Krasa Karpat 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 9.510
№2 viesnīcas reitingā Jaremče
9.5 Numurs
9.6 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.6 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Privātais pansionāts atrodas Jaremčē, tā ir trīsstāvu ēka ar bēniņiem labiekārtotā teritorijā.Vairāk →
аватар goldabullet
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viss: plaš a un sakopta istaba ar balkonu, tī rs silts baseins, uzmanī gs personā ls, ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Paldies par neaizmirstamo pieredzi! … Tomēr ▾ Patika viss: plaš a un sakopta istaba ar balkonu, tī rs silts baseins, uzmanī gs personā ls, ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Paldies par neaizmirstamo pieredzi!
аватар bazzzikina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti iesaku. Atraš anā s vieta ir lieliska, 500 metri lī dz ū denskritumam un Dovbuš a skeletiem, lī dz Jaremč es centram arī nav tā lu. Ļ oti patika skats no atpū tas zonas, kalni panorā mas tieš i no baseina un sauļ oš anā s krē sliem, viss ir, š aš liks, malku var nopirkt, baseins silts, personā ls uzmanī gs. … Tomēr ▾ Ļ oti iesaku. Atraš anā s vieta ir lieliska, 500 metri lī dz ū denskritumam un Dovbuš a skeletiem, lī dz Jaremč es centram arī nav tā lu. Ļ oti patika skats no atpū tas zonas, kalni panorā mas tieš i no baseina un sauļ oš anā s krē sliem, viss ir, š aš liks, malku var nopirkt, baseins silts, personā ls uzmanī gs. . . daž i plusi. Brokastis ir vienkā rš as, bet apmierinoš as. Man ļ oti patika, pat gribas atgriezties.
аватар batanik_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta 2021.  gada 10. –12.  maijā . Brī niš ķ ī ga vieta! Lielisks numurs, tī rī ba, komforts! Brī niš ķ ī gs skats uz kalniem! Ļ oti uzmanī gs un atsaucī gs personā ls! Liels paldies administratorei Natā lijai! Es gribu atgriezties š ajā vietā vē lreiz! Mē s iesakā m visiem!. … Tomēr ▾ Atpū ta 2021.  gada 10. –12.  maijā . Brī niš ķ ī ga vieta! Lielisks numurs, tī rī ba, komforts! Brī niš ķ ī gs skats uz kalniem! Ļ oti uzmanī gs un atsaucī gs personā ls! Liels paldies administratorei Natā lijai! Es gribu atgriezties š ajā vietā vē lreiz! Mē s iesakā m visiem!
аватар vitka-k
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no viesnī cas "Karpatu skaistums", atpū tos kopā ar 4 cilvē ku ģ imeni. Š ī nav mū su pirmā viesoš anā s š eit, un mē s vienmē r esam apmierinā ti! Personā ls ļ oti draudzī gs, mū su suite bija mā jī ga un tī ra, ir nodroš inā ts viss nepiecieš amais (var uztaisī t tē ju vai kafiju istabā vai pasū tī t, ir ledusskapis, labs Wi-Fi utt. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no viesnī cas "Karpatu skaistums", atpū tos kopā ar 4 cilvē ku ģ imeni. Š ī nav mū su pirmā viesoš anā s š eit, un mē s vienmē r esam apmierinā ti!
Personā ls ļ oti draudzī gs, mū su suite bija mā jī ga un tī ra, ir nodroš inā ts viss nepiecieš amais (var uztaisī t tē ju vai kafiju istabā vai pasū tī t, ir ledusskapis, labs Wi-Fi utt. ). Uz balkona ir patī kami dzert kafiju un elpot tī ru Karpatu gaisu.
Ī paš s paldies par sā tī gajā m un gardajā m brokastī m!
Arī š ogad mā jinieki pievienoja vē l vienu priekš rocī bu: baseinu ar skatu uz kalnu. Pū kaini dvieļ i pat tiek izdalī ti speciā li baseina apmeklē jumam, kas bija patī kams pā rsteigums.
Noteikti nā ksim vē l!

Viktorija, Ternopiļ a
аватар zgurskaya78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viņ i ieradā s decembrī . Draugi ieteica. Mū s pā rcē la uz divistabu apartamentiem. Mē s esam trī s. Dī vā ns, kas stā v gaitenī š ausmas! Kad to izklā ju, kļ uva skaidrs, ka tas absolū ti nav piemē rots miegam. Bija sajū ta, ka esmu izklā jis vecu padomju saliekamo gultu. … Tomēr ▾ Viņ i ieradā s decembrī . Draugi ieteica. Mū s pā rcē la uz divistabu apartamentiem. Mē s esam trī s. Dī vā ns, kas stā v gaitenī š ausmas! Kad to izklā ju, kļ uva skaidrs, ka tas absolū ti nav piemē rots miegam. Bija sajū ta, ka esmu izklā jis vecu padomju saliekamo gultu. Rū dī ts, presē ts. Tā lā k.... Ir kaut kā das problē mas ar televizoriem . . Mē s pastā vī gi nevarē jā m tos ieslē gt vai izslē gt. Ledusskapis dā rdē ja kā traktors. Man nā cā s izslē gt un uzglabā t pā rtiku uz balkona. Nu no brokastī m gaidī ju ko labā ku. Vispā r vī lies.
аватар irisik08
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš o vasaru dzī vojā m "Karpatu skaistumā ". Sā kumā likā s, ka viesnī ca ir kaut kur ļ oti tā lu. Bet pē c pieraš anas un orientē š anā s reljefā otrajā dienā izrā dī jā s, ka vieta tomē r ir ē rta. … Tomēr ▾ Pagā juš o vasaru dzī vojā m "Karpatu skaistumā ". Sā kumā likā s, ka viesnī ca ir kaut kur ļ oti tā lu. Bet pē c pieraš anas un orientē š anā s reljefā otrajā dienā izrā dī jā s, ka vieta tomē r ir ē rta. , 10-15 minū š u gā jiens lī dz centram. mež s aiz ž oga, upe arī tuvu. Pati viesnī ca bija tī ra. viss glī ti, mē beles veselas, gulta un dvieļ i jauni. apkalpoš ana: viss ir skaidrs un labi izveidots (lai gan pā ris reizes viņ i sajauca brokastu pā rslas, bet tas ir sī kums). pagatavot garš ī gi. Kopumā es biju patī kami pā rsteigts un apmierinā ts. ES iesaku!
аватар __Alex__
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā augustā . Apkalpoš ana laba, brokastis sā tī gas un garš ī gas, un ļ oti lielas, visu pat neapē dā m. Jogurti vienmē r ir uzkrā juš ies. Regulā ri tī rī ti un mainī ti dvieļ i. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā augustā . Apkalpoš ana laba, brokastis sā tī gas un garš ī gas, un ļ oti lielas, visu pat neapē dā m. Jogurti vienmē r ir uzkrā juš ies. Regulā ri tī rī ti un mainī ti dvieļ i. Draudzī gs personā ls. Tie ir plusi. Bet bija arī mī nusi: š ampū na pudelē bija parastā s š ķ idrā s ziepes, kā ziepju traukā . Reģ istrē joties netika nodroš inā tas vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Fē nu duš ā nevarē ja ieslē gt uz pilnu jaudu, tas vienkā rš i sā ka drū pē t rokā s. Dvieļ u ž ā vē tā js nedarbojā s.
аватар olga.scheremet
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tos ar 4 gadī gu bē rnu, patika viss no tikš anā s draudzī gā administratore Svetlana rā dī ja, stā stī ja, garš ī gas brokastis, viss tī rs, bijā m suite "№10", vienī gā nianse priekš nama dī … Tomēr ▾ Augustā atpū tos ar 4 gadī gu bē rnu, patika viss no tikš anā s draudzī gā administratore Svetlana rā dī ja, stā stī ja, garš ī gas brokastis, viss tī rs, bijā m suite "№10", vienī gā nianse priekš nama dī vā nā ir nesakā rtots, nav piemē rots miegam (
аватар melnickova.av
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar draugu un diviem bē rniem, bijā m sajū smā , viss patika, pieklā jī gs personā ls (administratore Svetlana-respekt! ), Suite istaba pirmajā stā vā ar balkonu, ar izeju uz pagalmu - š iki, viss kā iekš ā . foto, vannasistaba arī tī ra, ē diens ē dis brokastis (daudz kas un jogurti un kruasā ni, butiki ar sieru, tē ja ar ievā rī jumu un + galvenā s brokastis Omlete, desiņ as pē c izvē les) bē rni arī vakariņ oja, mā jā s gatavoti pelmeņ i, arī ļ oti cienī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugu un diviem bē rniem, bijā m sajū smā , viss patika, pieklā jī gs personā ls (administratore Svetlana-respekt! ), Suite istaba pirmajā stā vā ar balkonu, ar izeju uz pagalmu - š iki, viss kā iekš ā . foto, vannasistaba arī tī ra, ē diens ē dis brokastis (daudz kas un jogurti un kruasā ni, butiki ar sieru, tē ja ar ievā rī jumu un + galvenā s brokastis Omlete, desiņ as pē c izvē les) bē rni arī vakariņ oja, mā jā s gatavoti pelmeņ i, arī ļ oti cienī gi. Bijā m gandarī ti par atraš anā s vietu, tuvu centram (suvenī ru tirgus, probiju ū denskritums ), minū tes 15. jo tā das viesnī cas kā mež a pasaka vai dzherelo bija KM 4 no mums, ar kā jā m nav daudz. . . Zem mums ir Zeleny Guy restorā ns, mē s tur vakariņ ojā m, un tas ir ē rti, ka ekskursijā s mū s veda tieš i no turienes un tur, bet viņ i nolaidā s vakarā , jū s uzkā pjat 30 metrus un esat mā jā s, nevis kā daudzā m mū su grupā m. lī dz viņ u viesnī cā m staigā t kā du 1km. Vispā r ar pā rē jo esam apmierinā ti, labi, bet nepietiek! jau ieteikuš i draugiem, viņ i brauc pie jums ar sveicieniem no Odesas!
аватар natawa2012
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, tī ra un ē rta. Priecē ja, ka brokastis tieš ā m ir iekļ autas istabiņ as cenā , ir biljards un teniss (bez maksas), laba malkas pirts (ar slotu un aromaeļ ļ u, tē ja). Atpū tā mies kā mā jā s, ļ oti kā mā jā s. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, tī ra un ē rta. Priecē ja, ka brokastis tieš ā m ir iekļ autas istabiņ as cenā , ir biljards un teniss (bez maksas), laba malkas pirts (ar slotu un aromaeļ ļ u, tē ja). Atpū tā mies kā mā jā s, ļ oti kā mā jā s. Par to atseviš ķ s sirsnī gs paldies administratorei Natā lijai (mī ļ a un smaidī ga sieviete, uzmanī ga sieviete).
Iesaku!!!! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частный пансионат находится в Яремче, представляет из себя трехэтажное здание с мансардой на озелененной территории.

Atrašanās vieta Ближайшие подъемники — 32 км в Буковеле.
Viesnīcā

Вызов такси, спутниковое телевидение, пользование утюгом, стирка одежды, мангал.

  • autostāvvieta
  • slēpju noma
Izklaide un sports Сауна.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

10 номеров: 3 категории "люкс", 6 "полулюкс", 1 "студио".

Istabās

Полулюкс: 2 или 3 односпальные кровати (в некоторых номерах двуспальные кровати), телевизор, холодильник, санузел (туалет, умывальник, душевая кабина).

Люкс: двухкомнатный номер, спальня (большая двуспальная кровать, телевизор), гостиная (телевизор, холодильник), санузел (туалет, умывальник, душевая кабина). Дополнительные места — раскладной диван в гостиной. В некоторых номерах есть балкон.

Студио: двуспальная кровать, телевизор, холодильник, санузел (туалет, умывальник, душевая кабина). Дополнительные места — раскладной диван в прихожей.

В каждом номере есть шкаф для одежды, набор столовой посуды, электрочайник, в санузле — фен, средства личной гигиены. Ежедневная уборка комнат, смена постельного белья, полотенец (3 на человека) — раз в 3 дня.

Adrese Ивано-Франковская область, Яремче, ул. Свободы, 331 в
Tālruņi: +38 (03434) 2-13-33
+38 (067) 728-47-88
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.