Nav tās naudas vērts, ko viņi prasa pretīgi barots; smird; nav wifi

Rakstīts: 26 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 23 februāris 2017
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Numurs: dzirdamī ba kā operas zā lē . Es dzirdē ju visu, ko runā ja kaimiņ i augš ā un malā s, it kā viņ i stā vē tu viens otram blakus. Viss č ī kst, kaut kur kaut kas pil, lej. . . Duš as kabī ne bija aizsē rē jusi un ū dens atstā ja 10 minū tes. Nav normā las ventilā cijas, tā pē c telpā vienmē r smirdē ja pē c kanalizā cijas.
Ē dieni: Katru rī tu mū s baroja ar dī vainā m putrā m gan pē c izskata, gan garš as, un tē jas vietā brokastī s un vakariņ ā s bija silts ū dens ar lapā m nezin ko un bez garš as. Kopumā ē diens 50% gadī jumu bija dī vains un nebija garš ī gs.
Cena: Nav skaidrs, kā pē c š ā da cena 1050 UAH par divvietī gu numuru. Par to, ka viesnī ca atrodas tieš i blakus pacē lā jam "Kaija"? Tā tad tas nedarbojas biež ā k, nekā tas darbojas. Par to paš u naudu jū s varat iznomā t istabu ar vislabā kajiem nosacī jumiem un ē dinā š anu tieš i pie Dragobrat pacē lā jiem (Dopelmaer, VL-1000) (es runā ju no savas pieredzes), un pat pacē lā jiem, kas darbojas biež ā k nekā ne; ) Cenas "restorā nā " ir viss, kas tur ir no restorā na. Viņ i gatavo handeļ a lī menī .

Numurā nebija pieejams Wi-Fi. Tikai "restorā nā " viņ š strā dā ja un nebija ī paš i stabils.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu