Vershina 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 10.010
№1 viesnīcas reitingā Jaremče
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.9 Tīrība
8.8 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Ērta kotedža "Vershina" atrodas ciematā. Jaremče, kalna galā. Sakopta teritorija. Jaremčes centrs atrodas 5 km attālumā. No kotedžas logiem paveras panorāmas skats uz kalniem un mežu. Kotedža ir sadalīta 2 divlīmeņu istabās ar atsevišķu ieeju katrā.Vairāk →
аватар chala1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imenes atpū ta kotedž ā . Piedzī votas sajū tas, kā pasakā . Kad atbraucā m grā di bija +15, nā kamajā dienā pū kains skaists sniegs, kā pasakā , un bija gandrī z divas dienas, temperatū ra no -10 lī dz -3. Skaistums apkā rt ir neticams, kā ī sts Jaunais gads! Un viņ i pietiekami daudz spē lē ja sniega bumbiņ as, veidoja sniega eņ ģ eļ us, veidoja sniegavī rus - gan bē rni, gan pieauguš ie bija sajū smā . … Tomēr ▾ Ģ imenes atpū ta kotedž ā . Piedzī votas sajū tas, kā pasakā . Kad atbraucā m grā di bija +15, nā kamajā dienā pū kains skaists sniegs, kā pasakā , un bija gandrī z divas dienas, temperatū ra no -10 lī dz -3. Skaistums apkā rt ir neticams, kā ī sts Jaunais gads! Un viņ i pietiekami daudz spē lē ja sniega bumbiņ as, veidoja sniega eņ ģ eļ us, veidoja sniegavī rus - gan bē rni, gan pieauguš ie bija sajū smā . Pati kotedž a veidota nacionā lā stilā , ļ oti tī ra, skaista, sirsnī ga, it kā mā jā s. Cepeš krā sns ir pilnī gs prieks. Mans dē ls negribē ja iet prom. Personā ls ir apbrī nojami laipns un gatavs palī dzē t burtiski it visā , pat mazā s lietā s, par ko esam ļ oti pateicī gi. Atseviš ķ i es gribu teikt par ī paš nieku Maksimu. Pirmkā rt, neticami atvē rts, talantī gs cilvē ks, kurš neapstā jas pie vienas vietas, pastā vī gi izvirza jaunus mē rķ us un tos sasniedz. Otrkā rt, tā nepā rtraukti paplaš ina savu ekonomiku, bū vē jot jaunas energoefektī vas mā jas. Labi padarī ts! Paldies visiem "Top"!
аватар aleksandr.suris
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta, sirsnī ga uzņ emš ana, neaizmirstama pieredze! ! ! Ļ oti iesaku. Ī paš s paldies viesnī cas Maxim ī paš niekam par patiesas un ē rtā kā s uzturē š anā s atmosfē ras radī š anu. Noteikti nā ksim vē l! ! !. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta, sirsnī ga uzņ emš ana, neaizmirstama pieredze! ! ! Ļ oti iesaku. Ī paš s paldies viesnī cas Maxim ī paš niekam par patiesas un ē rtā kā s uzturē š anā s atmosfē ras radī š anu. Noteikti nā ksim vē l! ! !
аватар tobbaco.sergey
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma viesnī cā "Vershina" un vē lamies pateikties saimniekiem par atsauksmē m! ! ! !! un varbū t mū su atsauksmes kā dam palī dzē s pieņ emt lē mumu. Sā kš u no sā kuma, uz Jaremč e devā mies pirmo reizi un tā pē c, arī izvē loties atvaļ inā jumu, ļ oti lielu uzmanī bu pievē rsu atsauksmē m. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma viesnī cā "Vershina" un vē lamies pateikties saimniekiem par atsauksmē m! ! ! !!
un varbū t mū su atsauksmes kā dam palī dzē s pieņ emt lē mumu.
Sā kš u no sā kuma, uz Jaremč e devā mies pirmo reizi un tā pē c, arī izvē loties atvaļ inā jumu, ļ oti lielu uzmanī bu pievē rsu atsauksmē m.
Mū su prioritā te bija viesnī cas blakus pacē lā jam (jo gribē jā m atpū sties un mā cī t bē rniem slē pot no un izvē lē jā mies Jaremč e ar takā m iesā cē jiem), kā arī nodroš inā t, lai istabā bū tu kamī ns, pie kura visa ģ imene varē tu pulcē ties. vakars.
Pavadot daudz stundu, meklē jot sludinā jumus un uzgā jis daž as, acī mredzami viltotas reklā mas (ī paš i daudzas no tā m OLH, kas piedā vā ja lieliskas 2-3 stā vu mā jas par 1000 UAH dienā ), un reklā mā s tika aplū kotas saites uz vietnē m no Bulgā rijas. , vai kad pē c maniem jautā jumiem, iespē jamajiem mā jas ī paš niekiem, kas jā nosū ta uz manu yal.
uzrunā vē l mā jas fotogrā fijas no ā rpuses un iekš puses no daž ā diem leņ ķ iem, izņ emot tos, kas bija sludinā jumos (jo rezervā cijai nepiecieš ams pā rskaitī t 2000 UAH), un tad solot pē c pā ris stundā m noteikti atsū tī s papildus bildes, bet tad vienkā rš i "pazuda" , vai arī pasakot, ka esi "izdomā ts" draugs, lai pirms abonē š anas apskatī tos dzī ves apstā kļ us, arī uzreiz pazuda saikne ar viņ iem! ! ! !!
Tā pē c pē c nedē ļ as meklē š anas, pievē rš ot uzmanī bu reklā mā m par viesnī cu "Vershina", un atpū tnieku atsauksmē m par š o viesnī cu. Pā rbaudot atsauksmes vairā kā s vietnē s, kas ir datē tas kopš.2010. gada, un apskatot fotogrā fijas, es nolē mu piezvanī t. Mū su izvē lē tajam atpū tas laikam no 2017. gada 17. lī dz 21. janvā rim bija pieejami tikai dzī vokļ i ar plī ti, bet mums tas š ķ ita pat labā ks variants par kamī nu, par ko ne reizi nenož ē lojā m.
Ierodoties viesnī cā atvaļ inā jumā pulksten 8:00 (vilciens no Kijevas pienā k pulksten 7:00), viņ us nekavē joties ļ oti sirsnī gi sagaidī ja administratore Anea, paē dinā ja brokastis un, lai gan reģ istrē š anā s viesnī cā saskaņ ā ar plkst. grafiks, bija 15-0.17 janvā ris, bet viņ i mums sagatavoja istabu un reģ istrē jā s lī dz pulksten 9, bez papildu maksas par agru ieraš anos! ! ! !!
Iekā rtojuš ies istabiņ ā uzreiz bijā m Ļ OTI! ! ! ! ! Esmu patī kami pā rsteigts, ka visas fotogrā fijas no sludinā juma ir pilnī gas patiesī bas, un var pat nenojaust visu to skaistumu, kur katra detaļ a istabā ir pā rdomā ta, un gulē t uz siltas plī ts bija ļ oti jauki skatī ties pa logu uz neparasts skaistums ā rpusē . Pie priekš rocī bā m var minē t iespē ju pasū tī t ē dienu uz istabu un vannas esamī bu.
4 dienas pagā ja ļ oti ā tri un, godī gi sakot, neviens no mū su dzimtenes nevē lē jā s pamest š o Karpatu kalnu skaistumu un ē rtos un mā jī gos Vershina apartamentus, bet mē s esam 100% pā rliecinā ti, kur mē s nonā ksim nā kamgad!
Savu aizrauš anos ar atpū tu varat raksturot ilgi un vē lreiz sirsnī gi pateicamies ī paš niekiem Dimam un Maksimam, administratorei Ani un viesnī cas "Vershina" š efpavā riem par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m!
Djač enko ģ imene no Pryluky pilsē tas.
 Вид возле отеля Вид из номера номер с печкой отдых возле печки вид с вершины горы возле отеля
аватар Natalka_17
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies jū nijā ar draugiem mā jiņ ā "Uz plī ts". Uz Karpatiem vasarā devā mies pirmo reizi. Viesnī ca "Vershina" tika atrasta nejauš i internetā , palasī ja atsauksmes - nolē ma rezervē t. Dmitrijs un Maksims labprā t atbildē ja uz mū su jautā jumiem, un to mums bija daudz, bet esmu viņ iem pateicī gs par atklā tajā m un nekaitinoš ajā m atbildē m – vienmē r. … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū nijā ar draugiem mā jiņ ā "Uz plī ts". Uz Karpatiem vasarā devā mies pirmo reizi. Viesnī ca "Vershina" tika atrasta nejauš i internetā , palasī ja atsauksmes - nolē ma rezervē t. Dmitrijs un Maksims labprā t atbildē ja uz mū su jautā jumiem, un to mums bija daudz, bet esmu viņ iem pateicī gs par atklā tajā m un nekaitinoš ajā m atbildē m – vienmē r. Sarunā jā m, ka mū s sagaidī s taksometrs no stacijas agri no rī ta. Ierodoties mū s jau gaidī ja maš ī na, vē lamies pateikt paldies arī š oferim Jaroslavam, bija ļ oti patī kami iepazī ties, viņ š vē lā k mū s pavadī ja visu atvaļ inā juma laiku, izrā dī ja ļ oti skaistas vietas. Neskatoties uz to, ka mū su mā ja bija aizņ emta un mū su paredzē tais laiks sā kā s no pusdienā m, Maksims mū s bez problē mā m izmitinā ja, pacienā ja ar tē ju un kafiju)). Bet, kad ieč ekojā mies, nevaru izteikt savas emocijas vā rdos, viss bija kā rtī bā , ī paš i tī rī ba mā jā , bija sajū ta, ka viss ir tavs, paš taisī ts. Viņ i sildī ja krā sni - siltums un komforts tika nodroš inā ti visu laiku. Man ļ oti patika, ka viesnī ca nodroš ina izvē les tiesī bas - ja gribi gatavot pats, tur ir viss š im nepiecieš amais vai pasū ti pie viņ iem. Virtuve ir garš ī ga, bē rni mā jā s sē nes neē da, bet sē ņ u zupu ē da ar prieku. Viesnī cā maize ir garš ī ga. Tā bija dzimš anas diena atvaļ inā jumā - no rī ta Maksims apsveica ar kū ku, tas bija patī kams pā rsteigums. 7 dienas paskrē ja ā tri, vienā elpas vilcienā , lai gan laiks nemitī gi mainī jā s - brī ž iem lietus, brī ž iem saule. Maksims stā stī ja par interesantā m vietā m, sekojā m viņ a marš rutiem. "TOP" atrodas ļ oti pā rsteidzoš ā vietā - atpū ta dvē selei. Es negribē ju aiziet, palika tikai pozitī vas emocijas, paldies Maksimam un visam personā lam par to. Mē s vē lamies jums novē lē t, lai visas jū su idejas piepildā s, pateicī gi klienti, lai gan ar jū su pieeju klientiem, manuprā t, nepateicī go nav. . P. S. Neskatoties uz to, ka mums ir tā ls ceļ š ejams, es domā ju, ka mē s noteikti tiksimies ar jums vē lreiz. Natā lija, Zaporož je
аватар sokolovaseo
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maksim, paldies par augsto apkalpoš anu un komfortu, ko esat organizē jis atpū tniekiem? … Tomēr ▾ Maksim, paldies par augsto apkalpoš anu un komfortu, ko esat organizē jis atpū tniekiem?
аватар 3168814
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms mē neš a ar vī ru atpū tā mies Jaremč es viesnī cā Vershina. Viņ i plā noja pirmo reizi ziemā doties uz Karpatiem, un es vietu izvē lē jos pē c principa: "Gribu kā filmā s"! Kamī ns, omulī gi, aiz loga sniegs, kalni, mež s. … Tomēr ▾ Pirms mē neš a ar vī ru atpū tā mies Jaremč es viesnī cā Vershina. Viņ i plā noja pirmo reizi ziemā doties uz Karpatiem, un es vietu izvē lē jos pē c principa: "Gribu kā filmā s"! Kamī ns, omulī gi, aiz loga sniegs, kalni, mež s. . Un pē c ilgiem meklē jumiem ieraudzī ju viesnī cas foto un sapratu, ka tas ir tieš i tas, ko meklē ju! Kad es ieraudzī ju numuru patiesī bā , es sapratu, ka tas pilnī bā atbilst vietnē deklarē tajam fotoattē lam. Mā jī ga tī ra guļ amistaba ar kamī nu, dī vā nu un pat š ū puļ krē slu. Popadovā ir atseviš ķ a virtuve, ar piederumiem un visu nepiecieš amo, pat mikroviļ ņ u krā sns tiem, kas pieraduš i to lietot. Bet tā kā mē s atbraucā m atpū sties, vī rs ieteica negatavot, atpū sties un baudī t dabu) tā pē c pasū tī jā m ē dienu no puiš iem un viss bija tik garš ī gi, daudz un nebija dā rgi, ka nebija problē mu!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a! Kalnos! Svaigs gaiss, bez trokš ņ a un pilsē tas burzmas. Mums patika viss! Tač u ī paš i var atzī mē t cilvē kus, kas mū s sagaidī ja, uzņ ē ma un burtiski par mums rū pē jā s! Maksim, liels paldies Tev un Tavai komandai par sirsnī go uzņ emš anu, par iespē ju justies kā pasakā , atpū sties un relaksē ties) mē s noteikti atgriezī simies! ! ! Ar cieņ u, Dina un Vladimirs.
Вот и моя сказка!!! День Рождения любимого мужа! Вот такой праздник нам помогли организовать. Минуты расставания.. Мы уезжали. Было грустно и в то же время мы рады,что нашли это место и обязательно вернёмся) Первые фото возле отеля!
аватар savyuk1972
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jums ar sievu bija plā nots iepriekš ! Dzī vokļ a "Vershina" adrese tika atrasta internetā , starp daudziem citiem tas izcē lā s ar atraš anā s vietu, ā rkā rtī gi skaistā m, gleznainā m ainavā m, kas paveras uz visiem 360 grā diem! Jaremč e var redzē t no "Top", kā plaukstā ! Skaistums ir neticams jebkuros laika apstā kļ os. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums ar sievu bija plā nots iepriekš ! Dzī vokļ a "Vershina" adrese tika atrasta internetā , starp daudziem citiem tas izcē lā s ar atraš anā s vietu, ā rkā rtī gi skaistā m, gleznainā m ainavā m, kas paveras uz visiem 360 grā diem! Jaremč e var redzē t no "Top", kā plaukstā ! Skaistums ir neticams jebkuros laika apstā kļ os. To nevar izteikt vā rdos, tas ir jā redz savā m acī m! ! ! ! ! Uzņ emš ana viesnī cā ir patieš ā m silta. Maksims mū s satika, lai gan viņ am bija visas sarunas ar Dmitriju! Saimnieki Maksims un Dmitrijs ir ļ oti jauki cilvē ki, kuri palī dzē s ar jebkuru ē dienu, pastā stī s, kur var atpū sties, kā das interesantas vietas var apmeklē t! Apmetos mā jiņ ā "Uz plī ts"! Teikš u vienu vā rdu, tā ir pasaka! ! ! ! ! Mā jiņ a divos stā vos, gulē š ana uz plī ts ir neaizmirstama! Gan pirmais, gan otrais stā vs piedā vā neticamu skaistumu no logiem. Kotedž ā ir VISS. Ar ē dienu vispā r nav nekā du problē mu, jo ir tik brī niš ķ ī gs cilvē ks kā Saš a. Š is ir pavā rs no Dieva!
Viņ a gatavo garš ī gi un laikā , un vienmē r smaida! ! ! ! ! Ir labi sā kt katru dienu, dzirdot no viņ a tā dus vā rdus kā : - Labi cilvē ki, labrī t. Nekā das nepilnī bas nepamanī jā m, jo ​ ​ tā s vienkā rš i neeksistē ! Es negribē ju braukt prom, bet vienu mē s ar sievu droš i vien zinā m, rudenī noteikti atgriezī simies š eit, kad mū su Karpati bū s zeltaini! ! ! ! ! Iesakā m visiem apmeklē t "Top", nenož ē lojiet! Vē lreiz vē lamies pateikties Maksimam un Dmitrijam par labu atpū tu! ! ! ! ! Tiekamies novembrī ! ! ! ! ! Ar cieņ u, Vladimirs un Jeļ ena! ! ! ! !
аватар bridokk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es atmetī š u emociju viļ ņ us un ī si raksturoš u "Top": ļ oti skaista vieta, ļ oti mā jī ga, tī ra un pieklā jī ga kotedž a. Nu, mē s neatradā m nekā dus trū kumus, lai gan esam ļ oti prasī gi pret "biotopu". … Tomēr ▾ Es atmetī š u emociju viļ ņ us un ī si raksturoš u "Top": ļ oti skaista vieta, ļ oti mā jī ga, tī ra un pieklā jī ga kotedž a. Nu, mē s neatradā m nekā dus trū kumus, lai gan esam ļ oti prasī gi pret "biotopu". Fotogrā fijas pilnī bā atspoguļ o realitā ti, cena nedaudz kož , BET ir tā vē rts! Daž reiz jū s maksā jat dā rgi un nesaprotat, kā pē c. Š eit ir otrā di. Visu dara puiš i, ja vien jū ties labi.
Plusi ietver attā lumu no citiem objektiem. Apbrī nojams dabas skaistums. Patieš ā m, ļ oti silta un mā jī ga kotedž a. Ē dienu gatavojā m paš i - virtuve un virtuves piederumi tī ri, trauki jauni (lai gan esmu ļ oti š vaka). Gultas veļ a ir tī ra un nav veca.
Nā c - nenož ē losi!! !
Mans pā rskats nav pielā gots. Ietaupiet naudu un izbaudiet atvaļ inā jumu.
аватар innusichka83
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los dalī ties priecī gos brī ž os ar tiem, kas vē las atpū sties Rietumukrainā ! Mē s paš i ar vī ru esam no Krimas un otro reizi devā mies atpū sties uz Ļ vovu, bet pē c tam uz Jaremč es ciemu, kur Vershina viesnī cā atradā m patvē rumu pie brī niš ķ ī giem un viesmī lī giem cilvē kiem! Bijā m pā rsteigti, ka, neskatoties uz to, ka runā jam krieviski, nekā das grū tī bas neizjutā m, kur nu vē l nedraudzī gu attieksmi pret sevi! Tā tad valodu naidī gums ir mī ts!! ! ! un š ajā viesnī cā ar jaukiem puiš iem Dimu un Maksimu paliekam otro reizi. … Tomēr ▾ Vē los dalī ties priecī gos brī ž os ar tiem, kas vē las atpū sties Rietumukrainā ! Mē s paš i ar vī ru esam no Krimas un otro reizi devā mies atpū sties uz Ļ vovu, bet pē c tam uz Jaremč es ciemu, kur Vershina viesnī cā atradā m patvē rumu pie brī niš ķ ī giem un viesmī lī giem cilvē kiem! Bijā m pā rsteigti, ka, neskatoties uz to, ka runā jam krieviski, nekā das grū tī bas neizjutā m, kur nu vē l nedraudzī gu attieksmi pret sevi! Tā tad valodu naidī gums ir mī ts!! ! ! un š ajā viesnī cā ar jaukiem puiš iem Dimu un Maksimu paliekam otro reizi. Pati viesnī ca ir diezgan maza, paredzē ta pā rē jā m divā m lielā m kompā nijā m, bet mums paveicā s un š ajā s dienā s bijā m kopā ar ģ imeni paš i. Savā cā m mež ā milzu balto sē ņ u ķ ekaru, un saimnieks mums laipni piedā vā ja savu elektrisko ž ā vē tā ju!! ! ! tā nu paš u rokā m savā ktā s dā vanas vedā m mā jā s! Lieliski, ka mā ja ir ekoloģ iski tī ra, ka ir vissvaigā kais un tī rā kais gaiss, ka var sagaidī t saullē ktu sē ž ot uz balkona un arī vē rot saulrietu. . . vispā r tur tu atpū ties! Ir tač u viena lieta, ka š ajā virsotnē ir grū ti uzkā pt, laikam nemaz nevar staigā t, un ceļ š vietā m ir ļ oti slikts, labā k braukt ar dž ipu, citā di mū su nabaga Ford Fiesta plī sa uz nogā zes! Vē l daž i vā rdi par saimniekiem, viņ i ir ļ oti pieklā jī gi, laipni un izpalī dzī gi cilvē ki, tagad gribam nā kamgad atkal pie viņ iem ciemos! Kopumā š ā da vieta ir piemē rota cilvē kiem, kuri vē las atpū sties no burzmas un ja gribi paē st vai izklaidē ties, vai jā t ar zirgiem, jā kā pj lejā no kalniem vai jā pasū ta ē diens no kā da restorā na, jo Verš inā ē st nav, un es tieš ā m negribē ju stā vē t gatavot pati, ja Es pilnī bā atpū tos!! ! Vispā r mē s sapņ ojam par jaunu tikš anos!


iemiesojums Tetyana_Kyiv
Pēc atsauksmēm sapratu, ka ēdiens ir jāpasūta no dažiem restorāniem, un līdz tuvākajai "civilizācijai" no stāva kalna lejā paiet ilgs laiks. Vai tas nozīmē, ka māja ir paredzēta tiem, kas ierodas ar automašīnu, nevis ar vilcienu? Vai ir iespējams ceļot ar maziem bērniem, kuriem jāiegādājas zīdaiņu pārtika, autiņi, piens?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Dima-Vershina
‹ Viesnīca Vershina 4*

Комфортабельный коттедж «Вершина» расположен в пгт. Яремче, на вершине горы. Благоустроенная ухоженная территория. До центра Яремчи – 5 км. Из окон коттеджа открывается панорамный вид на горы и лес. Коттедж разделен на 2 двухуровневых номера с отдельным входом в каждый.

Atrašanās vieta Расстояние до центра г. Яремче – 5 км, до водопада – 1 км. Рядом есть бугельный подъемник «Багривець», единственный в г. Яремче.
Pludmalē
Viesnīcā

На территории есть беседка с мангалом, декоративное маленькое озеро с водопадом, паркинг, гараж для велосипедов и квадроциклов.

  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Апартаменты Коттеджа

Дом разделен на четыре апартамента с отдельным входом в каждый. Они абсолютно не зависимы друг от друга. На первом этаже разместились апартаменты с камином, на втором с печами. В апартаментах есть кухня с необходимой посудой. В каждом апартаменте есть сан-узел и балкон с видом на яремчанские горы.

Коттедж «На Печи»

Дом рассчитан на 4 человек, но при желании можно 6 человек разместить, особенно если это дети. Коттедж деревянный с прекрасным видом на горы. Его особенностью является печь. В ней можно готовить пищу или просто смотреть на пылающий огонь.

Adrese Яремча ул. Партизанская 57, Ивано-франковская обл. 78500
Tālruņi: +38(067)-359-24-22
Tīmekļa vietne: Vershina
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).