Dragobrat 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.710
№14 viesnīcas reitingā Dragobrats
5.6 Numurs
5.2 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Dragobrata ir augstākā kalnu slēpošanas bāze Ukrainā, kas atrodas 1400 m augstumā virs jūras līmeņa, skujkoku mežu un Alpu pļavu krustpunktā Stog kalna pakājē (1707 m) Bliznicas kalnu grēdas (1883 m) rajonā. ). Plānotais remonts veikts 2013.gadā.Vairāk →
аватар 4tanyam
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Rezervē ts 6 naktis Dragobratā . Tā kā visu laiku kotedž ā s brī vu istabu nebija, tad pirmo nakti palikā m galvenajā ē kā . Iekā rtojums spartisks, bet tī rs, viss strā dā , labs skats pa logu 5 stā vā . Nā kamajā dienā , kā sarunā jā m, pā rvā cā mies uz kotedž u. … Tomēr ▾ Rezervē ts 6 naktis Dragobratā . Tā kā visu laiku kotedž ā s brī vu istabu nebija, tad pirmo nakti palikā m galvenajā ē kā .
Iekā rtojums spartisks, bet tī rs, viss strā dā , labs skats pa logu 5 stā vā .
Nā kamajā dienā , kā sarunā jā m, pā rvā cā mies uz kotedž u.
Situā cija ir labā ka nekā galvenajā ē kā , tač u neatbilst aprakstam mā jaslapā .
Kā du vakaru palikā m istabiņ ā pē c vakariņ ā m un mū s sagaidī ja aizraujoš a programma ar kaimiņ u dzē rumu kopē jā atpū tas zonā koridorā cauri sienai (nav skaņ as izolā cijas pazī mju). Jā , nebija vē ls, tieš i lī dz 22:00.3 veseli jauni vī rieš i, 2 no tiem - tuvā kie kaimiņ i, lai netraucē tu savā m ģ imenē m, aiz mū su sienas dzē ra. Sā kumā iznā cu ā rā un palū dzu nomierinā ties, tad piezvanī ju istabenei - viņ a atnā ca un prasī ja, tad uz administrā ciju - atsū tī ja apsargu. Viņ š atnā ca, sasveicinā jā s ar kompā niju (! ) - un aizgā ja. Uz atkā rtotu izsaukumu administrā cija atbildē ja, ka, ja kautiņ a nav, tad viss kā rtī bā .
Pasā kumu demonstratī vi beidza koridorā pulksten 22-00, iereibuš u vī rieš u kompā nija turpinā ja skraidī ties pa gaiteni un kliegt istabā s lī dz 12 naktī m.
No rī ta vē rsos pā rvaldē ar nolū ku doties prom un prasī ju atmaksā t par atlikuš ajā m avansā samaksā tajā m dienā m.
Tā kā tajā laikā cilvē ki ievā cā s un trokš ņ oš ana nebija vajadzī ga, nauda tika atgriezta bez š aubā m. Bet neviens neatvainojā s.
Ā tri tika atrasts labs viesnī cas variants netā lu no ne mazā k ē rtas vietas par to paš u naudu, bet ar citu attieksmi pret atpū tniekiem, augstā ku komforta lī meni un daudz kvalitatī vā ku ē dienu.
Es vairs nekā dā gadī jumā neapmetos Dragobrat uzņ ē mumu grupā .
аватар Dedoverde
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s dzī vojā m š ī s viesnī cas mā jiņ ā s. Un š ogad viņ i bija. Norm. Mē ģ inā jā m dzī vot citā s viesnī cā s – visur ir nianses. Vai nu tev nepaveicas ar ē dienu, tad virtuve smird, tad ir karsts)) kopumā Dragobrata izturē š anā s valdzina. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m š ī s viesnī cas mā jiņ ā s. Un š ogad viņ i bija. Norm. Mē ģ inā jā m dzī vot citā s viesnī cā s – visur ir nianses. Vai nu tev nepaveicas ar ē dienu, tad virtuve smird, tad ir karsts)) kopumā Dragobrata izturē š anā s valdzina. Atlaide jū gam. Ē diens ir vienkā rš s, bet jū s varat izvē lē ties (pē c viesnī cas Kremin tā parasti ir brī vdiena)) Vienu gadu mē s nokļ uvā m tā dos laikapstā kļ os, ka mums bija tik ar Dobosh / Queen, ka labi, tā )
Brokastis/vakariņ as pē c grafika. Kad pieplū dums - ir rindas, bet tā s ā tri pā riet. Ē dienkartē vienmē r ir 3 ē dieni, no kuriem izvē lē ties, un gadā s, ka visi brokastī s pasū ta olu kulteni un nedaudz jā pagaida, lī dz tas visiem tiek uzcepts)
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ogad devā mies sagaidī t Jauno gadu uz Karpatiem. Mē s paš i organizē jā m ceļ ojumu un izvē lē jā mies š o viesnī cu savai atpū tai. Vietu š ajā laikā bija ļ oti maz, vietas bija tikai š ajā kompleksā . … Tomēr ▾ Š ogad devā mies sagaidī t Jauno gadu uz Karpatiem. Mē s paš i organizē jā m ceļ ojumu un izvē lē jā mies š o viesnī cu savai atpū tai. Vietu š ajā laikā bija ļ oti maz, vietas bija tikai š ajā kompleksā . Viesnī ca ir diezgan veca, padomju laika. Remonta nav, nekas tamlī dzī gs. Tas ir ļ oti lē ts. Nekā tā da nav, vienkā rš i ir vecs un viss.
аватар egor_40in
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lai gan viesnī ca tika uzcelta jau sen, tā ir labā kā cenas / kvalitā tes izvē le. Atraš anā s vieta ir labā ka, nekā jū s varat iedomā ties, jū s varat doties uz viesnī cu tieš i ar slē pē m. 2 soļ os, noma, jū gs VL-1000. … Tomēr ▾ Lai gan viesnī ca tika uzcelta jau sen, tā ir labā kā cenas / kvalitā tes izvē le.
Atraš anā s vieta ir labā ka, nekā jū s varat iedomā ties, jū s varat doties uz viesnī cu tieš i ar slē pē m. 2 soļ os, noma, jū gs VL-1000.
Ē dienus var izvē lē ties kafejnī cā , 2-3 veidu brokastis un vakariņ as, ē diens garš ī gs, sā tī gs, tiek pasniegti deserti. Ē dienu vienī gais mī nuss ir tas, ka nav pirmo ē dienu, bet tos var nopirkt papildus pusdienā s.
Istabas ļ oti siltas, katrā istabā ir boileris, virs sildī tā ja ž ā vē tā js. Es nezinu, kurš rakstī ja par ā ķ u trū kumu, tikai pietiekami.
Trokš ņ a izolā cija (salī dzinot ar daž ā m dragobrat viesnī cā m) ir laba, kaimiņ us nedzird.
Viesnī cas pirmajā stā vā atrodas slē pju skapī š i.
Milzī gs pluss ir atlaide lī dz 15% slē poš anas kartei iedzī votā jiem.
Nu svarī gā kā ir cena, tā ir mazā kā visā Dragā , ja rezervē iepriekš .
Кафе.
аватар lion0108
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diemž ē l viņ š slimī bas dē ļ nenokļ uva Dragobratā . Bija baž as, ka var atvadī ties no priekš apmaksas. Tač u pret viesnī cu izturē jā s ar sapratni – nauda tika atgriezta pilnā apmē rā , par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī ga. … Tomēr ▾ Diemž ē l viņ š slimī bas dē ļ nenokļ uva Dragobratā . Bija baž as, ka var atvadī ties no priekš apmaksas. Tač u pret viesnī cu izturē jā s ar sapratni – nauda tika atgriezta pilnā apmē rā , par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī ga. Tā pē c domā ju, ka pē c tā diem niekiem var spriest par attieksmi pret klientu. Liels paldies! ! !
аватар m-stanislava
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dragobrat, pats kalns ir ļ oti brī niš ķ ī ga vieta! Skaista daba, ir pacē lā ju izvē le atbilstoš i traš u sarež ģ ī tī bai. Tas ir ē rti, ka jums nav nekur jā dodas un jā ceļ as ar sauli, piemē ram, atpū š oties Bukovelā . … Tomēr ▾ Dragobrat, pats kalns ir ļ oti brī niš ķ ī ga vieta! Skaista daba, ir pacē lā ju izvē le atbilstoš i traš u sarež ģ ī tī bai. Tas ir ē rti, ka jums nav nekur jā dodas un jā ceļ as ar sauli, piemē ram, atpū š oties Bukovelā . Pusi dienas rindā uz pacē lā ju nestā vi. Ļ oti draudzī gi cilvē ki. Gaidā m 2013. gada ziemu.
Kas attiecas uz viesnī cu "Dragobrat" - laiks taisī t rekonstrukciju, remontu! ! ! Tā kā vieta, kur atrodas viesnī ca, ir ē rta, labi. Braucot lejā no kalna, var piebraukt lī dz viesnī cas lievenim. Bet tiekot iekš ā - tevi sveicina "savdepiya". Ko es domā ju ar terminu "savdepia":
1. Nevis restorā ns, bet ē dnī ca. Kur gan teikts, ka bufete, bet tā nav. Ir noteikta ē dienkarte, no kuras uz paplā tes pasū ti sev izvē lē tos ē dienus skaidrā porcijā un daudzumā . Nevaru teikt, ka izvē le ir ļ oti maza vai nebija garš ī ga, tikai kas zina, kas ir bufete, tas bū s vī lies. Ē diens normā ls, mums kompā nijā bija draugs, kurš gaļ u neē d, tikai zivis, un tad ļ oti reti, tad nepalika izsalcis. Brokastī s ļ oti garš ī gas pankū kas ar biezpienu. Normā la tē jas izvē le (maisiņ os, bet laba, augu, firma "Karpatsky"), daž as reizes iedeva ā bolu : ), pā ris reizes jogurtu.
2. Pati istabiņ a ļ oti maza, kaut kas lī dzī gs koridoram (ir pakaramais-skapis, kur karā jā s virsdrē bes un salika kurpes) un turpat gulta; vannas istabas durvis Plā nas sienas (no blakus istabas var klausī ties modinā tā ju, ja neklausa ļ oti cī tī gi, tad sarunas joprojā m var dzirdē t no koridora un blakus istabas), nav ledusskapja. Bija problē ma ar matu ž ā vē š anu : ) paņ ē mā m lī dzi fē nu, bet vannasistabā nav kontaktligzdas, un "guļ amistabā /gaitenī " nav spoguļ a, un fē na vads, lai arī garš , joprojā m nesasniedz. Draugi dzī voja 3-vietī gā istabā , tā bija nedaudz lielā ka, bet ne ī sti, un atš ķ ī rā s tikai ar 3. gultas klā tbū tni.
Kas ir ē rti: blakus viesnī cai ir vairā kas inventā ra un izklaides ierī č u nomas, piemē ram, ragavas; 3 pacē lā ji (1 studentu pacē lā js, 2. , kad pakā pies pa pakā pienu, 3. , ja vē lies pā rbaudī t savus spē kus, nā c š eit; ) ); vanna; restorā ni; kaimiņ u ē ku ar viesnī cu var saukt par "rotaļ u laukumu" (galda teniss un liekas, ka bija kaut kas bē rniem, biljards. Ļ oti palī dzē ja, kad vienu dienu bija putenis, redzamī ba uz ielas bija 20 cm, tas ir nepatī k slidot, viņ i sasniedza blakus ē ku)
Es nevaru teikt, ka uzturē š anā s š ajā viesnī cā sabojā ja manu atvaļ inā jumu, bet vē lme atgriezties š ajā viesnī cā nav! Ja dodaties braukt, baudī t dabu un tī ru gaisu, kopā ar jums ceļ o lieliska kompā nija, neesat izvē lī gs ē dienam un dzī vesvietai nav lielas nozī mes, tad š ī viesnī ca jums bū s piemē rota. Tā kā galvenais tajā ir - karstais ū dens un siltums. Tač u ļ oti ceru, ka viesnī cas saimnieki izlems iet lī dzi laikam un jau pavisam drī z sā ks remontdarbus un varbū t arī pilnī gu viesnī cas rekonstrukciju.
аватар Roman1976
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar labo. Vieta ir vienkā rš i lieliska, Bukovelā jū s noteikti neredzē sit tā dus kredtus kā no Stog kalna. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un ļ oti demokrā tisks. Kopumā jū s satiekat personā lu tikai ē damistabā . … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo. Vieta ir vienkā rš i lieliska, Bukovelā jū s noteikti neredzē sit tā dus kredtus kā no Stog kalna. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un ļ oti demokrā tisks. Kopumā jū s satiekat personā lu tikai ē damistabā . Ē dinā š ana brokastis un vakariņ as, ar to pietiek visai dienai. Ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga, tuvu mā jā m, es pat teiktu - parastai virtuvei. Viņ i gatavo garš ī gi. Ja kaut kas no ē diena neder, vienmē r var vienoties to aizstā t ar citu ē dienu (protams, pirms likš anas uz š ķ ī vja). Telpas ir siltas, pat karstas. Ir silts ū dens. Ļ oti ē rti, ka apakš ā ir ģ ē rbtuve ar telpai pieš ķ irto slē poš anas inventā ra skapī ti. Izej no viesnī cas jau pilnā formā , uzkā p uz slē pē m un dodies uz pacē lā ju. Jū s varat arī slē pot uz viesnī cu. Trases ir piemē rotas iesā cē jiem: sniegs ir dabī gs, irdens un labi bremzē .
Par slikto. Viesnī ca vienkā rš i ir mirusi. Precī zā k, pat tad, kad viņ i bū vē ja š o halabudu, viņ i taupī ja uz visu, ko varē ja, un tad visa pā rtika darbī bas gadu laikā tika pilnī bā nogalinā ta. Durvī s ir spraugas, uz sienā m ir plū du pē das, starp flī zē m ir netī rumi, rozetes nav, bet ja ir, tad dzirksteļ o, vadi izlī p no caurumiem (kur vajadzē tu bū t sadales kā rbā m) . Mē beles - tā s pat nevar nosaukt par mē belē m, tā s ir nojauktas ar naglā m un apē stas laiks, satriecoš i skaidu plā tnes. Un pā rvē rst to tieš ā nozī mē , bez emocijā m. Ū dens sildī tā js ar karstu ū deni, kas karā jas jū su guļ amistabā virs gultas galvas (nedaudz kaitinoš i). Gaitenī nepā rtraukti smird no ē diena gatavoš anas (iespē jams, slikts nosū cē js).
Par nobraucieniem. Nogā zes ir dabiskas, nevis gludas kā Bukovelā , bet ar pauguriem, bet tas ir interesantā k. Penkovs neredzē ja. Neraugoties uz biezo sniega segu, vietā m ir plikas bedres, tas ir bī stami iesā cē jiem. Trase tiek nolī dzinā ta vienu reizi naktī , tā pē c pē c pusdienā m tā pā rvē rš as sniega kupenu jū klī . Bet lielā koties tas netraucē braukt.
Kopumā biju ļ oti apmierinā ts, atbraucā m braukt, nevis sē dē t viesnī cā , ja iespē jams, nā ksim vē l (bet uz citu viesnī cu).
аватар harkovutp
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
28.12. 2012. Atpū tā mies uz Dragobratu viesnī cā "Dragobrat Hotel" bija jautri, silti un mā jī gi, ē diens garš ī gs, daudz sniega !!!!!!!! ! ! kopumā lieliski!! ! ! un cenas mē renas, visiem iesaku!!!!!! ! ! Sveiki no Odesas!!!!!!!!!! ! ! … Tomēr ▾ 28.12. 2012. Atpū tā mies uz Dragobratu viesnī cā "Dragobrat Hotel" bija jautri, silti un mā jī gi, ē diens garš ī gs, daudz sniega !!!!!!!! ! ! kopumā lieliski!! ! ! un cenas mē renas, visiem iesaku!!!!!! ! ! Sveiki no Odesas!!!!!!!!!! ! !
аватар Talie
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m č etri ar draugiem, dzī vojā m kompleksa "Dragobrat" kotedž ā . Istaba pieticī ga - nav ledusskapja, tē jkannas u. c. (Duš ā grū ti mazgā t, jo mikseris dī vains un laiž ā rā vai nu ledus ū deni vai verdoš u ū deni, grū ti iekā rtot. … Tomēr ▾ Bijā m č etri ar draugiem, dzī vojā m kompleksa "Dragobrat" kotedž ā . Istaba pieticī ga - nav ledusskapja, tē jkannas u. c. (Duš ā grū ti mazgā t, jo mikseris dī vains un laiž ā rā vai nu ledus ū deni vai verdoš u ū deni, grū ti iekā rtot. Par pā rē jo Iespaidi burvī gi) Pabarojā m daudz un garš ī gi, slē pojot (pirmo reizi uzkā pu uz snovborda) - daudz adrenalī na. Nereā ls skaistums visapkā rt. Viss ir tuvu - mā jiņ a, trases, pacē lā ji, kafejnī cas. Cilvē ki ir ļ oti laipni...es tik ļ oti negribē ju aizbraukt...es noteikti nā kš u vē lreiz)
Природа Вид из окна
аватар sanch
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Patika: Laba viesnī ca, ir visas ē rtī bas, istabiņ a ļ oti silta, ir kur atstā t slē pes, cenā iekļ autas garš ī gas brokastis, ļ oti tuvu pacē lā ji + tiem neierobež ota atlaide, bet vispā r tu vari dzī vot) Man nepatika: … Tomēr ▾ Patika: Laba viesnī ca, ir visas ē rtī bas, istabiņ a ļ oti silta, ir kur atstā t slē pes, cenā iekļ autas garš ī gas brokastis, ļ oti tuvu pacē lā ji + tiem neierobež ota atlaide, bet vispā r tu vari dzī vot)
Man nepatika: ļ oti kartona sienas dē ļ š ausmī gā s skaņ as izolā cijas, veca ē ka, personā la koordinā cijas trū kums (prasī ja mums pā rskaitī t priekš apmaksu, ko mē s izdarī jā m, sarunā joties ar vadī tā ju Irinu, kura ir vai nu Poltavā Tol I-Frankivsk kas apstiprinā ja transfē ru un ierodoties viesnī cā mums paziņ oja par transfē ra neesamī bu uz ko uzrā dī jā m č ekus tikai pē c tam viņ i mums noticē ja) Es ieliku 6 jo varē ja bū t labā k
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gkdragobrat
‹ Viesnīca Dragobrat 3*

Драгобрат - самая высокогорная горнолыжная база Украины, расположенная на высоте 1400м над уровнем моря, на стыке хвойных лесов и зоны альпийских лугов у подножия горы Стог (1707м) в районе горного массива Близница (1883м). Плановый ремонт проводился в 2013 году.

Atrašanās vieta 18 километров от Ясиня.
Viesnīcā

Кафе-бар «Драгобрат» на первом этаже, кафе «Курятня».

  • kafejnīca/bārs
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem Детские стульчики и кроватки в номер.
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Финская сауна, комната развлечений (настольный теннис, настольный хоккей, телевизор, столы для аэрохоккея), лыжная школа, Freeride туры.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
Telpu apraksts

Пятиэтажная гостиница на 33 номера и два коттеджа по 8 номеров каждый - 31 двухместный номер и 16 трёхместных.

Istabās

Спутниковое телевидение, санузел, душевая кабина, сушка для горнолыжного снаряжения. Холодная и горячая вода подаётся круглосуточно.

Adrese Закарпатская область, Раховский район, пос.Ясиня, урочище Драгобрат.
Tālruņi: тел. (0532) 22 09 50
тел. (0532) 50 83 75
моб. +38 097 319 73 91
моб. +38 063 804 47 73
Администратор на ГК "Драгобрат"
моб. +38 095 020 87 02
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).