Villa Viktoriia 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Villa Victoria atrodas ciematā Polyanitsa, netālu no Bukovelas slēpošanas trasēm, 100 metru attālumā no pacēlāja R1. Villa ir piemērota aktīvās slēpošanas, ģimenes brīvdienu un brīvdienu cienītājiem ar draugiem.Vairāk →
аватар hotelmirage28
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viss. Istaba tī ra, glī ta, plaš a, viss nepiecieš amais ir. Viesnī cas teritorija ir tī ra, ir peldbaseins, kas ir ļ oti jautri svē tku laikā . Atraš anā s vieta ir ideā la gan tiem, kam pieder automaš ī na, gan tiem, kam ir citi transportlī dzekļ i. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viss. Istaba tī ra, glī ta, plaš a, viss nepiecieš amais ir. Viesnī cas teritorija ir tī ra, ir peldbaseins, kas ir ļ oti jautri svē tku laikā . Atraš anā s vieta ir ideā la gan tiem, kam pieder automaš ī na, gan tiem, kam ir citi transportlī dzekļ i. Ļ oti tuvu liftu centram. Ir arī restorā ns, kur var pasū tī t ē dienu (garš ī gu). Iesaku ceļ ot, mē s vē l atgriezī simies.
аватар Yovdii1111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska atraš anā s vieta, 200 metri lī dz 1 pacē lā jam pa lī dzenu ceļ u, ē rti staigā t slē pju zā bakos. Ļ oti atsaucī gs personā ls, un katrs bez izņ ē muma ir gatavs piedā vā t savu palī dzī bu. Mantas atstā t nav problē mu, ir kur pā rģ ē rbties, gan ieraš anā s, gan izbraukš anas dienā . … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, 200 metri lī dz 1 pacē lā jam pa lī dzenu ceļ u, ē rti staigā t slē pju zā bakos. Ļ oti atsaucī gs personā ls, un katrs bez izņ ē muma ir gatavs piedā vā t savu palī dzī bu. Mantas atstā t nav problē mu, ir kur pā rģ ē rbties, gan ieraš anā s, gan izbraukš anas dienā . Mē s ieradā mies 8:00, mū su istaba bija gatava, tā pē c tikā m nekavē joties iekā rtoti, bez papildu maksas. Slē pes tika piegā dā tas ar kurjerdienestu, viesnī cas darbinieki tā s pieņ ē ma dienu pirms mū su ieraš anā s un nosū tī ja atpakaļ nā kamajā dienā pē c mū su izbraukš anas. Viss ieradā s sveiks un vesels. Viesnī cā ir slē pju glabā tuve -1 stā vā , ē rta. Lē ti un pieklā jī gi ē dieni vietē jā kafejnī cā . Reģ istratū rā varat pasū tī t lē tu transfē ru uz Ivanofrankivsku.
ХОРОШИЙ НОМЕР
аватар artuganov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Es gribē tu aprakstī t "SVIESTU" viesnī cā "Villa Victoria" pasū tī jā m tur “Banju”, lai ko “viegla tikuma sieviete” teiktu - bļ in, bet ar slotu, tad - ZEMA -, neejam iekš ā un neredzam pirtī plakā tu “sods 1000 UAH par slotu”, saistī bā ar š o radā s divi jautā jumi . … Tomēr ▾ Es gribē tu aprakstī t "SVIESTU" viesnī cā "Villa Victoria"
pasū tī jā m tur “Banju”, lai ko “viegla tikuma sieviete” teiktu - bļ in, bet ar slotu, tad - ZEMA -, neejam iekš ā un neredzam pirtī plakā tu “sods 1000 UAH par slotu”, saistī bā ar š o radā s divi jautā jumi . 1. bet tas nedarbosies. . . piezvanot vairā kā m lī dzī gā m iestā dē m, doma kļ uva skā ba, 2. bet kā viņ i š o sodu no mums atņ ems? bet diemž ē l slotas lī dzi nebija. . Vā rdu sakot, tika nolemts palikt, tas bija tvaiks. . . Pirtī uz galda bija cenrā dis ar dzē rieniem no bā ra, tē ju un kafiju, tad un tur, bet bez alus, alus arī kā slota - TABU-, bija dzesē tā js ar ū deni. Un tad nolē mā m, kā pē c gan neizdzert savu tē ju? Un kā ds bija pā rsteigums, kad atklā jā s, ka dzesē tā jā ir izslē gts sildelements vai tas salū za? "Sakritī ba"? Ž LOBSVO!
аватар epurile_ion
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta bija izdevusies!! ! Ļ oti glī ta un tī ra viesnī ca, interesants interjers. Viesnī cā ir telpa aprī kojuma uzglabā š anai un ž ā vē š anai. Pagrabstā vā ir arī ī re. Mē s paņ ē mā m premium klasi, kas tika izpakota tieš i mū su priekš ā . … Tomēr ▾ Atpū ta bija izdevusies!! !
Ļ oti glī ta un tī ra viesnī ca, interesants interjers. Viesnī cā ir telpa aprī kojuma uzglabā š anai un ž ā vē š anai. Pagrabstā vā ir arī ī re. Mē s paņ ē mā m premium klasi, kas tika izpakota tieš i mū su priekš ā . Tika pasniegtas garš ī gas brokastis. Viņ i grilē ja savu bā rbekjū uz ielas pē c 10 minū tē m, tiklī dz viņ i apstā jā s. Saimnieks labprā t mums sagā dā ja malku un grilu pie lapenes uz ielas. Telpas ir tī ras un siltas. Es biju ļ oti apmierinā ta ar kraukš ķ ī go balto veļ u. Luksusa numurā ir ļ oti interesanta duš a, un ir fē ns. Viesnī cā ir sauna, ļ oti ē rta, nekur nav jā iet. Pirts ir plaš a, ir baseins un tiek pasniegta garda Karpatu tē ja. Man viss ļ oti patika! ! ! Pē dē jā diena bija par maz, devos pastaigā , nebija laika lī dz izbraukš anai no viesnī cas. Mē s sazvanī jā mies ar ī paš niekiem, un viņ i viegli ļ ā va mums vē lā k atstā t viesnī cu. Tā pē c mē s atgriezā mies, kad bijā m izsmelti!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums villaviktoria3111
‹ Viesnīca Villa Viktoriia 3*

Вилла Виктория расположена в селе Поляница, вблизи горнолыжных трасс Буковеля в 100 метрах от подъемника R1. Вилла подходит для любителей активного отдыха на лыжах, семейного отдыха и отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Горнолыжный подъемник «Витяг Р2» находится в 800 метрах от виллы «Виктория», а горнолыжный подъемник «Витяг 5» — в 1 км. Ближайший международный аэропорт Ивано-Франковска расположен в 62 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), услуги трансфера, обслуживание номеров, прокат горнолыжного снаряжения, парковка на 50 авто, открыты бассейн с зонтиками и шезлонгами. Ресторан предлагает блюда гуцульской кухни (зал рассчитан на 74 места, также есть банкетный зал на 10 персон). Для желающих приготовить шашлык самостоятельно — на территории виллы есть мангал.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Сауна находится в здании и рассчитана 12 человек, в сауне есть комната отдыха и бассейн (3.5 х 3.5 м). Верховая езда (оплачивается отдельно).
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
Telpu apraksts

Вилла Виктория состоит из 5 этажей и вмещает в себя 50 номеров.

Istabās

Прикроватные тумбочки, стол со стульями, шкаф, телевизор со спутниковым телевидением, Wi-Fi (бесплатно), ванная комната, фен, тапочки. Ежедневная уборка номера, смена постельного белья — 1 раз в 3 дня, room service.

Adrese Ивано-Франковская область, Буковель, с. Поляница, урочище Вишня, 303, Украина.
Tālruņi: +38 (068) 885-11-78 +38 (097) 921-15-35
Tīmekļa vietne: Villa Viktoriia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.