Kremen 2*– Atsauksmes

60
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Dragobrats
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
"Flints" atrodas Dragobratas plato, 1200 metru augstumā virs jūras līmeņa. Četrstāvu māja celta no videi draudzīgiem materiāliem: pirmais stāvs ķieģeļu, otrais koka. Viesnīcas interjera dizains veidots vietējā krāsainā stilā, sienas un kāpnes ir gaiša koka, pirmajā stāvā liela halle-ēdamistaba. Apkure: autonoms tvaiks. Ūdens padeve: pastāvīgi auksts un karsts.Vairāk →
аватар 778dimanchos
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m pirmo reizi Dragobratā kopā ar draugu. Atnā cā m slē pot. Klaipu š oferis mū s atveda no stacijas tieš i uz š o viesnī cu un bez vilcinā š anā s nolē mā m tur palikt. Kukuļ oja arī tas, ka "Chaika" pacē lā js atradā s ļ oti tuvu un, uz tā pacē lies, varē ja pā riet uz citā m sliedē m. … Tomēr ▾ Bijā m pirmo reizi Dragobratā kopā ar draugu. Atnā cā m slē pot. Klaipu š oferis mū s atveda no stacijas tieš i uz š o viesnī cu un bez vilcinā š anā s nolē mā m tur palikt. Kukuļ oja arī tas, ka "Chaika" pacē lā js atradā s ļ oti tuvu un, uz tā pacē lies, varē ja pā riet uz citā m sliedē m.
Istaba neliela, bet mā jī ga un silta ar nepiecieš amajā m mē belē m un televizoru. Bija vannas istaba ar duš u un balkons. Veļ a ir tī ra un svaiga, vannas istabā bija š ampū nu un ziepju komplekti. Wifi ir labs un pieejams visā viesnī cā .
Daudzveidī gs ē diens, gardas brokastis un vakariņ as, ā tra apkalpoš ana. Varat arī lū gt piemaksu. Pats restorā ns bija ļ oti iespaidī gs, tajā ir tik skaisti, it kā tā bū tu viduslaiku pils.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t un konsultē t. Uz mū su pieprasī jumiem un jautā jumiem tika atbildē ts nekavē joties.
Vakarā pē c slē poš anas var peldē ties baseinā , bet tas nav mazs). Spē lē jiet arī krievu biljardu, galda tenisu un galda futbolu, vai arī paņ emiet tvaika pirti.
Izsaku pateicī bu viesnī cas saimniecei Marijai, kura mani sirsnī gi sveicinā ja un ā tri vien mani iekā rtoja. Š ķ iroties viņ a man iedeva grā matu.
Paldies par pā rē jo.
аватар zerchenko
Skats no istabas loga uz kalniem, kur redzama pat Hoverla - tas ir kaut kas. Kijevas iedzī votā jam - tikai debesis uz zemes. Viesnī cā ir normā la izmē ra iekš telpu baseins (starp citu, Ukrainas rekordu grā matā kā augstā kais kalnu baseins valstī ) - tas ir MILZĪ GS pluss, ņ emot vē rā Karpatu laikapstā kļ us, kad burtiski pusstundā tur atrodas nav ne miņ as no spož as saules un pē kš ņ i pā rklā j lietus. … Tomēr ▾ Skats no istabas loga uz kalniem, kur redzama pat Hoverla - tas ir kaut kas. Kijevas iedzī votā jam - tikai debesis uz zemes.
Viesnī cā ir normā la izmē ra iekš telpu baseins (starp citu, Ukrainas rekordu grā matā kā augstā kais kalnu baseins valstī ) - tas ir MILZĪ GS pluss, ņ emot vē rā Karpatu laikapstā kļ us, kad burtiski pusstundā tur atrodas nav ne miņ as no spož as saules un pē kš ņ i pā rklā j lietus. Bijā m š ogad augustā.3 dienas un nenož ē lojam, ka aizbraucā m uz Karpatiem, nevis uz jū ru. Netī rā s jū ras vietā , kur mudž ē ja medū zas, aļ ģ es un atpū tnieki, mē s devā mies uz Ukrainas augstā ko iekš telpu peldbaseinu un peldē jā mies, lī dz nokritā m. Neatkarī gi no laikapstā kļ iem. Turklā t mani pā rsteidza fakts, ka cilvē ku bija maz, viņ i peldē jā s 80 procentus tikai ar ģ imeni (vē l jokoja, ka istabiņ as cenā ir iekļ auts privā tais baseins : ) - redz, lielā kā daļ a atpū tnieku tomē r brauc š eit nevis peldē t, bet doties uz kalniem un elpot š o neparasto gaisu.
Apkā rt esoš ie kalni ir kaut kas pā rsteidzoš s, kā das tur ainavas. Pilns ar avotiem ar kalnu ū deni, netā lu no kalnu ezera. Katrai gaumei - gan mež ainā s virsotnes, gan plikas. Ļ oti apmierinā ts ar kalnu š ķ irni.
Ē dā m mež a avenes, mellenes, pat zemenes. Viņ i savā ca aveņ u lapas, lai vē lā k pagatavotu tē ju.
Nu atseviš ķ ā rindā - neaizmirstams ekstrē ms, kā braucā m uz Dragobratu)) Tikai gazeles un apvidus auto, pilnpiedziņ a, brauciet š urp no Ashes (no dzelzceļ a stacijas), citā di pa š o bedraino akmeņ aino ceļ u nebrauksi. . Protams, š is prieks nebija lē ts - par kā pumu samaksā jā m 600 grivnas diviem pieauguš ajiem un trim bē rniem (no dzelzceļ a stacijas ir 15 kilometri, jā brauc 40 minū tes), bet iespaidi joprojā m ir tie paš i. Forš ā k par amerikā ņ u kalniņ iem, kad iemet uz salauzta ceļ a, tu brauc pā ri klintī m, lū dz par vadī tā ju un stingri tici viņ a super profesionā lajā m prasmē m))
Bet š ī ir vienī gā galē jī ba, ja kā ds nav š ī cienī tā js. . . Mums patika pā rmaiņ ā m)
Viss pā rē jais ir kluss, mierī gs, mī ļ š un mierī gs.
Vienī gais pacē lā js, kas darbojā s augustā , atradā s tieš i blakus mū su viesnī cai Kremen.
Ē diens nav slikts, reizē m pat pā rā k lielas porcijas, nepaē dā m. . . Un ī paš i iespaidī ga bija pati kafejnī cas-restorā na ē ka. Š ī patieš ā m ir sava veida viduslaiku pils.
Pā rsteidza arī saimnieces viesmī lī ba. Kad Odesas apgabala kū rortos viņ i pakaras par katru santī mu, tad š eit, gluž i pretē ji, viņ us sagaidī ja kā mī ļ us viesus.
Reģ istrē š anā s oficiā li ir pulksten 12, un mē s ieradā mies ar agru vilcienu un bijā m jau pulksten 7. Tā pē c mums ļ ā va pā ris stundas palikt vienā no istabā m, lai atstā tu mantas, atpū stos no ceļ a - un kā rezultā tā mē s bijā m norē ķ inā juš ies 3 stundas agrā k. Tas bija arī izrakstī š anā s laikā , kad viņ i drī kstē ja uzturē ties lī dz pat pulksten 17 (lai gan izrakstī š anā s bija pulksten 10), jo vilciens bija pulksten 18.
Nu tā ds sī kums, ka piedeva salauzto atslē gu piekariņ u uz atslē gas un neviens par to neņ ē ma ne santī ma - un mani galu galā nepā rsteidza.
Saimniece Pani Marija vienmē r sveicinā ta ar smaidu, pastā stī ja brokastī s un vakariņ ā s pasniegtā s garš ī gā s tē jas noslē pumu - kur salasī t avenes un kā tā s izkaltē t, lai pagatavotu tik pā rsteidzoš u dzē rienu. Iedeva grā matu. Var redzē t, ka viņ š cenš as ielikt dvē seli savā viesnī cā .
Patika arī spē ļ u istaba. Liels glā biņ š bē rniem, jo ​ ​ ī sti negribē jā s vilkt kalnos, bet gan izklaidē jā s peldoties baseinā un spē ļ u istabā , kur ir biljards, galda teniss, galda futbols.
Turpat blakus viesnī cai un kvadraciklu nomai. Tiesa, ar tiem nebraucā m, tā pē c nevaram novē rtē t.
Netā lu ir arī veikals, ja vē laties kaut ko nopirkt - bet tas biež i tika slē gts, kad tika izslē gtas gaismas.
Trī s dienas vienreiz uz stundu kaut kur palika bez elektrī bas, lī dz, cik saprotu, tika ieslē gti ģ eneratori. Laiks tur ir tikpat brī niš ķ ī gs, cik skarbs. Var bū t stiprs vē jš vai pē rkona negaiss – tā pē c daž kā rt kaut kur tiek bojā tas elektrolī nijas.
Vispā r neaprakstā ma sajū ta, kad tu dzī vo Ukrainas virsotnē , kaut kur zuduš ā pasaulē , tā lu no civilizā cijas, bet tajā paš ā laikā ar visiem civilizā cijas labumiem zem deguna.

Ir pagā juš as trī s dienas, kopš atgriezā mies no “Krē menes” un Dragobratas – mums neticami pietrū kst š o gaiš o, tī ro, viesmī lī go vietu.
No mazajiem mī nusiem:
grī das dē ļ i vietā m č ī kst un durvis cieš i aizveras - man liekas, ka tā s ir koka guļ bū ves izmaksas, bet mazliet trokš ņ aini tā pē c.
Un, protams, nebija pietiekami daudz tirgus, kur nopirkt svaigus dā rzeņ us un augļ us. Bet š eit, Dragobratā , principā tā da nav. Kamē r viņ i neizbrauks normā lu ceļ u, š ī vieta paliks mazliet neskarta no pamestā s pasaules.
аватар MaRI2021
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dragobratā biju pirmo reizi – un tas ir skaidrs. Nejauš i uzdū ros š ai viesnī cai un esmu tik laimī ga! 1. Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas tieš i blakus Č aika pacē lā jam un nomai, kas ir ļ oti ē rti. Un skats no istabas ir tikai sapnis: katru rī tu es skatī jos saullē ktu uz Hoverlas un Petrosa fona. … Tomēr ▾ Dragobratā biju pirmo reizi – un tas ir skaidrs. Nejauš i uzdū ros š ai viesnī cai un esmu tik laimī ga!
1. Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas tieš i blakus Č aika pacē lā jam un nomai, kas ir ļ oti ē rti. Un skats no istabas ir tikai sapnis: katru rī tu es skatī jos saullē ktu uz Hoverlas un Petrosa fona.
2. Istaba: istaba ir tī ra, ļ oti labā stā voklī , duš as kabī ne ir jauna (patī kami mazgā t). Veļ a bija tī ra un svaiga, bija š ampū nu un ziepju komplekti. Wifi ir pieejams visā viesnī cā – tas bija svarī gi manam attā linā tajam darbam.
3. Ē dinā š ana: cenā iekļ autas daudzveidī gas un gardas brokastis un vakariņ as. Un tie ir vienkā rš i milzī gi)) Man nekad nav izdevies pilnī bā apē st visu porciju. Ī paš s paldies.
4. Viesnī cas komanda: Puiš i ir ļ oti atsaucī gi, vienmē r gatavi palī dzē t un padarī t atpū tu vē l patī kamā ku. Man ir alerģ ija un palū dzu nomainī t spilvenu - puiš i man uzreiz atrada aizstā jē ju. Pieklā jī gi un uzmanī gi – bija prieks ar viņ iem komunicē t.
Ī paš u paldies vē los pateikt š ī s viesnī cas kapteinei Marijai. Viņ š ir laipns, atvē rts cilvē ks, kurš vē las palī dzē t atrisinā t jebkuru jautā jumu. Paldies par sapratni.
5. Bonusi: jauns un liels peldbaseins lieliskā stā voklī : tī ras, atseviš ķ as pilnī gi jaunas ģ ē rbtuves M un F, ar sauļ oš anā s krē sliem un grī das apsildi, kā arī krievu biljards, galda teniss un galda futbols. Ir viss, lai interesanti pavadī tu savu brī vo laiku)
Вид с балкона Рассветы прекрасны) Новенький бассейн)
аватар o.shtepa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Devā mies kā rtī gi atpū sties prom no civilizā cijas un tā s "labumiem" : ) viss izdevā s! Uz Dragobratas bijā m pirmo reizi, tā pē c viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi, mums bija svarī ga ne tikai atraš anā s vieta un pacē lā ja tuvums (10 m), bet arī kalnu skatu klā tbū tne tieš i pa istabas logu. … Tomēr ▾ Devā mies kā rtī gi atpū sties prom no civilizā cijas un tā s "labumiem" : ) viss izdevā s!

Uz Dragobratas bijā m pirmo reizi, tā pē c viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi, mums bija svarī ga ne tikai atraš anā s vieta un pacē lā ja tuvums (10 m), bet arī kalnu skatu klā tbū tne tieš i pa istabas logu.

Patī kami, ka cenā iekļ autas brokastis un vakariņ as, daudzveidī gs ē diens, pietiekamas porcijas.

Apbraukā jā m visu rajonu un varam droš i ieteikt KREMIN kā viesnī cu ar labā ko skatu uz Hoverlu.

Svarī gs punkts slē poš anas entuziastiem ir iespē ja izmantot visus pacē lā jus un doties lejā tieš i uz viesnī cu bez ilgstoš as ​ ​ nogurdinoš as pā rgā jiena slē pju zā bakos.

Patika sirsnī gā attieksme pret viesiem, personā ls uzmanī gs un atsaucī gs.
Mē s noteikti atgriezī simies! Paldies par pā rē jo.
вид пуфики возле входа ранее утро первый к горам :)
аватар viktoriya110379
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada februā rī , viesnī ca ir ļ oti laba. Patika, atraš anā s centrā , blakus Karpatu kaija, no istabas logiem pavē rā s visskaistā kais skats. Tualete, duš a. Kabī ne, fē ns, viss ir istabā , dvieļ i arī . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada februā rī , viesnī ca ir ļ oti laba. Patika, atraš anā s centrā , blakus Karpatu kaija, no istabas logiem pavē rā s visskaistā kais skats. Tualete, duš a. Kabī ne, fē ns, viss ir istabā , dvieļ i arī . Ē diens bija ļ oti labs un garš ī gs, porcijas lielas, pat nepabeidzā m ē st. Ir peldbaseins, forš i. Personā ls ir draudzī gs, viesnī cas saimniece ir ļ oti jauka sieviete. Iesaku visiem atpū sties, nenož ē losiet!
аватар iryska1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Braucu ar 14 cilvē ku grupu, draugu rezervē juš i. Pā rcelts uz labu vietu. No plusiem patiesī bā tas arī viss. 1. Skaitlis. 1600 UAH par 8 kv. m. Š is ir skapis, nevis istaba! Dzirdamī ba ir tā da, it kā viņ i nerunā tu blakus istabā , bet tieš i blakus. … Tomēr ▾ Braucu ar 14 cilvē ku grupu, draugu rezervē juš i. Pā rcelts uz labu vietu. No plusiem patiesī bā tas arī viss.
1. Skaitlis. 1600 UAH par 8 kv. m. Š is ir skapis, nevis istaba! Dzirdamī ba ir tā da, it kā viņ i nerunā tu blakus istabā , bet tieš i blakus. Visur karā jas nesakopti vadi. Nolaiž ot tualeti blakus istabā , viņ i dzird 3 kaimiņ us. Skapis diviem cilvē kiem mazs, nav kur nolikt mantas. Gultas veļ a ir briesmī ga, veca, bija nepatī kami iet gulē t un, atklā ti sakot, bailī gi. Es atradu garus melnus matus uz dvieļ a (noteikti ne mans vai mans vī rs), paldies. Tualetes durvis neaizvē rā s, un, pavelkot un pagriež ot slē dzeni, apakš ā palika milzī ga sprauga. Privā tums? nē , tu neesi dzirdē jis. Istabā ir lampiņ a, bet strā dā tikai 2 spuldzes, pā rē jā s mirgo. Arī starp stā viem katrā lampā ir tikai 2 spuldzes. Tumš s un drū ms. Uz grī das guļ putekļ aini pirmspadomju laika paklā ji. Istabā ir pirmsū dens televizors, kurā pat zibatmiņ as disku ar filmā m nav kur ievietot. Televizors pat neieslē dzā s. Kopā istabā ir 4 rozetes: 1 tualetē , 2 televizoram un viena bezmaksas.
2. Uzturs. Briesmī gi. Tas ir netī rums, ko ir kauns dot cilvē kiem, kuri gatavojas braukt visu dienu. Brokastī s bija manna un 3 nepietiekami vā rī tas olas. Un viss. Tē ja...nu...jū s to nevarat saukt par tē ju, to nav iespē jams dzert, jo. nav tē jas garš as. Brokastī s bija arī kukurū zas putra ar sieru un 1 š ķ ē le maizes, desa un siers. Izskatā s pē c brokastī m padomju pionieru nometnē . Uz lū gumiem atnest piemaksu atbilde ir noraidoš a. Vakariņ ā s nekad nebija gaļ as! Zivis - jā , aknas (1 gab. ) - jā , bet apmetnis - nē ! Un mē s pā rejam pie personā la.
Pasū tot papildus. kafija vē lā k tika samaksā ta bā rā , bet izrā dī jā s, ka tā tika iekļ auta vispā rē jā č ekā un mū su draugi maksā ja vē lreiz. Ļ oti nepatī kami!
3. Serviss. Mums jā cī nā s par pā rtiku! Kad jū s atnā kat, jums jā atrod viesmī ļ i un jā saka, es esmu, es gribu ē st, atnesiet. Pē c tam pagaidiet 15-20 minū tes, un pastā v iespē ja, ka jums atnesī s ē dienu, par kuru š ķ iet, ka esat samaksā jis, vai arī jums bū s jā zvana vē lreiz. Dakš iņ as un karotes vienmē r trū ka. Ē diens ir, bet nav ko ē st. Principā par tavu pasū tī jumu varē ja aizmirst! ! Kā arī par tevi, kopumā . Atseviš ķ i es pasū tī ju kafiju (45 UAH par minū ti), kad pabeidzā m ē st un kafiju neatnesā m. Un otrreiz, kad puisis atnesa apakš tasī tē izlijuš u kafiju, cukurs maisiņ ā kļ uva slapjš . Ummmm ko? Pirms izbraukš anas bija brokastis: auzu pā rslas un 2 pankū kas. Pagaidī ju 30 minū tes pankū kas, parunā ju ar 3 viesmī ļ iem un uzminē ji, viņ a aizgā ja izsalkusi, pauž ot, maigi izsakoties, savu neapmierinā tī bu.
4. Wi-Fi un izklaide. Piekrī tu, mū sdienu attā linā tā darba pasaulē tas, maigi izsakoties, ir ļ oti svarī gi. Tur ne tikai nedarbojas wi-fi, bet arī nav savienojuma! Tas ir, ja jums ir nepiecieš ams strā dā t, dodieties ā rā . Spē ļ u istaba, par kuru jā maksā atseviš ķ i, ir briesmī ga. Š is ir pagrabs ar pretī gu remontu un vecu galda futbolu un biljardu. Mē s rezervē jā m, bet, protams, viņ iem bija pā rklā š anā s, un ar mums bija cita kompā nija.
Starp citu, mē s 2000. gadā pā rcē lā mies uz "suite" (vī rs teica, ka neuzdroš inā jā s viņ u tā saukt) un nekas, izņ emot telpas lielumu, nav mainī jies, absolū ti!
Saziņ a ar administrā ciju ne pie kā nenoveda. Mē s tikai pamā jā m ar galvu un atvainojā mies.
Samaksā ta liela nauda, ​ ​ bet sajū ta ir š ausmī ga.
Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, apbrauciet š o viesnī cu pa desmito ceļ u.
Novē lu administrā cijai un ī paš niekiem atjauninā t viesnī cu un sniegto pakalpojumu kvalitā ti.
Рост мужа 190. Если задумался, то остался с разбитой головой. Высота дверь 170. Есть наклоненные вниз ступеньки. В бордовских ботинках подскользнуться элементарно Завтрак. Это я разделила бутерброд на 2) этим по идее мы должны наесться минимум на полдня. Холл. Горит одна лампочка Номер. Горит 2 лампочки, узко и низко. Провода вокруг двери в туалет. Места разложить вещи нет Кровать и отвратительное постельное бельё Щель при закрытой двери в ванную комнату С ростом выше 150 в зеркало посмотреть нереально
аватар hkostya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā aizvedu visu ģ imeni kopā ar vecā kiem - visi bija superapmierinā ti. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Pacē lā js atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas, kas bija ļ oti ē rti bē rniem un vecā kiem. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā aizvedu visu ģ imeni kopā ar vecā kiem - visi bija superapmierinā ti. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Pacē lā js atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas, kas bija ļ oti ē rti bē rniem un vecā kiem. Viesnī cā ir arī baseins, kas mums bija liels pluss.
Personā ls vienkā rš i super - ļ oti uzmanī gs. Mē s realizē jā m katru savu kaprī ze - jebkā di dzē rieni, ē dieni, ū denspī pe utt.
аватар Moon_Time
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atbraucā m ar ģ imeni atvaļ inā jumā uz veco Jauno gadu. Mums ļ oti patika viss! Viesnī ca ļ oti silta un mā jī ga, numuriņ i visi strā dā , tī ri. Lieliska apkalpoš ana restorā nā , garš ī gi, ļ oti draudzī gs personā ls kopumā . … Tomēr ▾ Mē s atbraucā m ar ģ imeni atvaļ inā jumā uz veco Jauno gadu. Mums ļ oti patika viss! Viesnī ca ļ oti silta un mā jī ga, numuriņ i visi strā dā , tī ri. Lieliska apkalpoš ana restorā nā , garš ī gi, ļ oti draudzī gs personā ls kopumā . Viesnī ca atrodas centrā netā lu no pacē lā ja, tā pē c ir ē rti gan slidotā jiem, gan bē rniem braukt ar ragaviņ ā m un braukt) Bija ļ oti ģ imeniski un jautri, viesnī ca - kurai ir dvē sele. Tagad, ja uz Dragobrata, tad tikai š eit) Paldies!
Ресторан
аватар roman.s.tereshchenko
Mē s ceļ ojā m ar 11 cilvē ku kompā niju, kuras galvenais mē rķ is bija atpū sties, pā rstartē t, nepā rtraucot darbu. Vecā ki: 4 cilvē ki 50+. Bē rni: 2.6, 12. Vecā ku bē rni un bē rnu vecā ki 4) Galvenais kritē rijs bija Wi-Fi, kas iepriecinā ja 60-80 mb/s gaiteņ os un restorā nā un istabā s nedaudz sliktā k, 20-40 mb/s, kas bija daudz darba. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m ar 11 cilvē ku kompā niju, kuras galvenais mē rķ is bija atpū sties, pā rstartē t, nepā rtraucot darbu.
Vecā ki: 4 cilvē ki 50+.
Bē rni: 2.6, 12.
Vecā ku bē rni un bē rnu vecā ki 4)
Galvenais kritē rijs bija Wi-Fi, kas iepriecinā ja 60-80 mb/s gaiteņ os un restorā nā un istabā s nedaudz sliktā k, 20-40 mb/s, kas bija daudz darba.
No komforta:
- Ē rta pirts tradicionā lā Karpatu stilā .
- Lielisks baseins/
- Ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga virtuve, š efpavā rs TOP /
- Un pats galvenais, lai to varē tu izcelt pirmajā vietā , ir superbuzz personā ls, kurš izpildī ja visas iegribas, kas bija.
Viss pie viesnī cas atrodas 3-5 minū š u pastaigas attā lumā .
Vannu, sniega motociklu, inventā ra noma. . .
Ievē rojamā kais ir bē rnu slidkalniņ š , kurā bē rni pa dienu mā cā s slē pot, bet naktī pieauguš ie brauc ar š ķ ī vjiem (ledus, dupokats), kas pilnī gi visus atgrieza dziļ ā bē rnī bā...
Visi bija apmierinā ti ar viesnī cu un apkalpoš anu.
аватар morey1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Netī ras ļ oti š auras telpas, dubultstandarta 1600 UAH, mums istabā uz radiatora ir izž uvuš i vē mekļ i, netī ra grī da. Gultas veļ a ir ļ oti veca, sasmē rē jusies, un tā da sajū ta, it kā tā nebū tu mainī ta pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem. … Tomēr ▾ Netī ras ļ oti š auras telpas, dubultstandarta 1600 UAH, mums istabā uz radiatora ir izž uvuš i vē mekļ i, netī ra grī da. Gultas veļ a ir ļ oti veca, sasmē rē jusies, un tā da sajū ta, it kā tā nebū tu mainī ta pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem.
Mū su kaimiņ iem ir putekļ i, zirnekļ u tī kli, nestrā dā još s ledusskapis un televizors. Interneta gandrī z nemaz nav.
Tad ē diens, runa ir par cenā iekļ autajiem brokastu/vakariņ u kompleksiem. Skā rda, š is nav lī dzī gs nekam, tā du rednecki nekur neesmu redzē jis. Lē tā ko, savā starpā nesaderī gu produktu komplekts ar tē ju, kas garš o kā ū dens tvertnē ))) Kafija 45 UAH, gaidī š anas laiks 40 minū tes. Uz 5 cilvekiem atnes 6 maizes š ķ ē les, kad prasī s atnest vē l, piemaksā sim, pasmaidī sim un salstī sim. Jā prasa tē ja, jā prasa cukurs. Viņ i var aizmirst par tevi.
Darbinieki ir skumji skumji, ar viņ iem vajag zvē rē t, lai viņ i notī ra galdu. Viņ i aizmirst pasū tī jumus, nenes tos, un tas ir ar kopē jo slodzi 4 galdiņ i uz vienu viesmī li. Nu viss tā dā garā , nomierinā jā m sevi divas dienas, bet š odien jau sā ka bombardē t! Š eit nav pakalpojumu! Un tas nemaksā.1600 UAH.
Kas attiecas uz izmitinā š anu, tas ir 20 metrus no "kaijas" krē sla, labā k paskatieties uz kaut ko Dragobrat viesnī cas rajonā , tur ir daudz interaktī vā ks, un ir, kur apsē sties paē st.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nastupitleto
Vai ir ekonomiskās klases numuri ar 2 divvietīgām gultām?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nata_Patrik
Labdien! Vēlos uzzināt, vai viesnīcā Kremen ir krēslu pacēlājs? Un, ja nē, kāda vēl viesnīca Dragobratā? Jau iepriekš paldies par atbildi)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

