Plai 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 2.710
3.7 Numurs
2.7 apkalpošana
4.0 Tīrība
2.0 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Trīsstāvu kotedža ir būvēta no videi draudzīga materiāla - apaļkokiem.Vairāk →
аватар marinakuksa00
Plusi: vienmē r ir apkure un karstais ū dens. ū dens no avota, tā pē c mē s dzē rā m no krā na. omulī gi mā jā s, it kā ne viesnī cā , bet pie kā da. No mī nusiem: viesnī ca ir maza, arī numuriņ i ir mazi un vienkā rš i. … Tomēr ▾ Plusi: vienmē r ir apkure un karstais ū dens. ū dens no avota, tā pē c mē s dzē rā m no krā na. omulī gi mā jā s, it kā ne viesnī cā , bet pie kā da.
No mī nusiem: viesnī ca ir maza, arī numuriņ i ir mazi un vienkā rš i.
аватар maxim.tereschenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No plusiem: Istaba silta un tī ra, pavisam netā lu no pacē lā ja "Carpathian Chaika". Ir teniss, biljards, kamī ns. No mī nusiem: Divvietī ga numura cena ir 1800 UAH, kas ir 65 USD. Man ir viens jautā jums - kā pē c? Tā s ir Alpu cenas. Ē diens viduvē js, brokastis ļ oti treknas, maize novecojusi. … Tomēr ▾ No plusiem:
Istaba silta un tī ra, pavisam netā lu no pacē lā ja "Carpathian Chaika". Ir teniss, biljards, kamī ns.
No mī nusiem:
Divvietī ga numura cena ir 1800 UAH, kas ir 65 USD. Man ir viens jautā jums - kā pē c? Tā s ir Alpu cenas. Ē diens viduvē js, brokastis ļ oti treknas, maize novecojusi. Makaroni ar vistu brokastī s - vai tas ir labi? Galvenais secinā jums, kā pē c uzlabot servisu, ja var vienkā rš i nozagt naudu?
аватар sgkc1p0n
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekas patī k š ajā viesnī cā . Saimnieki sabojā ja manas brī vdienas. Ē diens liels mī nuss - ē diens atklā ti sakot bezgarš ī gs un porcijas mazas, saimniece virtuvē gatavojot smē ķ ē . Uz vietas tika nogalinā tas 2 ē damkarotes lipī go rī su un 3 aknu gabaliņ i. … Tomēr ▾ Nekas patī k š ajā viesnī cā . Saimnieki sabojā ja manas brī vdienas. Ē diens liels mī nuss - ē diens atklā ti sakot bezgarš ī gs un porcijas mazas, saimniece virtuvē gatavojot smē ķ ē . Uz vietas tika nogalinā tas 2 ē damkarotes lipī go rī su un 3 aknu gabaliņ i. Pā rtikas cena, ja to pē rk, ir augstā ka nekā bū dā s. Pastā vī gi mē ģ inā ju mest no mazā m lietā m uz lieliem krā jumiem. Jebkurš lū gums tika uztverts ar naidī gumu, un saimniece uzmeta dusmu lē kmi. Pieprasī jums pē c papildu maizes porcijas izraisī ja saš utumu, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i. Daudz kas istabā bija "saremontē ts" ar lī mlenti, tualetes pods nebija noskalots. Nomazgā ts ar krā na ū deni.
аватар ftdor
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir viena no lē tā kajā m Dragobratā . Jaungada brī vdienā s nakš ņ oš ana ar 2 ē dienreizē m dienā maksā.300 UAH. dienā vienai personai. kopē jais iespaids no skaitļ a bū tī bā ir normā ls. omulī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir viena no lē tā kajā m Dragobratā . Jaungada brī vdienā s nakš ņ oš ana ar 2 ē dienreizē m dienā maksā.300 UAH. dienā vienai personai. kopē jais iespaids no skaitļ a bū tī bā ir normā ls. omulī gs. istabā ir viss nepiecieš amais. gulta, skapis, naktsgaldiņ š , televizors, pakaramais. istaba - 4. vannas istaba - nedaudz sliktā ka, bet arī diezgan normā ls iespaids. Ē diens atstā ja vissliktā ko iespaidu. ļ oti mazas porcijas. kā meitenei - principā pietiek, bet kā puisim vai vī rietim - ļ oti, ļ oti maz. gaļ a tika pasniegta reti. brokastis reizē m bija tik niecī gas, ka pē c tā dā m brokastī m gribē jā s ē st vairā k. un, ņ emot vē rā faktu, ka jums ir jā bū t spē kam braukt visu dienu, ar to nepietiek. no pacē lā jiem viesnī ca atrodas 10 minū š u attā lumā , bet, ja vē laties staigā t - lielā kā daļ a no tā bū s jā brauc lejup (20 minū tes). tā pē c labā k nekrā t naudu un braukt ar auto. jū s vidē ji maksā jat 10 UAH. no cilvē ka. ja vē lies uzkost dienas laikā – vidē ji 50 – 70 grivnas un vairā k, atkarī bā no organisma vajadzī bā m. slē pju noma - 60-80 UAH. , snovbords - no 100 UAH. bet, ja visu laiku ņ em vienā brī dī , sarunā jiet atlaidi uzreiz. un nekautrē jies kaulē ties. snovbordu var iznomā t par 90 UAH. netā lu no viesnī cas u robertia, kas atrodas pā ri ceļ am, ir slē poš anas inventā ra noma. Š eit mē s to saņ ē mā m ar atlaidi. pusdienā s, ja gribē sies paē st, bū dā s pie pacē lā jiem vietu neatradī si. jā iet vai nu agrā k vai vē lā k, vai jā brauc tā lā k un pusdienot ne pā rā k populā rā s bū dā s. bet kopumā pā rē jais mums patika. Nogā zes ir lieliskas, ir daudz sniega. laiks labs, galvenais lai nav vē ja.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Трехэтажный коттедж построен из экологически чистого материала - кругляка.

Atrašanās vieta Недалеко от гостиницы находится подьемник для начинающих приюта Драгобрат, а также подьемники Грапенюка, Цыбеленко и т/б Драгобрат на расстоянии 500 метров.
Viesnīcā

Сауна с бассейном, русская баня на 6 человек.

Telpu apraksts

Двух и трехместные номера как с удобствами в номере, так и с удобствами на блок.
I этаж. Гостиная-столовая с камином, телевизором, музыкальным центром и бильярдом, двухместный номер (удобства на 2-м этаже).
II этаж. Общий санузел, комната с настольным теннисом. Номера:
- 2-х местный с удобствами (туалет, душ);
- 3-х местный с удобствами;
- 2-х местный с удобствами на этаже;
- 3-х местный с удобствами на этаже.
III этаж. Номера:
- два 2-х местных номера с удобствами на блок

Istabās

Мебель, спутниковое ТВ.

Adrese Закарпатская обл, Раховский р-н, пгт. Ясиня, урочище Драгобрат.
Tālruņi: +38 (097) 474-28-11
+38 (067) 261-67-84
+38 (067) 302-53-03
FAQ