Tas ir Thresh!!

Rakstīts: 6 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2017 — 3 janvārī 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 5.0
Nav vā rdu. Neiesaku, maigi izsakoties. Kā saka, zivs pū st no galvas. Tā tad arī š eit. Ī paš nieks ietaupa uz visu. Gan kvalitatī vu pakalpojumu sniegš anā , gan attieksmē !
1. Sā ksim ar skaitli. Ja paskatā s prom, tas ir labi. Bet, tiklī dz tur nokļ ū stat, uzreiz rodas jautā jumi. Ieejot istabā , uzreiz atradā m uz gultas guļ am karnī zi ar aizkaru. Balkonam nolauzts (norauts) rokturis, izdeguš as spuldzes. Administrā cijai viss tika pateikts. 5 dienas nekad nenā ca klajā , nemainī ja spuldzes. Istaba nekad nav tī rī ta. Atkritumi tika mainī ti un lū gti izvest. Izlietojamā s preces – tualetes papī ru, ziepes, š ampū nu un ž eleju – ņ emiet lī dzi.
2. BEZ KARSTĀ Ū DENS UN ELEKTRĪ BAS. Var neiekļ aut dienu. Zvani saimniekam - viņ š saka, ka viss ir. Kamē r neievilksi viņ u istabā , tu nebā zī si degunu. Ja tu neieslē dz videokameru un nesā ksi to filmē t, viņ i neko nedarī s. Viņ š saka, ka tā ir viņ u paš u vaina.

3. Uzturs. Tas ir SASTĀ VS. ATKRITUMI. Sauc kā gribi. Tik pretī gu ē dienu nekur neesmu redzē jis. 1. janvā ra BROKASTIS - tualetes papī ra kū ka makaronu formā ar VIENU dabū tu siera gabalu un 3 desu serdeņ iem ? ? ? Tas ir PPC! ! ! Tā ds smirdī gs heks vakariņ ā s, kas smirdē ja visu lī dz 3 stā vam (((Savu suns, neē d to, ko mums piedā vā ja. Otrajā dienā pā rstā jā m pat iegriezties brokastī s un vakariņ ā s un ē dā m kaimiņ u bū dā s un viesnī cas. KAUNS!
4. Mē ģ inā ja atrast PATĒ RĒ TĀ JU STŪ RĪ TI un prasī ja administrā cijai un ī paš niekam viņ u juridisko nosaukumu un informā ciju. Viņ i mani atsū tī ja un aizcirta durvis. Kā tas ir?? ?
5. Es nesaku, ka saslimu bez apkures. Istabā bija 16 grā di. Dienas laikā taupī ja un izslē dza katlu, temperatū ra momentā nokritā s.
Izdariet savus secinā jumus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu