Goral Hotel & Spa 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.310
5.0 Numurs
1.7 apkalpošana
3.7 Tīrība
4.3 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Polyanytsya ciematā, Bukovelas slēpošanas kūrortā, 800 metru attālumā no tuvākā pacēlāja. Ir tieša piekļuve slēpošanas trasēm. Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар _55929
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca sagā dā ja vilš anos. Provizoriski atpū ties 2018. gadā , apkalpoš ana augstā lī menī , tī ras telpas, garš ī gi ē dieni. Tā pē c atgriezā mies š ajā viesnī cā , tač u bijā m pilnī bā vī luš ies par 6 tū kstoš iem grivnu dienā. … Tomēr ▾ Viesnī ca sagā dā ja vilš anos. Provizoriski atpū ties 2018. gadā , apkalpoš ana augstā lī menī , tī ras telpas, garš ī gi ē dieni. Tā pē c atgriezā mies š ajā viesnī cā , tač u bijā m pilnī bā vī luš ies par 6 tū kstoš iem grivnu dienā.
Pirmkā rt, telpas ir nobruž ā tas, nodriskā tas sienas, skapis ir ļ aundabī gi netī rumi. 4 dienas neviens nekad nav tī rī jis istabu, tualetes piederumi nemainā s! Lai gan tas ir pā rsteidzoš i, ja telpu aizņ ē ma netī rumi. Absolū ti bez servisa. Brokastī s neliela ē dienu izvē le, bet vairā k vai mazā k pē c garš as. Neteikš u, ka garš ī gi, bet ne slikti. Arī spa trū kst nekā du pakalpojumu.
Apkalpojoš o personā lu tur neesmu redzē jis vē l 4 dienas. Tikai vienu reizi kā da dā ma ieradā s pulksten 21:00 un izsvieda apmeklē tā jus no baseina, jo tas tika slē gts. Pats ū dens ir pie istabas temperatū ras baseina, tā pē c peldē ties ir vienkā rš i auksti. Kopē jais iespaids ir negatī vs. Cena neatbilst kvalitā tei.
Tuvumā ir daudz labu viesnī cu, kuru izmaksas ir zemā kas par 1.5 tū kst.
dienā , un to skaits ir daudz vairā k. Gorā ls man neeksistē .
Стіни в номері готеля
аватар ang_key
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā.2 naktis, samaksā ja 2914 UAH. 2 personā m divvietī gā istabā! Izbraucot uzreiz pē c nogurdinoš ā ceļ a uz spa zonu bija liela vilš anā s, baseins auksts, iekš ā nav personā la, nav glā bē ju vai mediķ u, parā dī jā s viena apkopē ja, pirts vispā r nedarbojā s, hammam pē c treš ā mē ģ inā juma un lū gums personā lam- , ieslē gts! ! bail! Reģ istratū ra ir ļ oti virspusē ja un nepatī kama meitene vā rdā Tatjana! Brokastī s nestrā dā ja kafijas automā ts, kad palū dzu puikam vā rdā Viktors pagatavot kafiju no cita automā ta, dzirdē ja, ka esam samaksā juš i par kafiju! cenā ! pieejams tikai Leffe, 0. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā.2 naktis, samaksā ja 2914 UAH. 2 personā m divvietī gā istabā!
Izbraucot uzreiz pē c nogurdinoš ā ceļ a uz spa zonu bija liela vilš anā s, baseins auksts, iekš ā nav personā la, nav glā bē ju vai mediķ u, parā dī jā s viena apkopē ja, pirts vispā r nedarbojā s, hammam pē c treš ā mē ģ inā juma un lū gums personā lam- , ieslē gts! ! bail!
Reģ istratū ra ir ļ oti virspusē ja un nepatī kama meitene vā rdā Tatjana!
Brokastī s nestrā dā ja kafijas automā ts, kad palū dzu puikam vā rdā Viktors pagatavot kafiju no cita automā ta, dzirdē ja, ka esam samaksā juš i par kafiju! cenā ! pieejams tikai Leffe, 0.33 litri par cenu 65 UAH. par pudeli!
Par istabu: maza, bet tī ra! Toties no 6-7iem no rī tiem nebija iespē jams pagulē t, lejā notiek remontdarbi un kokzā ģ ē tavu un citu instrumentu skaņ as neļ ā va no rī tiem ne gulē t, ne mierī gi sē dē t uz balkona!
Izlikš anas laikā melnā dainā meitene Tatjana, uzklausī jusi viņ u mī nusus, teica, ka ir vasara, tā pē c baseins ir auksts (30. aprī lis - vasara? ), Un teica par remontdarbiem, tā pē c mums istabas ir tik lē tas, tas ir nav lē ti! (1450 UAH par 1 nakti nav lē ti 30. aprī lī , š ī nav ziemas sezona)! Brokastī s viesnī cā bija 10-12 cilvē ki!
Lī dz tuvā kajam veikalam 1-1.5 km lejā , un tad kalnā atpakaļ uz viesnī cu! LABI!
Vā rdu sakot, š eit vairs nav pē du!
аватар acelapitere
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esam viesi no Latvijas. Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m no 11.03. -13.03. 2018. Ļ oti ceru, ka š ī s viesnī cas vadī ba izlasa atsauksmes un nopietni uztver personā lu un mā ca strā dā t ar klientiem. No mī nusiem: Ļ OTI nedraudzī gs personā ls (nu vienkā rš i TĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā ! Mē s bijā m nedaudz pā rsteigti par š ā du saziņ u. … Tomēr ▾ Esam viesi no Latvijas. Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m no 11.03. -13.03. 2018. Ļ oti ceru, ka š ī s viesnī cas vadī ba izlasa atsauksmes un nopietni uztver personā lu un mā ca strā dā t ar klientiem.
No mī nusiem: Ļ OTI nedraudzī gs personā ls (nu vienkā rš i TĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā ! Mē s bijā m nedaudz pā rsteigti par š ā du saziņ u. Tā administratore runā ja ar mums reģ istratū rā , š ķ iet, ka ar viņ u brā lī bā nedzē rā m, lai mū s tā sauktu. Mē s, eiropieš i, esam nedaudz apmulsuš i. Vestibilā viesmī ļ i tev nemaz nepievē rš uzmanī bu. Paš am jā skrien pie viesmī ļ iem un jā veic pasū tī jumi, lai gan viesmī ļ i pie š ī bā ra berzē visu ceļ u. Viņ i nesaprot vienu lietu, jo vairā k jū s piedā vā jat klientam pakalpojumus, jo vairā k jū s nopelnā t. Bet ne š ajā viesnī cā . Skaidrs, ka mē s negribē jā m tē rē t naudu š ajā viesnī cā .
Restorā nā NAV apkalpoš anas, un ē diens arī NAV, kā daudzi š eit ir slavē juš i. Pasū tī ja pelmeņ us ar sprakš ķ iem, atnesa bez un pat nebrī dinā ja iepriekš , ka nav sprakš ķ u un viesmī le pat neatvainojā s, tā pat visu ceļ u gā ja ar skā bu mī nu. Arī steiks nav tas labā kais. Nā kamajā dienā mē s neē dā m vakariņ as. Alkohols bā rā ir tikai imports. Brokastu bufete, nabadzī ga, brokastī m pietiek. Varbū t mums nepaveicā s ar kadru maiņ u, es nezinu. Tač u iespaids par restorā nu nav tas labā kais.
Spa smirdē ja pretī gi (it kā kaķ i apzī mē tu visu spa). Hamamu viņ i nemā k sildī t, mē s pat nevarē jā m ieiet hammam, nemaz nerunā jot par to, kā sē dē t uz plī ts, cik bija karsts. Pirmajā dienā SPA č alis, kurš tur dež urē ja (kad ieradā mies vietā viņ a nebija), bet pat tad kad viņ š parā dī jā s, mums nepiedā vā ja ne č ī bas, ne dvieļ us. Un reģ istratū rā viņ i mums neteica, ka jū s varat izmantot visu š o labestī bu un negaidī t puisi.
Ap viesnī cu ir daudz bū vniecī bas, tā pē c apkā rt ir netī rumi un slikta ieeja.
Istabā ir mazi spilveni.
? No plusiem: svaiga, moderna, moderna viesnī ca. Dizaineris darī ja visu iespē jamo. Viesnī cā ir spa un restorā ns. Vakarā ierodas vietē jais ansamblis, lai spē lē tu un dziedā tu ukraiņ u folkloru.
Skaistas istabas, omulī gi, apsildā ma grī da, labi silda (pat karsti). Grī dā s ir ū dens dzesē tā ji.
SPA piederumi ir iekļ auti cenā (paš ā SPA izsniedz vienreizē jos š ī ferus un baļ ķ us, lai nenestu no istabas).
СПА


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в селе Поляница,на горнолыжном курорте Буковель, в 800 метрах от ближайшего горнолыжного подъёмника. Имеет прямой доступ к лыжным склонам. Подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 61 км от аэропорта Ивано-Франковска.
Viesnīcā

Трансфер к подъёмнику. Камера хранения багажа. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem Детская зона в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

21 номер в 5-этажном здании. Шале на три спальни.

Istabās

Номера оснащены телевизором с плоским экраном, электрическим чайником и мини-баром. Собственная ванная комната укомплектована феном, халатами и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. В некоторых номерах есть гостиная зона и диван. WI-FI.

Adrese Украина, Ивано-Франковская обл., с.Поляница, Урочище Вишни, 353
Tālruņi: +38 067 888 58 78
Tīmekļa vietne: Goral Hotel & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.