Villa Vlad 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.510
2.5 Numurs
3.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
6.5 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Villa atrodas Polyanytsya ciemata centrālajā daļā, netālu no Karpatu mežiem un Bukovelas slēpošanas trasēm (tikai 1,5 km līdz pirmajam pacēlājam). Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš izvēlas slēpošanas brīvdienas.Vairāk →
аватар natalya145236
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē lē jā mies viesnī cu "Villa Vlad", jo tā bija apkā rtnes labā ko viesnī cu topā un pā rsvarā labas atsauksmes, kas tad bija ļ oti pā rsteidzoš i! Un tagad savukā rt. Iepriekš rezervē ti 3 standarta klases numuriņ i, par kuriem iepriekš teica administratore, ir viena lapene, no kuras izvē lē ties, un baseina izmantoš ana. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu "Villa Vlad", jo tā bija apkā rtnes labā ko viesnī cu topā un pā rsvarā labas atsauksmes, kas tad bija ļ oti pā rsteidzoš i! Un tagad savukā rt. Iepriekš rezervē ti 3 standarta klases numuriņ i, par kuriem iepriekš teica administratore, ir viena lapene, no kuras izvē lē ties, un baseina izmantoš ana. Ierodoties viss sā kā s diezgan labi, bet tad ...gaidu nā kamos...netī rs, raksturī gā s krā sas traipos, slapja un saplē sta gultasveļ a. Aizsē rē jusi duš a ar sveš iem matiem un visā diem netī rumiem. Noplū st tualete. Sē ne ir briesmī ga duš ā un sarū sē jis duš as statī vs vai nav. Un es tagad nerunā ju par vienu numuru, mums bija 3 no tiem, un mums bija ar ko salī dzinā t. Mū s pā rsteidza arī š ī s viesnī cas neapmierinā to apmeklē tā ju skaits! ! ! Lapenes tur, pat 3 gabali viesnī cas 4 stā vos un vē l ...
tie neatrodas viesnī cas teritorijā , bet iet cauri blakus esoš ā s viesnī cas teritorijai un kā pj pā ri KAMAZ un smilš u un grants kalnam (mū su ieraš anā s brī dī bija smiltis ar granti). Un pats interesantā kais ir baseins ...vai drī zā k ū dens tajā ...tas ir zaļ š , flī zes ir zilas, un ū dens ir ZAĻ S! ! ! ! ! ! ! Un izskaidrojums tam no personā la viedokļ a bija vienkā rš s, lija lietus...Esam pā rsteigti! ! ! Un ne personā ls, ne saimnieks (varbū t nezinā š anas dē ļ par to, kas patiesī bā notiek) neiedziļ inā s savu apmeklē tā ju, vai to, kas viesnī cā ir pilnī gā s nepatikš anā s, situā cijā ! ! ! Jums var lū gt paš am iztī rī t duš as sistē mu, piemē ram: "Pē c ā das noguruma un pirms ā das nogulsnē š anā s mē s kā dam netī rī sim", jā . Mē s nevienam neiesakā m! ! ! ! ! Ja nevē laties, lai jū su atvaļ inā jums tiktu sabojā ts. . .
Це фото басейну, в якому вам запропунують скупнутись.  Не хочу робити зайвої реклами, але в сусідньому басейні, за парканом немає напевне проблем з погодніми умовами, бо вода чистенька...напевно через те, що щовечора лежав шланг і чистили воду, а там жодного разу!!!! Басейн за парканом у сусідів...
аватар renie13
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atraš anā s vieta ļ oti laba, ā rē ji arī normā li, bet ir arī mī nusi - š ā das iestā des saimniekam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu matrač iem - uz tiem nevar gulē t, vannas istabā daudz rū sa, duš as ū dens ir ļ oti slikti. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ļ oti laba, ā rē ji arī normā li, bet ir arī mī nusi - š ā das iestā des saimniekam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu matrač iem - uz tiem nevar gulē t, vannas istabā daudz rū sa, duš as ū dens ir ļ oti slikti. Personā ls labs, uzmanī gs, virtuve vienmē r tika galā , lai gan cilvē ku bija daudz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums bolovanu
‹ Viesnīca Villa Vlad 3*

Вилла расположена в центральной части села Поляница, вблизи карпатских лесов и горнолыжных трасс «Буковеля» (до первого подъемника всего 1,5 км). Отель подойдет всем, кто выбирает горнолыжный отдых.

Atrašanās vieta Гостиница находится в 2,5 км от горнолыжного подъемника Витяг 2. Расстояние до горнолыжного подъемника Витяг 5 составляет 2,7 км. До аэропорта Ивано-Франковска – 88 км, а железнодорожный вокзал в поселке Ясиня находится в 23,6 км от отеля.
Viesnīcā

В отеле оборудованы места для курения. В ресторане гостиницы гости могут отведать блюда украинской и европейской кухни. Предоставляются принадлежности для барбекю. После активного отдыха гости могут отдохнуть в бане с бассейном.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

В отеле 39 комфортабельных номеров: Супер Люкс, Люкс, Стандарт, Мансардный.

Istabās

Ванная комната, телевизор и спутниковое телевидение (в некоторых номерах), кровать, балкон, шкаф, стол, стул, прикроватные тумбочки, отопление, бесплатный Wi-Fi.

Adrese уч. Стаище, с. Поляница, Ивано-Франковская область, Украина
Tālruņi: +38 097 811 30 18 Елена +38 097 981 19 53 Иван
Tīmekļa vietne: Villa Vlad
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .