Bolshaia medveditsa 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.910
№7 viesnīcas reitingā Dragobrats
7.7 Numurs
7.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca Bolshaya Medveditsa atrodas Stog kalna pakājē, 200 metru attālumā no pacēlāja.Vairāk →
аватар OlenkaJu
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jau vairā kus gadus esam atvaļ inā jumā . Ir veca un jauna ē ka (2 gadi), istabas normā las, ē diens vienmē r bijis labs, bet porcijas mazas. Personā ls ir gā dī gs. Lī dz pacē lā jiem jā iet kā jā m. … Tomēr ▾ Jau vairā kus gadus esam atvaļ inā jumā . Ir veca un jauna ē ka (2 gadi), istabas normā las, ē diens vienmē r bijis labs, bet porcijas mazas. Personā ls ir gā dī gs. Lī dz pacē lā jiem jā iet kā jā m.
аватар Panchokoha
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz maiju kalnos, uz Dragobratu. Mē s palikā m š ajā viesnī cā un bijā m diezgan apmierinā ti. Mē s tikā m izmitinā ti jaunā ē kā , kas nesen tika atvē rta. Viss ir ļ oti mā jī gs un mā jī gs. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz maiju kalnos, uz Dragobratu. Mē s palikā m š ajā viesnī cā un bijā m diezgan apmierinā ti. Mē s tikā m izmitinā ti jaunā ē kā , kas nesen tika atvē rta. Viss ir ļ oti mā jī gs un mā jī gs.
Es redzē ju daudz negatī visma par darbiniekiem vietnē , bet, iespē jams, ī paš nieki pieņ ē ma darbā jaunus cilvē kus, jo ar mums viss bija kā rtī bā , par apkalpojoš o personā lu sū dzī bu nav. Gribē tos lielā ku ē diena porciju, jo. Man bija par maz ar saviem 120 kg. Sieva par porciju nesū dzē jā s.
Лыжник
аватар pywustaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba. Viņ i dzī voja ē kā , kas atrodas aiz galvenā s. Apmetā s istabā uz daž ā m dienā m, lī dz cilvē ki izvā cas no iepriekš rezervē tas istabas. Istaba ir maza, tā ir vislabā kā diviem. Ļ oti silts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Viņ i dzī voja ē kā , kas atrodas aiz galvenā s. Apmetā s istabā uz daž ā m dienā m, lī dz cilvē ki izvā cas no iepriekš rezervē tas istabas. Istaba ir maza, tā ir vislabā kā diviem. Ļ oti silts. Ir logs, mazs, bet skats uz kalniem ir skaists.
Ļ oti jauki saimnieki, pieklā jī gs un izpalī dzī gs administrators Sergejs) Kad mū s pā rcē la uz savu istabiņ u galvenā s ē kas pirmajā stā vā , kā trī svietī gā , bija daž i trū kumi - sē nī te uz sienā m un pavisam neomulī ga istaba, bet problē ma bija ā tri atrisinā ts, pā rcē lā s atpakaļ uz istabu aiz galvenā s ē kas treš ajā stā vā .
Ē diens ir salī dzinoš i labs, gribē tos vairā k porcijas, meitenei tas ir normā li, bet mans vī rs ne vienmē r bija pilns)) Nav piedevas) Un vē l viena lieta: ē damistaba ir ļ oti maza galvenajā ē kā , mē s sē dē jā m pie galda ar citiem cilvē kiem, bet sā kumā viņ i bija kautrī gi, un pē c tam - kur iet))
Viesnī cā ir noma, aprī kojums, protams, atstā j daudz vē lamo)) Karpatu kaijas pacē lā js ir tikai 50 m.
Es iesaku viesnī cu, 3 zvaigznes ir ļ oti pat nekas)
Cena ir pieņ emama))
аватар masweb
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti pā rsteigts par negatī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Rodas sajū ta, ka viņ i raksta vai nu ļ aunuma dē ļ , vai par pavisam citu vietu. Tagad kā rtī bā . Par naudu viesnī ca ir ļ oti laba. Istabas ir tī ras, gaiš as, siltas (kas mū su gadī jumā bija ļ oti svarī gi) un diezgan ē rtas. … Tomēr ▾ Ļ oti pā rsteigts par negatī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Rodas sajū ta, ka viņ i raksta vai nu ļ aunuma dē ļ , vai par pavisam citu vietu.
Tagad kā rtī bā .
Par naudu viesnī ca ir ļ oti laba. Istabas ir tī ras, gaiš as, siltas (kas mū su gadī jumā bija ļ oti svarī gi) un diezgan ē rtas.
Virtuve ir diezgan vienkā rš a, bet sā tī ga, un ē diens ir garš ī gs. Ja kā ds sagaida restorā nu ar Michelin zvaigzni, tad tas jā meklē , piemē ram, Š veices viesnī cā s.
Personā ls ļ oti atsaucī gs un draudzī gs. Mums bija paredzē ta izbraukš ana neplā notā laikā un mē s neparedzē jā m vienoš anos ar pā rvadā tā ju par pā rsē š anos (paš u vaina). Bet saimnieki palī dzē ja un aizveda mū s.
Kopumā bijā m apmierinā ti un zinā m, kur brauksim nā kamgad.
аватар juliyagordienko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā virs pirts. Istaba ir maza. Galvenā priekš rocī ba ir balkons, uz kura var pakā rt drē bes un uzglabā t pā rtiku. Ļ oti netī rs. Bieza putekļ u kā rta uz plaukta un televizora. Visvairā k sarū gtinā ja tekstilizstrā dā jumi: dvieļ i bija izmazgā ti un jau sen zaudē juš i sniegbaltumu, apmales bija izspū ruš as un ap malā m karā jā s diegi, viens no dvieļ iem bija rū sas notraipī ts. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā virs pirts. Istaba ir maza. Galvenā priekš rocī ba ir balkons, uz kura var pakā rt drē bes un uzglabā t pā rtiku.
Ļ oti netī rs. Bieza putekļ u kā rta uz plaukta un televizora. Visvairā k sarū gtinā ja tekstilizstrā dā jumi: dvieļ i bija izmazgā ti un jau sen zaudē juš i sniegbaltumu, apmales bija izspū ruš as un ap malā m karā jā s diegi, viens no dvieļ iem bija rū sas notraipī ts. Gultas veļ a tā da pati izmazgā ta (pelē ki dzeltena), palagi un spilvendrā nas bija iepriekš ē jo viesu matos - š ausmas.
Draugiem galvenajā ē kā bija trī svietī ga istaba: ē rtā ka un plaš ā ka.
Uzturoties 5 dienas, neviens nekad nav tī rī jis un veļ a nav mainī ta.
Ē diens ļ oti pieticī gs. Galvenā ē dienkarte: graudaugi un makaroni. Gaļ u lī dz minimumam.
Viens no galvenajiem trū kumiem: reģ istrē š anā s/izrakstī š anā s laika neievē roš ana. Ir grafiks, bet darbinieki neatgā dina, ka 10:00 jā iziet no telpas. Draugus ar bē rnu nokā rtoja ap 13:00, mū s 14:00 (lai gan solī ja 12:00).
аватар Protsenko1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Lielajā lā cī " atpū tā mies 2015. gada 4. -7. janvā rī . To izvē lē jā mies, vadoties pē c draugu atsauksmē m un iespaidiem par informā ciju ceļ ojumu vietnē s. Telpu rezervē jā m, ar rezervā ciju un apmaksu problē mu nebija. … Tomēr ▾ "Lielajā lā cī " atpū tā mies 2015. gada 4. -7. janvā rī . To izvē lē jā mies, vadoties pē c draugu atsauksmē m un iespaidiem par informā ciju ceļ ojumu vietnē s. Telpu rezervē jā m, ar rezervā ciju un apmaksu problē mu nebija. Lieliska uzturē š anā s, lieliska personā la attieksme, garš ī gi ē dieni, tī ra istaba, ļ oti silts, lielisks ū dens spiediens pat 3. stā vā , un vienmē r ir karsts ū dens. Forš a, labi uzsildī ta pirts un garš ī gs š aš liks! Atseviš ķ i es gribē tu teikt, ka viesnī ca cenš as padarī t atpū tu pē c iespē jas ē rtā ku, izpildot pat nestandarta pieprasī jumus: viņ i aizmirsa termosu un tē jkannu - viņ i atvē lē ja savu visu uzturē š anā s laiku, viņ i gribē ja citu sagatavoš anos. no olu kultenes - viņ i to izdarī ja, slē pju stiprinā jumi tika pielā goti pē c svara un izmē ra (lai gan tie bija mū su, nevis no nomas), un, kad mē s devā mies uz Jasinju un atradā m mū su automaš ī nai saplī suš u riepu, viņ i nosū tī ja pazī stamu vadī tā ju ar sū kni. Un tā tā lā k - sī kumi visu izš ķ ir; ) Visi ir pieklā jī gi un draudzī gi, pat neskatoties uz tū ristu pieplū dumu brī vdienā s. Vā rdu sakot, liels paldies visiem, mē ģ inā sim nā kt vē l!
