Marika 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.310
№6 viesnīcas reitingā Dragobrats
8.0 Numurs
8.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
“Marika” ir pirmā Dragobratas viesnīca ar Eiropas līmeņa servisu. Mūsu restorāna šefpavārs gatavos dažādus ukraiņu, uzbeku un itāļu virtuves ēdienus. Daudzu veidu picas, kuras tiek gatavotas jūsu priekšā uz dzīvas uguns. Brokastīs tiek pasniegtas daudzveidīgas bufetes tipa brokastis. Mūsu bārā ir milzīga stipro alkoholisko dzērienu izvēle: kolekcijas vīni, šampanietis, vairāk nekā 30 viskija šķirnes un citi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni. Tāpat profesionāli bārmeņi, gatavojot ēdienkartē piedāvātos kokteiļus, varēs jums sarīkot īstu šovu.Vairāk →
аватар ironalex
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m no 03 lī dz 07 viesnī cā Marika. Mū s novietoja paš ā augš ā stū ra istabā , netā lu bija pieliekamais istabenē m, tā pē c no jumta augš as bija samē rā kluss. Istaba ir nedaudz š aura, ejot apkā rt gultai, č etras reizes sā pī gi sitā s ar kā ju. … Tomēr ▾ Bijā m no 03 lī dz 07 viesnī cā Marika. Mū s novietoja paš ā augš ā stū ra istabā , netā lu bija pieliekamais istabenē m, tā pē c no jumta augš as bija samē rā kluss. Istaba ir nedaudz š aura, ejot apkā rt gultai, č etras reizes sā pī gi sitā s ar kā ju.
Brokastu bufete. Pusdienu ē dienkarte par $$$. Brokastis ļ oti labas, vakariņ as labas. Vakariņ u ē dienkarte. Brokastu bufetes tulkoš ana karantī nā .
Bijā m kopā ar bē rniem vecumā no 4 un 12 gadiem. Personā ls ir draudzī gs, ī paš i istabenes. Turklā t viesnī ca atrodas netā lu no Dopelmeer pacē lā ja un apmā cī bu centra ar slē pju nomu. Mums patika.
аватар egopotest
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no pacē lā jiem, tā pē c izvē lē jā mies to. Vieta mā jī ga, viesnī cas personā ls ļ oti atsaucī gs un patī kams. Mē s ar vī ru esam veģ etā rieš i, tā pē c, kad uzzinā jā m, ka brokastis un vakariņ as ir iekļ autas cenā , pajautā jā m, vai nevarē s mums pielā got ē dienkarti, pusceļ ā sagaidī ja un noteikti nebijā m izsalkuš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no pacē lā jiem, tā pē c izvē lē jā mies to. Vieta mā jī ga, viesnī cas personā ls ļ oti atsaucī gs un patī kams. Mē s ar vī ru esam veģ etā rieš i, tā pē c, kad uzzinā jā m, ka brokastis un vakariņ as ir iekļ autas cenā , pajautā jā m, vai nevarē s mums pielā got ē dienkarti, pusceļ ā sagaidī ja un noteikti nebijā m izsalkuš i. Viesnī cā ir bā rs, kurā varat atpū sties un vakaros malkot dzē rienu. Noteikti iesaku. Viena lieta, viesnī cas administratore iedeva puiš a Vasilija kontaktu, lai viņ š mū s ar savu autobusu aizved uz kalnu (viņ a maš ī nā braukt ir nereā li), tā pē c neiesaku, ne visai patī kams tips , un viņ a maš ī na tika nogalinā ta, mē s braucā m atpakaļ ar citu š oferi, atrasts tieš i uz kalna, ar viņ u bija daudz patī kamā k.
аватар vectra2.2
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Principā man patika viss: tī rs, ē rts, numuriņ i - ļ oti personiski. BET brokastis vienalga nekur nepazuda, bet tomē r par tā du naudu gribē jā s daudzveidī gā ku zviedru galdu, un vakariņ as ir sū dī gas, jā ē d tas, ko atnes, ne lai pasū tī tu, ne izvē lē tos. … Tomēr ▾ Principā man patika viss: tī rs, ē rts, numuriņ i - ļ oti personiski. BET brokastis vienalga nekur nepazuda, bet tomē r par tā du naudu gribē jā s daudzveidī gā ku zviedru galdu, un vakariņ as ir sū dī gas, jā ē d tas, ko atnes, ne lai pasū tī tu, ne izvē lē tos. Ī sā k sakot, pusdienojā m kolybā , lai gan vakariņ as viesnī cā bija apmaksā tas. Kopumā viesnī ca man patika. Bā rs ir elegants.
аватар Maxim-1111
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss kā rtī bā , sā kot no apdzī votas vietas, ē diens ļ oti garš ī gs, viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, viesnī cas saimnieki ļ oti laipni un eiropeiska lī meņ a cilvē ki, viss kā pasakā! ! ! … Tomēr ▾ Viss kā rtī bā , sā kot no apdzī votas vietas, ē diens ļ oti garš ī gs, viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, viesnī cas saimnieki ļ oti laipni un eiropeiska lī meņ a cilvē ki, viss kā pasakā! ! !
аватар vitayuvas
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca! ! ! Mā jī gi gaiš i numuriņ i, netā lu no pacē lā jiem, labs restorā ns un brokastis, liela telpa slē pju inventā ra ž ā vē š anai. Bet neatkarī gi no tā , kā jū s to slavē jat, tas nepalielina deklarē to vē rtī bu. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca! ! ! Mā jī gi gaiš i numuriņ i, netā lu no pacē lā jiem, labs restorā ns un brokastis, liela telpa slē pju inventā ra ž ā vē š anai. Bet neatkarī gi no tā , kā jū s to slavē jat, tas nepalielina deklarē to vē rtī bu.
Tiem, kas atrod vainu: telpas uzkopš ana ir diezgan vā ja: stū ros ir pā rā k daudz putekļ u, gultas veļ a ir nekvalitatī va (plā na un ar spoliem).
Reģ istrē joties 2 istabenes strā dā ja visā viesnī cā , bet mē s paprasī jā m neiztī rī tu istabu, atstā jā m mantas un devā mies uz nogā zi. atnā ca pē c 3 stundā m, bet istaba netika iztī rī ta))) pē c 2 stundā m viņ i to iztī rī ja, kā dam bū tu ž ē l - mē s bijā m stoiski. Reģ istrē joties redzē ju sievieti raudam - spī tī gā ī rniece negribē ja pamest savu istabu)))
Vajadzē ja pā rvā kties pē c 2 dienā m uz citu kategoriju numuriņ u (rezervē jā m to, kas bija), bet viesnī ca mū s sagaidī ja pusceļ ā - viņ i drī kstē ja palikt pirmajā istabā .
Dzī ves dā rdzī bā ir iekļ autas tikai brokastis, atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, kur ir arī vakariņ as. Mums tas piestā vē ja - bija iespē ja iepazī ties ar Dragobrata bū diņ u restorā nu. Brokastis nav sliktas, reiz viņ i ļ oti satrakojā s - nebija piena, visiem nepietika gaļ as un siera, un omleti gaidī ja 20 minū tes. Vienreiz vakariņ ojā m "Marik" - dā rgi un zemnieciski, priekš roku deva "Hata Magnata" un "Kremin", š aš liku kebabs uz Dragobrat visur ir diezgan vā jš , un "Tale of the Carpathians" to pasniedza pat neapstrā dā tu.
24:00 viņ i aizslē dz durvis viesnī cā , reiz palika aukstumā , lai gan ne uz ilgu laiku)))
Skaņ as izolā cija, tā pat kā citā s Karpatu guļ bū vju viesnī cā s, ir š ausmī ga))) virs mums dzī voja pusaudž i, un ir tā da sajū ta, ka viņ i slē poš anas zā bakus nevis nodeva ž ū t, bet nē sā ja istabā lī dz vieniem naktī . .
Bet ja tavs mē rķ is ir slē poš ana un kalni, nevis trū kumu meklē jumi, tad "Marika" ir lielisks risinā jums!! !
Jauku atpū tu un neaizmirstamus iespaidus! !
2 этаж Вид с окна Вид с окна
аватар subbota23
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diemž ē l mē s NEdzī vojā m š ajā viesnī cā (par lielu nož ē lu), bet gan "12 mē neš os". Tač u uzturē š anā s laikā viņ i paguva kļ ū t par restorā na "goda viesiem" (bonusā pat saņ ē ma ā bolu pī rā gu no š efpavā ra) - tā kā te brokastoja un biež i vakariņ oja. … Tomēr ▾ Diemž ē l mē s NEdzī vojā m š ajā viesnī cā (par lielu nož ē lu), bet gan "12 mē neš os". Tač u uzturē š anā s laikā viņ i paguva kļ ū t par restorā na "goda viesiem" (bonusā pat saņ ē ma ā bolu pī rā gu no š efpavā ra) - tā kā te brokastoja un biež i vakariņ oja. Ļ oti mā jī ga viesnī ca - pilnī bā atbilst viņ u apgalvojumam par "pirmo Eiropas viesnī cu Dragobratā ". Virtuve ir lieliska (ī paš i atceros maigos spageti ar cū ku sē nē m). Brokastis - zviedru galds, sortiments nav tik liels, bet pietiekoš i, lai atveldzē tos krietni pirms "slē poš anas" dienas: kultenis/olu kultenis/putra pē c izvē les, pā ris salā tu veidi, desu un siera gabaliņ i, kaut kas salds pie tē jas , piena produkti, musli. . . UN-TAS IR SVARĪ GI: svaigi augļ i. Tā bija vienī gā vieta Dragobratā , kur varē ja atrast apelsī nus : ).
Izcilā ko personā lu un labu apkalpoš anu var izskaidrot vienkā rš i. . . - viesnī cas ī paš nieks ir š veicietis! Patī kamā kā persona, kas vienmē r ir "uz vietas", vienmē r ar viesiem - ar viņ u varat sazinā ties ar jebkuru jautā jumu. Viņ š mū s ekskursijas veidā aizveda uz viesnī cas numuriņ iem : ). Diemž ē l "12 mē neš u laikā " jau esam samaksā juš i visu naudu un, protams, neviens mums to negribē ja atdot. Un tā...Plaš as telpas (biež i vien ar lodž iju), labas duš as, lieliska smarž a. Nā kamreiz (ja kā dreiz izlemš u doties uz Dragobratu), tad tikai pie viņ iem, uz "Mariku"!
аватар kudryaxa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pts laba viesnī ca, istabiņ a gaiš a, silta un ē rta. Ū dens visu laiku ir karsts un auksts. Brokastis bija normā las – bufete, visa kā pietika, izsalkuš i neizgā jā m. Pusdienas un vakariņ as turpat, pavā rs Pts. garš ī ga un ļ oti patī kama apkalpoš ana, viesmī les meitenes vienkā rš i gudras. … Tomēr ▾ Pts laba viesnī ca, istabiņ a gaiš a, silta un ē rta. Ū dens visu laiku ir karsts un auksts. Brokastis bija normā las – bufete, visa kā pietika, izsalkuš i neizgā jā m. Pusdienas un vakariņ as turpat, pavā rs Pts. garš ī ga un ļ oti patī kama apkalpoš ana, viesmī les meitenes vienkā rš i gudras. tuvu atraš anā s vieta pacē lā jiem - vienkā rš i super, nevajag velnus bā zt kur - atstā ja viesnī cu, 10 metri un pacē lā js. Protams, rindas bija mazas, bet ā tri pā riet. ekipē jums tika iznomā ts tuvē jā viesnī cā , par sarunā m ekipē jumu dienas beigā s atstā jā m pie viņ iem, un no rī ta tur pā rģ ē rbā mies un devā mies vizinā ties. Cenas visam ir diezgan demokrā tiskas, kas arī priecē . Vienī gais, kam nebijā m gatavi, bija kā piens uz Dragobratu (jo tur bijā m pirmo reizi), UAZ brauciens pa kalnu bezceļ u mani uzreiz pieķ ē ra, nevarē ju sagaidī t, kad tiksim tur, bet tas likā s atpakaļ , ka viss nav tik biedē još i . mē s noteikti vē lamies to darī t vē lreiz
тот самый отель номер наш номер учебный спуск


iemiesojums avtopogruzki
Apmēram no 10-16? Divi cilvēki . Un kā ar tavu ēdienu?) Paldies jau iepriekš.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums casual-aka
Cik maksātu istabiņa 4 personām uz 7 dienām. Februāra mēnesī? Ar cieņu, Vasilijs
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums protch91
sveiki, mēs braucam 13 cilvēkus, bet mums ir vismaz 3 divvietīgi numuriņi, mēs ļoti vēlētos palikt šajā viesnīcā) paldies jau iepriekš)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums 5540057
no 01/05/12 uz nedēļu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

“Марика” - первый отель на Драгобрате с европеским уровнем сервиса. Шеф-повар нашего ресторана приготовит различные блюда украинской, узбекской и итальянской кухни. Много видов пицци, которая готовиться перед Вами на живом огне. Завтрак- разнообразный шведский стол. В нашем баре присутствует огромный выбор спиртных напитков: коллекционные вина, шампанское, более 30 сортов виски и других алкогольных и безалкогольных напитков. Также профессиональные бармены смогут устроить для Вас настоящее шоу при приготовлении коктелей, представленых в меню.

Atrašanās vieta в 50 метрах от центрального подъемника.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Telpu apraksts

Для наших гостей мы предлагаем 6 категорий уютных и комфортных комнат, размещенных на пяти этажах коттеджа, построенного из деревянного бруса.

Adrese Закрпатская область, Раховский район, пос. Ясиня, Урочище “Драгобрат”.
Tālruņi: +38 (066) 415 65 54, +38 (067) 517 73 73
Tīmekļa vietne: Marika
FAQ