Izha - švaki, attieksme pret klientiem - kā vergiem

Rakstīts: 5 februāris 2018
Ceļošanas laiks: 3 februāris — 4 marta 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Izgā jā m cauri tū risma aģ entū rai "EthnoSvit", pa telefonu neko TRAUCĒ JU neprognozē ja, un tā:
3.02. 2018. gads
Ieradā mies 10 no rī ta, iepriekš bijā m iekā rtojuš ies pirtī , jo reģ istrē š anā s pē c 14:00 (rezervē jot neviens to neminē ja) (nav problē mu, atnā cā m braukt), pieej pie bā ra, pastā sti kā pē c ieradā mies viesnī cu un lū gt rezervē tas brokastis (savā dzī vē nevarē ju iedomā ties, ka biezenis var bū t sports, un gaļ a (vismaz vizuā li bija lī dzī ga gaļ ai, bet tikai vizuā li, garš a neliecinā ja par to IZCELSMES nojausmu, izņ emot no atkritumu izgā ztuves)

13:00 atgriezā mies no slē poš anas (jo lija lietus un visur slapjojā m) un vē l 3 stundas bija jā gaida IZLĪ DZINĀ JUMS 16:30 beidzot iekā rtojā mies istabiņ ā (2 gultu vietā mums iedeva 2+ gultiņ as + duš a uz grī das, lai izmē rcē tu) 3 vietī gas 3+ atvā ž amas, un par personu mē s maksā jam apmē ram 850 UAH par nakti, lai gan ar pā rtiku).
Viesnī cas administratores SKAIDROJUMS: "Mums ir daudz apmeklē tā ju, un visus vajag izmitinā t, tā pē c par divvietī giem numuriņ iem nevar bū t ne runas" - bija ļ oti pā rliecinoš s.
VAKARI:
Buljons (VEĢ ETĀ RIEM) nevis uz gaļ as, bet uz DĀ RZEŅ IEM, papildus prasī ja 4 neapstrā dā tus kartupeļ us UZMANĪ BU! viņ iem mē s zinā jā m 40 UAH, bet vismaz tie bija garš ī gi, jo mē s tos gatavojā m paš i)))
ALUS UZ PUDELES, ja es zinā tu kā garš o URĪ NS, droš i vien pielī dzinā tu tos.
BROKASTIS 2:
Griķ i (kuru garš a glā ba PIPARI un SĀ LS x biezenis) ar kaut ko atkal lī dzī gu gaļ ai, un atkal tikai vizuā li.
Pankū kas ar sieru, ja kā ds uzreiz neē da savē jo, viņ a pankū ka tiek nā kamajam atpū tniekam)))
ADMINISTRATORI, viesmī ļ i, PAVĀ RI - š iem cilvē kiem bija jā atvainojas par to, ka viņ i viņ iem kaut ko prasī ja vai vienkā rš i pajautā ja vai vē lē jā s kaut ko pasū tī t - starp citu, neiedomā jieties viņ iem pateikt, ka viņ i ir pie kaut kā vainī gi! Pie viņ iem atnā ci TU, nevis viņ i pie tevis.
NUMURI: lai veicas, ja SOCET NAV PIESLĒ GTS ar lī mlenti, istabas atslē gas jā atstā j uz BĀ RA, jo tas ir 1 personā lam un viesiem.
KULMINĀ CIJA:

Otrajā dienā mums bija pasū tī tas vakariņ as pulksten 17:00, un pulksten 17:00 ieradā s maš ī na, kas mū s aizveda uz autobusu, un viņ š mums iesniedza pretenziju, ka mē s neesam gatavi un viņ š mū s negaidī s. un viņ š ...un ka mē s samaksā jā m. (un ceļ ojumu aģ entū ra nodarbojā s ar organizē š anu un laika plā noš anu)
Š ī ekskursija maksā ja 1900 UAH vienai personai!
JA TU NĪ STI SEVI UN SAVUS DRAUGUS, TU ESI TUR.
Gribu pateikties tū risma aģ entū rai "EthnoSvit" par neaizmirstamo pieredzi, bet viesnī cai "Comfort" par "nesalī dzinā mo" apkalpoš anu, jo pateicoties viņ iem visas brī niš ķ ī gā s atmiņ as par skaistajā m Dragobratas, peres nogā zē m. . Nē !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu