Gutsulskaia khata 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
8.4 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.4 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Gostiny Dvor "Hutsulskaya Hata" atrodas 5 minūšu attālumā no Jaremčes kūrorta centra, Prutas upes krastā, ko ieskauj Karpatu kalnu un upju ainavas. Māja celta no videi draudzīgiem materiāliem.Vairāk →
аватар oksi.19830502
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viss! Mā joklis tika izvē lē ts nejauš i, tač u, neskatoties uz daudzajā m pozitī vajā m atsauksmē m, nebija š aubu, vai tas tieš ā m ir tas, ko vē los. Un tieš ā m, es biju patī kami pā rsteigts, man patika viss - tī rs, tī rs, stilī gs un radoš s mā joklis - daudz masī vkoka, akmeņ i, istaba ir ļ oti plaš a - viss ir ļ oti atmosfē risks, mā jī gs un relaksē još s. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viss! Mā joklis tika izvē lē ts nejauš i, tač u, neskatoties uz daudzajā m pozitī vajā m atsauksmē m, nebija š aubu, vai tas tieš ā m ir tas, ko vē los. Un tieš ā m, es biju patī kami pā rsteigts, man patika viss - tī rs, tī rs, stilī gs un radoš s mā joklis - daudz masī vkoka, akmeņ i, istaba ir ļ oti plaš a - viss ir ļ oti atmosfē risks, mā jī gs un relaksē još s. Visiem numuriem ir balkoni ar skatu uz kalniem un Prutas upi. Ē ka ir labiekā rtota augstumā . Ļ oti liels balkons. No loga un balkona paveras gleznainas ainavas uz kalnu un paš ā Makovitsia kalna virsotnē . Kad nepaveicas ar laikapstā kļ iem, pat negribas iziet no istabas – vienkā rš i apgulies plaš ā gultā un pa panorā mas logu skaties uz kalniem, jo ​ ​ ir ļ oti omulī gi! Uz vietas ē rta autostā vvieta.
Pati teritorija ir sakopta, ir kur atpū sties, ir kur pavadī t bē rnu stundu, ir lapenes un š aš liki, ē rti, ka š aš liki labiekā rtoti trī s lī meņ os - neviens nevienu neciena. Ir tī ra un sakopta virtuve. Mani iepriecinā ja tas, ka vienmē r bija silts ū dens, skaista vannas istaba. Pagalmā bija auksts, bet istabā ļ oti silts, bija pat silts akumulators. Tā pat istabā ir elektriskā tē jkanna, ledusskapis, fē ns. Kopumā ir viss, lai atpū tnieki bū tu ē rti un ē rti. Kas ceļ o ar auto - vispā r rezervē jiet bez vilcinā š anā s - visur var ā tri nokļ ū t. Mums bija ļ oti ē rti un ē rti, un noteikti atbrauksim vē l, bet droš i vien ar bē rniem.
P. S. Pirms rezervā cijas palasī ju atsauksmes un bija tā das, ka aizbraucot no turienes sā kā s depresija, kā pē c es sapratu tikai tad, kad tur nokļ uvu - tieš ā m ē rta naktsmī tne, kad aizmieg un pamosties ar ainavā m, no kurā m nevar skatī ties prom.
Nezinu, bet š ķ iet, ka vietē jiem iedzī votā jiem nedod tik aizraujoš u skatu kā mē s esam tū risti.
аватар graal19841504
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja kā ds vē las dzī vot š ķ ū nī , tad jā brauc uz "Hutsul's Hatu". Ko var teikt? Saimnieka nav, jau sen viss prasa remontu. Iesā kumā mē s atbraucā m no ceļ a, braucā m dienu, lī dz viņ iem jā brien 2 km - viņ i teica, ka 5 minū š u gā jiena attā lumā no autoostas, viņ i meloja (((Labi, labi. … Tomēr ▾ Ja kā ds vē las dzī vot š ķ ū nī , tad jā brauc uz "Hutsul's Hatu". Ko var teikt? Saimnieka nav, jau sen viss prasa remontu. Iesā kumā mē s atbraucā m no ceļ a, braucā m dienu, lī dz viņ iem jā brien 2 km - viņ i teica, ka 5 minū š u gā jiena attā lumā no autoostas, viņ i meloja (((Labi, labi...mē s tur nokļ uvā m...atnā cā m uz istabu un. . . mē s izslē dzā m gaismu, sē dē jā m 15min tumsā gaidot, noguruš i, izsalkuš i. Teica ka gatavo un varē s pasū tī t ē st. . . Atkal meloja , neviens neko negatavo! Gaisma tika ieslē gta, bet apkure un karstais ū dens tika izslē gts. . . vē l 40 Mē s gaidī jā m minū tes, kamē r skatī jā mies uz istabu.
Durvī m norauts rokturis, durvis neaizveras, izpū stas ar putā m, ledusskapis saplaisā jis, vannasistabā izrauta kontaktligzda, bail pat kaut ko iespraust. Un veļ a ir tikai skā rda, laiks to izmest, bet nē...izmazgā tu pasniedz tū ristiem. Dvielis ir melns, bet ak, ne krā sa, bet no vecuma un mazgā š anas, bija pretī gi ņ emt rokā s. Esiet gatavi tam, ka viesnī cas tuvumā neviens jū s nesagaidī s, bū s jā meklē kā da Oksana, kura vispirms pajautā s, kad samaksā siet naudu.
Vā rdu sakot, Š AUSMES. . . un cena tam visam ir 1300 UAH. . . š is ir tas brī dis, kad viņ i sauc GAIDĪ BU un REALITĀ TI, viņ i bildē un telefonā dzied vienu lietu, bet patiesī bā tas ir pavisam savā dā k. Viņ i tur nepalika - uzreiz izvā cā s, naudu par pirmo dienu mums nozaga, zinot, ka mē s tur nenakš ņ ojā m, nebija gaismas, nebija ū dens, istaba bija netī ra un ne. iztī rī ti, bet viņ i atdeva 1700 UAH ar kliedzieniem un skandā liem, bet kas tas ir Tas maksā un kā di nervi. Un tas ir aicinā ts atpū sties viņ iem nā ca.
NEVIENAM NEIESAKU!!! ! !
аватар irinabustruk
Tas nav tikai atvaļ inā jums, tā ir pasaka! Es iemī lē jos š ajā vietā no pirmā s reizes, kad bijā m tur ar bē rniem. Mē s š eit atpū tā mies divas reizes, vienu reizi ziemā un otro reizi š ovasar, un, kad atkal tur atgriež amies, ir sajū ta, ka esam ciemos pie labiem draugiem. … Tomēr ▾ Tas nav tikai atvaļ inā jums, tā ir pasaka! Es iemī lē jos š ajā vietā no pirmā s reizes, kad bijā m tur ar bē rniem. Mē s š eit atpū tā mies divas reizes, vienu reizi ziemā un otro reizi š ovasar, un, kad atkal tur atgriež amies, ir sajū ta, ka esam ciemos pie labiem draugiem. Vietas ir neparasti skaistas, gaiss tik tī rs, ka no rī tiem nav ne piemaisī jumu, ne izplū des gā zu, ne citu rū pnī cas izplū dumu. Jū s vienkā rš i uzņ emat to vairā k plauš ā s, un gribas paturē t sevī , nelaiž ot vaļ ā . Vakaros romantiskas pulcē š anā s lapenē s un malkas smarž a. Vispā r rakstu tiem, kas meklē un š aubos par komentā riem (es pats tā ds esmu). Ir daudzi faktori, pē c kuriem izvē lē jos atpū tas vietu, jo visas ģ imenes neuzskaitī š u. Pirmā lieta ir saimnieku viesmī lī ba, tī rī ba ideā la, gan istabā s un virtuvē .
Pati viesnī ca atrodas gleznainā vietā , pamostoties knapi dzirdama Prutas upes murminā š ana, vienkā rš i burvī gs skats pa logu.
Fotogrā fijas š eit, albumā
аватар Matveika
Viesnī cu izvē lē jā mies pavisam nejauš i - mums patika fotogrā fija stā vajā upes krastā . Pirms tam zvanī ja citas viesnī cas, kur bijā m rupji, ka zvanā m vē lu. Un tad saimnieki Sergejs un Natā lija ā tri visu noorganizē ja: š ie cilvē ki aizbrauc, š ie cilvē ki piezvana, tā ds avanss, nā ciet, mē s bū sim priecī gi! Garī gi un cilvē ciski! Ļ oti jauka viesnī ca pie Jaremč es ieejas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pavisam nejauš i - mums patika fotogrā fija stā vajā upes krastā . Pirms tam zvanī ja citas viesnī cas, kur bijā m rupji, ka zvanā m vē lu. Un tad saimnieki Sergejs un Natā lija ā tri visu noorganizē ja: š ie cilvē ki aizbrauc, š ie cilvē ki piezvana, tā ds avanss, nā ciet, mē s bū sim priecī gi! Garī gi un cilvē ciski! Ļ oti jauka viesnī ca pie Jaremč es ieejas. Skats no balkona uz upi un kalniem ir brī niš ķ ī gs! Dzī vojā m 2 istabā s (kopā.4) 3. stā vā ! Ne tikai pasakains skats pa logu, bet ir arī neliela virtuvī te. Otrā virtuve ir lielā ka pagrabā . Ir arī sauna – tikai milzī gs baseins. Saimniece gatavo gardus vietē jos ē dienus! Teritorija skaista un kopta, ir grils. Ir lapenes, kur var ē st ā rā . Vienkā rš i Š veice! Esam ļ oti pateicī gi Sergejam un Natā lijai par brī niš ķ ī go brī vdienu bez problē mā m!
Гуцульска хата. Двор Вид с лестницы 3-го этажа Вид на реку из окна Площадка для детей Кухня в цокольном этаже Виды Оформление сада во дворе Вид на камин для шашлыка


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sergei-w
‹ Viesnīca Gutsulskaia khata 2*

Гостиный двор «Гуцульская хата» расположен в 5 минут от центра курорта Яремче, на берегу речки Прут, окружен пейзажами карпатских гор и рек. Дом построен из экологически чистых материалов.

Viesnīcā

Cтоловая с кухней, парковка, два мангала, три беседки.

  • restorāns
  • autostāvvieta
Bērniem Детская площадка, батут, в летнее время детский басейн.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Сауны с бассейном.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

6 номеров: однокомнатный Люкс, трёхкомнатный Семейный и двухкомнатный Семейный Люкс. В каждый номер вход отдельный с улицы.

Istabās

Люкс (двухкомнатный, 2-4 местный номер, общая площадь 30 м. кв.): спальня (двуспальная кровать/ортопедический матрац/, спутниковое ТВ), холл (диван, холодильник, электрочайник, столовый и чайный сервизы), санузел (душ, унитаз, умывальник, фен, тапочки, количество полотенец – 3 на человека). Общая терраса с видом на реку и горы.

Семейный трехкомнатный, 6 местный номер, общая площадь 55 м. кв.): три спальни (3 двуспальных кровати /ортопедические матрацы/, 3 спутниковых ТВ), в холле есть стол, холодильник, электрочайник, столовый и чайный сервизы), санузел и душ раздельные. унитаз, умывальник, фен, тапочки, количество полотенец – 3 на человека). Балкон с видом на реку и горы.

Семейный люкс двухкомнатный 4-6 местный номер, общая площадь 55 м. кв.): две спальни (2 двуспальных кровати /ортопедические матрацы/, 2 спутниковых ТВ), холл (плетеный стол с 2 креслами, холодильник, электрочайник, столовый и чайный сервизы), санузел и душ раздельные. унитаз, умывальник, фен, тапочки, количество полотенец – 3 на человека). Балкон с видом на реку и горы.

Adrese г.Яремче, ул.Свободы 133
Tālruņi: +38 (067) 9502874
+38 (097) 5776965
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.