Vikrutasi 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.110
№5 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
9.0 Numurs
9.4 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.4 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
ART-hotel "Vykrutasy" ir trīsstāvu kotedža ar 5 istabām (12 gultasvietas). Viesnīca ir jauna, interjers, mēbeles un aksesuāri izgatavoti no dabīgiem materiāliem. Katrs numurs ir veidots individuālā stilā.Vairāk →
аватар malyavka22
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vai mež sargi istabā atpū tā s? ? ? ? Mū s sagaidī ja ļ oti jauki cilvē ki, istabiņ a ļ oti patī kami pā rsteidza, forš s interjers un skats no balkona, garš ī gi ē dieni ē sti tikai viesnī cā ? ieteiktu visiem? Vai … Tomēr ▾ Vai mež sargi istabā atpū tā s? ? ? ? Mū s sagaidī ja ļ oti jauki cilvē ki, istabiņ a ļ oti patī kami pā rsteidza, forš s interjers un skats no balkona, garš ī gi ē dieni ē sti tikai viesnī cā ? ieteiktu visiem? Vai tu esi LABĀ KAIS viltnieks? ? ? ?
аватар irchik-vinnitsa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena. Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu "Vikrutasi". Atpū tā s ar ģ imeni – divi pieauguš ie un bē rns. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un nenož ē loja. Tie bija brī niš ķ ī gi svē tki! Tač u nav svarī gi, kura viesnī ca – galvenais, lai cilvē ki to apkalpo. … Tomēr ▾ Laba diena. Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu "Vikrutasi". Atpū tā s ar ģ imeni – divi pieauguš ie un bē rns. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un nenož ē loja. Tie bija brī niš ķ ī gi svē tki! Tač u nav svarī gi, kura viesnī ca – galvenais, lai cilvē ki to apkalpo. ! ! ! ! ! ! Š ī ir skaista sieviete, pateicoties kurai telpas ir tī ras (ikdienas uzkopš ana). š ā dos apstā kļ os slimī bu bija vieglā k panest. Paldies!! ! Turklā t vē los atzī mē t, ka pateicoties brī niš ķ ī gajai aurai viesnī cā un cilvē kiem, kas tur strā dā , mē s turpinā jā m atvaļ inā jumu vē l vienu dienu. Wai fai visā teritorijā ! restorā ns ir lielisks - ī paš s paldies š efpavā ram !!!! ! ! !
аватар kozachinskayamaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies š ajā viesnī cā , mums ļ oti patika. . . Istabas skaistas, siltas un tī ras. . . Paņ ē mā m ģ imenes istabiņ u, Magic of the Mountains, trī s cilvē kiem ko vajag. Ļ oti labs serviss, Personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens garš ī gs, Brokastu izvē le, viss lieliski. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies š ajā viesnī cā , mums ļ oti patika. . . Istabas skaistas, siltas un tī ras. . . Paņ ē mā m ģ imenes istabiņ u, Magic of the Mountains, trī s cilvē kiem ko vajag. Ļ oti labs serviss, Personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens garš ī gs, Brokastu izvē le, viss lieliski. Mazliet stā va ieeja viesnī cā , bet tas mū s netraucē ja, bet ļ oti skaists skats no kalna.
Вид с балкона Один из корпусов Вид с балкона вечером во дворик Кафе Крутой подъезд,снято с балкона Кафе Сан узел
аватар siz2015
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies "Vē sture", bet tā kā viesnī cas mazas un teritorija arī , tad visur izstaigā jā m kā jā m. Vairā kas reizes ē duš i savā viesnī cā , viņ i nebija ī paš i apmierinā ti ar cenas un kvalitā tes attiecī bu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Vē sture", bet tā kā viesnī cas mazas un teritorija arī , tad visur izstaigā jā m kā jā m. Vairā kas reizes ē duš i savā viesnī cā , viņ i nebija ī paš i apmierinā ti ar cenas un kvalitā tes attiecī bu. Tā pē c mē s devā mies izlū koš anā Vykrutasy. Pat restorā na dizains lika man tur palikt. Tā tad viss ir interesants, pasakains un neparasts. Tur satikā m Natā lijas kundzi. Sen nebiju satikusi tik laipnus un sirsnī gus cilvē kus darbinieku vidū . Š ā du cilvē ku pat grū ti nosaukt par darbinieku. Natā lija - Vykrutasova dvē sele)) Ī sta ukraiņ u valoda)))
Turpmā k ē da tikai tur - garš ī gi, normā las cenas, viss paš taisī ts un sveicinā ts kā mī ļ i ciemiņ i, patī kamas sarunas pie zā ļ u tē jas.
Mē s palikā m pirms gada, bet atmiņ as joprojā m ir labas)
аватар vAlex_Rosev
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los atzī mē t, ka no vairuma piedā vā to viesnī cu man patika tikai š ī . Un, riskē jot un riskē jot, mē s ar savu draugu nolē mā m to izvē lē ties. Kā da laime bija, kad redzē ju, ka nemaz nekļ ū dī jos. … Tomēr ▾ Vē los atzī mē t, ka no vairuma piedā vā to viesnī cu man patika tikai š ī . Un, riskē jot un riskē jot, mē s ar savu draugu nolē mā m to izvē lē ties. Kā da laime bija, kad redzē ju, ka nemaz nekļ ū dī jos. Patika pilnī gi viss, virtuve izcila, ē diens it kā bū tu atnā cis ciemos pie vecmammas) Dizaina oriģ inalitā te un atraš anā s vieta vispā r š iki, un pat tas stā vais kā piens, par ko visi runā , ir tā vē rts dieviš ķ s skats no balkona, no kura acis negribas atraut. . Par pā rē jo esmu ļ oti apmierinā ts, lai gan personī gi braucā m no Harkovas, un nokļ uvu vairā k par dienu, bet nogurums kaut kur pazū d, kad tevi pieņ em kā tuvā kos cilvē kus. Liels paldies š efpavā rei Anai un Natā lijas kundzei par rū pē m, laipnī bu un uzmanī bu! Paldies Vykrutam par lieliski pavadī to laiku! Ceru, ka pie jums vē l nā ksim))
аватар pehtereva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atnā cu atpū sties garī gā s krī zes periodā un neko labu no pā rē jiem negaidī ju. Galu galā , kā jū s zinā t, jū s nevarat atrauties no sevis. . . Un arī laiks neveicinā ja pozitī vas emocijas – bija lietains un auksts. Un ļ oti patī kami, ka pirmais, ar ko saskā ros, bija laba pā rdoš anas nodaļ as darba organizā cija. … Tomēr ▾ Atnā cu atpū sties garī gā s krī zes periodā un neko labu no pā rē jiem negaidī ju. Galu galā , kā jū s zinā t, jū s nevarat atrauties no sevis. . . Un arī laiks neveicinā ja pozitī vas emocijas – bija lietains un auksts. Un ļ oti patī kami, ka pirmais, ar ko saskā ros, bija laba pā rdoš anas nodaļ as darba organizā cija. Bet pats patī kamā kais mani gaidī ja paš ā viesnī cā . Teikt, ka mani viņ š fascinē , nozī mē neteikt neko. Ļ oti interesants telpu dizains, katra istaba ir iekā rtota savā stilā un tai ir sava vē sture. Bet dabī gā koka izmantoš ana interjerā rada ī paš u atmosfē ru viesnī cā un numuros. Un tas runā par labu gaumi! Un visur tī ri! Restorā na ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga, ir nacionā lie ē dieni, Eiropas un tradicionā lie ukraiņ u ē dieni. Bet viss ir ļ oti garš ī gs un galvenais - no dabī giem produktiem! Brokastis vienmē r ir karstas un sā tī gas. Bet! Viesnī cas galvenā vē rtī ba ir personā ls. Tieš i personā ls pieš ķ ir viesnī cai dzī vī bu, piepilda tā s atmosfē ru ar siltumu un rada komforta sajū tu un, kas ir ī paš i svarī gi atvaļ inā jumā , bū t nepiecieš amam. Pani Natā lija ir viesnī cas dvē sele. Kas ir dvē sele? - Tam ir viss! Nož ē loju vienu – ļ oti gribē jā s pasē dē t vakarā ar Pani Natā liju pie tases karstas un smarž ī gas Karpatu tē jas un parunā t par dzī vi. Tā pē c es atgriezī š os š eit! Š ķ iet, paš ā sā kumā es runā ju par garī go krī zi? ))) Kur ir atpū ta ar dvē seli, tur nav vietas nekā dā m krī zē m. Un viesnī ca "Freaks" ir vieta, kur dzī vo dvē sele!
аватар mandrivnyky
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta mā kslas viesnī cā paliks atmiņ ā uz ilgu laiku – jau no pirmā s minū tes bija sajū ta, ka esam iekļ uvuš i mī lī gā mež a pasakā . Ilgi nevarē jā m izvē lē ties istabu – katras telpas interjers ir fascinē još s. … Tomēr ▾ Atpū ta mā kslas viesnī cā paliks atmiņ ā uz ilgu laiku – jau no pirmā s minū tes bija sajū ta, ka esam iekļ uvuš i mī lī gā mež a pasakā . Ilgi nevarē jā m izvē lē ties istabu – katras telpas interjers ir fascinē još s. Dzī vojā m “Grey Peaks” istabā – tā mums likā s visromantiskā kā . No loga paveras satriecoš s skats uz sniegotiem kalniem, mež u. Personā ls ļ oti draudzī gs, uzmanī gs. Mani iepriecinā ja ē dienu izvē le restorā nā , viss bija ļ oti garš ī gi. Ar pā rsē š anos uz pacē lā jiem problē mu nebija - pasū tī jā m uz vietas. Ī paš i patī kami pā rsteigti bija viesnī cas saimnieki Valentī ndienā - atgriež oties istabiņ ā pē c slē poš anas mū s sagaidī ja patī kams pā rsteigums! ! ! Kopumā jutā mies kā mā jā s, kur mū s mī l un rū pē jas.
аватар nikolos
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika: Viesnī ca ir jauna un nedaudz smarž o pē c svaigi atjaunotas. Interjers, mē beles un aksesuā ri ir izgatavoti no dabī giem materiā liem. Man ļ oti patika apkalpoš ana un uzmanī ba pret viesiem. Virtuve ir paš taisī ta, gatavota pē c pasū tī juma - ļ oti garš ī ga un lē ta. … Tomēr ▾ Patika:
Viesnī ca ir jauna un nedaudz smarž o pē c svaigi atjaunotas. Interjers, mē beles un aksesuā ri ir izgatavoti no dabī giem materiā liem. Man ļ oti patika apkalpoš ana un uzmanī ba pret viesiem. Virtuve ir paš taisī ta, gatavota pē c pasū tī juma - ļ oti garš ī ga un lē ta. Ļ oti labi silda, pa nakti skrū vē ja akumulatoru, jo. pieraduš i gulē t vē sā istabā .
Nepatika:
Nav zinā ms, no kurienes viesnī cā nā k muš as, katru dienu parā dī jā s pā ris gabali. Dzirdamī ba telpā s ir spē cī ga, ja kā ds naktī izgā ja no istabas / gā ja augš ā pa kā pnē m - jū s noteikti dzirdē sit. Pacelš anā s uz viesnī cu ir grū ta. viesnī ca atrodas kalnā , bet pakā jē ir autostā vvieta.
номер кафе Отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

АРТ-отель «ВЫКРУТАСЫ» представляет собой трехэтажный коттедж на 5 номеров (12 мест). Отель новый, интерьер, мебель и аксессуары изготовлены из натуральных материалов. Каждый номер выполнен в индивидуальном стиле.

Atrašanās vieta Расстояние до подъемника: 2,5 км
Viesnīcā

На первом этаже — гостиная с камином (мягкая часть и зона отдыха, выход на террасу), столовая и 2 однокомнатных люкса: "Березовая роща" и "Диво Мох". На втором этаже — двухкомнатный люкс "Светлица" и 2 однокомнатных люкса: "Дух леса" и "Сизые вершины". Отопление: автономное водяное, дополнительные обогреватели — по необходимости. Водоснабжение: холодная и горячая вода постоянно. Пользование утюгом, феном, мангалом - бесплатно. Есть место для сушения лыж и вещей в цоколе. Транспортные услуги, в т.ч. трансферы с вокзала и к подъемникам, стирка и утюжка одежды - за доп. плату.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Русская баня с бассейном в отдельном домике. Веники и напитки — за дополнительную оплату. Бадминтон - платно.
Telpu apraksts

5 номеров (12 мест). Все номера оформлены в соответствии к названиям: в "Светлице" — полотенцами и вышивкой, "Березовая роща" — мебель изготовлена из березы и рыжего дуба и др. Уборка комнат — ежедневно, смена полотенец (2 на чел.), постельного белья — 1 раз на 3 дня.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
Adrese Ивано-Франковская область Яремчанский горсовет c. Поляница урочище Подина
Tālruņi: +38 (097) 4904224
+38 (050) 5610641
Tīmekļa vietne: Vikrutasi
FAQ