Gorianka 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.610
№1 viesnīcas reitingā Kosova
9.2 Numurs
9.7 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Īpašums "Goryanka" atrodas Kosivas pilsētā - Karpatu kūrorta stūrī, blakus upei un mežam.Vairāk →
аватар volkova.helen
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Goryanka -2" ir maza paradī ze, teritorija viss ir ziedos, mierā , neticami skaistuma "ainavā ", var ceļ ot uz kalniem, vai arī varat nokā pt lī dz upei vai pastaigā ties pa Kosovas centru . Ja vē lies atslā binā t ķ ermeni un dvē seli – esi š eit. … Tomēr ▾ "Goryanka -2" ir maza paradī ze, teritorija viss ir ziedos, mierā , neticami skaistuma "ainavā ", var ceļ ot uz kalniem, vai arī varat nokā pt lī dz upei vai pastaigā ties pa Kosovas centru . Ja vē lies atslā binā t ķ ermeni un dvē seli – esi š eit. Saimnieki, Marija un Ivans - tā ir papildu balva. Laipni, viesmī lī gi, jū s jū taties kā mā jā s. Dzī ves apstā kļ i ir labi. Mē s centī simies tur atgriezties vē lreiz))
аватар Tanya.tsymb
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir pagā juš as divas nedē ļ as, kopš atgriezā mies no Kosovas. Un es katru dienu atceros mū su atvaļ inā jumu : ) Un es jau gaidu nā kamo vasaru, lai atgrieztos Gorjankā . Iepazī š anā s ar Karpatiem sā kā s ar Gorjanku. Š ī ir maza paradī ze. … Tomēr ▾ Ir pagā juš as divas nedē ļ as, kopš atgriezā mies no Kosovas. Un es katru dienu atceros mū su atvaļ inā jumu : ) Un es jau gaidu nā kamo vasaru, lai atgrieztos Gorjankā . Iepazī š anā s ar Karpatiem sā kā s ar Gorjanku. Š ī ir maza paradī ze. Š ī ir tieš i tā vieta, par kuru es sapņ oju. Koka mā ja, iegremdē ta ziedos, manā ī paš umā ir apmē ram 20 daž ā du augu sugas.
Ivana kungs un Marijas kundze man ir viesmī lī bas paraugs un ī sta servisa radī tā ji atpū tniekiem.
Atceros, ka pirms gulē tieš anas devos uz verandu, lai paskatī tos uz zvaigznē m, klusumu, kristā ldzidro gaisu, visapkā rt kalnam. Lieliska apkalpoš ana, kas savijas ar tī ru dabu.
No rī ta devā mies pē c avota ū dens 3 minū š u attā lumā no muiž as.
Es gribu kaut ko teikt par ē dienu: tas vienmē r ir garš ī gs, ar dvē seli, par kuru rū pē jas kā par jū su ģ imenes locekļ iem.
Ivana kungs un Marijas kundze darī ja visu iespē jamo, lai mē s Kosivu un Karpatus iepazī tu un mī lē tu uz visiem laikiem, proti - ieteiktu mums labā ko ceļ vedi
un Karpatu pazinē js.
21.08. 2015. gads
аватар Nainna
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar vī ru, bija sajū smā ! Brī niš ķ ī ga daba, gaiss. . Rū pī gi saimnieki, ļ oti pieklā jī ga virtuve (viss gatavots ar mī lestī bu), pieņ emama cena. Mums tā bija tikai glā bjoš a elpa, aizmirsu par visu. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru, bija sajū smā ! Brī niš ķ ī ga daba, gaiss. . Rū pī gi saimnieki, ļ oti pieklā jī ga virtuve (viss gatavots ar mī lestī bu), pieņ emama cena. Mums tā bija tikai glā bjoš a elpa, aizmirsu par visu. Es gribē ju uzrakstī t daž as rindiņ as ukraiņ u valodā Gorjankas Ivana un Marijas ī paš niekiem:
Mē s vē l nā ksim, lai gan akmeņ i no debesī m,
Jū su Gorjanka ir tas, kas mums vajadzī gs.
Un lai jums nepietrū kst labklā jī bas,
Ka tu piepildi visas savas vē lmes.
аватар nattik_s
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gada jū lijā atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā . Pilns prieks! š ī s ir brī vdienas tiem, kas vē las atpū sties no lielpilsē tā m, dzī ves steigas un burzmas. Skaista daba, ē rta naktsmī tne, ļ oti viesmī lī gi saimnieki un klusums. … Tomēr ▾ 2012. gada jū lijā atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā . Pilns prieks! š ī s ir brī vdienas tiem, kas vē las atpū sties no lielpilsē tā m, dzī ves steigas un burzmas. Skaista daba, ē rta naktsmī tne, ļ oti viesmī lī gi saimnieki un klusums.....
аватар m.v.v.07
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es uzrakstī š u godī gi. Izvē lē jos ilgi, katram savi plusi un mī nusi, bet nejauš i uzdū ros ī paš umam Gorjanka 2. Nezinu, kas mani pamudinā ja, nolē mu, ka gribu nā kt š eit, nekļ ū dī jos, pā rē jais ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: lieliska daba, klusums, viesmī lī gi un gā dī gi saimnieki Ivans un Marija! Jutos kā mā jā s! VIRTUVĒ - brokastis ir pelnī juš as atseviš ķ u diskusiju, tā s vairā k kā pusdienas, Marichka gatavo ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Es uzrakstī š u godī gi. Izvē lē jos ilgi, katram savi plusi un mī nusi, bet nejauš i uzdū ros ī paš umam Gorjanka 2. Nezinu, kas mani pamudinā ja, nolē mu, ka gribu nā kt š eit, nekļ ū dī jos, pā rē jais ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: lieliska daba, klusums, viesmī lī gi un gā dī gi saimnieki Ivans un Marija! Jutos kā mā jā s! VIRTUVĒ - brokastis ir pelnī juš as atseviš ķ u diskusiju, tā s vairā k kā pusdienas, Marichka gatavo ļ oti garš ī gi. Atpū tā mies trī s, meitiņ ai bija 3.5 gadi. Iesaku visiem lai super atvaļ inā jums!! ! ! Sveiki no Odesas!
аватар diveeva
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
. . . mū su atvaļ inā jums GORJANKĀ (Kosivā ). . . brī niš ķ ī ga vieta, ļ oti viesmī lī gi saimnieki, gleznainas vietas apkā rt. . . brauciet pie Ivana un Marijas un nenož ē losiet! … Tomēr ▾ . . . mū su atvaļ inā jums GORJANKĀ (Kosivā ). . . brī niš ķ ī ga vieta, ļ oti viesmī lī gi saimnieki, gleznainas vietas apkā rt. . . brauciet pie Ivana un Marijas un nenož ē losiet!
наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ наш отдых в ГОРЯНКЕ
аватар JuliaJulia97
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gorjankā atpū tā mies 2010. gada augusta beigā s ar 7 mē neš us vecu bē rnu. Pā rē jais ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs: lieliska daba, klusums, viesmī lī gi saimnieki un garš ī gi ē dieni! Jū s jū taties kā mā jā s! Ī paš i vē los atzī mē t eleganto teritoriju - visur ir skaistas puķ u dobes, strū klakas, bā rbekjū , baseins un atpū tas zona. … Tomēr ▾ Gorjankā atpū tā mies 2010. gada augusta beigā s ar 7 mē neš us vecu bē rnu. Pā rē jais ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs: lieliska daba, klusums, viesmī lī gi saimnieki un garš ī gi ē dieni! Jū s jū taties kā mā jā s! Ī paš i vē los atzī mē t eleganto teritoriju - visur ir skaistas puķ u dobes, strū klakas, bā rbekjū , baseins un atpū tas zona. Mū su mazais bē rniņ š visu dienu pavadī ja ā rā un bija iespē ja izzinā t pasauli – viņ š redzē ja govis, zirgus, kazas. Visa ģ imene devā s uz mež u sē ņ ot. Mež s atrodas tieš i aiz ī paš uma vā rtiem! Paldies saimniekiem par lielisko uzturē š anos!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kosovas tirgus
Ukraina - Karpati, Kosiv
Ielas, laukumi, skatu punkti

Усадьба "Горянка" находится в г. Косов - курортном уголке Карпат, рядом с речкой и лесом.

Atrašanās vieta 4 км от трассы Коломыя-Косов (Р-24),
2 км от центра города.
Viesnīcā

Мангал, беседка, детская площадка, паркинг, 2 качели, пруд, фонтан.

Telpu apraksts

Проживание в одноэтажных деревянных коттеджах. Усадьба может принять 8-13 человек

Istabās

Коттедж №1: прихожая (шкаф, зеркало, холодильник); комната (двухспальная кровать, дополнительное место (бесплатно), тумбочки, стол, телевизор, сателлитное ТВ, электрочайник, набор посуды) санузел (умывальник, душ, туалет, фен).
Коттедж №2: прихожая (кухонный блок: холодильник, электроплита, умывальник, электрочайник, набор посуды); комната (двухспальная кровать, раскладной диван, шкаф, стол, телевизор, сателлитное ТВ) санузел (умывальник, душ, туалет, фен).
В двухместном номере: двухспальная кровать, дополнительное место (бесплатно), тумбочки, шкаф, телевизор, стол, электрочайник, набор посуды. Номер находится в цокольном этаже в доме хозяев. Санузел (умывальник, душ, туалет) находится на первом этаже.

Adrese Косовский район, г. Косов, ул. Каменистая, 17.
Tālruņi: +38 (03478) 2-15-13
+38 (067) 5989125 - Иван
+38 (097) 1868978 - Мария
FAQ