Belyi Edelveis 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.510
№23 viesnīcas reitingā Dragobrats
3.3 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.7 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Mini viesnīca "White Edelweiss" atrodas slavenajā slēpošanas kūrortā Dragobrat, netālu no galvenajiem pacēlājiem. No mini viesnīcas logiem var redzēt sniegotās Karpatu kalnu virsotnes. Miniviesnīcā ietilpst ēka ar divvietīgām un trīsvietīgām istabām viesiem un divstāvu kotedža.Vairāk →
аватар 126504
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Personī gi es Dragobratā esmu tā lu no pirmā s reizes, bet ar tik š ausmī gu servisu saskā ros pirmo reizi. Bijā m seš i un ī rē jā m kotedž u White Edelweiss uz 4 dienā m. Mā jiņ u apsildī ja tikai elektriskie konvektori. Pirmajā naktī nebija elektrī bas un gulē jā m aukstumā . … Tomēr ▾ Personī gi es Dragobratā esmu tā lu no pirmā s reizes, bet ar tik š ausmī gu servisu saskā ros pirmo reizi.
Bijā m seš i un ī rē jā m kotedž u White Edelweiss uz 4 dienā m. Mā jiņ u apsildī ja tikai elektriskie konvektori. Pirmajā naktī nebija elektrī bas un gulē jā m aukstumā . No plaisā m starp baļ ķ iem bija neī sts. Sū knis strā dā ja arī ar elektrī bu, ū deni tualetē nevarē ja izlaist. Kotedž as cena dienā bija 3600 UAH, kas, kā izrā dī jā s, bija ievē rojami augstā ka par tirgus cenu visā Dragobratā , pat ja neņ emam vē rā apstā kļ us.
Visas 5 dienas, ko pavadī jā m kū rortā , bija problē mas ar elektrī bu, bet citā s viesnī cā s tika nodroš inā ta rezerves strā va. Ī paš nieks (Bogdans) atteicā s pat daļ ē ji atmaksā t naudu par atlikuš ajā m dienā m, pamatojot to ar faktu, ka situā cija izvē rtā s nepā rvaramas varas dē ļ . Nauda ar č ī kstē š anu atgriezā s nedē ļ as laikā .
Un visbeidzot: nav wi-fi, ē diens ir viduvē js.
Palieciet pē c iespē jas tā lā k no š ī s vietas!
аватар NastKov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kur sā kt. Bijā m jau š ajā viesnī cā.2015. gadā , ī rē jā m atseviš ķ u kotedž u un viss bija brī niš ķ ī gi, saņ ē mā m lielu prieku. Saimnieka sieva Natā lija strā dā ja virtuvē un, ja nemaldos, par administratori. … Tomēr ▾ Kur sā kt. Bijā m jau š ajā viesnī cā.2015. gadā , ī rē jā m atseviš ķ u kotedž u un viss bija brī niš ķ ī gi, saņ ē mā m lielu prieku. Saimnieka sieva Natā lija strā dā ja virtuvē un, ja nemaldos, par administratori. Draudzī ga, mī ļ a dā ma, vienmē r priecī ga palī dzē t ar jebkuru problē mu. Vienbalsī gi nolē mā m, ka brauksim uz turieni vē lreiz. 2016. gadā viņ iem nebija laika veikt rezervā ciju laikā , bet 2017. gadā gan.
Natā lija tur vairs nestrā dā ja, strā dā ja algotņ i. Rupji, nepieklā jī gi cilvē ki, kas visu dara ar lielu labvē lī bu, ī paš i attiecī bā uz tieš ajiem pienā kumiem. Vairā kas reizes viņ i tur ē da atseviš ķ i, nevis likumī gā s brokastī s un vakariņ ā s, bet viņ i to darī ja tikai tad, kad nebija absolū ti nekā das izvē les, jo kaut ko jautā ar aizkaitinā jumu, cenas mainā s bez redzama iemesla, nevis daudz, bet pats fakts , vienu dienu tu ē di par 75 UAH, otru to paš u par 95 UAH. Reiz es palū dzu glā zi tī ra ū dens, lai iedzeru tableti, tā pē c viņ i nolika krū zī ti man deguna priekš ā un norā dī ja uz tualetes durvī m ar uzrakstu "No tualetes, pā rlejiet to tur", lai gan viņ iem ir izlietne virtuvē un viņ iem nav daudz cilvē ku sē dē juš i tā , ka nebija pietiekami daudz laika atvē rt krā nu. Tas ir par virtuvi.
Bijā m 16.10 mā jiņ ā un 6 viesnī cā , atseviš ķ ā s istabā s. Mē s rezervē jā m jau oktobrī , un joprojā m viss ir cauri ***, jo tie, kas dzī voja istabā s, katru dienu pā rcē lā s no istabas uz istabu, viņ i to sauca par "dzī voš anu uz pirkstiem". Esam draudzī ga kompā nija, mums tā nebija liela problē ma, bet tomē r rezervē jā m vairā kus mē neš us iepriekš . Viņ i nemaz netī rī ja kotedž u un nenā ca pē c atkritumiem, lī dz sā ka to atstā t uz ielas. Vannas istabai visu nopirkā m paš i. Otrā stā va televizors klusē ja, ieslē dzā m no aizmugures un strā dā ja, pirmajā stā vā pat neieslē dza, bet kā vē lā k izrā dī jā s, nestrā dā ja un prasī ja naudu no mums par to. Un pati kulminā cija, kas pamudinā ja uzrakstī t pirmo recenziju savā dzī vē , bija izlikš anas diena.
Sā kotnē ji mums bija jā izbrauc 15:00 no Ash, vietne norā da, ka izbraukš ana no viesnī cas ir 12:00, kā jau visā s normā lā s viesnī cā s. Tad pā rspē lē jā mies un 12:00 bija jā dodas ceļ ā un mums paveicā s, ka tā notika, pretē jā gadī jumā mē s bū tu palikuš i uz ielas 5 stundas pirms maš ī nas. Mē s piecē lā mies no rī ta un sā kā m vā kt pā rē jā s lietas, sakopt. Viņ i atnā ca pie mums 09:30 un teica, ka 10:00 viņ i jau bija uz ielas ar mantā m, jo ​ ​ pie viņ iem ir atnā kuš i jauni cilvē ki un viņ iem vajadzē ja tikt ā rā . Acī mredzot viņ i tī ra tikai ciemata priekš ā un neatkarī gi no tā , cik ilgi jū s tur dzī vojat. Bijā m, protams, š okā , jo daļ a slē poš anas caurlaides spiež as kalnā , daļ a iet, daļ a duš ā , daļ a ē d pirms ceļ a. Ja mū s cilvē ciski vismaz dienu iepriekš brī dinā tu, lai mē s apspriestos un vismaz bū tu uz vietas un gatavi. Sā kā m zvanī t, nezinu kurš , zvanī ju nevis es, bet kā ds no varas iestā dē m, varbū t ī paš nieks, lai noskaidrotu un paskaidrotu, ka š obrī d fiziski nevaram aizbraukt, ne visi ir iekš ā . lauks. Tā pē c viņ i mū s nolā dē ja ar tā du trī sstā vu neķ ī trī bu, draudot, ka izsauks apsargus, kas mums bū s jā maksā )) š ā di) Un, kamē r mē s nesamaksā sim, viņ i mums nedos mū su pases. Kā jau teicu, no mums gribē ja paņ emt naudu par televizoru, kas pat nebija ieslē gts, un par cieti aizveramajā m durvī m, lai gan atbraucot bija tā pat.
Jā , tā ir mū su kļ ū da, ka nebā zā m viņ iem ar degunu ierodoties, bet kaut kā pat prā tā neienā ca, ka tā notiks, jo 2015. gadā viss bija kā rtī bā , pat ja kaut kas nedarbojā s, viņ i vienkā rš i zvanī ja kā dam pē c tam no viesnī cas un viss tika ā tri izlabots un bez problē mā m.
Pē c visa š ī mē s nož ē lojā m, ka nebijā m vairā k)
Mā jiņ as zinā tkā re bija sikspā rnis, kas dzī voja koridorā , kur bija kā pnes, viņ a mū s uzjautrinā ja, bet mē s saprotam, ka viņ a ir jebkuras infekcijas pā rnē sā tā ja un ka viņ a var sajaukt citus cilvē kus.
Kopumā š ie cilvē ki sabojā ja mū su atvaļ inā jumu. Pati viesnī ca ir laba un skats skaists, bet cilvē ki, kas tur (virtuvē ) strā dā , ir pretī gi un nepā rprotami nevē las tur atgriezties.
Cerams, ka pā rskats ir noderī gs.
аватар kristinka05
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir tikai klases, ļ oti maza un mā jī ga! Nokā pjot pa kā pnē m no otrā stā va, jū s jū taties kā savā s mā jā s)))) Par numuru ar ē rtī bā m 4 istabā m mē s maksā jā m 300 UAH vienai personai ar brokastī m un vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai klases, ļ oti maza un mā jī ga! Nokā pjot pa kā pnē m no otrā stā va, jū s jū taties kā savā s mā jā s)))) Par numuru ar ē rtī bā m 4 istabā m mē s maksā jā m 300 UAH vienai personai ar brokastī m un vakariņ ā m. Istaba ir mā jī ga, neskatoties uz to, ka istaba nav ī paš i liela un ļ oti karsta (varē jā m istabā atslē gt apkuri). Brokastis bija no 9-10 no rī ta, bet ja ceļ as vē lu tā nav problē ma, vakariņ as bija no 18-19 vakarā . Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Lī dz pacē lā jiem nav tā lu. Viesnī cā ir slē pju noma (ī rē jā m uz 3 dienā m un maksā jā m 50 UAH dienā ). Kopumā viss patika, iespaidi neizmē rojami ! !
аватар dashko55
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir tikai klases, ļ oti maza un mā jī ga! Ejot lejā pa kā pnē m no otrā stā va, jū s jū taties kā savā s mā jā s)))) Mē s ieradā mies agrā k par 12 (š ajā laikā apmetne), un mū s nekavē joties pieņ ē ma un iekā rtoja savā s istabā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai klases, ļ oti maza un mā jī ga! Ejot lejā pa kā pnē m no otrā stā va, jū s jū taties kā savā s mā jā s)))) Mē s ieradā mies agrā k par 12 (š ajā laikā apmetne), un mū s nekavē joties pieņ ē ma un iekā rtoja savā s istabā s. Par numuru ar privā tā m labierī cī bā m 4 istabā m mē s maksā jā m 220 UAH vienai personai ar brokastī m un vakariņ ā m. Istaba ir mā jī ga, neskatoties uz to, ka istaba nav ī paš i liela un ļ oti karsta (varē jā m istabā atslē gt apkuri). Brokastis bija no 9-10 no rī ta, bet ja ceļ as vē lu tā nav problē ma, vakariņ as bija no 18-19 vakarā . Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Lī dz pacē lā jiem nav tā lu. Viesnī cā ir slē pju noma (ī rē jā m uz 3 dienā m un maksā jā m 50 UAH dienā ). Izlikš ana notiek pulksten 10, bet mē s atpū tā mies lī dz pulksten 12.
аватар katushik1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca BRIESMĪ GA!! ! Bija no 11. lī dz 15. februā rim 2015. Viesnī cas direktore un darbinieki ir ļ oti neaudzinā ti, pastā vī gi ir rupji un nepilda solī jumus, rezervē ja viesnī cu uz 1.5 mē neš iem. pirms ceļ ojuma un pē c rezervā cijas mums par to paaugstinā ja izmaksas 2 reizes (nespē ja saskaitī t cenas savai "pilij"). … Tomēr ▾ Viesnī ca BRIESMĪ GA!! !
Bija no 11. lī dz 15. februā rim 2015. Viesnī cas direktore un darbinieki ir ļ oti neaudzinā ti, pastā vī gi ir rupji un nepilda solī jumus, rezervē ja viesnī cu uz 1.5 mē neš iem. pirms ceļ ojuma un pē c rezervā cijas mums par to paaugstinā ja izmaksas 2 reizes (nespē ja saskaitī t cenas savai "pilij"). Iepriekš bijā m rezervē juš i izlī gumu, bet neviens nedomā ja mū s no rī ta izmitinā t.
Istabas pretī gā stā voklī , 2 gultas. istaba ir ļ oti maza, duš a gandrī z nedarbojas.
Ē diens ir prā tī gs, bet par naudu (300 UAH no cilvē ka dienā ) tas varē tu bū t labā ks. Par to paš u naudu runā jā m ar tū ristiem no kaimiņ u viesnī cā m (Lielais Lā cis, Marina, Crocus, Skela), apstā kļ i un ē dinā š ana bija daudz labā ki.
Lī dz pacē lā jiem apmē ram 10 minū tes lē nā tempā , viesnī cas atraš anā s vieta principā nav slikta. tomē r, tā pat kā visas Dragobratas viesnī cas.
Vā rdu sakot, nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu, š ī viesnī ca maksā maksimā li 100 UAH. dienā , un tas ir sezonā !
аватар srrrr
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tikko atgriezos no Dragobratas un draugi dzī voja kopā ar Bogdanu. . . Nav vā rdu - tikai emocijas. Divvietī gs numurs - kaste 2.5m reiz 1.8m!! ! ! Interesanti, ka sanitā rie standarti parasti pieļ auj divu cilvē ku ievietoš anu š ā dā zonā ? ! Mū su istabā , piemē ram, tikai gulta bija 1. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Dragobratas un draugi dzī voja kopā ar Bogdanu. . . Nav vā rdu - tikai emocijas. Divvietī gs numurs - kaste 2.5m reiz 1.8m!! ! ! Interesanti, ka sanitā rie standarti parasti pieļ auj divu cilvē ku ievietoš anu š ā dā zonā ? ! Mū su istabā , piemē ram, tikai gulta bija 1.6 m reiz 2! Viņ u guļ amvieta ir vecs pusotrs dī vā ns, mantiņ as nav kur nolikt - tā m vienkā rš i nav vietas! Ē diens vispā r ir iezī me - vienā no vakariņ ā m viņ iem pasniedza 4 gabalus vā rī tas mī klas ar kaut kā du mē rci un virtuli! Jā cī nā s arī par vietu - tā vienkā rš i neeksistē visiem atpū tniekiem! Jā , vietas nav vispā r. 1. stā vā ir arī tualete! KAM IR TĀ NAUDA? ! Vai tieš ā m nav iespē jams noteikt atbilstoš as ​ ​ cenas - 50 UAH diviem! ES biju š okē ts!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Мини-гостиница "Белый Эдельвейс" находиться на известном горнолыжном курорте Драгобрат, недалеко от основных подъемников. Из окон мини-гостиницы открывается вид на заснеженные вершины карпатских гор. Мини-гостиница включает в себя здание с двухместными и трехместными номерами для гостей и двухэтажный коттедж.

Atrašanās vieta В 70 м. находится подъемник ТК "Карпатская Чайка" - кресельный, учебный; 200 м до подъемников "Вершина Карпат" (П.Цибуленко) - кресельный, бугельный, учебный; 350 м до подъемников ТБ "Драгобрат".
Viesnīcā

2-х разовое питание: блюда украинской, венгерской, чешской, гуцульской кухни.

  • restorāns
Izklaide un sports Прокат горнолыжного снаряжения: лыж и санок.
Telpu apraksts

В каждом номере есть телевизор, необходимая мебель. В некоторых номерах оборудован душ и санузел, часть номеров имеет удобства на этаже, общего пользования. Двухэтажный коттедж возможно арендовать полностью или же отдельный этаж. Этаж рассчитан на 4 человека, есть дополнительное место.

Adrese 90630, Закарпатская обл., Раховский р-н, пгт.Ясиня, полонина Драгобрат.
Tālruņi: +38 (067) 2535689 Богдан, +38 (097) 5008550 Мирослава, тел. +38 (03132) 42459.
FAQ