pilnīga vilšanās, nav naudas vērts

Rakstīts: 23 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 28 aprīlis — 6 maijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
Rezervē jā m 11 naktis ar bē rnu 2gadus, gaidī jā m, ka ja bū s slikts laiks iesim uz baseinu un pirti. Izrā dī jā s, ka baseins ir 150 UAH vienai personai dienā , kas nav norā dī ts rezervā cijā ! ! ! ja ar pirti 500 UAH, bet baseins ledusauksts! ! ! lai to sasildī tu, dienu iepriekš jā informē darbinieki (par ī paš nieku viņ i uzzinā ja uzturē š anā s beigā s). Mē s ar bē rnu peldē jā mies ledū , administratore teica, ka tā bū s. Es ļ oti iesaku izvairī ties no baseina.
Wi-fi vispā r nedarbojā s mū su istabā , uz ko administratore kliedza savam vī ram Š Ī IR 5***** VIESNĪ CA JUMS ? ? ? Pē c tam, kad mū s pā rcē la uz Suite istabu (kur bija nedaudz labā k ar wi-fi) 4. stā vā , iedomā jieties staigā t ar 2 gadus vecu bē rnu!! !
"Suite" numurā , tā pat kā trī svietī gajā numurā , nav mini ledusskapja, nav tē jkannas / krū zes.

No kopē jā ledusskapja pirmajā stā vā mums NEJAUŠ I nozaga pudeli vī na, tad vismaz naudu atdeva.
Kad gribē jā m izbraukt 3 dienas ā trā k (informē jā m iepriekš ), jo bija vienkā rš i slikti laikapstā kļ i, viesnī cas ī paš nieks Vitā lijs teica, ka naudu mums neatdos, nā cā s viņ u ilgi mocī t par š o. .
Rezultā tā viņ š lika mums atcelt rezervā ciju (domā ju, ka atsauksmi nerakstī sim) un tad atdos tajā paš ā dienā . . Godī gi noticē jā m, bet uz naudu bija jā gaida vesela nedē ļ a, un tad viņ š atdeva tikai daļ u no tā . Tad atkal sola, tagad klausuli neceļ un neatbild. Jā , ļ aujiet viņ am investē t pakalpojumā , jo tas atstā j daudz ko vē lē ties. Mans padoms - nesazinieties ar š o viesnī cu, rezervē jot pē c sliktā m atsauksmē m, viņ i izlej 10 tukš us labos, lai ā tri noslē ptu slikto. Ī paš nieks ir vī rs un krā pnieks, viņ š pat nevar nopirkt parastu Wi-Fi marš rutē tā ju uz 18 numuriem !! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu