Kamennyi dvor 1*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.510
№12 viesnīcas reitingā Jaremče
9.6 Numurs
9.8 apkalpošana
10.0 Tīrība
6.0 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Īpašumam "Akmens pagalms" ir ērta atrašanās vieta: no vienas puses, ir visi apstākļi klusai un noslēgtai atpūtai, no otras puses, tas atrodas ļoti tuvu pilsētas centram. Tikai 20 metru attālumā no mājas ir mežs un upe. Netālu atrodas suvenīru tirgus Kolyba, kur var nobaudīt hutsuļu virtuves ēdienus. Netālu no iežogojuma, ja vēlaties pastaigāties un apskatīt Karpatu briežus un mežacūkas dabiskos apstākļos.Vairāk →
аватар _792386
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Numuri ir tī ri, iekā rtoti ar gaumi un mī lestī bu. Viss ir pā rdomā ts ē rtai atpū tai. Atraš anā s vieta ir ē rta. Ļ oti patī kami saimnieki. PALDIES Kristī na par vē rī bu pret visiem atpū tniekiem, jū s esat brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Numuri ir tī ri, iekā rtoti ar gaumi un mī lestī bu. Viss ir pā rdomā ts ē rtai atpū tai. Atraš anā s vieta ir ē rta. Ļ oti patī kami saimnieki.
PALDIES Kristī na par vē rī bu pret visiem atpū tniekiem, jū s esat brī niš ķ ī gi.
Ieteiksim draugiem.
аватар dysiavatsyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Jaremč ē , mums tas bija pirmais brauciens uz Karpatiem, ļ oti priecā jamies, ka palikā m kotedž ā "Akmens pagalms". Vieta ļ oti skaista, lielisks skats pa logu, dzī ves apstā kļ i mā jī gi un pilnī bā atbilst deklarē tajiem! Viss izgatavots no koka, tī rs un ē rts! Paldies saimniekiem! Lieliski, jauki cilvē ki. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Jaremč ē , mums tas bija pirmais brauciens uz Karpatiem, ļ oti priecā jamies, ka palikā m kotedž ā "Akmens pagalms". Vieta ļ oti skaista, lielisks skats pa logu, dzī ves apstā kļ i mā jī gi un pilnī bā atbilst deklarē tajiem! Viss izgatavots no koka, tī rs un ē rts! Paldies saimniekiem! Lieliski, jauki cilvē ki. Mums ir vispozitī vā kie iespaidi. Mē s iesakā m š o viesnī cu visiem! ! !
аватар Christina112
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m 2017. gada oktobrī . Mā ja man kopumā patika. Numuri ir labi un tī ri. Skats no loga (balkona) ir vienkā rš i lielisks. Saimnieki redzē ti norē ķ inā š anā s un izlikš anas laikā (neviens nav liels un netraucē ). … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2017. gada oktobrī . Mā ja man kopumā patika. Numuri ir labi un tī ri. Skats no loga (balkona) ir vienkā rš i lielisks. Saimnieki redzē ti norē ķ inā š anā s un izlikš anas laikā (neviens nav liels un netraucē ). Ļ oti labā vietā izvietota kotedž a. Blakus ū denskritumi, kalni, pilsē tas centrs, suvenī ru tirgi. Vispā r viss ir super!!!!! ! !
аватар olena333
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ties ar draugiem š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Mums paveicā s bū t š eit. : ) Skats pa logu ir vienkā rš i neticams. Atmosfē ra ir pasakaina. Joprojā m dzī voju ar emocijā m, ko saņ ē mu Karpatos. Mā ja ir ļ oti mā jī ga, tī ra : ) un ar savu stā stu: ) ar kuru saimnieks Maikls labprā t padalī jā s. … Tomēr ▾ Atpū ties ar draugiem š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Mums paveicā s bū t š eit. : ) Skats pa logu ir vienkā rš i neticams. Atmosfē ra ir pasakaina. Joprojā m dzī voju ar emocijā m, ko saņ ē mu Karpatos. Mā ja ir ļ oti mā jī ga, tī ra : ) un ar savu stā stu: ) ar kuru saimnieks Maikls labprā t padalī jā s. Ā rkā rtī gi gandarī ts gan par braucienu, gan Miš as sirsnī go uzņ emš anu. Noteikti vē l apmeklē š u š o pasakaino kotedž u.
PS Ī paš i rupjiem tū ristiem, kuriem trū kst "ekstrē mā s" atļ autā s peldes strū klakā: ))))
аватар Viola.tret
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba atpū ta, skats pa logu uz kalniem. Viesnī ca neatrodas uz galvenā ceļ a, tā pē c salī dzinoš i klusa. Ī paš ums ir izgatavots no priedes baļ ķ iem, interjers ir pā rsteidzoš s. Akmens un koka kombinā cija ir ļ oti tā lu. … Tomēr ▾ Laba atpū ta, skats pa logu uz kalniem. Viesnī ca neatrodas uz galvenā ceļ a, tā pē c salī dzinoš i klusa. Ī paš ums ir izgatavots no priedes baļ ķ iem, interjers ir pā rsteidzoš s. Akmens un koka kombinā cija ir ļ oti tā lu. Izolā cija laba, tikai vienu dienu bija ļ oti trokš ņ aini kaimiņ i. Un citas dienas bija gandrī z tā , it kā kā ds bū tu tuvumā . Virtuvē ir viss nepiecieš amais, viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, netā lu no ū denskrituma sadalī juma, avots. Otrā virzienā pē c 5 minū tē m. Veikali, tirgus. Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo! ! ! ! ! Paldies! ! ! Bū s iespē ja atbraukt vē lreiz
аватар transfer-do-kar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es gribu teikt daž us vā rdus par ī paš umu un tā ī paš niekiem. Man nā cā s apmeklē t daž ā das vietas un faktiski atpū tos pie š iem brī niš ķ ī gajiem saimniekiem Kristī nas un Maikla. Dodieties uz "Akmens pagalmu", un jū s to nekad nenož ē losit. … Tomēr ▾ Es gribu teikt daž us vā rdus par ī paš umu un tā ī paš niekiem. Man nā cā s apmeklē t daž ā das vietas un faktiski atpū tos pie š iem brī niš ķ ī gajiem saimniekiem Kristī nas un Maikla. Dodieties uz "Akmens pagalmu", un jū s to nekad nenož ē losit. Tī rī ba un komforts nodroš inā ts, avota ū dens ir klā t, jū ties kā mā jā s un nepamani, kā drī z paiet stunda. Tas Kungs jums visu pateiks un vienmē r pievē rsī s jums uzmanī bu
n. Lai jū su bizness vienmē r plaukst! ! ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Усадьба «Каменный двор» имеет удобное расположение: с одной стороны есть все условия для спокойного и уединенного отдыха, с другой – совсем недалеко до центра города. Всего в 20 м от дома есть лес и речка. Вблизи расположен сувенирный рынок, колыба, где можно отведать блюда гуцульской кухни. Недалеко и до вольерного хозяйства, если захочется прогуляться и посмотреть на карпатских оленей и диких кабанов в природных условиях.

Atrašanās vieta Горнолыжный комплекс «Багривец» -1,5 км., Горнолыжный курорт «Буковель» - 35 км., Яблуница - 30 км., Ворохта - 25 км., Ивано-Франковск - 60 км.
Pludmale
Viesnīcā

Есть место для парковки автомобилей, мангал, беседка, летний фонтан в котором летом можно купаться, зона отдыха.

На первом этаже оборудована кухня-столовая для самостоятельного приготовления со всеми необходимыми принадлежностями: есть холодильник, газовая плита, микроволновая печь, посуда, телевизор.

Предоставление информационных услуг по отдыху.

Трансфер. Транспортные услуги в т. ч. доставка к подъемникам Буковеля, Ворохты, Яблуницы, Ясиня (Драгобрт).

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem Во дворе для детей оборудован небольшая площадка, батут.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Досуг и активный отдых: • конные прогулки; • путешествия на квадроциклах; • поездки в горы на джипах; • местные пешеходные прогулки; • рафтинг; • велопрогулки; • рыбалка.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

4 номера: 2 номера – класса «полулюкс», 2 номера – класса «стандарт». Окна всех номеров – с видом на горы.

Istabās

«Стандарт» – (однокомнатный, двухместный номер, общая площадь 12-15 м. кв.) – Двуспальная кровать или 2 односпальные кровати, ТВ, Wi-Fi. Санузел 1 на 2 номера (душевая кабина, унитаз, умывальник, пол с подогревом,), количество полотенец – 2 на человека. Терраса или балкон с видом на горы.

«Полулюкс» – (однокомнатный, Двухместный номер – общая площадь 18-20 м. кв.) – Двуспальная кровать, ТВ, Wi-Fi, санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, количество полотенец – 2 на человека), возможно дополнительное спальное место. Терраса или балкон.

Adrese г. Яремче, ул. Грушевского 20
Tālruņi: +38 097 904 96 66,
+38 066 954 96 66,
+38 097 720 48 09
Tīmekļa vietne: Kamennyi dvor
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.