Laba viesnīca, bet, protams, ir daži trūkumi.

Rakstīts: 17 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 12 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Sā ksim ar pozitī vajiem aspektiem. Protams, tā ir daba un neticami tī rs gaiss. Viesnī ca ir tī ra un sakopta. Ē damzā lē bezmaksas brokastis un vakariņ as, labas lielas porcijas, var ē st viens pieauguš ais. Man ļ oti patika bograch - Aizkarpatu ē diens izskatā s pē c š urpas, cena ir 120 UAH. Nu mazliet pikanti. Bē rni nedrī kst pasū tī t. Kebabs bija ļ oti garš ī gs, un arī plovs bija ļ oti labs.
Slē poš anas pacē lā ji atrodas tieš i pie viesnī cas, kas ir ļ oti patī kami, nekur nav jā iet.
Galvenais trū kums, manuprā t, ir skaņ as izolā cijas trū kums viesnī cā . Caur kaimiņ u sienu var dzirdē t televizoru, kas nav ī paš i skaļ š . Es nerunā ju par maziem bē rniem, kuri raud un skraida pa cipariem. Viss ir ļ oti dzirdams. Trokš ņ aini uzņ ē mumi var sē dē t vestibilā aiz jū su istabas un atpū sties lī dz vē lam vakaram, kas nav ī paš i patī kami, kad esat noguris un vē laties atpū sties.

Cenas, salī dzinot ar pagā juš o gadu, pieauguš as vairā k nekā divas reizes. Togad instruktora uzņ emš ana bija 200 UAH, š ogad 400. Adž ā rijas hač apuri maksā ja 70 UAH, š ogad bija 120. Puiš i viesmī ļ i nesa ē dienu ilgi, tē ja bija jā gaida 20 minū tes. Pusdienā s gā jā m ē st Stepana kalybā , bija ļ oti garš ī gi un lē ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu