U Rumyn 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.010
4.0 Numurs
2.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca "La Romany" ("Pie rumāņiem") atrodas tālu skujkoku mežu un Alpu zonas krustpunktā, Stog kalna (1707 m virs jūras līmeņa) un Twins kalnu grēdas (1883 m virs jūras līmeņa) pakājē. jūras līmeņa). Svydivets Ridge kalnu atrašanās vieta rada unikālu "Dragobrat" trakta dabas parādību - stabilas sniega segas klātbūtni no novembra līdz maijam.Vairāk →
аватар best46378
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cai nav sava transfē ra, ir viņ u pazī stamais š oferis, kurš ved dragobrat-yasin par standarta likmē m par 150 UAH vienai personai. Ir pieejama slē pju noma, un paldies par to. Snovbordu nav. Istabā s ir viss nepiecieš amais, labs Wi-Fi, tī ra vannasistaba, skapji, TV, ja kā dam vajag. … Tomēr ▾ Viesnī cai nav sava transfē ra, ir viņ u pazī stamais š oferis, kurš ved dragobrat-yasin par standarta likmē m par 150 UAH vienai personai. Ir pieejama slē pju noma, un paldies par to. Snovbordu nav. Istabā s ir viss nepiecieš amais, labs Wi-Fi, tī ra vannasistaba, skapji, TV, ja kā dam vajag. Arī nakš ņ oš anas cenā bija iekļ autas 2 ē dienreizes dienā , brokastis vienkā rš i nebija nekas (3 vā rī tas olas + vinegrets; 3 ceptas olas + vinegrets), vakariņ ā s pirmos ē dienus sabojā ja bez gaļ as bet uz buljona un otro ar gabaliņ u gaļ a (1 mazs vistas spā rniņ š vai maltā s gaļ as kotlete ar skrimš ļ iem). Protams, par to naudu uztaisī s, ko vien vē lē sies, gan karbonā di, gan š aš liku utt. bet man ir ko salī dzinā t ar tā du pā rtiku ULTRAMEGA ekonomiski zhlobskoe, kas uzreiz sabojā ja iespaidu par pā rē jo. Arī saimnieki nav ī paš i draudzī gi (mans personī gais viedoklis par viņ iem ir tā ds) Un vispā r Dragobrats ir pā rā k "smakuš s", slidkalniņ i mazi, lifti dā rgi, un arī apstā kļ i viesnī cā s neatbilst prasī tajam cenas.
аватар lomograff
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā izskatā s pē c labas viesnī cas, bet nē , vienmē r ir, bet kas traucē . Saimnieku kultū ra tikko nogalinā ja. Tik augstprā tī gus cilvē kus savā mū ž ā nebiju sastapis, "eiropeiskā stilā ", kurā viesnī ca celta, ļ oti, ļ oti pietrū kst un, visticamā k, nekad mū ž ā nesanā ks. … Tomēr ▾ Tā izskatā s pē c labas viesnī cas, bet nē , vienmē r ir, bet kas traucē . Saimnieku kultū ra tikko nogalinā ja. Tik augstprā tī gus cilvē kus savā mū ž ā nebiju sastapis, "eiropeiskā stilā ", kurā viesnī ca celta, ļ oti, ļ oti pietrū kst un, visticamā k, nekad mū ž ā nesanā ks. Mū su draugi apstā jā s pie š ī s viesnī cas, mē s atbraucā m pie viņ iem ciemos, piecē lā mies mazliet sē dus, pie pulksteņ a bija jau 00:15, mē s grasī jā mies izklī st un tad atskanē ja klauvē š ana pie istabas, atveram durvis, piedzē ries Š ī s es sauktu par ē stuvi ī paš nieks stā v un sā k mest mums virsū un izdzī t mū s no viesnī cas, uz jautā jumu, kas ī sti ir, viņ š sā k skaidrot, ka pē c pulksten 12 neviena nepiederoš a persona nedrī kst atrasties viesnī cā . Nu, patiesī bā es tam piekrī tu, bet veids, kā dā tas mums tika ziņ ots, bija š ausmī gi než ē lī gs, mē s lē nā m dosimies prom. Mē s izejam no istabas, un š is piedodiet š muks turpina mums mē tā ties ar lamu vā rdiem un visos iespē jamos veidos apvaino un draud fiziskā vardarbī bā , lejā gaidī ja vē l divi ala miesassargi, kas arī ir nedraudzī gi, tas Aizkarpatu lops (š is izteiciens ir ļ oti piemē rots š im tē lam) visu ceļ u lejā pa kā pnē m un kliedzot visā das stulbas lī dz pat durvī m. Apstā jā mies jau ā rpus viesnī cas, centā mies skaidri runā t par to, kas ī sti ir problē ma un kā pē c ar mums runā kā sū dus, nevis cieņ pilni, kas tik un tā tika apkaisī ts ar vē l vairā k sū diem. Nolē mā m tomē r aizbraukt un atbildot teica, ka bū s atbildī gi par saviem vā rdiem, par ko kā pē dē jie gļ ē vuļ i mums uzbruka no mugurpuses un sitam, sievas kliedzieni sauca atpū tniekus no kaimiņ u kafejnī cas uz kurā š ie gļ ē vuļ i ieskrē ja iekš ā un aizvē ra. Rezultā ts man ir salauzta lū pa un aizkarpatu lopiem melna acs. Tieš ā m neiesaku š o viesnī cu, varbū t tev tā nenotiks, bet kas zina, ja vā veres saimniekam ir tā da normā la parā dī ba, tad var nejauš i nokļ ū t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Готель "La Romany" ("У Румын") расположен на расстоянии на стыке хвойных лесов и альпийской зоны, у подножья горы Стог (1707 м над уровнем моря) и горного массива Близнецы (1883 м над уровнем моря). Расположение гор Свидивецкого Хребта создает уникальный природный феномен урочища "Драгобрат"- наличие стабильного снежного покрова с ноября по май месяцы.

Atrašanās vieta 200 м от турбазы "Драгобрат"
Telpu apraksts

Жилой комплекс состоит из здания отеля на 12 номеров со всеми удобствами: 5 номеров 2-х местных, 5 номеров 3-х местных и 2 номера 4-х местных. Общая вместимость 33 человека.

Istabās

Удобства, спутниковое ТВ, круглосуточная подача горячей и холодной воды.

Adrese с.Ясиня, Раховский р-н, Закарпатская обл.
Tālruņi: +38 (03122) 3-41-05
+38 (03122) 2-16-99 - факс
+38 (067) 312-25-10
+38 (067) 501-82-08
Tīmekļa vietne: U Rumyn
FAQ