Brīnišķīga viesnīca ar lielisku atrašanās vietu

Rakstīts: 14 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 13 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Dragobratā biju pirmo reizi – un tas ir skaidrs. Nejauš i uzdū ros š ai viesnī cai un esmu tik laimī ga!
1. Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas tieš i blakus Č aika pacē lā jam un nomai, kas ir ļ oti ē rti. Un skats no istabas ir tikai sapnis: katru rī tu es skatī jos saullē ktu uz Hoverlas un Petrosa fona.
2. Istaba: istaba ir tī ra, ļ oti labā stā voklī , duš as kabī ne ir jauna (patī kami mazgā t). Veļ a bija tī ra un svaiga, bija š ampū nu un ziepju komplekti. Wifi ir pieejams visā viesnī cā – tas bija svarī gi manam attā linā tajam darbam.
3. Ē dinā š ana: cenā iekļ autas daudzveidī gas un gardas brokastis un vakariņ as. Un tie ir vienkā rš i milzī gi)) Man nekad nav izdevies pilnī bā apē st visu porciju. Ī paš s paldies.

4. Viesnī cas komanda: Puiš i ir ļ oti atsaucī gi, vienmē r gatavi palī dzē t un padarī t atpū tu vē l patī kamā ku. Man ir alerģ ija un palū dzu nomainī t spilvenu - puiš i man uzreiz atrada aizstā jē ju. Pieklā jī gi un uzmanī gi – bija prieks ar viņ iem komunicē t.
Ī paš u paldies vē los pateikt š ī s viesnī cas kapteinei Marijai. Viņ š ir laipns, atvē rts cilvē ks, kurš vē las palī dzē t atrisinā t jebkuru jautā jumu. Paldies par sapratni.
5. Bonusi: jauns un liels peldbaseins lieliskā stā voklī : tī ras, atseviš ķ as pilnī gi jaunas ģ ē rbtuves M un F, ar sauļ oš anā s krē sliem un grī das apsildi, kā arī krievu biljards, galda teniss un galda futbols. Ir viss, lai interesanti pavadī tu savu brī vo laiku)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu