Ekskluzīvs kūrorts retajiem

07 Februāris 2021 Ceļošanas laiks: no 16 Janvāri 2021 ieslēgts 22 Janvāri 2021
Reputācija: +2843
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Bukovelas finansiā lie panā kumi, iznī cinot neliela kalnu kū rorta š armu, par laimi, vē l nav sasnieguš i Dragobratu. Dā rgā kā istaba č etriem maksā ap 3500 UAH, bograč a bļ oda labā kajā vietā ir 150 UAH, tē ja/kafija 40. Asfalta nav vispā r. Pā rvietoties pa kū rortu, pat lī dz veikalam, iespē jams tikai ar dž ipiem, ragaviņ ā m vai kā jā m. Visam kū rortam nav neviena handikapa un ATB. Bet koku vidē jais vecums ir mē rā ms gadsimtos! Un kū rorta centrā var apmaldī ties mež ā .

Dragā ir 10 pacē lā ji visā kū rortā (no tiem ir tikai divi). Bet, lai visu apbrauktu, vajag 4 daž ā das slē poš anas kartes. Viņ iem vajadzē tu vienoties savā starpā , noformē t kopī gu slē poš anas caurlaidi un dubultot cenu! Bet ir zinā ms, kur ir divi ukraiņ i – tur ir trī s hetmaņ i. Ir tikai viena normā la slē poš anas karte - Oasis, pirmkā rt, uz kartes ir nauda, ​ ​ nevis sava valū ta, otrkā rt, š o naudu var atgriezt, ja neesi visu izritinā jis.


Ī paš s paldies laikapstā kļ iem vietnē Dragobrat! Paldies, ka radā t neaprakstā mu skaistumu (skat. bildes), dabiskā sniega kalnus, kosmiskas ainavas un citplanē tieš u skulptū ras, kas no sasaluš ā s mā koņ a miglas pā rklā j kokus ar biezu sniegu. Paldies laikapstā kļ iem, kas š eit neielaida pā rā k daudz tū ristu. Gadā s, ka pacē lā ji vē ja dē ļ ir slē gti vairā kas dienas pē c kā rtas. Un pat atvē rtā stā voklī redzamī ba ir 20-30 metri. Ja š ā dos laikapstā kļ os jū s uzkā pjat augš ā , jū s varat piedzī vot pilnī gu vestibulā ri-redzes atņ emš anu. Stā vot uz slē pē m, piķ a gaiš ā tumsā nevarē ju saprast ne virzienu, ne ā trumu. Vairā kas reizes es pazaudē ju ne tikai virzienu, bet arī nemaz nejutu, vai š ū pojos uz leju vai stā vu uz vietas, gandrī z neatš ķ irot augš up un lejup.

Un uz Dragobratu nav ceļ a. Drī zā k tā ir, bet tikai GAZ-66 un UAZ. Gadā s, ka paveicas tikt pie moderna dž ipa, bet biež ā k jā zvana tam paš am Gaz un jā maksā ī paš s tarifs, lai to izvilktu.

Man patī k Dragobrats! Es drī z vairs neatgriezī š os!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид из окна отеля Адреналин
Līdzīgi stāsti
komentāri (26) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums