Eridan 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.610
№18 viesnīcas reitingā Dragobrats
6.4 Numurs
6.9 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Nometnes vieta "Eridan" atrodas Dragobratas ielejā netālu no Jasinjas ciema, Aizkarpatu reģionā.Vairāk →
аватар Dmitro312735
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s apstā jā mies Eridani. - Vakariņ as - vienkā rš as, bet garš ī gas un sā tī gas (garš ī gs bagā tī gs buljons, zivju fileja mī klā ar kartupeļ u biezeni, korejieš u gaumē burkā ni un tē ja ir uz letes, var ņ emt cik sirds kā ro, ir izvē le). … Tomēr ▾ Mē s apstā jā mies Eridani.
- Vakariņ as - vienkā rš as, bet garš ī gas un sā tī gas (garš ī gs bagā tī gs buljons, zivju fileja mī klā ar kartupeļ u biezeni, korejieš u gaumē burkā ni un tē ja ir uz letes, var ņ emt cik sirds kā ro, ir izvē le).
– ļ oti sirsnī gi sveicinā ja. Zvanī ja, ka tuvojamies, kad ienā cā m - administratore uz sliekš ņ a, sagaidī ja. Pē c daž ā m minū tē m pavā re iznā ca iepazī ties ar mū su suni (iepriekš vienojā mies, ka bū sim pie viņ a - teica, ka nebū s problē mu) Saimniece atnā ca vē lā k, kad vakariņ ojā m. Ļ oti pozitī va jauka meitene. Un, kad viņ a ienā ca, viņ a jau zinā ja par mums visu sī kā k, ko administratore un pavā re paspē ja pajautā t.
- Pirmajā stā vā ī re. Cenas plus vai mī nus kā visur citur. Slē pes pieauguš ajiem - 150 komplekti, bē rniem - 100. Pa kategorijā m neteikš u - tik ļ oti nevilina. Man ļ oti sirsnī gi palī dzē ja izvē lē ties.
- Mī nuss - dzirdamī ba telpā - es burtiski dzirdu visu, ko viņ i saka uz grī das zemā k. Bez pā rspī lē jumiem.
- Skats no istabas ir brī niš ķ ī gs.
аватар Yablaca
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika. Satikā s kā mā jā s. Telpas ir lielas, ē diens bija garš ī gs, viss ir mā jā s gatavots, tinktū ras ir bumba! Atraš anā s vieta paš ā centrā . Viss nepiecieš amais ir tuvumā . Ī paš s PALDIES š efpavā rei Viktorijai. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika. Satikā s kā mā jā s. Telpas ir lielas, ē diens bija garš ī gs, viss ir mā jā s gatavots, tinktū ras ir bumba! Atraš anā s vieta paš ā centrā . Viss nepiecieš amais ir tuvumā . Ī paš s PALDIES š efpavā rei Viktorijai.
аватар Ali1712
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir pretī ga, auksta, netī ra, ceļ š uz viesnī cu nav atbrī vots, visi apmeklē tā ji un tū risti, kas iet garā m, krī t un ir kropli. Istabā s: netī rs, ū dens no duš as paliktņ a tek ā rā , plaisas durvī s, grī dlī stes krī t uz galvas, visur pelē jums, spilveni un segas smird un veci, gulta un dvieļ i izmazgā ti, matracis netī rs un viss notraipī ts, viens akumulators istabā , nekur nav jā ž ā vē drē bes . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pretī ga, auksta, netī ra, ceļ š uz viesnī cu nav atbrī vots, visi apmeklē tā ji un tū risti, kas iet garā m, krī t un ir kropli. Istabā s: netī rs, ū dens no duš as paliktņ a tek ā rā , plaisas durvī s, grī dlī stes krī t uz galvas, visur pelē jums, spilveni un segas smird un veci, gulta un dvieļ i izmazgā ti, matracis netī rs un viss notraipī ts, viens akumulators istabā , nekur nav jā ž ā vē drē bes . Viesnī cā nav bā ra, ī sti nav ē damistabas, pagrabs, kur brokastī s dod š ļ akatu, grū ti to nosaukt par ē dienu. Viesnī cā nav ģ eneratora, ja gaisma nodziest un saplī st, tad sē dē si aukstumā , bez gaismas un ū dens, kā pie mums. Istabā darbojas divas spuldzes, tumš s kā bū dā , vannas istabā spogulis nolū zis, darbojas viena spuldzī te. Airē š anas nauda 1500 UAH. dienā par numuru, un, spriež ot pē c pē dē jo gadu jaunā kajā m atsauksmē m, ī paš nieki viesnī cā neko neiegulda. Kauns, nevis viesnī cā! ! ! Par naudu atpū ties citā , labā kā vietā .
аватар 4341938
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Eridan viesnī cā no 21.12 lī dz 25.12, pirmo reizi š ajā viesnī cā . Tagad secī bā : 1. Norē ķ ins. Ieradā mies ar rī ta Kijevas vilcienu, pirmais, kas mū s patī kami pā rsteidza, bija tas, ka bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, negaidot 14. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Eridan viesnī cā no 21.12 lī dz 25.12, pirmo reizi š ajā viesnī cā . Tagad secī bā : 1. Norē ķ ins. Ieradā mies ar rī ta Kijevas vilcienu, pirmais, kas mū s patī kami pā rsteidza, bija tas, ka bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, negaidot 14.00 (ar to pirmo reizi saskā rā mies Dragobratā ). Uzreiz no sliekš ņ a mums ielē ja ķ irš u liķ ieri, viņ i teica par godu pirmajai sacī kstei. Ļ oti garš ī gs! 2. Skaitlis. Mū s ielika istabiņ ā ar 4 atseviš ķ ā m gultā m, viss tī rs un kā rtī gs, tikko izremontē ts. Istabā bija vē ss, sazvanī jā m, viņ a atvainojā s saimniecei, teica, ka tikko atvē ra un viesnī ca vē l nav sasilusi, piedā vā ja konvektoru. Otrajā dienā jau bija karsts. Bet es biju pā rsteigts, cik draudzī gi viņ i pret mums izturē jā s. 3. Uzturs. Nu te var ilgi rakstī t. Viss ļ oti garš ī gs, papildus ē dienkarte garš ī ga un daudzveidī ga, cenas zemas, kā jau Dragobratam. Nav garš ī gā ka karstvī na, un pat neskaties! 4. Infrastruktū ra. Ir ī re, ļ oti laba, ļ oti garš ī ga kafejnī ca, bā rs. 10 minū tes lī dz pacē lā jiem. Diskotē ka pē c 20 m (Hata Magnata), pirtis arī tuvu. 5. Serviss. Visviesmī lī gā kā viesnī ca visā Dragobratā ! Visi ļ oti pieklā jī gi, smaidī gi, vienmē r gatavi apmierinā t jebkuru viesa lū gumu. . 25. decembrī par godu katoļ u Ziemassvē tkiem visiem bē rniem tika uzdā vinā ti š okolā des saldumu komplekti, nu, vā rdu sakot, ar pozitī viem iespaidiem aizbraucā m un noteikti atgriezī simies vē l! Paldies Eridan viesnī cas darbiniekiem par brī niš ķ ī go Jaungada pasaku! Ar cieņ u, Anna
Отель Эридан Отель Эридан
аватар tanya43419
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Janvā rī atpū tā s Eridani. Patika istaba, liķ ieri un virtuve. Es nekad neesmu ē dusi labā kus pelmeņ us! Karstvī ns ir BEST ON DRAG! ! ! Iesaku visiem. Puiš i ir patieš ā m lieliski, viņ i ļ oti cenš as. … Tomēr ▾ Janvā rī atpū tā s Eridani. Patika istaba, liķ ieri un virtuve. Es nekad neesmu ē dusi labā kus pelmeņ us! Karstvī ns ir BEST ON DRAG! ! ! Iesaku visiem. Puiš i ir patieš ā m lieliski, viņ i ļ oti cenš as.
аватар den-palych
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo uzturē jos tur vairā kus gadus pē c kā rtas. Viss bija labi. Bet pē dē jo reizi es tur biju pirms 6 gadiem. Š ajā laikā viesnī ca ir daudz mainī jusies uz slikto pusi. Jumts tek - krā sa izskalota, š pakteles saplaisā juš as. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo uzturē jos tur vairā kus gadus pē c kā rtas.
Viss bija labi. Bet pē dē jo reizi es tur biju pirms 6 gadiem. Š ajā laikā viesnī ca ir daudz mainī jusies uz slikto pusi.
Jumts tek - krā sa izskalota, š pakteles saplaisā juš as.
Ē damistaba smird pē c pelē juma. Ē damistabas logu nogā zē s ir pelē juma slā nis 5mm.
Mani visvairā k pā rsteidza cena. Tā diem apstā kļ iem nepamatoti augsts.
Aizbrauca nā kamajā dienā .
Depozī ts tika atgriezts.
аватар dyvna
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Patika: 1) Atraš anā s vieta lī dz pacē lā jiem. 5 minū š u pastaigas attā lumā ir visi Dragobratas centrā lie pacē lā ji, kā arī kafejnī cas un veikali. Nepatika: 1) Skaitlis. Rezervē ts numurs 2 pā riem. Saņ ē ma vairā kas 2 istabas: 1. … Tomēr ▾ Patika:
1) Atraš anā s vieta lī dz pacē lā jiem. 5 minū š u pastaigas attā lumā ir visi Dragobratas centrā lie pacē lā ji, kā arī kafejnī cas un veikali.
Nepatika:
1) Skaitlis. Rezervē ts numurs 2 pā riem. Saņ ē ma vairā kas 2 istabas: 1. - kontrolpunkts. 2. - neliels skapis, kurā ietilps tikai gulta, naktsgaldiņ š , galds un maz vietas caurbraukš anai. Skaņ as izolā cijas nav vispā r (jū s dzirdat kaimiņ u tā lruņ a vibrā ciju). Atkusnis pilē ja no griestiem. Vannasistabā duš as telpā ir pelē jums, ļ oti trokš ņ aina kanalizā cija (ir dzirdams, ka kaimiņ u istabā s notek ū dens, jo nav atsū knē tas caurules). 5 atpū tas dienu laikā tī rī š ana netika veikta pat vienu reizi. Vienreiz atkritumi tika izvesti, un tad tikai pē c mū su lū guma. Dvieļ i un veļ a arī netiek mainī ti.
Lietas praktiski nav kur ž ā vē t, jo baterijas ir mazas, un nav ī paš u vietu.
Kumodē s un naktsskapī š os pietrū kst puse rokturu, putekļ i nav noslaucī ti pē c visiem ī rniekiem.
Apgaismojums - vā jš (pastā vī ga krē sla). Ja vē lies kaut ko izlasī t vai uzš ū t, tas bū s jā dara pa dienu pie loga.
Nav arī tē jkannas un elementā ra trauku komplekta (glā zes / apakš tasī tes).
2) Uzturs. Briesmī gi. Piemē rots tikai nepretenciozajiem. Pavā ra "mī ļ ā kie" ē dieni ir milti: tukš as pankū kas, makaroni, zupa ar klimpā m. Gaļ as un dā rzeņ u minimums. Cepumi, sviests un medus. kas ir iekļ autas brokastī s biež i vien beidzā s jau 8:30, lai gan brokastis tiek pasniegtas lī dz 9. Personī gas pieejas nav (mū su gadī jumā viņ i solī ja veģ etā rieš iem aizstā t gaļ u ar olā m vai 2. porciju dā rzeņ u un droš i par to aizmirsa otrajā dienā ).
Piecas dienas 3 reizes ē dienā atrada matus, un 1 reizi pie viesmī les (viņ a arī administratore, arī istabene). Neviens neatvainojas, trauki netiek mainī ti, un no kļ ū dā m nemā cā s, jo situā cija atkā rtojas.
Ē damistaba ir ļ oti maza, bija gadī jumi, kad nā cā s ē st pā rmaiņ us, jo krē slu vienkā rš i nepietika. Galdi atrodas cieš i blakus, lai apsē stos, jā lū dz blakus galdiņ a cilvē kiem elpot un kustē ties. Uz palodzē m ir pelē jums, nolobā s krā sa.
3) Serviss. Viņ š nav. Jā skrien pē c istabenes. Lai iegū tu verdoš u ū deni - pagaidiet ē damistabā.20 minū tes, lī dz tē jkanna uzvā rā s.
3) Noma. Ir tikai slē pes. Slē pes vecas, Viktors (atbildī gs par nomu) tā s nemaz nesaprot, ar pieklā jī bu un vē rī bu pret atpū tniekiem neatš ķ iras. Slē pju glabā tuve darbojas arī kā personī go dē ļ u un slē pju glabā tuve. Biež i vien, lai paņ emtu savu dē li, bija nepiecieš ams piezvanī t Viktoram un uzklausī t viņ a neapmierinā tī bu sakarā ar to, ka viņ š tika traucē ts.
4) Papildu ē rtī bas. Wi-Fi gandrī z nav. Nozvejas tikai ē damistabā , un nedaudz - telpā s, kas atrodas virs tā s. Ir sauna (300 UAH/stundā - lī dz 6 cilvē kiem) un biljards. Bet, tā kā par viņ iem ir atbildī gs tas pats pieklā jī gais Viktors, mums neizdevā s tajā iekļ ū t (Viktors nebija ī paš i ieinteresē ts mums kaut ko dot).
TV (ja kā dam interesē ) rā da tikai 2 kanā lus.
Rezultā tā nož ē lojā m, ka palikā m š ajā viesnī cā (bija 5 naktis). Par to paš u naudu var atrast viesnī cas ar labā kiem nosacī jumiem.
Es pat nevaru teikt, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta trū cī giem studentiem, tā pē c pat studentu vecumā mē s ietaupī jā m uz papildu ē rtī bā m, bet ne uz tī rī bu.
аватар timoshenko24
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atraš anā s vieta laba, netā lu atrodas pacē lā ji "Dragobrat" (100 m), "Karpatu virsotne" (200 m) un "Kaija" (200 m). Bet, ja vē laties bū t patieš ā m tuvu, tad labā k izvē lē ties viesnī cas "12 mē neš i", "Votavilu", "Marika", "Zatishok", "Kremin". … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta laba, netā lu atrodas pacē lā ji "Dragobrat" (100 m), "Karpatu virsotne" (200 m) un "Kaija" (200 m). Bet, ja vē laties bū t patieš ā m tuvu, tad labā k izvē lē ties viesnī cas "12 mē neš i", "Votavilu", "Marika", "Zatishok", "Kremin".
No Dragobrat, nevis viesnī cas priekš rocī bā m:
1. Laiks ir skaists, daudz sniega
2. Labi instruktori slē poš anas skolā Dragobratā , ī paš i Igors
3. Daž ā das nogā zes no vieglā kajā m lī dz grū tā kajā m
4. Viesnī cā "Votavilu" ir laba ū denspī pe.
1. Maksa ir 900 UAH/dienā par trī svietī gu numuru. Istaba sastā v no dī vā na, gultas, pē c kuras ļ oti sā p mugura, 2 televizori ar diviem kanā liem - 2 + 2 un daž reiz ķ er 1 + 1. Vannas istabā ir duš a, tualete un izlietne.
Pirts cena - 200 UAH/st.
2. Netī rs. Pelē jums uz sienā m istabā , visur vannas istabā . Sū ciet putekļ usū cē ju ik pē c trim dienā m (neatstā jiet lietas uz grī das, pretē jā gadī jumā jū s skatī sities putekļ sū cē jā ). Tī meklis ir visur.
3. WiFi istabā neķ eras, rū teris atrodas saimnieku istabā (nr. 1), ē damistabā ķ eras zem tā .
4. Ē diens tikai visē dā jiem. Sī polu daudz, viss trekns, uzmanies ar maizi, biež i sapelē . Ietver brokastis un vakariņ as. Viņ i tev atseviš ķ i negatavos. Viesnī cā nav kafejnī cas.
5. Ir noma, bet nav snovborda dē ļ u, un ir ierobež ota izvē le slē pju un to, kas ir padomju. Maksa ir 80 UAH dienā . Slē pju stiprinā jumi ir slikti noregulē ti, rū pī gi, dzī vī bai bī stami.
6. Istabā uzlauztas tualetes durvis (nav roktura) un durvis starp istabā m neaizveras. Baterijas ļ oti skaļ i dū ko, traucē iemigt. Jā cī nā s ar poda vā ku, tas nav fiksē ts. Ļ oti aukstas grī das. ņ em lī dzi č ī bas. Pils no kapuces, vannas istabā vienmē r ir peļ ķ e.
7. Ū dens spiediens pirmā s 3 dienas bija ļ oti vā jš , pē c tam bija labā k, bet ū dens oranž s un duš a kļ uva kontrasta (auksts ū dens - verdoš s ū dens - auksts - verdoš s ū dens).
8. Viesnī cā ir 3 darbinieki - pavā rs, sieviete, kas uzkopj un Viktors, kurš vienmē r ir piedzē ries. Pieklā jī ba ir klibo. Beigā s mums pateica, ka vairs nenā kam.
9. Ir divi veikali, abi pie Marikas, cenas 2-3 reizes augstā kas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums kwantum
‹ Viesnīca Eridan 2*

Турбаза "Эридан" расположена на полоныне Драгобрат недалеко от пгт.Ясыня Закарпатской области.

Atrašanās vieta В 5 минутах ходьбы от основных горнолыжных подъёмников Драгобрата.
Viesnīcā

Кафе-бар, автомобили УАЗ на 5–6 чел. и ГАЗ на 10–12 чел. для одноразового либо каждодневного использования.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • slēpju noma
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
Telpu apraksts

1-, 2- и 3– комнатные номера класса "люкс".

Istabās

ТВ, санузел.

Adrese Закарпатская область, Раховский район, пгт. Ясиня, курорт Драгобрат
Tālruņi: +38 (098) 421-02-05, +38 (067) 780-93-14
Tīmekļa vietne: Eridan
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.