"Кремень" расположен на плато Драгобрат, на высоте 1200 метров над уровнем моря. Четырехэтажный дом построен из экологически чистых материалов: первый этаж – кирпичный, второй - деревянный. Внутренний дизайн гостиницы выполнен в местном колоритном стиле, стены и лестница – светлого дерева, на первом этаже – большой холл-столовая.
Отопление: автономное паровое. Водоснабжение: холодная и горячая постоянно.

Atrašanās vieta 200 м от подъемников на г.Стиг.
Также неподалеку расположены ресторан, колыба, продуктовый магазин. В соседнем селе (Ясиня) есть почта, переговорный пункт и интернет-кафе.
Viesnīcā

Кафе, сауна, массажный кабинет и детская игровая площадка. Услуги по стирке и сушке одежды, парковка, няня для детей. Экскурсионные программы, выходы в лес за грибами и ягодами, конные прогулки, походы, лыжные прогулки. Работает прокат лыжного снаряжения и опытный инструктор.

Telpu apraksts

Особенность гостиницы – просторные номера. 15 номеров гостиницы готовы принять как пары, так и большие компании постояльцев: до 9 человек в номере.
Категории номеров: 2-, 3-местный, 2-местный без удобств, полулюкс, люкс.

Istabās

Двуспальная или 2 односпальных кровати, телевизор (кабельное), балкон, санузел (душевая кабина, туалет, умывальник, фен), в номерах люкс - массажный душ.

Adrese Закарпатская область, Раховский р-н, с.Ясиня, полонина Драгобрат
Tālruņi: +38 (067) 3900210
+38 (067) 9090763
FAQ