Sofiia 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.210
№19 viesnīcas reitingā Jaremče
7.7 Numurs
7.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca Sofia atrodas Karpatu kalnos, Jaremčes pilsētā, Prutas upes krastā. Viesnīca tika atvērta 2011. gadā. Bukovelas slēpošanas kūrorts atrodas 36 km attālumā. No viesnīcas logiem paveras gleznains skats uz kalniem.Vairāk →
аватар iryna.pempus
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā notika ziemas korporatī vā ballī te. Ļ oti ž ē l, ka viesnī cas Karpatos aug kā sē nes, un viņ u attieksme pret viesiem ir iestrē gusi padomju lī menī . Lija lietus un lū dzā m pagalmā atvē rt jumtu, uz ko mums atteica, ka tas darbojas tikai vasarā , pē c papildus lū gumiem atradā m pulti un atvē rā m un brī dinā jā m, ka tā ir saplī susi un var nokrist. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā notika ziemas korporatī vā ballī te. Ļ oti ž ē l, ka viesnī cas Karpatos aug kā sē nes, un viņ u attieksme pret viesiem ir iestrē gusi padomju lī menī . Lija lietus un lū dzā m pagalmā atvē rt jumtu, uz ko mums atteica, ka tas darbojas tikai vasarā , pē c papildus lū gumiem atradā m pulti un atvē rā m un brī dinā jā m, ka tā ir saplī susi un var nokrist.
Wi-Fi ir vā jš un nav savienots. Durvis uz sienā m ir ā rkā rtī gi plā nas, tā pē c gandrī z visas skaņ as ir visā viesnī cā , nevis aiz sienas. Numuros nav tē jkannas, kalnrač u vai ledusskapja. Baseins un pirts ir par papildus samaksu, un nauda tiek ņ emta gan par stundā m, gan par ā das vī rieti, bet dvieļ us un palagus visiem apmaksā tajiem nedod.
Paturiet prā tā , ka gultas ir tikai divvietī gas, bet! Sega viena!
Kad prasī jā m otru segu, kas ir loģ iski darbiniekiem, nevis laulā tam pā rim, vispirms mums pateica, ka viņ iem vairs nav segu, tad iebilda, ka tā nav 5* viesnī ca, tad prasī ja 200 UAH vai arī iedos. sega bez spilvendrā nas Vai varat iedomā ties? Pē c pusstundas strī dē š anā s ar dā mu man atnesa vienu papildus segu napernikā . Bet š ā da situā cija ir nepieņ emama iestā dei, kas sevi pozicionē kā viesnī cu.
аватар if.style
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopumā viesnī ca man patika. Es š eit atpū tos viena. Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, garda virtuve un uzmanī gs personā ls. Domā ju, ka arī nā kamreiz piestā š u š eit. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man patika. Es š eit atpū tos viena. Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, garda virtuve un uzmanī gs personā ls. Domā ju, ka arī nā kamreiz piestā š u š eit.
аватар elena.khvorostian
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Rezervē jā m 11 naktis ar bē rnu 2gadus, gaidī jā m, ka ja bū s slikts laiks iesim uz baseinu un pirti. Izrā dī jā s, ka baseins ir 150 UAH vienai personai dienā , kas nav norā dī ts rezervā cijā ! ! ! ja ar pirti 500 UAH, bet baseins ledusauksts! ! ! lai to sasildī tu, dienu iepriekš jā informē darbinieki (par ī paš nieku viņ i uzzinā ja uzturē š anā s beigā s). … Tomēr ▾ Rezervē jā m 11 naktis ar bē rnu 2gadus, gaidī jā m, ka ja bū s slikts laiks iesim uz baseinu un pirti. Izrā dī jā s, ka baseins ir 150 UAH vienai personai dienā , kas nav norā dī ts rezervā cijā ! ! ! ja ar pirti 500 UAH, bet baseins ledusauksts! ! ! lai to sasildī tu, dienu iepriekš jā informē darbinieki (par ī paš nieku viņ i uzzinā ja uzturē š anā s beigā s). Mē s ar bē rnu peldē jā mies ledū , administratore teica, ka tā bū s. Es ļ oti iesaku izvairī ties no baseina.
Wi-fi vispā r nedarbojā s mū su istabā , uz ko administratore kliedza savam vī ram Š Ī IR 5***** VIESNĪ CA JUMS ? ? ? Pē c tam, kad mū s pā rcē la uz Suite istabu (kur bija nedaudz labā k ar wi-fi) 4. stā vā , iedomā jieties staigā t ar 2 gadus vecu bē rnu!! !
"Suite" numurā , tā pat kā trī svietī gajā numurā , nav mini ledusskapja, nav tē jkannas / krū zes.
No kopē jā ledusskapja pirmajā stā vā mums NEJAUŠ I nozaga pudeli vī na, tad vismaz naudu atdeva.
Kad gribē jā m izbraukt 3 dienas ā trā k (informē jā m iepriekš ), jo bija vienkā rš i slikti laikapstā kļ i, viesnī cas ī paš nieks Vitā lijs teica, ka naudu mums neatdos, nā cā s viņ u ilgi mocī t par š o. .
Rezultā tā viņ š lika mums atcelt rezervā ciju (domā ju, ka atsauksmi nerakstī sim) un tad atdos tajā paš ā dienā . . Godī gi noticē jā m, bet uz naudu bija jā gaida vesela nedē ļ a, un tad viņ š atdeva tikai daļ u no tā . Tad atkal sola, tagad klausuli neceļ un neatbild. Jā , ļ aujiet viņ am investē t pakalpojumā , jo tas atstā j daudz ko vē lē ties. Mans padoms - nesazinieties ar š o viesnī cu, rezervē jot pē c sliktā m atsauksmē m, viņ i izlej 10 tukš us labos, lai ā tri noslē ptu slikto. Ī paš nieks ir vī rs un krā pnieks, viņ š pat nevar nopirkt parastu Wi-Fi marš rutē tā ju uz 18 numuriem !! ! !
аватар zlata941
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca "Sofia" atvaļ inā jumā bija pilnī ga vilš anā s. Rezervē jā m junior suite "komfortu", diemž ē l "komfortu" nesaņ ē mā m. Gulta nav ē rta, gulta maza, matracis netī rs. Vietnē bija norā dī ts ikdienas uzkopš ana, neviens mū su istabā netī rī ja un nemainī ja dvieļ us. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Sofia" atvaļ inā jumā bija pilnī ga vilš anā s.

Rezervē jā m junior suite "komfortu", diemž ē l "komfortu" nesaņ ē mā m.

Gulta nav ē rta, gulta maza, matracis netī rs.

Vietnē bija norā dī ts ikdienas uzkopš ana, neviens mū su istabā netī rī ja un nemainī ja dvieļ us. Noslaukiet mitru 2 dienas. Š is pakalpojums ir komforts. Vannasistaba maza, spogulis nez kā pē c karā jas virs poda. No rī ta sanā kt kopā nav ī paš i ē rti.
аватар rinagodlevska
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ a bija aizrā vusies ar š o vietu. Skaista pilsē ta un draudzī gi cilvē ki. Viesnī cai ir daudz priekš rocī bu. Pirmkā rt, pieejamī ba, jo atrodas pilsē tas centrā . Tajā ir arī sava virtuve un peldbaseins ar saunu. Ir arī autostā vvieta, kur varē jā m atstā t savu auto. … Tomēr ▾ Viņ a bija aizrā vusies ar š o vietu. Skaista pilsē ta un draudzī gi cilvē ki. Viesnī cai ir daudz priekš rocī bu. Pirmkā rt, pieejamī ba, jo atrodas pilsē tas centrā . Tajā ir arī sava virtuve un peldbaseins ar saunu. Ir arī autostā vvieta, kur varē jā m atstā t savu auto. Reģ istratū rā mums stā stī ja interesantas ekskursijas. Istabas tī ras, dvieļ i nodroš inā ti, istabenes katru dienu iznesa atkritumus no istabas. Jā atzī mē , ka istaba ir silta, un temperatū ra ā rā bija aptuveni mī nus 10. Un skats no balkona ir nepā rspē jams. Katra diena sā kā s ar skaistu ainavu apbrī nu. Cenas atbilst kvalitā tei. Turp atvaļ inā jumā tika nosū tī ti arī vecā ki, un viņ i to nenož ē loja. Viņ iem arī ļ oti patika, jo tā ir laba iespē ja atpū sties no pilsē tas.
Наш номер Номер Балкон Балкон
аватар valentinabay1007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar draugu Karpatos viesnī cā Sofia. Man ļ oti patika. Atrodas centrā , kas ļ ā va ļ oti ā tri nokļ ū t jebkurā vietā . Un ceļ ojumu aģ entū ra "Faynotur" pasū tī ja viņ iem ekskursiju un paņ ē ma to tieš i pie viesnī cas vā rtiem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugu Karpatos viesnī cā Sofia. Man ļ oti patika. Atrodas centrā , kas ļ ā va ļ oti ā tri nokļ ū t jebkurā vietā . Un ceļ ojumu aģ entū ra "Faynotur" pasū tī ja viņ iem ekskursiju un paņ ē ma to tieš i pie viesnī cas vā rtiem. Aukstajā s ziemas dienā s sildī š anā s pirtī ar baseinu (apsildā ms). Baseins ir pā rsteidzoš i ļ oti tī rs. Pamosties palī dzē ja gardā kā mā jas gatavoš ana pie kafijas tases. Baidī jā mies, ka istabā bū s auksti, bet bija tik silts, ka ziemu atgā dinā ja tikai sniegs aiz loga. Istabas bija tī ras, tī ra veļ a un dvieļ i. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Autostā vvieta visu laiku tika tī rī ta no sniega. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, jebkura problē ma tika atrisinā ta nekavē joties. Bijā m š eit pirmo reizi un noteikti atgriezī simies.
Бассейн, сауна Бассейн, сауна Бассейн, сауна Бассейн, сауна Номер Номер Номер Вид с балкона
аватар nataliapopad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labvakar. Vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā vē lu vakarā , jo braucā m no tā las ceļ a. Brī nos, ka mū s gaida un pa ceļ am zvanī ja, vai arī viss kā rtī bā un mums pieklā jī gi paskaidroja, kā nokļ ū t. … Tomēr ▾ Labvakar. Vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā vē lu vakarā , jo braucā m no tā las ceļ a. Brī nos, ka mū s gaida un pa ceļ am zvanī ja, vai arī viss kā rtī bā un mums pieklā jī gi paskaidroja, kā nokļ ū t. Viesnī ca Jaremč ē tika atrasta uzreiz, tā atrodas centrā . Pē c ieraš anā s mū s uzaicinā ja pavakariņ ot un atpū sties pirtī no ceļ a.
Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, nav ī paš i liela un attiecī gi nav liela trokš ņ a un burzmas. Mū su istaba bija gaiš a, plaš a, tī ra, ļ oti silta koka treš ajā stā vā . , Hutsul krā sa bija jū tama
Kopumā man ļ oti patika atpū ta Jaremč e. Un es iesaku palikt š ajā viesnī cā.
Paldies par viesmī lī bu! Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā ! ! ! ! !
аватар katechernova1995
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nedē ļ u atpū tos ar bē rnu viesnī cā "Sofija", kas atrodas Jaremč es tū risma centrā . Man ļ oti patika. Draudzī gs un pieklā jī gs personā ls. Ļ oti garš ī ga virtuve. Katru dienu baudī jā m gan tradicionā lā s brokastis, gan vietē jo virtuvi. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tos ar bē rnu viesnī cā "Sofija", kas atrodas Jaremč es tū risma centrā . Man ļ oti patika. Draudzī gs un pieklā jī gs personā ls. Ļ oti garš ī ga virtuve. Katru dienu baudī jā m gan tradicionā lā s brokastis, gan vietē jo virtuvi. Ir pieejami arī Eiropas virtuves ē dieni. Numurā ir interesants interjers, tī ra gultas veļ a, un pats galvenais - nepā rspē jams skats no balkona. Karstais ū dens bija visu diennakti. Ir bezmaksas piekļ uve WI-FI. Mē s bijā m priecī gi apmeklē t somu mitro pirti ar baseinu viesnī cā . Mani pā rsteidza ū dens tī rī ba baseinā un tas, ka tas ir uzkarsē ts. Ir arī rotaļ u laukums, kurā bē rns pavada katru brī vo minū ti. Manuprā t, tā ir laba cenas un kvalitā tes kombinā cija. Ļ OTI IESAKU SOFIA HOTEL JAREMČ Ā . Noteikti atgriezieties š eit.
аватар mtrusova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Tik nepatī kams, rupjš un negodī gs administrators kā Vitā lijs nevar vadī t viesnī cu! Es ieteiktu viesnī cas ī paš niekam pilnī bā nomainī t personā lu. 2. Viņ i sevi nesauc par viesnī cu, tā pē c vakarā neļ aus sē dē t uz terases, izklī dinā s pa istabā m. … Tomēr ▾ 1. Tik nepatī kams, rupjš un negodī gs administrators kā Vitā lijs nevar vadī t viesnī cu! Es ieteiktu viesnī cas ī paš niekam pilnī bā nomainī t personā lu.
2. Viņ i sevi nesauc par viesnī cu, tā pē c vakarā neļ aus sē dē t uz terases, izklī dinā s pa istabā m.
3.  Nepasū tiet augstā kā s kvalitā tes brokastis, pusdienas vai vakariņ as. tajos nekas "uzlabots" nav (arī borš č s bez gaļ as!!! ! )
4. Klase "junior suite" neatš ķ iras no standarta (protams, izņ emot izmaksas).
5. Nesazinā ties ar administratoru Vitā liju par ekskursiju pasū tī š anu, labā k sazinā ties tieš i ar tū risma firmā m.
аватар katebilous90
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u ar to, ka mums ar bē rnu bija 4 gadi. Bē rns ar mums gulē ja gultā (atļ autais izmē rs bez problē mā m). No plusiem: 1. Istabas daļ ē ja uzkopš ana katru dienu (atkritumu izveš ana). 2. Pē c 3 dienā m nomainī ju gultas veļ u, dvieļ us. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka mums ar bē rnu bija 4 gadi. Bē rns ar mums gulē ja gultā (atļ autais izmē rs bez problē mā m).
No plusiem:
1. Istabas daļ ē ja uzkopš ana katru dienu (atkritumu izveš ana).
2. Pē c 3 dienā m nomainī ju gultas veļ u, dvieļ us.
3. Skaists skats pa logu.
4. Uz ielas ir rotaļ u laukums ar batutu un š ū puļ tī klu.
5. Ir vietas, kur pavadī t brī vo laiku: bā rbekjū , pirts ar baseinu.
6. Skaists restorā ns, kas atrodas istabas pirmajā stā vā , kur garš ī gi ē dieni un ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte.
7. Lieliska atraš anā s vieta - 5 minū tes. uz d. stacija un autoosta.
8. Vieta atrodas Jaremč es centrā , bet no galvenā ceļ a apmē ram 150 m, kas netraucē trokš ņ iem.
9. Piekļ uve visam skaistajam (kvadraciklu noma, velosipē di, pieteikumi ekskursijā m, veikali).
10. Teritorijā ir autostā vvieta.
11. Galvenais ko gribu teikt ir LIELISKO personā la attieksmi pret atpū tniekiem ! ! ! ! !!
No mī nusiem.
Godī gi sakot, kaut kā mū su atvaļ inā juma laikā viņ i nebija.
Es novē lu jums labklā jī bu ...Labas brī vdienas, labus laika apstā kļ us. Mē s noteikti jū s apmeklē sim! Paldies.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «София» находится в Карпатских горах, в городе Яремче, на берегу реки Прут. Отель открылся в 2011 году. Горнолыжный курорт Буковель расположен в 36 км. Из окон отеля открывается живописный вид на горы.

Atrašanās vieta До железнодорожного и автобусного вокзалов Яремче можно дойти за 5 минут. Расстояние до международного аэропорта Ивано-Франковска составляет 56 км.
Viesnīcā

Вызов такси, фитобар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Баня на дровах с бассейном. Сауна.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

4-этажное здание в Альпийском стиле из экологически чистого сырья, включает 17 номеров: 11 номеров класса стандарт, 4 полулюкса, 1 люкс, 1 четырехместные апартаменты.

Istabās

Комфортабельные номера оснащены телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. В собственной ванной комнате с душем предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности. В некоторых номерах есть балкон с видом на горы. Предоставляется бесплатный доступ в Интернет.

Adrese Ивано-Франковская обл., г. Яремче, ул. Хоткевича, 12 б
Tālruņi: +38 (067) 3436269 +38 (050) 3735252 +38 (03434) 22222
Tīmekļa vietne: Sofiia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.