Sezonas sākums Bukovelā.

13 Decembris 2016 Ceļošanas laiks: no 04 Decembris 2016 ieslēgts 10 Decembris 2016
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pirmo reizi mē s bijā m Bukā Ziemassvē tku laikā . Tagad - zemajā lī menī , paš ā sā kumā . Sezona š ogad sā kā s negaidī ti agri, iespē jams, ar to saistā s arī daž i pā rklā jumi, tomē r. . .

Buka vietne solī ja oficiā lu sezonas atklā š anu 02.12. - ar daudzu traš u atklā š anu. Es ierados no 04.12 lī dz 10.12 un katru dienu novē roju nogā ž u / pacē lā ju stā vokli. Varbū t 02.12 atvē rā s vairā kas jaunas trases, bet no 04.12 lī dz 09.12 NEKAS neatvē rā s - un katru dienu tika pā rcelts jaunu celiņ u atvē rš anas datums.

Jau atvaļ inā jumā biju pā rsteigts, uzzinot, ka oficiā lā sezonas atklā š ana ir 09.12. !! ! ! Attiecī gi daž as lietas vienkā rš i nedarbojā s lī dz tai dienai (noteikti - gadatirgus un izglī tojoš ie lifti pie septiņ iem).

Tas ir tikai informā cijai. Vē l bija pietiekami daudz taku, kur braukt.

Diž skā bardis ir vietā , viss kā rtī bā . Kopš pē dē jā brauciena nekas daudz nav mainī jies.

Daž i seansi.


BUKĀ ir naktsklubs (vai diskotē ka) — ieeja bez maksas. Mana meita aizgā ja, viņ a bija ļ oti apmierinā ta (interjers, mū zika, dī dž ejs), un viņ a ir Odesas klubu izlutinā ta jauna dā ma.

Es kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka par uzturu atbild ne tikai gurni, bet arī Filvaroks un Gribova Hata. Cenas visur ir gandrī z vienā das, tač u atš ķ iras ē dienu kvalitā te un interjers ar pasniegš anu.

Pā rtikas cenas ir Kijevas/Odesas lī menī , lai gan 2–3 reizes dā rgā kas nekā kaimiņ os esoš ā Ļ vova/Frankivska.

Kopumā es biju vairā k nekā apmierinā ts ar ceļ ojumu. Brauciet pilnī bā decembra sā kumā!! ! ! Jā , cenu starpī ba ir sezonas sā kums / Ziemassvē tku laiks.... Kopumā tas maksā trī sreiz lē tā k (dolā ros).

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums