Vasanna 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
8.5 Numurs
8.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Chalet "Vasanna" ir koka kalnu mini viesnīca Ukrainas Karpatos, mājīguma un komforta oāze. Dabiski materiāli, minimāli apstrādāts koks, siltas krāsas. Kotedža ir piemērota ģimenes atpūtai Karpatos, korporatīvām sanāksmēm, ballītēm ar draugiem un mīļajiem, kā arī vienkārši kārtīgai atpūtai kalnos vasarā un ziemā.Vairāk →
аватар kras4enko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar atpū ties Vasannā . Viesnī ca atrodas kalnā , kaimiņ u nav, ir tikai pļ avas un ļ oti skaists diž skā barž u mež s. No pagalma paveras neticams skats uz kalniem. Viss bū vē ts no dabī giem materiā liem, plaš as telpas, apkā rt tī rī ba un kā rtī ba, ir WiFi. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū ties Vasannā . Viesnī ca atrodas kalnā , kaimiņ u nav, ir tikai pļ avas un ļ oti skaists diž skā barž u mež s. No pagalma paveras neticams skats uz kalniem. Viss bū vē ts no dabī giem materiā liem, plaš as telpas, apkā rt tī rī ba un kā rtī ba, ir WiFi. Saimnieki ir ļ oti jauki cilvē ki, nekā du problē mu noorganizē s ekskursiju vai jebkā du braucienu, ja ieradī sieties bez maš ī nas. Viņ iem ir daudz plā nu, lai uzlabotu atpū tas apstā kļ us, sā kā s rekonstrukcija un baseina paplaš inā š ana pagalmā . Mums patika viss.
аватар ylorik58
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca ir bū vē ta no dabī giem materiā liem. Istabas mā jī gas, viss koka, var labi elpot un gulē t. Garš ī ga gatavoš ana. Skaisti skati pa logiem. Ir peldbaseins, lapene, š ū poles, bā rbekjū , klā ja krē sli utt. … Tomēr ▾ Patika viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca ir bū vē ta no dabī giem materiā liem. Istabas mā jī gas, viss koka, var labi elpot un gulē t. Garš ī ga gatavoš ana. Skaisti skati pa logiem. Ir peldbaseins, lapene, š ū poles, bā rbekjū , klā ja krē sli utt. Tuvumā nav mā ju vai ceļ u. Visiem patika.
аватар mzinchenko680
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgu laiku viesnī ca netika izvē lē ta, man patika numuriņ i un gribē jā s izmē ģ inā t tā dus nepieprasī tos marš rutus kā Bukovel. Braucot pa ceļ u, ir sā kuš i mazliet š aubī ties, š osejas ainavas un kalni nebija ī paš i redzami, un bildē s un telefonā . … Tomēr ▾ Ilgu laiku viesnī ca netika izvē lē ta, man patika numuriņ i un gribē jā s izmē ģ inā t tā dus nepieprasī tos marš rutus kā Bukovel. Braucot pa ceļ u, ir sā kuš i mazliet š aubī ties, š osejas ainavas un kalni nebija ī paš i redzami, un bildē s un telefonā . solī ja superī gus skatus pa logu).
Ierodoties š eit nenož ē loju, viesnī ca atrodas kalnā un uzreiz paveras skaista kalna panorā ma. Es mī lu koka mā jas un š eit man ļ oti patika, viss ir no koka, interjers ir izrotā ts gaumī gi lī dz mazā kajai detaļ ai. Mums ar sievieti bija lieliska stunda.
Paldies saimniekiem par komfortu un siltumu.
аватар stupak777_ukr.net
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā Vecgada vakarā . Laba viesnī ca, jauki saimnieki, viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā Vecgada vakarā . Laba viesnī ca, jauki saimnieki, viss bija kā rtī bā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kosovas tirgus
Ukraina - Karpati, Kosiv
Ielas, laukumi, skatu punkti

Шале «Васанна» – это деревянный горный мини-отель,в украинских Карпатах, оазис уюта и комфорта. Натуральные материалы, минимально обработанное дерево, теплые цвета. Шале подойдет для семейного отдыха в Карпатах, корпоративных встреч, вечеринок с друзьями и любимыми и просто хорошего отдыха в горах летом и зимой.

Atrašanās vieta Находится в горной местности Ивано-Франковской области на расстоянии 6-8 км от центра г. Косова, 35 км от г. Коломыя, 100 км от г. Ивано-Франковска в с. Вербовец, на горе Мавково, откуда открывается живописный вид на Карпаты, рядом с лесом.
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports Профессиональное экскурсионное сопровождение, вечерние программы с гуцульскими музыкантами, катание на лошадях, посещение бани на дровах, рафтинг по Черемошу, сплав по Днестру, походы в горы, мастер-классы гуцульских мастеров, библиотека в отеле, посещение дегустационного винного зала, трансфер до горнолыжных трас.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

8 номеров: три 2-х местных, четыре 3-х местных, один 4-х местный.

Istabās

Каждый номер оформлен в колоритном горном стиле, укомплектован деревянной мебелью (односпальными кроватями, которые можно поставить рядом, шкафами и вешалками для одежды, столами, лавками, полочками, креслами и стульями), санузлом (душ, умывальник, туалет), телевизором. Доступ к Wi-Fi.

Adrese Гора Мавкова, Ивано-Франковская обл., Косовский район, село Вербовец
Tālruņi: 066-814-54-14, 096-596-85-02, 066-814-54-15
Tīmekļa vietne: Vasanna
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.