Отель
аватар Pinchuk4
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Diemž ē l mē s nonā cā m š ajā viesnī cā . Mē s nebijā m uzmanī gi, lai iegā dā tos GROUPON atlaidi 4 dienā m Ursa Major. Personā ls ir pilnī gi nekvalificē ts. Tieš i mū su acu priekš ā virtuvē vairā kas reizes ienā ca sveš inieki Ā RDRĒ BĒ S, kas ir absolū ti nepieņ emami. … Tomēr ▾ Diemž ē l mē s nonā cā m š ajā viesnī cā . Mē s nebijā m uzmanī gi, lai iegā dā tos GROUPON atlaidi 4 dienā m Ursa Major. Personā ls ir pilnī gi nekvalificē ts. Tieš i mū su acu priekš ā virtuvē vairā kas reizes ienā ca sveš inieki Ā RDRĒ BĒ S, kas ir absolū ti nepieņ emami. Kas attiecas uz pā rtiku - skolas kafejnī cas lī meni, domā ju, ka visi lieliski zina, kas tas ir. Pā rvā rī ti makaroni, kas jau mutē pā rvē rš as par nelietī gu š ķ idrumu, sā lī tas pā rvā rī tas kotletes utt. Par numuru. Viņ i mū s izmitinā ja pirmajā stā vā . Viss ir ļ oti slikti. Divguļ amā gulta un divas vienvietī gas segas uz tā s, nopietni? Tualete pastā vī gi smird, kas ir viskaitinoš ā kā smaka no blakus esoš ajā m tualetē m, jo ​ ​ izplū des sistē ma ir nepā rprotami problemā tiska. Tā du primitī vu lietu trū kums kā duš as paklā jiņ š , kas pie slidenā m flī zē m ir vienkā rš i NEPIECIEŠ AMS. Mums iedeva DIVUS DIVEĻ US par 2. DIVI! ! ! Tas ir viens vidē ja izmē ra uz vienu cilvē ku. Viesnī cā (ja š o vietu tur var nosaukt) Ursa Major vienatnē noslauka kā jas, rokas, seju un ķ ermeni. Nav pieejams arī matu ž ā vē tā js. Klausā mī ba ir ideā la. Mū su kupons paredzē ja 2 stundu pirts apmeklē jumu, viesnī ca komentē ja ar frā zi "Tu brauksi, kad teiksim. Vispirms tie kas maksā iet, bū s par brī vu - ej. " Taka viesnī cas priekš ā principā nav jā tī ra no sniega, un jū s pats saprotat, cik daudz sniega ir uz Dragobrata, tā pē c ejiet izsmē ķ ē t cigareti lī dz ceļ iem sniegā . Un, starp citu, nojume arī nav paredzē ta. Es nebiju tur, mums to teica vē tras dē ļ , bet kaut kas man saka, ka viņ š nekad nav bijis. Wi-fa ir PRETĪ GI.
аватар nasty_v7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū š amies Dragobratā ne pirmo reizi, un visbeidzot, mums paveicā s ar viesnī cu. Numuri ir plaš i, tī ri un ļ oti silti, ar skaistu skatu pa logu. Visa santehnika jauna, nu vai ļ oti labā stā voklī , ļ oti iepriecinā ja duš kabī ne, mana mā ja ir vienkā rš ā ka, visu dienu karsts ū dens. … Tomēr ▾ Atpū š amies Dragobratā ne pirmo reizi, un visbeidzot, mums paveicā s ar viesnī cu. Numuri ir plaš i, tī ri un ļ oti silti, ar skaistu skatu pa logu. Visa santehnika jauna, nu vai ļ oti labā stā voklī , ļ oti iepriecinā ja duš kabī ne, mana mā ja ir vienkā rš ā ka, visu dienu karsts ū dens. Kopumā interjers ir lielisks, visa viesnī ca ir no koka gan ā rpusē , gan iekš pusē , un smarž a ir laba un uztur siltumu, un bā ra lete vispā r ir mā kslas darbs.
Ē diens bija izcils, ī paš s paldies š efpavā ram. Ē diens bija garš ī gs un sā tī gs. Sieviete, kas gatavoja ē dienu, bija ļ oti uzmanī ga pret visā m mū su vē lmē m un pat piedā vā ja mū su vī rieš iem piedevu, lai gan porcijas bija diezgan lielas.
Kas attiecas uz personā lu - attieksme bija laba, visi gā ja mums pretī pusceļ ā...)
Kopumā atpū tā mies lieliski, guvā m lielu prieku no slē poš anas, lai gan laiks ne vienmē r priecē ja sauli, bet sniegam ir savs š arms, un Dragobratā tā kā parasti bija DAUDZ.
Satraukts tikai ceļ š uz Kijevu, mē s atgriezā mies tieš i "Kijevas sniega" augstumā , 30 km sastrē gums uz Ž itomiras š osejas, kopā.24 stundas ceļ ā , liels sveiciens visiem, kas tī rī ja ceļ us, Nav vā rdu. Nu izklaidē jies. . . : )
аватар azarowo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es jau treš o gadu ņ emu atvaļ inā jumu martā . Viss ir ļ oti labā lī menī . Ē diens ir lielisks. Viņ i prasī ja "ī stu" banoche, tā pē c kopš tā laika es mī lu kukurū zu. Jū s saņ emat pozitī vu atbildi uz jebkuru pieprasī jumu (lai gan viņ i neprasī ja zvaigznes no debesī m un labus laikapstā kļ us). … Tomēr ▾ Es jau treš o gadu ņ emu atvaļ inā jumu martā . Viss ir ļ oti labā lī menī . Ē diens ir lielisks. Viņ i prasī ja "ī stu" banoche, tā pē c kopš tā laika es mī lu kukurū zu. Jū s saņ emat pozitī vu atbildi uz jebkuru pieprasī jumu (lai gan viņ i neprasī ja zvaigznes no debesī m un labus laikapstā kļ us). Istabas, bā rs, sauna - ļ oti pieklā jī gā lī menī . Apmierinā ts un iesaku visiem.
аватар vijan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija 4 cilvē ki, divi katrā istabā . Visi bija ļ oti apmierinā ti. Mē s ar sievu š ajā viesnī cā apmetā mies jau otro reizi, tā pē c pirms ceļ ojuma ar izvē li neapgrū tinā jā mies. Par viesnī cu nav nevienas pretenzijas - ē rtas lielas gultas, laba duš a ar karstu ū deni, tī rs, plakans TV, silts. … Tomēr ▾ Bija 4 cilvē ki, divi katrā istabā . Visi bija ļ oti apmierinā ti. Mē s ar sievu š ajā viesnī cā apmetā mies jau otro reizi, tā pē c pirms ceļ ojuma ar izvē li neapgrū tinā jā mies. Par viesnī cu nav nevienas pretenzijas - ē rtas lielas gultas, laba duš a ar karstu ū deni, tī rs, plakans TV, silts. . . Personā ls ļ oti draudzī gs. Ē diens bija ļ oti garš ī gs (pat negaidī ju). Tvaicē jā mies pirtī , un pē c izsaukuma mums atnesa alu, riekstus utt.
Bā rā tika pā rbaudī ts un augstu novē rtē ts zī mola dzē riens (moonshine ar mellenē m) : )
Biju pā rsteigts, š eit lasot atsauksmi par rupjī bā m, kas pamudinā ja rakstī t. Š is tū rists man neko nestā sta.
Š ajā vizī tē saimniece Anna nebija redzē ta viesnī cā , bet iepriekš ē jā vizī tē viņ i pastā vī gi runā ja - inteliģ enta meitene. Sergejs, kurš ir atbildī gs par visu, ir adekvā ti simpā tisks cilvē ks.
Pat mū su vakarā vecs vī rietis absolū ti prā tī gā stā voklī nomainī ja spuldzi : )
Par paš u kū rortu viss ir uzrakstī ts pirms manis. Ļ oti jauki un ratiņ krē sls ir super.
Parādīt vairāk »


iemiesojums len68
Vai ir vērts uz turieni doties???
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Большая медведица» находится у подножия горы Стог, в 200 метрах от горнолыжного подъемника.

Pludmalē
Viesnīcā

В стоимость проживания уже включено 2-х разовое питание.
К услугам гостей доступны бар, сауна, прокат горнолыжного снаряжения

  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

В номерах первой категории есть балконы.

Istabās

Спутниковое телевидение, телефон с международной связью, холодильник, электрочайник, мини-бар, санузел (туалет и душ), двуспальные кровати, диваны, кресла, журнальный столик, необходимая посуда.

Adrese курорт Драгобрат, пгт. Ясиня, Раховский район, Закарпатская область, Украина
Tālruņi: +38 (067) 443-45-46
+38 (067) 448-84-48
Tīmekļa vietne: Bolshaia medveditsa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.