Kosov 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.510
4.0 Numurs
4.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
4.0 Infrastruktūra
Trīsstāvu ēka Kosovas centrā, netālu no suvenīru tirgus.Vairāk →
аватар Olyaa_Kiev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2017. gada Ziemassvē tkos atpū tā mies Kosovā . Meklē jā m vietu pilsē tā , kur pasē dē t svē tvakarā . Kosovas viesnī cā mums teica: ja atnā ks grupa, mē s gatavosim. Ja nē , tad nē . Pa dienu gā jā m garā m. … Tomēr ▾ 2017. gada Ziemassvē tkos atpū tā mies Kosovā . Meklē jā m vietu pilsē tā , kur pasē dē t svē tvakarā . Kosovas viesnī cā mums teica: ja atnā ks grupa, mē s gatavosim. Ja nē , tad nē . Pa dienu gā jā m garā m. Mē s iegā jā m un bijā m pā rsteigti par telpas pieejamī bu. No viesnī cas ieejas man degunā trā pī ja stā voš u dū mu smaka. Uhh. Nevienu personā lu neredzē ja. Es neapskauž u tos, kas tur paliek.
аватар olga_ps_09
Š o viesnī cu izvē lē jā mies tikai tā pē c, ka otrā viesnī cā , kurā plā nojā m apmesties, nebija brī vu vietu. . . Un š eit ir brī vas vietas, cik vien vē lies! Un tagad es saprotu, kā pē c. . . Vienī gais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas pilsē tas centrā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies tikai tā pē c, ka otrā viesnī cā , kurā plā nojā m apmesties, nebija brī vu vietu. . . Un š eit ir brī vas vietas, cik vien vē lies! Un tagad es saprotu, kā pē c. . .
Vienī gais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas pilsē tas centrā . Lū k, kur pozitī vais beidzas!
Pirmkā rt, nav viesnī cas teritorijas kā tā das. Puse, kas vē rsta uz ielu, ir labā k dekorē ta fasā de un nekas vairā k. Un tā , jū s atverat durvis - un jū s jau esat uz ielas. Viesnī cas otrā puse ir tikai avā rijas izeja. Jū s atverat durvis - un uzreiz jū su priekš ā ir stā vvieta. . Tā ir visa teritorija!
Tagad par numuru. Tū lī t, ieejot iekš ā , uz visā m telpas virsmā m ir redzamas lielas putekļ u kā rtas. Divvietī gajā istabā ir viens krē sls diviem! Un tas atrodas tik neē rti, ka, ja vē laties ieturē t brokastis istabā , tad, lai sē dē tu pie galda, bū s jā sē ž uz krē sla atzarojuma, bet otram - kaut kur tā lu uz gultas ar paplā ti uz viņ a. ceļ galiem. No traukiem divvietī gajā istabā tiek atrasta viena glā ze, melna un dzeltena ar netī rumiem, un viena neliela glā zī te, kuru, visticamā k, atstā jis kā ds no bijuš ajiem iemī tniekiem. Un tas arī viss! Ja vē laties iedzert tē ju, varat nokā pt uz bā ru un palū gt bā rmenim tasi un tē jkannu. Bet tē jkanna beigsies ar tā du purvu pa vidu (drī zā k š ai tē jkannai jau ir 15 gadi! ), Ka uzreiz apriebsies dzerot tē ju!
Tagad par ē rtī bā m istabā , jo ī paš i par duš u. Ieslē dziet gaismu, bet ne visas spuldzes darbojas. Tā lā k jū s redzat dvieļ u ā ķ i, kas karā jas uz vienas tapas daž ā dos virzienos. Jū s varat pakā rt tikai viena cilvē ka dvieļ us, un otra cilvē ka dvieļ iem vispā r nav kur iet, vienkā rš i izmetiet tos kaut kur istabā . Pakariet dvieļ us uz ā ķ a un uztraucieties, lai tie nenokristu! Galu galā ā ķ is vienkā rš i karā jas! Ieejam paš ā duš ā - plauktu nav vispā r! Ziepju trauku vai duš as ž eleju nav kur likt. Vai nu visu laiku turat rokā s, vai noliekat uz paplā tes, kur nepā rtraukti lej ū deni. Rezultā tā no veselas ziepju gabala 3 dienā s nekas nepalika pā ri! No smidzinā tā ja plū st plā na ū dens strū kla. Tā ir visa duš a!
Turklā t ū dens ne vienmē r ir pieejams! Un tas var pazust tieš i tajā brī dī , kad ieej tā sauktajā duš ā . Man atgā dina filmu 12 krē sli. Viņ as prombū tnes dē ļ ī stajā laikā nā cā s atcelt plā noto ekskursiju. Un visa diena bija izniekota!
Uzturoties viesnī cā , varat aizmirst par viesnī cas darbinieku veikto numura uzkopš anu! Pat lai vienkā rš i izmestu uzkrā tos atkritumus, jā skraida pa viesnī cu un jā jautā par to darbiniekiem. Viņ i to skaidro ar to, ka viesnī cas ī paš nieks neļ auj viesnī cas personā lam iekļ ū t telpā s uzkopš anai iemī tnieku prombū tnes laikā . Bet pat ar ī rnieku klā tbū tni viņ š neuzņ emas iniciatī vu telpas uzkopš anai. Rezultā tā lī dz reģ istrē š anā s beigā m istabiņ a kļ ū st pavisam neomulī ga! Es vairs nenakš ņ oš u š ajā viesnī cā un neiesaku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums turhotelkosiv
‹ Viesnīca Kosov 3*
Atrakcijas
Kosovas tirgus
Ukraina - Karpati, Kosiv
Ielas, laukumi, skatu punkti

Трехэтажный корпус в центре города Косов, недалеко от сувенирного базара.

Atrašanās vieta В центре поселка Косов. До ближайшего подъемника - 2 км. (гора "Михалкова").
Pludmales apraksts Недалеко протекает река Рыбница.
Viesnīcā

Терраса, семейные номера, церковь/храм, отопление, места для курения обслуживание номеров, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, сувенирный магазин, факс / ксерокопирование, размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
Izklaide un sports Сауна, рыбная ловля, катание на лыжах, караоке, пешие прогулки, верховая езда.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

14 номеров различных категорий.

Istabās

Кофеварка /электрический чайник, утюг, отопление, санузел (душ, туалет, умывальник).

Adrese Ивано-Франковская область, г. Косов, ул. Независимости, 65 а.
Tālruņi: +38 (034) 782-1557, 782-4673
+38 (067) 770-3113, +38 (067) 373-1208, +38 (066) 908-4585
Tīmekļa vietne: Kosov
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.