KHata Zvizdariuka 1*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.3 Numurs
7.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Šī ir divstāvu koka kotedža ar mansarda stāvu, kas vislabāk piemērota ģimenēm. Kotedža atrodas blakus Dachai "Kraevid" un celtņu namam. Atpūšoties šajā kotedžā, no sliekšņa var nokāpt līdz netālu esošajam pacēlājam, uzvilkt ekipējumu un atgriezties mājās, nenovelkot slēpes. Stādiņos ir ēdamistaba ar kamīntelpu. Tāda veida garderobe. Ja ir interese par garāku nogāzi, var braukt arī pa Stog nogāzi, kur ir divi vilkšanas trošu pacēlāji. Līdz pacēlājam - 10...15 min. brīva kustība uz augšu.Vairāk →
аватар 0502751856
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m 2 lī meņ u istabiņ ā jaunbū vē . Viss jauns, gultas veļ a un dvieļ i. Bē rnam papildus iedeva BEZ MAKSAS saliekamo gultiņ u, kas ļ oti iepriecinā ja. Ē diens: Porcijas ir milzī gas un garš ī gas. Administrators un viss personā ls ir ļ oti viesmī lī gi, pē c paredzē tā laika atļ ā va atstā t mantas istabā , jo. … Tomēr ▾ Dzī vojā m 2 lī meņ u istabiņ ā jaunbū vē . Viss jauns, gultas veļ a un dvieļ i. Bē rnam papildus iedeva BEZ MAKSAS saliekamo gultiņ u, kas ļ oti iepriecinā ja. Ē diens: Porcijas ir milzī gas un garš ī gas. Administrators un viss personā ls ir ļ oti viesmī lī gi, pē c paredzē tā laika atļ ā va atstā t mantas istabā , jo. neviens nenā ca pē c mums tajā dienā . No nelieliem trū kumiem: - slikta skaņ as izolā cija (labi, tas ir saprotams, koka mā jā ) un tā lu no galvenā pacē lā ja "Karpatu virsotne", lai gan tas aizņ em 3 minū tes, lai uzkā ptu lī dz "Kaijai". Iesaku viesnī cu!
аватар lorik1958
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dragobratas centrā ir pirts, galda teniss, biljards, no 1. jū lija bū s tenisa korts. Draudzī gi saimnieki, garš ī gs ē diens, svaigs piens. … Tomēr ▾ Dragobratas centrā ir pirts, galda teniss, biljards, no 1. jū lija bū s tenisa korts. Draudzī gi saimnieki, garš ī gs ē diens, svaigs piens.
Усадьба сфотографирована с горы
аватар Dorada
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2013. gada februā rī atpū tā mies jaunajā ē kā . Sū dzī bu no mū su puses saimniekiem nebija, bet ir par ko sū dzē ties. Mū s baroja pē c 4-5 ballu sistē mas. Piecas dienas mū s nebaro ar nevienu nacionā lo ē dienu. Kad iekā rtojā mies, mū s brī dinā ja, ka piedevas var prasī t jebkurā ē dienreizē , vienreiz prasī ja, bet mums pieklā jī gi atteica. … Tomēr ▾ 2013. gada februā rī atpū tā mies jaunajā ē kā . Sū dzī bu no mū su puses saimniekiem nebija, bet ir par ko sū dzē ties. Mū s baroja pē c 4-5 ballu sistē mas. Piecas dienas mū s nebaro ar nevienu nacionā lo ē dienu. Kad iekā rtojā mies, mū s brī dinā ja, ka piedevas var prasī t jebkurā ē dienreizē , vienreiz prasī ja, bet mums pieklā jī gi atteica. Viesnī ca bija ļ oti silta. Karsts ū dens visu laiku, izņ emot pī ķ a stundas (vakarā ap 18.00). Bezmaksas transfē rs uz Oazu. Lī dz pacē lā jam "Karpatu kaija" 3 minū š u gā jiens, bet lejup.
аватар Alexsandr-
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vasarā atvaļ inā jumā ar dē lu. Atbraucu ar maš ī nu, neuzdroš inā jos kā pt kalnā (vietē jie mani atrunā ja). Tieš i pie lifta ir autostā vvieta. Igors (Aleksandras vī rs) atbrauca pē c mums, iekrauja mantas UAZ un devā s augš ā . … Tomēr ▾ Vasarā atvaļ inā jumā ar dē lu. Atbraucu ar maš ī nu, neuzdroš inā jos kā pt kalnā (vietē jie mani atrunā ja). Tieš i pie lifta ir autostā vvieta. Igors (Aleksandras vī rs) atbrauca pē c mums, iekrauja mantas UAZ un devā s augš ā . Kā piens aizņ em apmē ram č etrdesmit minū tes pa kalnu ceļ u, no kura paveras skaisti skati. Ierodoties mū s sagaidī ja saimnieki, iepazī stinā ja ar personā lu, parā dī ja kur viss atrodas, iekā rtojā mies istabā otrajā stā vā virs pirts ar atseviš ķ u ieeju un labu skatu uz Hoverlu. Ē rtī bas istabā (tualete, duš a, izlietne), ir TV.
Tā bija pirmā reize š ā dā vidē . Cilvē ku ļ oti maz, klusums, ļ oti skaista daba, tī rs gaiss. Katru dienu braucā m uz kalniem, daudz melleņ u. Ja jums ir slinkums staigā t, varat uzkā pt kalnos ar pacē lā ju. Kā dreiz mums tika organizē ta ekskursija uz sā lsezeriem, ja jū s tur atpū š aties, noteikti apmeklē jiet. Pē dē jā dienā Igors mū s iepriecinā ja ar tā saucamo dž ipu safari, pilnī gā bezceļ ā aizveda augstu kalnos, izrā dī ja ļ oti skaistus skatus un ezeru kalnos. Labā ku atpū tu bē rniem nevar iedomā ties, teritorija tī ra, pie mā jas lapene, galda teniss. Atpū ta tiem, kas noguruš i no pilsē tas burzmas.
Attiecī bā uz uzturu. Trī s reizes dienā ē dā m daž ā dus ē dienus. Ē diens labs, porcijas lielas, ē diens garš ī gs, ja pē kš ņ i kā dam nepietiek, iedod piedevu. Ir bā rs, kur var iegā dā ties ū deni, š okolā di, alu utt.
Vē los izteikt pateicī bu par lielisko apkalpoš anu, par uzmanī bu, visa viesnī cas personā la labo attieksmi.
Ī paš s paldies Aleksandrai un Igoram, visa viesnī cas atmosfē ra, tā s atmosfē ra ir piepildī ta ar uzmanī bu un rū pē m, kas ļ ā va mums labi atpū sties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Это двухэтажный деревянный коттедж с мансардным этажом, лучше всего подходит для семейного отдыха.

Коттедж расположен рядом с Дачей "Краевид" и Домом Журавля. Отдыхая в этом коттедже Вы можете с порога, обув снаряжения, спуститься к подъемнику, который находится рядом и возвратиться домой, не снимая лыж.

В партере расположенная столовая с каминным залом. Такая себе своеобразная кают-компания.

Если Вас интересует длиннее склон, кататься можно и на склоне г. Стог, где работают два бугельних парных подъемника. К подъемнику - 10...15 мин. свободного хода вверх.

Telpu apraksts

На втором и третьем этажах расположенные двухместные номера. Как и дома, санузлы находятся в коридоре, рядом с комнатами. Душ и горячая вода - постоянно. Всего в двухместные номерах коттедж Звиздарюка может принять 16 лиц.

Tālruņi: +38 (03132) 4-22-15
+38 (067) 949-81-65
FAQ