Administrācija gaiteņos mudina uz dzērumu

Rakstīts: 29 marta 2021
Ceļošanas laiks: 25 — 28 februāris 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Rezervē ts 6 naktis Dragobratā . Tā kā visu laiku kotedž ā s brī vu istabu nebija, tad pirmo nakti palikā m galvenajā ē kā .
Iekā rtojums spartisks, bet tī rs, viss strā dā , labs skats pa logu 5 stā vā .
Nā kamajā dienā , kā sarunā jā m, pā rvā cā mies uz kotedž u.
Situā cija ir labā ka nekā galvenajā ē kā , tač u neatbilst aprakstam mā jaslapā .

Kā du vakaru palikā m istabiņ ā pē c vakariņ ā m un mū s sagaidī ja aizraujoš a programma ar kaimiņ u dzē rumu kopē jā atpū tas zonā koridorā cauri sienai (nav skaņ as izolā cijas pazī mju). Jā , nebija vē ls, tieš i lī dz 22:00.3 veseli jauni vī rieš i, 2 no tiem - tuvā kie kaimiņ i, lai netraucē tu savā m ģ imenē m, aiz mū su sienas dzē ra. Sā kumā iznā cu ā rā un palū dzu nomierinā ties, tad piezvanī ju istabenei - viņ a atnā ca un prasī ja, tad uz administrā ciju - atsū tī ja apsargu. Viņ š atnā ca, sasveicinā jā s ar kompā niju (! ) - un aizgā ja. Uz atkā rtotu izsaukumu administrā cija atbildē ja, ka, ja kautiņ a nav, tad viss kā rtī bā .
Pasā kumu demonstratī vi beidza koridorā pulksten 22-00, iereibuš u vī rieš u kompā nija turpinā ja skraidī ties pa gaiteni un kliegt istabā s lī dz 12 naktī m.
No rī ta vē rsos pā rvaldē ar nolū ku doties prom un prasī ju atmaksā t par atlikuš ajā m avansā samaksā tajā m dienā m.
Tā kā tajā laikā cilvē ki ievā cā s un trokš ņ oš ana nebija vajadzī ga, nauda tika atgriezta bez š aubā m. Bet neviens neatvainojā s.
Ā tri tika atrasts labs viesnī cas variants netā lu no ne mazā k ē rtas vietas par to paš u naudu, bet ar citu attieksmi pret atpū tniekiem, augstā ku komforta lī meni un daudz kvalitatī vā ku ē dienu.
Es vairs nekā dā gadī jumā neapmetos Dragobrat uzņ ē mumu grupā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu