Ir mīnusi, bet kopumā viss ir kārtībā.

Rakstīts: 25 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 18 — 25 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s nedē ļ u bijā m bē rnu grupā viesnī cā Hutsulshchyna. Bē rniem bija svarī gi, lai bū tu sporta zā le, un tā tur ir! Liels, garš , gaiš s, silts. Teritorijā notiek bū vniecī ba, tā pē c viss vē l nav ideā li, bet skaidrs, ka bū s forš i.
Istabas. Viesnī ca ir piecstā vu, numuriņ i aptuveni vienā da tipa - parastā s un divstā vu gultas, galds, krē sli, skapis, pakaramais ar plauktiem apaviem, vannas istaba (duš a, WC). No mī nusiem: pilnī gs skaņ as izolā cijas trū kums (es š ķ audī ju pirmajā stā vā , treš ajā saka "esi vesels"), nenā ktu par ļ aunu iztī rī t telpas vismaz reizi pā ris dienā s. Un tā tad viss kā rtī bā , silts, ū dens ir.
Uzturs. Viņ i gatavo garš ī gi un daudzveidī gi, vienmē r jautā , vai viņ iem viss der, ieklausā s tū ristu viedoklī . Viss svaigs, nedē ļ u nekā du traucē jumu nebija. No dzē rieniem tē ja un kompots. Papildinā jumus var uzņ emt bez problē mā m. Bē rnu dzimš anas dienā s tika cepti gardi ā bolu pī rā gi. Nav sū dzī bu par pā rtiku. Mammas gribē ja vairā k dā rzeņ u, bet bē rniem iet lieliski.

Teritorija. Jau minē ju, ka notiek bū vniecī ba, tā pē c daļ a teritorijas nav ideā la, bet visur ir tī rs, ir ezers, š ū poles, basketbola laukums, lieliska pirts, kubls, sā ls mucas, vasarā ā ra baseins.
Ī paš s paldies kompleksa direktoram Vasilijam! Brī niš ķ ī gs cilvē ks, kurš mī l to, ko mī l. Viņ a mī l bē rnus un darī s visu, lai jū su uzturē š anā s bū tu ē rta.
Ko var mainī t viesnī cā ? Trū kst kopī gas zā les, kur bē rni un pieauguš ie vakarā varē tu pasē dē t kopā , nevis istabā s, rī kot kā dus pasā kumus vai vienkā rš i papļ ā pā t. Daž os numuros nav aizkaru. Š auras telpas tik daudzā m gultā m. Reģ istratū ras nav, uz visiem jautā jumiem jums jā velk Vasja.
Mē s atgriezī simies. Brī niš ķ ī ga atpū ta ķ ermenim un dvē selei
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu