Vedmezhii Dvir 2*– Atsauksmes

22
Novērtējums 6.410
№25 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
7.0 Numurs
6.3 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.1 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Polyanytsya ciematā Karpatos, 4 km attālumā no Bukovelas slēpošanas kūrorta. Hoverlas kalns atrodas 30 km attālumā, savukārt Prutas upe ir 5 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota slēpošanai ģimenes brīvdienām un draugu grupai.Vairāk →
аватар ukrtest
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Numura cena ir 70 USD. Par ē diena kvalitā ti liecina tas, ka viņ i sajauc franč u gaļ as sieru ar kartupeļ iem – laikam jau Karpatu garš as dē ļ . Trī svietī gā istabā - viena fiksē ta gulta un bē rnu gultiņ a 3. personai. Baseins un laukums ir labi. … Tomēr ▾ Numura cena ir 70 USD.
Par ē diena kvalitā ti liecina tas, ka viņ i sajauc franč u gaļ as sieru ar kartupeļ iem – laikam jau Karpatu garš as dē ļ .
Trī svietī gā istabā - viena fiksē ta gulta un bē rnu gultiņ a 3. personai.
Baseins un laukums ir labi.
аватар spravedlivuj1962
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i. Viņ i negribē ja dzī vot blakus privā tmā jā s, kā š ķ ū nī . Moderns, moderns interjera dizains. Ļ oti mā jī ga un silta istaba, lieliska apkalpoš ana. Slē poš anas inventā ra un transfē ra uz Bukovelu jautā jumi tika atrisinā ti daž u minū š u laikā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i. Viņ i negribē ja dzī vot blakus privā tmā jā s, kā š ķ ū nī .
Moderns, moderns interjera dizains. Ļ oti mā jī ga un silta istaba, lieliska apkalpoš ana.
Slē poš anas inventā ra un transfē ra uz Bukovelu jautā jumi tika atrisinā ti daž u minū š u laikā .
"Mucu" klā tbū tne, pirtis, saunas un biljards rotā ja mū su svē tkus.
Izpalī dzī gi darbinieki, kas pieprasa kā rtī bu no visiem.
Par iejū tī go attieksmi pret mums izsakā m pateicī bu administratorei Lilijai un viesnī cas darbiniekam Oļ egam.
Mē s noteikti paliksim š ajā viesnī cā nā kamajā Bukovelas apmeklē juma reizē .
аватар oop.86
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā paliku treš o reizi. Pirmā s 2 reizes viss bija ļ oti labi. Tač u š oreiz kaut kas nogā ja greizi: 1. Istabā bijā m 2 cilvē ki, bet otru kartiņ u mums neiedeva. 2. Dzī vojā m treš ajā stā vā - akumulators nedaudz silts, grū ti izž ā vē t mantas + temperatū ra istabā + 17-18. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā paliku treš o reizi. Pirmā s 2 reizes viss bija ļ oti labi. Tač u š oreiz kaut kas nogā ja greizi:
1. Istabā bijā m 2 cilvē ki, bet otru kartiņ u mums neiedeva.
2. Dzī vojā m treš ajā stā vā - akumulators nedaudz silts, grū ti izž ā vē t mantas + temperatū ra istabā + 17-18. Var ieslē gt sildī tā ju, BET! Ja iziet no istabas, tad bez kartes (un tā ir viena, skat. 1. punktu) nav elektrī bas un nedarbojas sildī tā js. 22.00 teica, ka pē c 3-4 stundā m bū s silti. Ko darī t, lī dz tam brī dim netika prasī ts.
3. Izrā dī jā s, ka tas ir saplī sis dī vā ns. Teica, lai tā gulē , un rī t atnā ks mē beļ nieks, parī t teica, ka parī t nopirks detaļ u utt.
4. Miskastei vannas istabā bija salauzts pedā lis, lai to atvē rtu. Viņ i teica, ka izmantojiet to. Uz jautā jumu, kā tā , atbildē ja atveriet to ar roku! Tiesa, otrajā dienā tas tika nomainī ts.
5. Reģ istratū ras darbiniece bija vairā k nekā pilnī bā slima. Viņ a klepoja un š ķ audī ja uz visā m pusē m. Rezultā tā mē s nesaslimā m, bet tas bija ā rkā rtī gi nepatī kami.
6. Restorā ns pasū tī ja kartupeļ us ar ķ iplokiem - atnesa ar sī poliem. Nā kamajā dienā pasū tī jums tika atkā rtots, š oreiz atveda ar vienu sī polu gredzena pusi. Uz jautā jumu - kur? viesmī lis tikai paraustī ja plecus.
7. Vienreiz pasū tī jā m maš ī nu un pē c pusstundas izbraucā m - mums uztaisī ja dubultu leti vienkā rš ajam, nu ok. Nā kamajā dienā solī to maš ī nu gaidī jā m 40 minū tes, neviens nekā du atlaidi par kavē š anos nelika.
8. Vannas vietā mū s aizveda uz pirti. Pirts ir laba, bet tā nebija pirts, un cena ir divreiz atš ķ irī ga.
9. Par visu š o almhouse mums solī ja kaut kā du kompensā ciju, bet, protams, rezultā tā nekas netika darī ts.
аватар elenatarasenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.5 dienas, standarta numurā . Ņ emot vē rā mē renā s dzī ves dā rdzī bas, viss bija ļ oti labā lī menī . Istaba tī ra, ē rta, santehnika jauna. Viesnī cā ir peldbaseins un sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.5 dienas, standarta numurā . Ņ emot vē rā mē renā s dzī ves dā rdzī bas, viss bija ļ oti labā lī menī . Istaba tī ra, ē rta, santehnika jauna. Viesnī cā ir peldbaseins un sauļ oš anā s krē sli. Ja bija vē lmes, darbinieki uz visu reaģ ē ja ļ oti ā tri (ī paš s paldies administratorei Verai) Man arī ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta - min. 5 un jau Bukovel. Atkritumu bū ve, kā rakstī ts iepriekš ē jos apskatos, nepamanī jā m, izbaudī jā m dabu. Vispā r pamanī ju, ar kā du noskaņ ojumu ej, tad tā ds atvaļ inā jums sanā k. Ja mē s nolemsim vē lreiz doties uz Bukovelu, mē s ar prieku paliksim š ajā viesnī cā )))
Вид с улицы Внутренний дворик Озеро на территории
аватар mokienko11
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
bet visvairā k mū s š okē ja virtuve. Ē diens ir sū dī gs, un tas bija jā pasū ta iepriekš . Ja vakarā aizmirsā t vai nebija laika pasū tī t brokastis, tad no rī ta labā kajā gadī jumā bū s jā gaida lī dz pulksten 12-00. … Tomēr ▾ bet visvairā k mū s š okē ja virtuve. Ē diens ir sū dī gs, un tas bija jā pasū ta iepriekš . Ja vakarā aizmirsā t vai nebija laika pasū tī t brokastis, tad no rī ta labā kajā gadī jumā bū s jā gaida lī dz pulksten 12-00. Viesmī ļ i un virtuve nav ieinteresē ti tev palī dzē t, pat ja tev lī dzi ir bē rns, kurš prasa ē st. Ē dieniem nav nekā da sakara ar Karpatu virtuvi. Cenas "restorā nā " ir ļ oti augstas - nav pamatotas. Ē dā m 200 metrus no mū sē jā s viesnī cā , kur, kā izrā dī jā s, ir iespē ja pabarot ciemiņ us, kā arī tā dus kā mē s. Ar š o atvaļ inā jumu mums pietika pā ris dienā m, lai gan plā nojā m un samaksā jā m par 12 dienā m. un tā pē c nolē mā m pā rvā kties uz citu vietu, uzrunā jā m direktoru, lai viņ š mums atdod naudu un dī vainā kā rtā saruna mū s pā rsteidza. Direktore neiebilda pret to, ka mums atdod visu naudu, tiklī dz citi vē las veikt avansa maksā jumu par š ī m telpā m, savukā rt viņ a teica, ka problē mu nebū s un nauda mums tiks atdota. Nauda mums tika atgriezta uz kartes trī s daļ ā s. Pē dē jā naudas daļ a bija mazā ka nekā vajadzē ja, viņ i to skaidroja ar to, ka istaba trī s dienas bija tukš a un lī dz ar to nauda š ajā s dienā s netiek atgriezta, un sarunas laikā mū s par to pat nebrī dinā ja. . Netā lu ir mini viesnī cas, un privā tie tirgotā ji ir lē tā ki, un mā jokļ i nav sliktā ki.
Es domā ju, ka mans pā rskats jums palī dzē s.
аватар wiki_viktoria
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Internetā izvē lē jā mies viesnī cu, gribē jā m bū t prom no infrastruktū ras, tuvā k dabai, jo ī paš i tā pē c, ka bija jā sanā k noteikti datumi. Mē s paņ ē mā m junior suite. Tas izrā dī jā s ar logu izeju uz bū vlaukumu, kas viss ir pā rblī vē ts ar bū vmateriā liem - ne tas, ko viņ i gribē ja ( Tikā m ā tri reģ istrē ti, un mums bija neliela ekskursija pa viesnī cu. … Tomēr ▾ Internetā izvē lē jā mies viesnī cu, gribē jā m bū t prom no infrastruktū ras, tuvā k dabai, jo ī paš i tā pē c, ka bija jā sanā k noteikti datumi. Mē s paņ ē mā m junior suite. Tas izrā dī jā s ar logu izeju uz bū vlaukumu, kas viss ir pā rblī vē ts ar bū vmateriā liem - ne tas, ko viņ i gribē ja (
Tikā m ā tri reģ istrē ti, un mums bija neliela ekskursija pa viesnī cu. Man nepatika mā jas uzkopš ana. Mati ir izkaisī ti pa visu grī du. Vilnas paklā js pie gultas un pie duš as nekad netika tī rī ts, iespē jams, nekad. Vannas istabā mitrums ir traks, dvieļ i visu laiku bija slapji, vismaz kaut kā da ventilā cija nenā ktu par ļ aunu, vai vismaz karstais dvieļ u ž ā vē tā js.
Istabā auksta, ī paš i grī da, nā cā s pirkt iekš telpu č ī bas, lai nesaaukstē tos. Istabenes darbā ietilpa atkritumu maisa maiņ a un tualetes papī ra pieejamī bas pā rbaude – tā ir visa tī rī š ana. Lū dzā m administratorei izmantot veļ as mazgā tavas pakalpojumu (par naudu), uz ko saņ ē mā m neviennozī mī gu atbildi, ka vispirms vajag nomazgā t savē jo, un tad jau redzē s.
Vienī gais, kas man patika, bija garš ī gs ē diens (lai gan sistē ma tika uzbū vē ta ļ oti stulbi: vakariņ as jā pasū ta no rī ta un uz noteiktu laiku - tas ir neē rti mež onī gi! ), Jauka viesmī le un interesantas ekskursijas pa vietē jiem kalniem.
Neiesaku nevienam, naudas izmeš ana.
аватар tarnagorodskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pasū tī ju junior suite 3 korpusā , administratore pa telefonu stā stī ja, kā ar viņ iem viss ir brī niš ķ ī gi, bet patiesī bā tā s ir pilnī gas š ausmas! ! ! Š ī viesnī ca ir visdā rgā kā rajonā!! ! Tā ds atvaļ inā jums man nekad nav bijis. … Tomēr ▾ Pasū tī ju junior suite 3 korpusā , administratore pa telefonu stā stī ja, kā ar viņ iem viss ir brī niš ķ ī gi, bet patiesī bā tā s ir pilnī gas š ausmas! ! ! Š ī viesnī ca ir visdā rgā kā rajonā!! !
Tā ds atvaļ inā jums man nekad nav bijis. Skats pa logu, kā teica, uz mež u, bet aizmirsa norā dī t, ka vē l ir bū vgruž u kaudze, pretī paš am ī paš umam notiek bū vdarbi. Istaba ir auksta, neskatoties uz to, ka prasī ja administratorei kaut ko darī t, jo mums nebija ē rti, viņ a, sē ž ot reģ istratū rā jakā , teica, ka viņ iem ir komforta temperatū ra. Super! Ko tu ģ ē rbies jaka meitene? ! Kafejnī ca, ko viņ i sauc par restorā nu, ir pilnī gs bardaks! ! ! Dakš iņ as ar putekļ iem noklā tiem naž iem un reiz vē l labā k netī rs nazis, uz tā izž uva ē diena paliekas, kad jautā ju viesmī lei, kas tas ir un kā pē c pasniedz nemazgā tus traukus, atbilde bija: un tas ir mū su ū dens. !!!!! ! ! Vai arī viņ i vienkā rš i neredzē ja ū deni!!!!!! ! ! Virtuve pretī ga, plus porcijas, ar kumosu var pietikt, bet paē st - nē ! Virtuve ir atvē rta lī dz 21:00.
Vispā r un 3 nevelk! Ja vē lies sabojā t garastā vokli un atpū sties, tad dodies uz š o vietu, viņ i to dara profesionā li.
аватар nestorvmandry1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija iespē ja pavadī t brī niš ķ ī gu nedē ļ as nogali Karpatos, proti, mā jī gā ī paš umā - "Lā č u pagalmā "! Gribu teikt, ka februā rī mums svē tki patī k daudz vairā k nekā sezonas kulminā cijā janvā rī. … Tomēr ▾ Mums bija iespē ja pavadī t brī niš ķ ī gu nedē ļ as nogali Karpatos, proti, mā jī gā ī paš umā - "Lā č u pagalmā "!
Gribu teikt, ka februā rī mums svē tki patī k daudz vairā k nekā sezonas kulminā cijā janvā rī.
Par priekš rocī bā m:
1 - lē tā kas cenas uz vē stules, pē rkot abonementu pirms 9:00, tas maksā s 360 UAH uz visu dienu neierobež oti
2 - un viesnī cā jau ir nesezonas cenas
3 - vairā k gaiš a diena (varbū t tā nav super priekš rocī ba, bet man patī k dienas laikā atgriezties no trasē m)

Atraš anā s vieta: 4.5 km lī dz pacē lā jam №1
Pirmā mā ja Polyanytsya ciematā , nav kaimiņ u: tikai mež s un mež acū kas voljē rā.
Viesnī ca tī ra, kā rtī ga! Istabas ir mā jī gas un pat diezgan labi izolē tas no trokš ņ a, neskatoties uz to, ka ir koks.
Virtuve ir pat ļ oti normā lā lī menī , jo, cik saprotu, š is nav restorā ns, bet gan mā jas virtuve ī paš umā . Pirms doš anā s ceļ ā , nomainot jauno pavā ru Endrjū , viņ š paspē ja mū s palutinā t ar kū kā m "brownie" un "panna cotta"
Ī paš s paldies istabenei - Oli.
Brī niš ķ ī ga sieviete, kas no visas sirds velta sevi savam darbam. Esam pateicī gi arī onkulim Oļ egam! ! ! ! ! Brī niš ķ ī gs vī rietis! ! ! ! ! Pieeja klientiem, vienmē r uzmanī ga pret bē rniem un draudzī ga atpū tniekiem. Mē s atstā jam tikai pozitī vas atsauksmes! ! ! !!
Vē lmes: lai paliek tie paš i gadi. Saglabā jiet komfortablas, tī ras un budž eta viesnī cas zī molu, kurā vē laties atgriezties : )
піднімаємося на гору гора довга гора довга перепочинок перед чорною трасою №6
аватар matveeva28
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atraš anā s vieta: 7 km no Bukovelas centra. . pē dē jā muiž a trasē...Viesnī cas izskats ir apmierinoš s. . Istaba ir pietiekami ē rta. . . Ē diens kafejnī cā ir virs vidē jā s kvalitā tes. . Istaba ir silta. . Lū k, kur pozitī vais beidzas, labi, ja pieminam arī cenu 400 UAH par istabu ar balkonu bez brokastī m. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: 7 km no Bukovelas centra. . pē dē jā muiž a trasē...Viesnī cas izskats ir apmierinoš s. . Istaba ir pietiekami ē rta. . . Ē diens kafejnī cā ir virs vidē jā s kvalitā tes. . Istaba ir silta. . Lū k, kur pozitī vais beidzas, labi, ja pieminam arī cenu 400 UAH par istabu ar balkonu bez brokastī m. . . Tagad mī nusi. Neviens mū s neatsauca. lai apstiprinā tu mū su ieraš anos. . Ierodoties, reģ istrē jā mies gandrī z pulksten 19, kas ietaupī ja elektrī bu ne pā rā k dā snajiem saimniekiem. mē s ne tikai nebijā m apmierinā ti, bet likā s, ka administrators vienkā rš i izdarī ja labu, mū s apdzī vojot. . Steidzī gi parā dī jusi, kā lietot durvju atslē gas, viņ a atkā pā s uz reģ istratū ru, neko nepaskaidrojot, nerā dot, neaprakstot viesnī cas pakalpojumus. Tas, kas nekavē joties nogalinā ja, bija kontaktligzdas divu metru lī menī no grī das, gandrī z zem griestiem. . Nā cā s meklē t vismaz vienu kontaktligzdu, kur uzlā dē t telefonu. . un mums ir divi. Otrais telefons tika uzlā dē ts sanblokā , pirmais uz grī das netā lu no kontaktligzdas no apakš as. . Bet tie joprojā m ir ziedi, un tas nav nekas tā ds, ar ko mē s daž kā rt esam sastapuš ies daudzu gadu Ukrainas ceļ ojumu laikā . . Bet pats interesantā kais sā kā s, kad izvā cā mies. . . Administrators pē c mū su uzaicinā juma sā ka dedzī gi pā rbaudī t visus telpas kaktus un spraugas. . Un par Goru. Tē jkannā atradu nelielu plaisu. . . Kas te notiek. . Viņ a kliedza uz visu viesnī cu, pa visu ielu, ka mē s sabojā jā m tē jkannu, ka viņ a mū s nekur nelaiž . . lai gan tē jkannu nedauzā m un š o plaisu pat nepamanī jā m. . Ī sā k sakot, mē s aizbē gā m, jo ​ ​ viņ ai nebija iespē jams neko izskaidrot. . Mē s esam pietiekami pieauguš i cilvē ki, ne pusaudž i, ne studenti, mē s ejam ne pirmo reizi, bet nekur citur neesam redzē juš i tā du rupjī bu un klaju teroru. . Mē s nevaram ieteikt Vedmezhy Dvir sevi cienoš iem cilvē kiem. . Punkts.
аватар vad.betl
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies, ka palikā t savā viesnī cā ! Mā jī gi, mā jī gi, labs serviss, draudzī gs personā ls. Ir patī kami atpū sties mā jā s Ukrainā pat labā kā Eiropas lī menī . Gods un paldies visam personā lam! Mē s ar prieku ieteiksim jū su viesnī cu draugiem un vajadzī bas gadī jumā atgriezī simies vē lreiz. … Tomēr ▾ Paldies, ka palikā t savā viesnī cā ! Mā jī gi, mā jī gi, labs serviss, draudzī gs personā ls. Ir patī kami atpū sties mā jā s Ukrainā pat labā kā Eiropas lī menī . Gods un paldies visam personā lam!
Mē s ar prieku ieteiksim jū su viesnī cu draugiem un vajadzī bas gadī jumā atgriezī simies vē lreiz.
Ī paš s paldies Solomijai par labo apkalpoš anu, Oļ egam par vannu!
Saš a, Anna, Sofija, Dmitrijs
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в поселке Поляница в Карпатах, в 4 км от горнолыжного курорта "Буковель". Расстояние до горы Говерла составляет 30 км, до реки Прут — 5 км. Этот отель подойдёт как для горнолыжного семейного отдыха, так и для компании друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 4 км от автовокзала Поляницы, в 20 км от железнодорожного вокзала Ворохты и в 60 км от аэропорта Ивано-Франковск.
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, сад, ресторан Honey, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem Игровая комната.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 13 номеров: 1 люкс, 6 полулюксов, 6 стандартных.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, холодильник, телевизор, спутниковые каналы, электрический чайник, шкаф или гардероб.

Adrese Карпатская Улица 1/1, Буковель, 78593, Украина.
Tālruņi: +38 (067) 808 4505
Tīmekļa vietne: Vedmezhii Dvir
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.