Briesmīga viesnīca

Rakstīts: 13 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 4 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 6.0
Ja kā ds vē las dzī vot š ķ ū nī , tad jā brauc uz "Hutsul's Hatu". Ko var teikt? Saimnieka nav, jau sen viss prasa remontu. Iesā kumā mē s atbraucā m no ceļ a, braucā m dienu, lī dz viņ iem jā brien 2 km - viņ i teica, ka 5 minū š u gā jiena attā lumā no autoostas, viņ i meloja (((Labi, labi...mē s tur nokļ uvā m...atnā cā m uz istabu un. . . mē s izslē dzā m gaismu, sē dē jā m 15min tumsā gaidot, noguruš i, izsalkuš i. Teica ka gatavo un varē s pasū tī t ē st. . . Atkal meloja , neviens neko negatavo! Gaisma tika ieslē gta, bet apkure un karstais ū dens tika izslē gts. . . vē l 40 Mē s gaidī jā m minū tes, kamē r skatī jā mies uz istabu.
Durvī m norauts rokturis, durvis neaizveras, izpū stas ar putā m, ledusskapis saplaisā jis, vannasistabā izrauta kontaktligzda, bail pat kaut ko iespraust. Un veļ a ir tikai skā rda, laiks to izmest, bet nē...izmazgā tu pasniedz tū ristiem. Dvielis ir melns, bet ak, ne krā sa, bet no vecuma un mazgā š anas, bija pretī gi ņ emt rokā s. Esiet gatavi tam, ka viesnī cas tuvumā neviens jū s nesagaidī s, bū s jā meklē kā da Oksana, kura vispirms pajautā s, kad samaksā siet naudu.
Vā rdu sakot, Š AUSMES. . . un cena tam visam ir 1300 UAH. . . š is ir tas brī dis, kad viņ i sauc GAIDĪ BU un REALITĀ TI, viņ i bildē un telefonā dzied vienu lietu, bet patiesī bā tas ir pavisam savā dā k. Viņ i tur nepalika - uzreiz izvā cā s, naudu par pirmo dienu mums nozaga, zinot, ka mē s tur nenakš ņ ojā m, nebija gaismas, nebija ū dens, istaba bija netī ra un ne. iztī rī ti, bet viņ i atdeva 1700 UAH ar kliedzieniem un skandā liem, bet kas tas ir Tas maksā un kā di nervi. Un tas ir aicinā ts atpū sties viņ iem nā ca.

NEVIENAM NEIESAKU!!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu