripatiņ a nekur, duš as telpa spī d!! !
Katru dienu darbinieki tī rī ja istabu, dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m.
Uzturs. Restorā nā varat pasū tī t jebko katrai gaumei. Cenas pieņ emamas, ē diens brī niš ķ ī gs, izmē ģ inā jā m gandrī z visus ē dienus, nav par ko sū dzē ties! Paldies š efpavā riem!! !
Viss personā ls, sā kot no ī paš niekiem lī dz apsargam, ir ļ oti draudzī gs un labsirdī gs.
Es gribē tu nā kt vē lreiz!! !
Saimniece Nadež da, administratore Ruslana un viņ as vī rs Aleksandrs, kas sagaidī ja mū s no vilciena Volovecā un vadī ja mini ekskursiju pa Mež gori, pavā ri, viesmī les, š oferu gidi, Maryana un Vasī lijs, LIELS PALDIES PAR LIELU ATPŪ TU! ! !
аватар leta75
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopš ieraš anā s ir pagā jusi nedē ļ a, un manas domas joprojā m ir atvaļ inā jumā . Neaizmirstama emocionā li bagā ta atvaļ inā juma nedē ļ a. Kā da tur skaista, Karpatu daba. Ja vē lies atpū sties, tad "TREMBITA" jau tevi gaida. … Tomēr ▾ Kopš ieraš anā s ir pagā jusi nedē ļ a, un manas domas joprojā m ir atvaļ inā jumā . Neaizmirstama emocionā li bagā ta atvaļ inā juma nedē ļ a. Kā da tur skaista, Karpatu daba. Ja vē lies atpū sties, tad "TREMBITA" jau tevi gaida. Tī rī ba istabā s (ikdienas uzkopš ana), lieliska virtuve, ekskursijas pa Aizkarpati. Individuā la pieeja katram atpū tniekam. Meitenes restorā nā riņ ķ o ap tevi ar smaidu un š armu. Pirts ar baseinu - SUPER!! ! ! Zems loks un milzī gs cilvē ks PALDIES visam personā lam. Nadež da un Pē teris - lai Dievs jū s svē tī un ilgu mū ž u jū su atvasei "Trembita"!! ! ! Tik atvē rtus un strā dī gus cilvē kus mū sdienā s var atrast reti. Ī paš s ieteikums ir vietē jais "Spotykach". Visas moteļ a tī mekļ a vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir patiesas. Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар axiles3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca ar ļ oti jauku personā lu! ! ! ! ! Atpū tā s no 11. lī dz 18. maijam. Viesnī cā ir labs ē diens. Ir rotaļ u laukums - mū su bē rnam ļ oti patika. Viesnī cai ir ē rta atraš anā s vieta: blakus (200m) lifts, var uzkā pt kalnā . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar ļ oti jauku personā lu! ! ! ! ! Atpū tā s no 11. lī dz 18. maijam. Viesnī cā ir labs ē diens. Ir rotaļ u laukums - mū su bē rnam ļ oti patika. Viesnī cai ir ē rta atraš anā s vieta: blakus (200m) lifts, var uzkā pt kalnā . Skatu no augš as grū ti aprakstī t vā rdos! ! ! ! ! Var rezervē t ekskursijas. Netā lu atrodas Sinevī ras ezers, Shipit ū denskritums. Vē los pieminē t brī niš ķ ī go gidi Marianu, visas ekskursijas bija ļ oti izzinoš as un interesantas! ! ! ! ! Vuč kovas ciemā (10 km no Miž hirijas) atrodas geizers. Sita strū klaku apmē ram reizi 2 stundā s. Gaidī jā m nedaudz vairā k kā.2 stundas, bet ir pilnī gs atslā bums, pietrū kst pat mobilo sakaru. Paš ā pilsē tā ir pā ris restorā ni, bazā rs, kur var iegā dā ties ļ oti garš ī gu vietē jo kū pinā jumu un Aizkarpatu vī nu! Ir vietē jais alus (kura cena un kvalitā te atstā j daudz ko vē lē ties). Apkā rt tī rā kais gaiss, kalnu virsotnes, minerā lavoti. Kopumā katrs atradī s kaut ko sev.
Lai jaukas brī vdienas
! ! ! ! ! !
аватар nkolaychuk1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izmitinā ja mū s bez problē mā m, ļ oti patī kams personā ls, ī paš i administratore: izrā dī ja viesnī cas teritoriju, pastā stī ja, kur apkā rtnē jā iet, kur jā iet un ar ko doties ekskursijā s. Atpū tā mies ekonomikā , pirmā s dienas bijā m vieni (tualete un vanna divā m istabā m), tā tad reā li dabū jā m "Lux" istabiņ u par ekonomisku cenu. … Tomēr ▾ Izmitinā ja mū s bez problē mā m, ļ oti patī kams personā ls, ī paš i administratore: izrā dī ja viesnī cas teritoriju, pastā stī ja, kur apkā rtnē jā iet, kur jā iet un ar ko doties ekskursijā s.
Atpū tā mies ekonomikā , pirmā s dienas bijā m vieni (tualete un vanna divā m istabā m), tā tad reā li dabū jā m "Lux" istabiņ u par ekonomisku cenu. Vannas istaba tika tī rī ta katru dienu, tika atnestas ziepes un š ampū ni (lai gan š ampū nu uzņ ē mumi daž ā dā s dienā s bija atš ķ irī gi). Viņ i netī rī ja mū su istabu, lai gan, kad aizmirsā m paņ emt tē jkannu uz reģ istratū ru un atgriezā mies no ceļ ojuma, viņ i par to mums izteica piezī mi un teica, ka telpas ir iztī rī tas un tē jkanna ir pamanī ta (nekas nav mainī jies istabā pat spalvas bija atstā tas uz grī das) .
Slikta skaņ as izolā cija, var dzirdē t visu, kas notiek blakus istabā s, un skaņ a no koridora ir kā no savas istabas.
Kas attiecas uz vannas istabu, tā bija slē gta ar divā m slē dzenē m (ar vienu neaizveras), ja aizvē ra no iekš puses, tad cilvē ks var atvē rt ar atslē gu. Griesti bija zemi un slī pi. Cilvē kam 1.75 vajadzē tu pieliekties vannasistabā , es klusē ju par tualeti zē niem augstā k.... problē ma ar izkā rtojumu, bet arī nepatī kama.
Trī s ligzdas istabā + galda lampa un ligzda tā lu no gultas. Jebkurā gadī jumā , lai izslē gtu gaismu, jums ir jā izkā pj no gultas.
Vispā r istabā bija ledusskapis un televizors - darbojā s labi, daudz kanā lu, galds pie loga un divas glā zes un gulta. Vispā r dzī vei pietiek.
Mantas nevar izņ emt no istabas, bet administrā cija atpū tai izsniedz segas, restorā nā var palū gt traukus, bez problē mā m nesa arī malku uz grila. Wifi istabā darbojā s labi, varē ja skatī ties filmas no klē pjdatora.
Teritorija ir sakopta, zied puķ es, ir sauļ oš anā s krē sli, daudzas lapenes, š ū puļ krē sls (bija viens), goydalki. Var spē lē t galda tenisu vai lū gt kā rtis (paņ ē mā m kā rtis, jo nemā kam spē lē t tenisu). Naktī s viss ir ļ oti skaisti izgaismots.
Restorā nā neē dā m, bet blakus ir bū da (vidū ​ ​ sagruvusī ē ka izrā dī jā s ļ oti mā jī ga un ar ļ oti garš ī gu virtuvi).
Мишка на территории отеля.
аватар ploticyna
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es runā š u ī si, lai gan es patieš ā m vē los iesniegt petī ciju. No "+": netā lu ir krē slu pacē lā js ar 2.5 km nolaiš anos, bet mē s to neizmē ģ inā jā m, jo ​ ​ sniegs nokusa; Ir laba grila zona; "Restorā nā " ir kafijas automā ts un gards bulgā ru sausais vī ns; Personā ls atsaucī gs, ī paš s paldies viesmī lei Oksanai; Ir iespē ja pasū tī t ē dienu istabā ; Tagad diemž ē l "-": 6. … Tomēr ▾ Es runā š u ī si, lai gan es patieš ā m vē los iesniegt petī ciju. No "+": netā lu ir krē slu pacē lā js ar 2.5 km nolaiš anos, bet mē s to neizmē ģ inā jā m, jo ​ ​ sniegs nokusa; Ir laba grila zona; "Restorā nā " ir kafijas automā ts un gards bulgā ru sausais vī ns; Personā ls atsaucī gs, ī paš s paldies viesmī lei Oksanai; Ir iespē ja pasū tī t ē dienu istabā ; Tagad diemž ē l "-": 6. istabā treš ajā stā vā kā pagrabā viesistabas logi ir niecī gi un gaisma no vienas spuldzes, š ķ iet, uz 20w, bet guļ amistabā gaisma sit visus nakts pa logu no projektora pretī kaimiņ iem, aizkars nekā dā gadī jumā ; Mē beles ir nekvalitatī vas, baidī jā s, ka kaut kas nesaplī sī s un norakstī s uz mums (kā tas bija pirtī duš as telpā , kad no ū dens spiediena izsita gaisa atveri, pē c kuru tas uztriecā s uz flī zes - viņ i mū s apvainoja, ka mē s tos uzstā dā m nā kamajiem apmeklē tā jiem, samaksā ja cenu par jaunu, savukā rt š is, kā mums teica, "tauki nav vajadzī gi"); Kaimiņ a suns rej visu nakti; Spilveni ir nā ve alerģ ijas slimniekiem, spalvas nā k ā rā no visā m pusē m; Apkure ekonomiska, bē rni salst, lai gan paradokss bija tā ds, ka izbraukš anas dienā ieslē dza tā du temperatū ru, domā ju, ka baterijas plī sī s minimā li, nā cā s pilnī bā izslē gt; Viesnī cu izvē lē jos, balstoties uz atsauksmē m, kas slavē ja virtuvi. acī mredzot mainī ja pavā rus, tā kā nebija garš ī gi pat manam nepretenciozajam vī ram, jo ​ ​ ī paš i viss ir ļ oti cepts un viņ i arī než ē loja sā li, bē rni atteicā s ē st zupas, viņ i pasniedza tos, bet kad atnesa man banosh no pagatavojamā s putras (piepilda ar verdoš u ū deni un gatavs) es jutos kā pilnī gs muļ ķ is. . . lai gan uz pankū kā m nav pretenziju, visi ē da ar prieku; Padomi: Mezhihirya nav ko darī t, ja vē laties slē pot, dodieties uz Izky, jū s to nenož ē losit. Tā pat der aizbraukt uz Arniku, kas atrodas Sinevī ru rezervā ta teritorijā , kur pastaigā ties vienatnē ar dabu, bet kalnu pā rgā jienu cienī tā jiem ir tieš s ceļ š uz Koloč avu, tur ir marķ ē ti marš ruti.
аватар oibtxbfb
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta. Saimnieki ir laipnā kie cilvē ki, visi pamudinā ja, palī dzē ja. Mē s atradā m lielisku gidu. Trembita viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s ē rtā atraš anā s vieta, salī dzinot ar reģ iona apskates vietā m. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta. Saimnieki ir laipnā kie cilvē ki, visi pamudinā ja, palī dzē ja. Mē s atradā m lielisku gidu. Trembita viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s ē rtā atraš anā s vieta, salī dzinot ar reģ iona apskates vietā m. Nu, restorā ns. Es nevaru apbrī not viņ u ē dienu. Ļ oti garš ī gi un lielas porcijas, vienkā rš i pā rē dies. Laba infrastruktū ra, blakus upe un kalni. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums trembita
‹ Viesnīca Trembita 2*
2 atbildi

Частный отель европейского типа находится в поселке Межгорье на высоте 450 метров над уровнем моря. Расстояние до национального парка Синевир составляет 14 км. 200 м до подъемников Альянс (700 м, 1000 м, 1500 м), 15 км до подъемников в Камянке, 20 км до Пилипца. Ближайший магазин в 150 м. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Ивано-Франковск находится в 97 км.
Viesnīcā

Стоянка для автомобилей с видеонаблюдением, беседка с мангалом.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Две сауны, в каждой — бассейн, комната отдыха. Походы в горы, собирание грибов и ягод. Постоянно действующая выставка художественных работ известного на территории Серебряной земли резчика по дереву Петра Шегды с Межгорья. Организация экскурсий, трансфер к подъемникам, прокат горнолыжного снаряжения. Лыжная школа.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Деревянный трехэтажный отель на 9 номеров, двухэтажный коттедж на 6 номеров.

Istabās

В каждом номере имеется телевизор с кабельными каналами и холодильник. В собственной ванной комнате есть фен. Из окон открывается вид на горы. В номере также установлен рабочий стол, ТВ, холодильник.

Adrese Закарпатская область, пгт. Межгорье, ул. Хустская, 62 а
Tālruņi: +38 066 118 5187,
+38 098 748 3198
Tīmekļa vietne: Trembita
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.