Snezhnye Vershiny 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.810
№11 viesnīcas reitingā Dragobrats
6.1 Numurs
6.2 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.4 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Trīsstāvu ērta kotedža ar divvietīgām un trīsvietīgām istabām ar privātām labierīcībām.Vairāk →
аватар esanditskaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tī rs, garš ī gs ē diens, siltas telpas. Mī kstas gultas un biezas siltas segas. No dī vainajiem numuriem paveras lielisks skats. Saimniece ir uzmanī ga pret viesu lū gumiem. Viņ š varonī gi tiek galā ar tā du nepā rvaramu varu kā elektroenerģ ijas padeves pā rtraukums visā Dragobratā !. … Tomēr ▾ Tī rs, garš ī gs ē diens, siltas telpas.
Mī kstas gultas un biezas siltas segas.
No dī vainajiem numuriem paveras lielisks skats.
Saimniece ir uzmanī ga pret viesu lū gumiem. Viņ š varonī gi tiek galā ar tā du nepā rvaramu varu kā elektroenerģ ijas padeves pā rtraukums visā Dragobratā !
аватар zap.max
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
bijā m kopā ar dē lu š ajā viesnī cā no 17.01. 16 lī dz 22.01. 16.25. istabā . 300 gr. diena. vienai personai 2 vietē jie. Ieradā mies naktī un istabiņ a bija rezervē ta. sā kumā bija auksti (izrā dī jā s, ka sistē mā ir pē dē jais akumulators) pē c vairā kkā rtē ja lū guma mums iedeva sildī tā ju un uzreiz sā ka zumē t) labas segas. … Tomēr ▾ bijā m kopā ar dē lu š ajā viesnī cā no 17.01. 16 lī dz 22.01. 16.25. istabā . 300 gr. diena. vienai personai 2 vietē jie. Ieradā mies naktī un istabiņ a bija rezervē ta. sā kumā bija auksti (izrā dī jā s, ka sistē mā ir pē dē jais akumulators) pē c vairā kkā rtē ja lū guma mums iedeva sildī tā ju un uzreiz sā ka zumē t) labas segas. Par citā m istabā m nezinu. . . Tiesa, ā rā temperatū ra bija -20. ar karstu ū deni nebija problē mu. Trū kums - spē cī ga dzirdamī ba caur sienā m un griestiem. 3 raidī jumi televī zijā.....No loga paveras skaists skats uz mež u un kalniem. slē pju noma 70 gr. ķ ivere 20 gr. maska ​ ​.20 gr. Man ir savs instruktors 100 gr. diena. piegā de uz visiem liftiem bez maksas. Pā rdoš anā ir daudz suvenī ru no magnē tiem un zeķ ē m lī dz aitu ā dā m)))), kas nepiecieš ami no aptiekas un saimniecī bas precē m. ja esat kaut ko aizmirsis, varat to iegā dā ties. ir biljards (nogalinā ts amerikā nis) un tenisa galds bez maksas. Krievu-par maksu (galds-super). bagā ts skaists bā rs. ir ko fotografē t. liela plazma + karaoke. jebkuri dzē rieni. vietē jā s tinktū ras 100 gr. 0.5. konjaks 200 gr. vī ns 10 gr. 200 grami. karstvī ns 15 gr. alus 20 gr. burka. sula 8 gr. 200 grami. Tiesa, bā rā bija auksti, sē ž ot tikai dž emperī . vai paņ emt uz krū tī m)))) atseviš ķ a tē ma ir uzturs....viņ i baro tikai nokauš anai un garš ī gi mā jā s. ņ em cik gribi. Esmu vesels vī rietis, daž reiz neē du visu. brokastis un vakariņ as. pirmā sekunde un tē ja + batoniņ š . saimnieki ir viesmī lī gi un atsaucī gi. mans secinā jums ir š ā ds. kam rū p remonts istabā , var meklē t ko citu. Kam rū p ē diens un saprā tī ga cena, dodieties tur. lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Es gribē ju, lai mans dē ls iemā cā s braukt. viņ š devā s otrajā dienā . kopumā pā rē jais bija apmierinā ts.
аватар mazitova-n
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manuprā t, š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kas vē las ietaupī t uz nakš ņ oš anu 4-5-6 vietī gā s istabā s un par mē renu samaksu nebadā ties. Jo sū dzē ties par porcijā m, kas tiek pasniegtas, ir vienkā rš i grē ks. … Tomēr ▾ Manuprā t, š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kas vē las ietaupī t uz nakš ņ oš anu 4-5-6 vietī gā s istabā s un par mē renu samaksu nebadā ties. Jo sū dzē ties par porcijā m, kas tiek pasniegtas, ir vienkā rš i grē ks.
Viņ i gatavo garš ī gi. daudz un sirsnī gi. Ļ oti viesmī lī gi saimnieki.
Jā . var bū t pā rtraukumi karstajā ū denī , bet esi pirmais vai piektais, un desmitais acī mredzot bū s jā pagaida.
Runā jot par reģ istrē š anā s laiku, mū su grupa no Harkovas vienmē r ieradā s pulksten 12 naktī un izbrauca tajā paš ā laikā . Vienmē r var vienoties un neviens tevi uz ielas neizliks.
TV ir tikai 2-3 vietī gā s istabā s un bū dā . Ī paš s paldies saimniekiem par kolibu. Tā kā es eju gulē t 22.00, un jaunatne tusē lī dz rī tam un nevienam netraucē .
Vē l viena bū tiska š ī s viesnī cas iezī me ir š eit dzī vojoš ais slē poš anas instruktors, kurš visus iesā cē jus uzsē dinā s uz slē pē m un apmā cī s tos, kas vē las, salī dzinot ar cenā m kalnos.
Tā tad, pievienojieties mums un jums tiek nodroš inā ta lieliska kompā nija, daudz iespaidu un jū su instruktors.
GrupaVK"ZIEMASSVĒTKI-2015ONDRAGOBRATnoKARKOVA!"
http://vk.com/event77465596
Grupā"DRAGOBROTHER-2015"(http://vk.com/club48156048) var redzē t fotogrā fijas un video.
аватар dolgovec
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pusi dienas grupā gā jā m cauri lietum un vē jam cauri Bliznitsy, devā mies uz Dragobratu, tur devā mies uz Kolibu. Jautā jā m, kur varam palikt pa nakti atpū sties un izž ū t (jo visi bija izmirkuš i un noguruš i), mums ieteica š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Pusi dienas grupā gā jā m cauri lietum un vē jam cauri Bliznitsy, devā mies uz Dragobratu, tur devā mies uz Kolibu. Jautā jā m, kur varam palikt pa nakti atpū sties un izž ū t (jo visi bija izmirkuš i un noguruš i), mums ieteica š o viesnī cu. Bija 27.08, nevis sezona, cilvē ku nebija vispā r, katrs paņ ē ma 70 UAH. no cilvē ka. Jautā jā m, cikos rī t varam izrakstī ties, piemē ram, vai 4os var, nevis 12? Mums teica, ka varam jebkurā laikā . Nakš ņ oju istabiņ ā s 6 personā m. Solī ja ieslē gt karsto ū deni (prasī jā m 3 reizes), gaidī jā m 2 stundas, ū dens parā dī jā s 30 sekundes, tad atkal bija auksts, visticamā k, ne reizi neieslē dzā m. Mē s gribē jā m sildī t ū deni tē jai katlā , bet par to mums bija jā maksā.20 UAH. (tas ir par 15 minū tē m iekļ autas gā zes). Istabā s vispā r nebija gultas veļ as, bija pliki spilveni un matrač i, nebija pat segu (naktī temperatū ra nokritā s lī dz 3 grā diem), apkure arī , nā cā s gulē t guļ ammaisos. Paš ā s istabā s (naktī ) redzē ti tarakā ni un peles. Pasū tī jā m vannu uz pulksten 10, kad 10 jautajā m vai gatava, mums atbildē ja: "pē c 10 minū tē m piezvanī š u". Pagā ja 20 minū tes, atbraucā m noskaidrot, kas notiek ar pirti, un mums teica - "Tavs laiks jau iet. " Pati vanna nebija iztī rī ta, ū dens baseinā , kuru teorē tiski vajadzē tu ienirt pē c tvaika istabas, bija melns un tajā kaut kas peldē ja. Mums neļ ā va iet duš ā . Nā kamajā rī tā pulksten 11 mums teica: "Jums jā izbrauc pē c stundas. " Mē s bijā m š okē ti, jo neviens nebija tam gatavs. Kamē r gatavojā mies, administratore nemitī gi uz mums kliedza un draudē ja kā dam piezvanī t. Vispā r neiesaku samierinā ties, atrast citu variantu labā ku.
аватар oksanaoleynik12
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti viesmī lī gi saimnieki, garš ī gi ē dieni, omulī gi un mā jī gi … Tomēr ▾ Ļ oti viesmī lī gi saimnieki, garš ī gi ē dieni, omulī gi un mā jī gi
аватар Verynice
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nekā dā gadī jumā nav 3 *, maksimums 1 *. Istabā s auksts, ē damistabā auksts, bija jā ē d drē bē s, istabā nav TV, darbinieki krā pjas rē ķ inot, esiet uzmanī gi. Ē diens pasū tī ts - aizmirsu pagatavot, simts reizes vajag atkā rtot. … Tomēr ▾ Viesnī ca nekā dā gadī jumā nav 3 *, maksimums 1 *. Istabā s auksts, ē damistabā auksts, bija jā ē d drē bē s, istabā nav TV, darbinieki krā pjas rē ķ inot, esiet uzmanī gi. Ē diens pasū tī ts - aizmirsu pagatavot, simts reizes vajag atkā rtot. Viņ i vā ra bez garš as, zupa ir kā ū dens, paš am vajag sevi apkalpot un tī rī t traukus, kā pionieru nometnē .
Neiesaku.
аватар _ylia_mail.ru
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta aktī va, neaizmirstama. Man ļ oti patika. Rietumukraina ir ļ oti viesmī lī ga, un cilvē ki ir jautri un laipni. Ē diens no "vē dera" ir sā tī gs un lielas porcijas. Paldies Justī nai un Magdalē nai. … Tomēr ▾ Atpū ta aktī va, neaizmirstama. Man ļ oti patika. Rietumukraina ir ļ oti viesmī lī ga, un cilvē ki ir jautri un laipni. Ē diens no "vē dera" ir sā tī gs un lielas porcijas. Paldies Justī nai un Magdalē nai.
аватар Irinka1111
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pacē lā jiem. Tā kā darbinieku nepietiek - telpas ir netī ras. Ē diens ir pretī gs, vispā r iesaku neiet ar bē rniem (no mū su grupas saindē jā s vairā ki cilvē ki). Š is pakalpojums nepā rprotami ir pā rā k dā rgs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pacē lā jiem.
Tā kā darbinieku nepietiek - telpas ir netī ras.
Ē diens ir pretī gs, vispā r iesaku neiet ar bē rniem (no mū su grupas saindē jā s vairā ki cilvē ki).
Š is pakalpojums nepā rprotami ir pā rā k dā rgs.
аватар alinelli1987
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Protams, pā rē jais ir aktī vs, bet atmiņ ā paliekoš s! Man ļ oti patika! Pē c nedē ļ as braucam atpakaļ uz Dragobratu, uz to paš u viesnī cu! ) Iesaku visiem, nenož ē losiet! )) Rietumukraina ir ļ oti viesmī lī ga! un … Tomēr ▾ Protams, pā rē jais ir aktī vs, bet atmiņ ā paliekoš s! Man ļ oti patika! Pē c nedē ļ as braucam atpakaļ uz Dragobratu, uz to paš u viesnī cu! ) Iesaku visiem, nenož ē losiet! )) Rietumukraina ir ļ oti viesmī lī ga! un cilvē ki ir jautri un laipni! ))
гостинница Снежные Вершины


iemiesojums flibust
Labdien! Dodamies uz 5 cilvēku kompāniju no Odesas. Mums vajadzīgas divas istabas 3 un 2 personām. Reģistrēšanās 20.12.2013. izbraukšana 22. Lūdzu, norādiet attālumu līdz pacēlājiem un numuru cenas. Ar cieņu, Sergej.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Трехэтажный комфортабельный коттедж с двух- и трехместными номерами с удобствами.

Atrašanās vieta Мини-отель находится: Карпаты, Западная Украина, на полонине Драгобрат, на высоте 1300 м над уровнем моря, возле подъемников
Viesnīcā

На первом этаже кафе - домашняя закарпатская кухня.

  • restorāns
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
Adrese Закарпатская обл. Раховский район пгт. Ясиня, полонина Драгобрат
Tālruņi: Тел.: +38 (067) 915-58-98, +38 063 007 82 83
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.