Zatishok Nad Prutom 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.410
№45 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
5.6 Numurs
6.0 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Privātais īpašums "Zatishok nad Prut" atrodas 200 metru attālumā no ciemata galvenā ceļa. Polyanytsya un tikai 2 km attālumā no Bukovelas pacēlājiem. Divas koka trīsstāvu kotedžas ir veidotas Hutsulu stilā, un tajās ir 6 istabasVairāk →
аватар ekaterina_sadova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar ekonomisku variantu, viesnī ca tī ra, ir virtuve, trauki, var gatavot pats, uz restorā nu negā jā m, istabas tika tī rī tas katru dienu. Atraš anā s vieta laba, blakus vairā ki veikali, aptieka, autobusa pietura. Draudzī ga administratore. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ekonomisku variantu, viesnī ca tī ra, ir virtuve, trauki, var gatavot pats, uz restorā nu negā jā m, istabas tika tī rī tas katru dienu. Atraš anā s vieta laba, blakus vairā ki veikali, aptieka, autobusa pietura. Draudzī ga administratore. Bet. . . viss sā kā s pirms izbraukš anas - nez kā pē c tika atcelta rezervā cija uz rezervā ciju, lai gan veicu priekš apmaksu un avansa maksā juma saņ emš anu man apstiprinā ja viesnī cas administrā cija. Es nekavē joties sazinā jos ar viesnī cu - viņ i teica, ka viņ i neatceras apstiprinā t, viņ i atrada manu maksā juma kvī ti un atkā rtoti apstiprinā ja rezervā ciju - kas man paņ ē ma nedaudz nervu un laika) Viņ i mū s apmetinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, ekonomiskā s klases numurs, tī rs, ē rts, dzirdams -viss dzirdē ts)) labi, ka kaimiņ i nebija trokš ņ aini. Liels mī nuss - pa dienu pilnī bā atslē gta apkure, vakarā atnā c no slē poš anas nosalusi un slapja - un istabā + 15. . Divus vakarus viņ i sū dzē jā s - treš ajā naktī mums atnesa sildī tā ju, un mē s varē jā m gulē t nevis sporta tē rpos un zeķ ē s. Š ā dā temperatū rā drē bes nav kur ž ā vē t. Vannasistabā vienmē r bija karsts ū dens, var izmantot veļ asmaš ī nu, ziepes un š ampū nu - uz visā m 3 istabā m 3 gab. . Mums nebija vē lmes braukt ar taksi uz pacē lā jiem, izgā jā m uz š osejas, lai paspē tu autobusus - meklē jiet pieturas, autobuss neapstā jas ceļ a vidū , un arī nav nekā du zī mju, ka š ī ir pietura Polianicā vai Bukovelā . Aprī kojums tika iznomā ts tajā paš ā vietā , kur viņ i brauca, uz 2R pacē lā ja, par tā du paš u cenu kā viesnī cā . Mē s atgriezā mies Ivano-Frankivskā , jautā ja, kā tur nokļ ū t, bet viņ i teica, ka viesnī cā jā brauc ar taksometru lī dz Bukovelas autoostai. Kā izrā dī jā s, Bukovelā vispā r nav autoostas, mū s atveda uz ielā pu pie picē rijas, kur jā paspē j uz Ivanofrankivsku. Palū dza mū s aizvest lī dz pē dē jai autobusa pieturai, kur izrā dā s neņ em pasaž ierus, labi, š oferis bija labs, un teica, ka nav jā brauc uz Bukovelu, autobuss iet tieš i garā m. viesnī ca, 4 minū š u attā lumā no viesnī cas ir pietura, kur varē jā m bez taksometra braukt ar to paš u autobusu. Vai viesnī cas administrā cija nevarē tu pateikt, ka mums nav jā brauc uz Bukovelu, lai brauktu ar autobusu? Un taksometrs ir viesnī cas ī paš nieka ī paš ums, tā pē c viņ i nevarē ja))) Par ē dienu neko nevaru pateikt, mē s negā jā m uz restorā nu, mē s paš i gatavojā m virtuvē . . Vispā r jau var dzī vot viesnī cā , bet nā kamreiz dosimies uz viesnī cu tuvā k pacē lā jiem.
комната эконом класса
аватар Rusenok
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
MĒ S atpū tā mies 2 ģ imenē s - ī rē jā m kotedž u, kas sastā v no 2 guļ amistabā m un viesistabas ar kamī nu. Nakš ņ oš ana 2. stā vā , kur ved ļ oti forš a istabiņ a. Ja jums ir mazi bē rni, tad ņ emiet vē rā , ka kā piens viņ iem nebū s ī paš i droš s. … Tomēr ▾ MĒ S atpū tā mies 2 ģ imenē s - ī rē jā m kotedž u, kas sastā v no 2 guļ amistabā m un viesistabas ar kamī nu.
Nakš ņ oš ana 2. stā vā , kur ved ļ oti forš a istabiņ a. Ja jums ir mazi bē rni, tad ņ emiet vē rā , ka kā piens viņ iem nebū s ī paš i droš s. Numuri ir mazi, bet tī ri un sakopti. Tualete ir viena 2 istabā m. Kotedž ā ir silts, bet vannasistabā ļ oti auksts.
Teritorija Skaista, viss kokā . daudzas daž ā das lapenes, grila iekā rtas, rotaļ u laukumi. Viss labā stā voklī , skaisti.
Visus pozitī vos mirkļ us sabojā ja viesmī lis-bā rmenis kompleksa restorā nā . Pats restorā ns ļ oti skaists, diezgan garš ī gs. BET! ! ! Natalka ir noslē pumaina meitene. . . Hamits, novē loti pasniedz virtuves gatavotos ē dienus (nu skatā s viņ as seriā lus pa TV zā lē...un tad nā cā m ē st. . . novē rsa). Un beigā s - SADALĪ JA MŪ S uz uzvara - UZ MINŪ TI - 100 UAH par litru!!!! ! ! Tas ir paredzē ts ū denim ar pā ris ž ā vē tā jiem...(vidē jā cena visā Bukovelā ir 35-40 UAH par litru).
Vispā r - noņ emiet NATAŠ U un restorā nam cenas nebū s ! ! !
аватар Dj_Vinnil_CrsH
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē lē jos š o viesnī cu no sludinā juma internetā , kad ieradā mies, mū s neuzņ ē ma labi. Uzreiz pie ieejas kotedž ā ir tualete, nav reģ istratū ras, jums jā reģ istrē jas restorā nā . Vienī gais pluss - pieklā jī gi viesmī ļ i. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu no sludinā juma internetā , kad ieradā mies, mū s neuzņ ē ma labi. Uzreiz pie ieejas kotedž ā ir tualete, nav reģ istratū ras, jums jā reģ istrē jas restorā nā . Vienī gais pluss - pieklā jī gi viesmī ļ i. Mā jiņ ā ieradā mies ap 16.00, bet 16. istaba nebija gatava, apkopē ja steidzī gi sakā rtoja, pat neizmantojot putekļ u sū cē ju, bet vienkā rš i "destilē ja" putekļ us pa istabu. Iedomā jos, kas mū s sagaidī tu, ja ierastos laicī gi 12.00. Gultas veļ a smarž o pē c novecoš anā s, puves, dvieļ i ir vē l sliktā k smaka, apmē ram kā otrā s klases vilcienam. Tualetes smaka izplū st no vannas istabas un izplatā s visā telpā . Gulē t istabā ir ļ oti auksti. Viena sega, no rī ta var dzirdē t visu, kas notiek kopē jā koridorā . MĒ S NEIESAKAM Š O IESTĀ Ž U, ja vien nevē laties atpū sties "smirdī gos" apstā kļ os. Paldies par klausī š anos : -)
аватар wd7br5uu
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. V 10 min uz maš ī nas do Bukovelya 2. Uiutno, tishina, ryadom prud.... 3. Vkusno i NE DOROGO u nix mojno pozavtrakati, poobedati i poujinoti. . . 4. Komnati ekonom malenikie a LUX oceni xoroshie..... no i tsena v razgar sezona 100 eiro 5. Esti wi-fi, 24/24 goryaciaya voda 6. uiutnaia besedka kur bez problē ma mojno vecerkom š aš liku zdelati. … Tomēr ▾ 1. V 10 min uz maš ī nas do Bukovelya
2. Uiutno, tishina, ryadom prud....
3. Vkusno i NE DOROGO u nix mojno pozavtrakati, poobedati i poujinoti. . .
4. Komnati ekonom malenikie a LUX oceni xoroshie..... no i tsena v razgar sezona 100 eiro
5. Esti wi-fi, 24/24 goryaciaya voda
6. uiutnaia besedka kur bez problē ma mojno vecerkom š aš liku zdelati
аватар karakasha
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar ģ imeni atpū tā mies vasarā Bukovelā . Skaista daba un lieliska atpū ta. Daudz interesantu vietu, kuras var apskatī t patstā vī gi vai ar organizē tu ekskursiju. Pē c draugu ieteikuma nonā cā m "Zatishok nad Prut". Ļ oti mā jī gs pagalms. … Tomēr ▾ Kopā ar ģ imeni atpū tā mies vasarā Bukovelā . Skaista daba un lieliska atpū ta. Daudz interesantu vietu, kuras var apskatī t patstā vī gi vai ar organizē tu ekskursiju.
Pē c draugu ieteikuma nonā cā m "Zatishok nad Prut". Ļ oti mā jī gs pagalms. 3 mā jiņ as, numuriņ i ar visā m ē rtī bā m, ļ oti interesantas krā sainas mē beles, ko darinā jis saimnieka dē ls. Diezgan plaš s restorā ns, skaisti un neparasti iekā rtots.
Saimnieki Vasilijs Vasiļ jevič s un Marija Andreevna ir draudzī gi un viesmī lī gi cilvē ki.
Pagalmā ir forš a lapene, kurā ne reizi vien cepti kebabi (pē c pieprasī juma var pat gaļ u iemarinē t) Ir glazē ta, domā ju, ka arī ziemā ir ē rti, ā rā auksts, un te nu silta un sprakš ķ oš a malka! Tur tū ristu puiš i vā rī ja putru utt. . d.
Viņ i mani baroja tā , ka pē c ieraš anā s man bija jā ievē ro diē ta un jā atbrī vojas no liekajiem kilogramiem. Vietē jā virtuve ir ļ oti garš ī ga un apmierinoš a.
Ir strū klaka un š ū poles Vieta kur novietot automaš ī nu Pirts.
Pagalmā ir daudz visā du dzī vu radī bu, un bē rniem, kuri bildē s redz govis, bet no kurienes piens tek, nav iedomā jams - tas bija ekotū risms.
Lī dz tū ristu kompleksam Bukovel 2.5 km, un jū s varat uzkā pt kalnā , caur mež u varat doties uz Bukovel kalnu.
Izstaigā jā m skaistas vietas. Un paš i devā mies uz ū denskritumiem un uz Vorohtu un Verhovinu. Sarunā jā m ar taksistu un viņ š mū s veda un stā stī ja no rī ta lī dz 20h.
Ja kā dam interesē saimnieku un taksista telefona numuri, varu iedot.
Bukovela ir interesanta ne tikai ziemā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Приватная усадьба "Затишок над Прутом" расположена в 200 м от центральной дороги в с. Поляница и всего в 2 км от подьемников ГК Буковель. Два деревянных трехэтажных коттеджа выполнены в гуцульском стиле, и включают 6 номеров

Viesnīcā

На первом этаже здания находится кафе-бар и сауна, во втором коттедже – холл с телевизором, холодильником и камином, и кухня. Во дворе усадьбы - зона отдыха из дерева с мангалом, рядом с которой качели и детская площадка.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

6 номеров каждый с телевизором, шкафом и санузлом с душем.

Adrese с. Поляница, урочище Росиш, 61
Tālruņi: +38 (067) 369-31-15
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.