Zelenaia Dacha 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.010
№24 viesnīcas reitingā Dragobrats
3.8 Numurs
2.5 apkalpošana
3.5 Tīrība
2.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca Zelenaya Dacha atrodas ekoloģiski tīrā Yasinya ciemata rajonā, Dragobratas traktā, 300 metru attālumā no 2 pacēlājiem. Tas atrodas 1400 metru augstumā virs jūras līmeņa, skujkoku mežu un Alpu pļavu krustpunktā, Stog kalna (1707 m) pakājē. Netālu atrodas Žandarma (1800 m) un Bliznitsa (1883 m) virsotnes. Trufanets ūdenskritums atrodas tikai 20 minūšu brauciena attālumā. Viesnīca ir piemērota slēpošanas brīvdienām.Vairāk →
аватар girlevil
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Paš as istabas panesamas, suņ iem barī ba vienkā rš i riebī ga, Wi-Fi Š rē dingers - it kā ir, bet pieslē dzot nav. Redneck ir visur, ī paš i pā rtikā . Š ausmī gi bezgarš ī gi un porcijas kā slimnī cā , caurspī dī gs kompots no ž ā vē tiem augļ iem - acī mredzot viņ i vienkā rš i tika mazgā ti š ajā ū denī . … Tomēr ▾ Paš as istabas panesamas, suņ iem barī ba vienkā rš i riebī ga, Wi-Fi Š rē dingers - it kā ir, bet pieslē dzot nav.
Redneck ir visur, ī paš i pā rtikā . Š ausmī gi bezgarš ī gi un porcijas kā slimnī cā , caurspī dī gs kompots no ž ā vē tiem augļ iem - acī mredzot viņ i vienkā rš i tika mazgā ti š ajā ū denī . Marinē tu gurķ u aplis parasti ir sava veida tumsa.
Š oferis Vasja, kuru viesnī cas ī paš nieks iesaka kā š oferi, kurš aizvedī s uz Jasinju, vienkā rš i nav uzticams cilvē ks, viņ a vainas dē ļ mē s 35 minū tes kavē jā m stacijā un attiecī gi arī Ivanofrankivskā . dzelzceļ a stacija, ieradā mies 5 minū tes pirms vilciena.
Kopumā serviss ir "uz augš u", mē s nekad vairs nebrauksim uz Dragobratu ! ! !
аватар toly4470
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nezinu, kā pē c visi š eit ir tik ļ auni un neapmierinā ti) Esmu bijis š ajā viesnī cā vairā kas reizes un vienmē r izbaudī ju atpū tu. Tas, ka ir gaisma ir izslē gts, tiesa, bet neaizmirstiet, ka kalni un ir pā rslodze, bet kā pē dē jais lī dzeklis ir ģ eneratori. … Tomēr ▾ Es nezinu, kā pē c visi š eit ir tik ļ auni un neapmierinā ti) Esmu bijis š ajā viesnī cā vairā kas reizes un vienmē r izbaudī ju atpū tu. Tas, ka ir gaisma ir izslē gts, tiesa, bet neaizmirstiet, ka kalni un ir pā rslodze, bet kā pē dē jais lī dzeklis ir ģ eneratori. Runā jot par pā rtiku, ē diens ir diezgan normā ls. Ja esi pieradis ē st restorā nos, tad brauc uz Austriju un tur pabaro par 100 eiro kā gribi) skrienam risinā t viņ a jautā jumus. Par biljarda galdu rakstī ja, ka izlē ja ū deni, biljarda galds sodī ja no 3000 grivnā m, š aubos, ka, lai arī tur maksā ja santī mu par ū dens izlieš anu, diez vai tas ū dens. Piedzerties, un tad krata tiesī bas.
Готель
аватар Farre
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca pilnī bā pievī la, personā la attieksme uz nulles, televizora pultī nav bateriju un istabā uztvē rē ja, vannasistabā uz sienā m ir pelē jums. Miskasti neviens neiznes. Elektrī ba biež i pazū d. Bet ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs! Š is ir lē tā kais un nav skaidrs, kas ir pagatavots. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā pievī la, personā la attieksme uz nulles, televizora pultī nav bateriju un istabā uztvē rē ja, vannasistabā uz sienā m ir pelē jums. Miskasti neviens neiznes. Elektrī ba biež i pazū d.
Bet ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs! Š is ir lē tā kais un nav skaidrs, kas ir pagatavots.
Mē s vairs nenā ksim š ajā viesnī cā !
аватар vladichegnaborde
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja gribi skā rdu - brauc uz zaļ o namiņ u! Principā ar daudzmaz normā lu viesnī cu diemž ē l galī gi nosaluš i ī paš nieki, kuri, manuprā t, vispā r ir tā lu no viesnī cu biznesa. Pakalpojums ir nulle. Viesis vienmē r kļ ū dā s. … Tomēr ▾ Ja gribi skā rdu - brauc uz zaļ o namiņ u!
Principā ar daudzmaz normā lu viesnī cu diemž ē l galī gi nosaluš i ī paš nieki, kuri, manuprā t, vispā r ir tā lu no viesnī cu biznesa.
Pakalpojums ir nulle.
Viesis vienmē r kļ ū dā s.
ē diens ir vienkā rš i pretī gs. Godī gi sakot, tas ir kaut kas, ko meklē t. Š ķ iet, ka viņ i ne tikai slikti gatavo ē st, bet es visu daru speciā li, kā jau mā jlopiem. Patī k - un tā aprī t.....
ū dens - pē c grafika, un tā - silta strū kla....pē c slidkalniņ a ir nereā li nomazgā ties un sasildī ties
skaņ as izolā cija - kā jau visur uz dragas - tā das vienkā rš i nav
tī rī š ana, tualetes papī rs, š ampū ns un visa veida ē rtī bas - vienkā rš i aizmirstiet par to uzreiz
аватар alia_1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nav vā rdu. Neiesaku, maigi izsakoties. Kā saka, zivs pū st no galvas. Tā tad arī š eit. Ī paš nieks ietaupa uz visu. Gan kvalitatī vu pakalpojumu sniegš anā , gan attieksmē ! 1. Sā ksim ar skaitli. Ja paskatā s prom, tas ir labi. Bet, tiklī dz tur nokļ ū stat, uzreiz rodas jautā jumi. … Tomēr ▾ Nav vā rdu. Neiesaku, maigi izsakoties. Kā saka, zivs pū st no galvas. Tā tad arī š eit. Ī paš nieks ietaupa uz visu. Gan kvalitatī vu pakalpojumu sniegš anā , gan attieksmē !
1. Sā ksim ar skaitli. Ja paskatā s prom, tas ir labi. Bet, tiklī dz tur nokļ ū stat, uzreiz rodas jautā jumi. Ieejot istabā , uzreiz atradā m uz gultas guļ am karnī zi ar aizkaru. Balkonam nolauzts (norauts) rokturis, izdeguš as spuldzes. Administrā cijai viss tika pateikts. 5 dienas nekad nenā ca klajā , nemainī ja spuldzes. Istaba nekad nav tī rī ta. Atkritumi tika mainī ti un lū gti izvest. Izlietojamā s preces – tualetes papī ru, ziepes, š ampū nu un ž eleju – ņ emiet lī dzi.
2. BEZ KARSTĀ Ū DENS UN ELEKTRĪ BAS. Var neiekļ aut dienu. Zvani saimniekam - viņ š saka, ka viss ir. Kamē r neievilksi viņ u istabā , tu nebā zī si degunu. Ja tu neieslē dz videokameru un nesā ksi to filmē t, viņ i neko nedarī s. Viņ š saka, ka tā ir viņ u paš u vaina.
3. Uzturs. Tas ir SASTĀ VS. ATKRITUMI. Sauc kā gribi. Tik pretī gu ē dienu nekur neesmu redzē jis. 1. janvā ra BROKASTIS - tualetes papī ra kū ka makaronu formā ar VIENU dabū tu siera gabalu un 3 desu serdeņ iem ? ? ? Tas ir PPC! ! ! Tā ds smirdī gs heks vakariņ ā s, kas smirdē ja visu lī dz 3 stā vam (((Savu suns, neē d to, ko mums piedā vā ja. Otrajā dienā pā rstā jā m pat iegriezties brokastī s un vakariņ ā s un ē dā m kaimiņ u bū dā s un viesnī cas. KAUNS!
4. Mē ģ inā ja atrast PATĒ RĒ TĀ JU STŪ RĪ TI un prasī ja administrā cijai un ī paš niekam viņ u juridisko nosaukumu un informā ciju. Viņ i mani atsū tī ja un aizcirta durvis. Kā tas ir?? ?
5. Es nesaku, ka saslimu bez apkures. Istabā bija 16 grā di. Dienas laikā taupī ja un izslē dza katlu, temperatū ra momentā nokritā s.
Izdariet savus secinā jumus.
аватар vita_199595
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es neieteiktu š o viesnī cu savam ienaidniekam! Viss personā ls ar saimnieku priekš galā ir vienkā rš i neadekvā ti, negatī visma piesā tinā ti cilvē ki, kuri sastrī dē jā s ar katru no mū su 60 cilvē ku grupas . . dzī ves apstā kļ i ir absolū ti nenormā li. … Tomēr ▾ Es neieteiktu š o viesnī cu savam ienaidniekam! Viss personā ls ar saimnieku priekš galā ir vienkā rš i neadekvā ti, negatī visma piesā tinā ti cilvē ki, kuri sastrī dē jā s ar katru no mū su 60 cilvē ku grupas . . dzī ves apstā kļ i ir absolū ti nenormā li. . Gaisma pastā vī gi pazū d, ū dens ir gan auksts, gan karsts, ē st nevar. . Gatavoš anas smirdoņ a visu laiku ir pa visu zā li. . Tieš i no halles, kur saimnieks piespieda novilkt apavus - meitenei nozaga zā bakus. Atbildī bu par to neviens neuzņ ē mā s. Cilvē ki! UZ ZAĻ O KODZIŅ U NEIET NEKO! Pretē jā gadī jumā sabojā ts atvaļ inā jums, tā pat kā mū sē jais, jums ir vienkā rš i garantē ts! Saš utumam nav robež u. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Зеленая Дача» находится в экологически чистом районе поселка Ясиня, в урочище Драгобрат, в 300 метрах от 2 горнолыжных подъемников. Он расположен на высоте 1400 метров над уровнем моря, на стыке хвойных лесов и альпийских лугов, у подножия горы Стог (1707 м). Рядом находятся вершины Жандарм (1800 м) и Близница (1883 м). Поездка до водопада Труфанец займет всего 20 минут. Отель подойдет для горнолыжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель «Зеленая Дача» находится в 13 км от железнодорожного вокзала Ясиня и в 100 км от аэропорта в Ивано-Франковске.
Pludmalē
Viesnīcā

Крытый бассейн (работает круглый год), бар «Зеленая Дача» (украинская и европейская кухня), место для пикника (беседки) с принадлежностями для барбекю, места для курения, допускается размещение домашних животных.

  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem игровая комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, живая музыка/выступление, дартс, настольный хокей/футбол.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 28 комфортабельных номеров: Стандарт, Улучшенный Стандарт, Люкс.

Istabās

Телевизор, спутниковое телевидение, ванная комната, бесплатный Wi-Fi, кровать, прикроватные тумбочки. Не во всех номерах холодильник.

Adrese Драгобрат, Драгобрат, 90630, Украина.
Tālruņi: +38 096 511 17 33
Tīmekļa vietne: Zelenaia Dacha
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.