Stupar 2*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Dragobrats
5.8 Numurs
6.2 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca "Stupar" atrodas Dragobratas traktā. Pacēlājs atrodas 70 metru attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар viktorkremenny
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu tū ristu autobusa š oferis, viesnī cā s nedzī voju tā pē c, ka gribu. Un pats galvenais man ir atpū sties... jo nakts ceļ š ir ļ oti nogurdinoš s, tā pē c atpū tos š ajā viesnī cā . Gultas mī kstas, spilveni spalvaini, saimnieki draudzī gi, sagaidī ja grupu pie viesnī cas durvī m, ā tri ievietoja istabā , silti, omulī gi, ī paš i gribu teikt par virtuvi. … Tomēr ▾ Esmu tū ristu autobusa š oferis, viesnī cā s nedzī voju tā pē c, ka gribu. Un pats galvenais man ir atpū sties... jo nakts ceļ š ir ļ oti nogurdinoš s, tā pē c atpū tos š ajā viesnī cā . Gultas mī kstas, spilveni spalvaini, saimnieki draudzī gi, sagaidī ja grupu pie viesnī cas durvī m, ā tri ievietoja istabā , silti, omulī gi, ī paš i gribu teikt par virtuvi.....tas ir ne tikai ē diens. Katrs ē diens ir mā kslas darbs. Katrs ē diens ir garš as ekstravagants. Es tieš ā m atpū tos. Un pē c mū su uzvaras mē s noteikti ieradī simies š eit ar saviem draugiem, ja Dievs dos, ne vienu reizi vien.... .
аватар Nusyaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lē ta, mā jī ga viesnī ca, saimnieki ļ oti labi, pieklā jī gi, sirsnī gi cilvē ki - tas nosedz visus trū kumus. Viņ u nav tik daudz, un, kad pē c izjā des vajag tikai siltumu, ē dienu un gultu, tad Stupara ir viss! Jā , telpas ir noguruš as, nepiecieš ams remonts, mē beles vecas, bet atvainojos, un cena atbilstoš a. … Tomēr ▾ Lē ta, mā jī ga viesnī ca, saimnieki ļ oti labi, pieklā jī gi, sirsnī gi cilvē ki - tas nosedz visus trū kumus. Viņ u nav tik daudz, un, kad pē c izjā des vajag tikai siltumu, ē dienu un gultu, tad Stupara ir viss!
Jā , telpas ir noguruš as, nepiecieš ams remonts, mē beles vecas, bet atvainojos, un cena atbilstoš a.
Priekš rocī bas - dvē seliska atmosfē ra, atraš anā s vieta (tuvu Karpatu kaijai un Dragobratas purvam), paš taisī ts ē diens, viss tikko pagatavots, garš ī gi, kā mā jā s) porcijas pietiekami lielas, ja jā dod piedeva! Viesnī cu iesaku tiem, kam interesē augstā k minē tā s priekš rocī bas.
аватар Annasok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Nav skaņ as izolā cijas. Var dzirdē t kaimiņ u č ukstus. Un, kad tie iet no augš as, tā parasti ir briesmī ga plaisa. 2. Koka grī da visa saskrā pē ta, nekad nav remontē ta. 3. Uzlikā m uz galda 1.5 litrus ū dens, un tas izjuka. Visas mē beles ir briesmī gas. … Tomēr ▾ 1. Nav skaņ as izolā cijas. Var dzirdē t kaimiņ u č ukstus. Un, kad tie iet no augš as, tā parasti ir briesmī ga plaisa.
2. Koka grī da visa saskrā pē ta, nekad nav remontē ta.
3. Uzlikā m uz galda 1.5 litrus ū dens, un tas izjuka. Visas mē beles ir briesmī gas. Par laimi, uz sienā m ir daudz ā ķ u.
4. Ļ oti maza istaba. Ielika tur 4 gultas, nav kur iet. Caurlaide starp gultā m 30 cm. . Katrs paklupa un 1 cilv. avarē ja uz š ī galda - olas lieluma bumbulis.
5. Mazie dvieļ i. 1 vienai personai
6. Netī rs. Viņ i atrada kā da T-kreklu zem gultas, zeķ i aiz akumulatora.
7. Duš as turē tā js ir saplī sis.
8. Viņ i baro: 3 olas brokastī s un putru uz ū dens, vakariņ ā s - sē ņ u zupu ar augu eļ ļ u un griķ us ar ē damkaroti vistas.
9. Nereā li dā rgi: mums prasī ja 2400 UAH/nakts par 3 personā m!! !
Visas pā rē jā s viesnī cas bija aizņ emtas, meklē jā m viesnī cu uz 2 dienā m. Tā tad, lai arī tas ir š ausmī gi, pateicoties š ai viesnī cai, pretē jā gadī jumā mē s vispā r nebū tu nonā kuš i Dragobratā .
аватар Beliy_Ezh
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Svinē jā m Jauno gadu draugu lokā . Izpalī dzī gs personā ls, garš ī gs ē diens, vienmē r var palū gt piedevas. Mums ļ oti paveicā s, jo tikko iekļ uvā m istabā ar atjauninā tā m mē belē m. Ē rta vieta liftiem. … Tomēr ▾ Svinē jā m Jauno gadu draugu lokā . Izpalī dzī gs personā ls, garš ī gs ē diens, vienmē r var palū gt piedevas.
Mums ļ oti paveicā s, jo tikko iekļ uvā m istabā ar atjauninā tā m mē belē m.
Ē rta vieta liftiem. Jū s varat braukt uz Chaiku un Kuryatnya.
аватар alena-1909
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kur sā kt......Nu, sā kš u ar tī rī bu - tā s vienkā rš i nav, un pat SĒ NES gandrī z katrā istabā ! Tas ir š ausmī gi, tiklī dz mē s ar vī ru ienā cā m istabā , man gribē jā s raudā t. Nē , neesmu izvē lī ga, bet vismaz elementā rai tī rī bai jā bū t. … Tomēr ▾ Kur sā kt......Nu, sā kš u ar tī rī bu - tā s vienkā rš i nav, un pat SĒ NES gandrī z katrā istabā ! Tas ir š ausmī gi, tiklī dz mē s ar vī ru ienā cā m istabā , man gribē jā s raudā t. Nē , neesmu izvē lī ga, bet vismaz elementā rai tī rī bai jā bū t. Tualetē uz grī das vienkā rš i gulē ja matu kuš ķ i, tas ir PRETĪ BA! Visas mē beles ir saplē stas un nobruž ā tas..... Ā ķ u nav, skapī ir tikai viens plaukts drē bē m..... Jā , un cipars 4 ir tikai niecī gs 4 * 2......Draugu tualetes tik ļ oti smirdē ja, vienkā rš i izkā rnī jumos..... GULTAS č ī kst, gulta lē tā kā gofrē tā , spilveni sliktā ki nekā vilcienā , tikai baidī jos skatī ties zem spilvendrā nas......Skaņ as izolā cijas vienkā rš i nav. Istabā divi mazi dvieļ i, nā cā s paprasī t papildus, un neesmu pā rliecinā ta, ka nomazgā ja (smarž a bija), iedeva arī fē nu (vismaz par to paldies). DUŠ AS KABĪ TE - viņ a iegā ja un aizvē ra acis, lai neredzē tu š o riebumu, dzeltenumu, matus..... UH! SECINĀ JUMS: ne pē du vairā k. Ī paš nieki tikko atzī mē ja š o viesnī cu no tā s dibinā š anas sā kuma, ne remonts, ne tī rs. Tā pati lielā SĒ NE pie griestiem, pat kasē pie ieejas....Nu kauns tev! Nu jū s jau varat iedomā ties, kā ds aprī kojums viņ iem tiek izmantots....Spriež ot pē c mana apskata, viņ i devā s uz Adrenalī nu un paņ ē ma, tur ir izcils, nevis vecs aprī kojums) Pagā juš ajā gadā viņ i bija, gribē ja š ogad, bet nebija brī vu istabu. Tā tad, puiš i, padomā jiet. Saprotu, ka uz Dragu nā cu braukt, nevis sē dē t istabā , BET ar elementā ru, ar mazā ko komfortu un tī rī bu nepietika.
аватар rysena_
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ceļ ojā m grupā , tā pē c viesnī cas izvē le nebija, viss tika izlemts mū su vietā . Daba skaista, cilvē ki draudzī gi, telpas siltas, ar to plusi beidzā s. No mī nusiem: skaņ as izolā cija telpā s ir nulle, jū s varat dzirdē t visu, no augš as, no apakš as, uz sā niem. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m grupā , tā pē c viesnī cas izvē le nebija, viss tika izlemts mū su vietā . Daba skaista, cilvē ki draudzī gi, telpas siltas, ar to plusi beidzā s.
No mī nusiem: skaņ as izolā cija telpā s ir nulle, jū s varat dzirdē t visu, no augš as, no apakš as, uz sā niem. Gultas č ī kst lī dz š ausmā m, gulē t nav iespē jams! Tualete smird pē c izlietnes, ī paš i 17. istabā , labi, ka paspē jā m ievā kties, smaka ir bet mazā k. Tualete strā dā slikti, no spaiņ a jā iztukš o.
Virtuve atstā j daudz ko vē lē ties. Svaigu dā rzeņ u vai salā tu vispā r nav. Viss taukains, eļ ļ a jau pil un š ī s ir brokastis! Pē c š ā dā m brokastī m tu atceries pusi dienas. Vakariņ as ir labā kas, bet rī si bija nepietiekami vā rī ti un arī borš č s. Tē ju nevā ra, kompots ir iekļ auts vakariņ ā s, tē ju var nopirkt. Virtuves smarž a cieš i ieē das drē bē s 10 minū š u laikā , atrodoties ē damistabā .
Wi-Fi tikai 1. stā vā , signā ls nesniedzas augstā k.
Ir grū ti nolaisties lī dz pacē lā jiem, ļ oti stā vā m nogā zē m, izņ emot to, ka tas parasti ir iespē jams uz dupš a. Kā pt atpakaļ ir vispā r varonī ba!
Mani iepriecinā ja neliela veikala klā tbū tne pie pacē lā jiem, kur ir augļ i un piens, lai gan ne lē ti.
Atliek izturē t pā ris dienas un mā jā s! Dzī vot bez pienā cī gas pā rtikas un miega nav viegli.
Trases skaistas, daba laba, sniegs, pacē lā ji nav lē ti, cenas aprī kojumam adekvā tas.
Neiesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m, jo ​ ​ miera un komforta š eit vispā r nav. Par naudu jū s varat atrast labā kus variantus!
аватар komarova-lena
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko atgriezos no Karpatiem. Atpū tā mies viesnī cā "Stupar", Dragobratā . Lū k, karsti dzenoties, es vē los dalī ties savos iespaidos. Vienā vā rdā sakot - MURGS! Piestā jā m ar grū tī bā m, sā kumā pat nelaida iekš ā , jo ieradā mies pā ris stundas ā trā k. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Karpatiem. Atpū tā mies viesnī cā "Stupar", Dragobratā . Lū k, karsti dzenoties, es vē los dalī ties savos iespaidos. Vienā vā rdā sakot - MURGS! Piestā jā m ar grū tī bā m, sā kumā pat nelaida iekš ā , jo ieradā mies pā ris stundas ā trā k. Viņ i teica, ka tī ra istabu. Labi, pagaidi. Š ajā laikā mums pat nepiedā vā ja iet uz zā li. Pē c tā saucamā s tī rī š anas iegā ja istabā . Ko lai saka - padomju deputā tu un rindu mī ļ otā ji - š ajā viesnī cā . Remonts tika veikts lī dz ar bū vniecī bu, t. i. 2006 gadā . Duš a ar tā da tilpuma boileri, ka 2 cilvē ki normā li var nopirkt, pā rē jie - gaidiet bezgalī gi. Starp citu, par tī rī š anu. Tas tiek darī ts pē c administrā cijas ieskatiem. Kad viņ i teica, ka telpa ir jā uzkopj, atbildē ja, ka tur vē l nav tik netī rs. Ī sā k sakot, es nekad nevienam neieteiktu š eit palikt.
аватар vitalia1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums ļ oti ieteica doties uz Dragobratu, jo tur viss ir savā s vietā s, Bukovelā nekur nav jā brauc, izgā ji no viesnī cas un jau esi kalnā . Es detalizē ti uzrakstī š u mū su iespaidus.... Uz Dragobratu braucā m ar maš ī nu, un vietē jie jau ceļ kalnu savā s maš ī nā s. … Tomēr ▾ Mums ļ oti ieteica doties uz Dragobratu, jo tur viss ir savā s vietā s, Bukovelā nekur nav jā brauc, izgā ji no viesnī cas un jau esi kalnā . Es detalizē ti uzrakstī š u mū su iespaidus.... Uz Dragobratu braucā m ar maš ī nu, un vietē jie jau ceļ kalnu savā s maš ī nā s. Kā pš ana ar auto maksā.200 grivnas, nolaiš anā s arī , auto stā vvieta apakš ā.15 grivnas dienā . Atpū tā mies Stuparā . Saimnieki tieš ā m ļ oti pieklā jī gi un jauki cilvē ki mā jā sirsnī gi. Bet…. Kur tu redzē ji lielas porcijas un baroš anu kauš anai?? ? ? Lū k, vienas dienas maltī te: no rī ta - č etras pankū kas ar karoti ievā rī juma, tē ja, vakarā - zupa ar makaroniem un sī ku gaļ as gabaliņ u un kartupeļ u biezeni ar nelielu vistas gabaliņ u un divi š ķ ī vji marinē tu gurķ u. , kompots. Mans seš gadī gais bē rns to visu ē da (tas neskatoties uz to, ka viņ š ē d ļ oti maz, mazā k nekā parasts bē rns, un š eit viņ š jā ja un ē da, protams, vairā k nekā viņ am parasti), mans vī rs, kurš arī bija ļ oti mē rens pā rtikā , bija ļ oti pā rsteigts par š ā du uzturu. Salā ti un nemaz nesmarž o, labi, ka paņ ē ma lī dzi ā bolus. Tagad numurs. . . Gultas. Pirmajā naktī es gandrī z negulē ju. Es pamodos, tiklī dz pagriezos pati vai vī rs. Teikt, ka gulta č ī kst, tas ir nepietiekami. Tā ir kaut kā da mež onī ga raustī š anā s ar katru pat mazā ko kustī bu. Viss pā rē jais: pilna dzirdamī ba, mū zika aiz sienas, neaizveramā tualete, drē bju skapju un sī ku istabu trū kums, tas viss ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar kaut ko. Mē s ar bē rnu braucā m atpakaļ , es vilku viņ a slē pes un manas, mans dē ls nemitī gi krita, es nevarē ju viņ am palī dzē t, jo es ar diviem slē pju pā riem nevarē ju sevi noturē t, beigā s nā cā s izmantot gultas un nokā pš ana uz kalnu...Š eit nolaiš anā s ir tikai dziesma. Jā , mū s neapmā nī ja, tieš ā m viss ir blakus. Burtiski 90 metri, bet tas ir taisnā lī nijā . Un ceļ š ir serpentī ns, un pa to var tikai rā pot, jo maš ī nas to aizripoja. Un noiet š o attā lumu ekipē jumā , zā bakos, ir š ausmas atstā t viņ u vienu, nebija citas izejas un gandrī z skrē ja uz viesnī cu, lai nomestu visu aprī kojumu un klupinā tu atpakaļ pē c bē rna. Viņ i jau viņ u pacē la, bet viņ š vienkā rš i nevarē ja paiet, tu piecelies kā jā s un uzreiz atkal nokrī ti. Esmu uz priestera viņ am, pretī zirgam (tur par 20 grivnā m var uzcelt zirgā ), labi, ka zirga priekš ā esoš ais vī rietis paguva mani nogrū st sā ņ us, citā di paripoju tieš i zem nagi. Starp citu, mans vī rs arī gandrī z pakrita zem zirga, viņ š arī nevarē ja izslē gties. Acī mredzot cilvē ks, kurš vada fū ri, jau ir pieradis glā bt cilvē kus vagona priekš ā . Un joprojā m brauc automaš ī nas, protams, ne biež i, bet brauc. Protams, es negribē ju domā t par dienas otro triku. Hmm...Ekipē jums: 50 grivnas par slē pē m ar zā bakiem, ķ iveri nez kā pē c nepiedā vā , kad jautā ja kā pē c, tad kaut ko tā du atbildē ja, ka nav Bukovel un nevajag. . . Jā , ne Bukovel bet lī dzenā kā trase mums likā s grū tā ka par trasi iesā cē jiem, 7. Bukovelā . Atradā m ķ iveres par atseviš ķ u samaksu par 20 grivnā m par ķ iveri. Plus punkti, te bez tiem nav iespē jams, par 15 grivnā m. Kopē jais aprī kojums izmaksā ja 85 grivnas dienā . Lifti ir atvē rti lī dz pulksten 17:00. Un Bukovelā lī dz 7.30. Skaistā kā slē poš ana ir vakarā , kad trase ir izgaismota, tā ds skaistums. Bet tā s ir atmiņ as par Bukovelu. Un mans vī rs teica, ka apstā kļ i kalnā bija vienkā rš i apburoš i: maza bū diņ a blakus soliņ am un traktoram, cilvē ki sē dē ja un dzer kafiju uz traktora un sola. Tā laikam ir kaut kā da nostalģ ija pē c padomju laikiem. Ko es varu teikt…. Es varu teikt tikai vienu, mē s nekad vairs š eit nenā ksim. Bija arī plusi. Š eit ir lē tā k nolī gt instruktoru. Paņ ē mā m bē rnu pie instruktoru uz stundu par 150 grivnā m. Bē rns sā ka braukt. Nobrauciens no mā cī bu kalna maksā.5 grivnas par vienu nobraucienu un 10 nobraucieni jau ir 35 grivnas, tas ir, 3.5 grivnas par nobraucienu, kas ir lē tā k nekā Bukovelā . Dragobratā palikā m 2 dienas un devā mies uz Bukovelu. Tur viņ i atrā vā s lī dz galam. Un dzī ves apstā kļ i ir daudz labā ki, un, protams, slē poš anu, kuras dē ļ mē s faktiski dodamies ziemas brī vdienā s, nevar salī dzinā t ar Dragobratu. Vē los vē lreiz atzī mē t, ka cilvē ki tur un tur ir ļ oti pretimnā koš i un draudzī gi.
аватар ksuha_l
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem no Odesas! ! ! Atpū tā mies "Stuparikā " pie Nicas, Jura un Ivana no 2013. gada 13. lī dz 19. janvā rim. Vē los padalī ties savos neaizmirstamajos iespaidos par burvī gā m brī vdienā m! Mē s esam apmetuš ies š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā vairā k nekā gadu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem no Odesas! ! ! Atpū tā mies "Stuparikā " pie Nicas, Jura un Ivana no 2013. gada 13. lī dz 19. janvā rim.
Vē los padalī ties savos neaizmirstamajos iespaidos par burvī gā m brī vdienā m! Mē s esam apmetuš ies š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā vairā k nekā gadu. tas ir mā jī gs, ē rts un saimnieki pret mums izturas kā pret saviem bē rniem, vienmē r uztraucoties un rū pē joties par mums!
Ierodoties agri no rī ta, ilgi pirms reģ istrē š anā s laika, mū s viesmī lī gi sagaidī ja Nicas viesnī cas saimniece, kura kā jau mā miņ a rū pī gi pabaroja ar garš ī gu ē dienu, kas ir vienkā rš i leģ endā ri! ! ! Toreiz viņ as vī rs Jura kā ī sts dž entlmenis uzcē la visus mū su koferus uz 6. stā vu un ienesa istabā (penthausā ). Tī rs, gaiš s un ē rts numurs, pilnī bā izgatavots no smarž ī ga koka, un skats pa logu bija vienkā rš i fantastisks, kalni ir redzami vienā mirklī . Un viena no š ī s viesnī cas galvenajā m priekš rocī bā m ir siltums, patī kami atvē rt logu un ielaist svaigu kalnu gaisu.
Personā ls ļ oti uzmanī gs un atsaucī gs – pē c atpū tnieku lū guma veic telpā mitro tī rī š anu, maina dvieļ us un sagā dā mē beles, ar kurā m var nepietikt (galds, krē sli. . . ).
Un tagad daž i vā rdi par leģ endā ro virtuvi! Sā tī gi, gardi ē dieni milzu porcijā s un ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte)). Izrunā sim daž as no neaizmirstamā kajā m – gardā s pankū kas ar ievā rī jumu un iebiezinā to pienu – brī niš ķ ī gs izgudrojums. Ungā ru virtuves Bombeznye ē dieni: siera zupa un kartupeļ i ar krē jumu ar trī s veidu desiņ ā m un sieru - "jū s laizī sit pirkstus")).
Mums visiem patika!! !
Vē lamies izteikt pateicī bu visai viesnī cas administrā cijai, personā lam un š efpavā riem par neaizmirstamu, brī niš ķ ī gu uzturē š anos un patiesi sirsnī go uzņ emš anu!
Mē s plā nojam atgriezties pie jums š ī gada februā ra vidū . Visiem, kas vē l nav izlē muš i par viesnī cas izvē li - IESAKAM "STUPAR"! ! !
мы) вид из окна
аватар milight
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
NEKĀ DĀ S LEUSSkapis! ! ! alva (( gultas atstā j daudz vē lamo. … Tomēr ▾ NEKĀ DĀ S LEUSSkapis! ! ! alva ((
gultas atstā j daudz vē lamo.
Parādīt vairāk »


iemiesojums condemno
februāra mēnesī kāpšu uz dēļa lēti un ērti!!!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница «Ступарь» размещена в урочище Драгобрат. В 70 метрах от гостиницы находится горнолыжный подъемник.

Viesnīcā

кафе-бар, прокат горнолыжного снаряжения и услуги инструктора.

Telpu apraksts

23 номера, из них 17 двухместных, 2 номера люкс, 3 четырехместных и 1 трехместный номера.

Istabās

все удобства и спутниковое ТВ.

Tālruņi: +38 (097) 951-68-70
+38 (097) 951-68-77
FAQ