Ski-KHata 2*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.610
№19 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
6.7 Numurs
6.6 apkalpošana
7.4 Tīrība
5.7 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Tūrisma komplekss sastāv no viesnīcas un kotedžas. Atrodas TC "Bukovel" teritorijā, atrodas pie ieejas slēpošanas kūrortā.Vairāk →
аватар ndavydova11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā viesnī ca ir normā la par savu cenu. Reģ istratū ras darbiniecei (Irinai) un kafejnī cas darbiniekiem jā bū t draudzī gā kiem un laipnā kiem. Viņ u attieksmi pret viesiem var ī sumā raksturot kā "š eit, mē s atkal esam ieraduš ies kuplā skaitā ". … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir normā la par savu cenu. Reģ istratū ras darbiniecei (Irinai) un kafejnī cas darbiniekiem jā bū t draudzī gā kiem un laipnā kiem. Viņ u attieksmi pret viesiem var ī sumā raksturot kā "š eit, mē s atkal esam ieraduš ies kuplā skaitā ". Sajū ta, ka darbs viņ iem ir apgrū tinā jums, cilvē ki nav savā vietā . Es atvedu skaidru naudu un vē los viesmī lī bu. Drausmī gas kvalitā tes ū dens. Mē s dzē rā m tikai ū deni pudelē s un ū deni no dzesē tā ja, bet saindē jā mies. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā vē l vismaz trī s viesiem bija saindē š anā s simptomi: vemš ana, drudzis, nespē ks. No atsauksmē m pē dē jo gadu laikā es arī redzē ju, ka cilvē ki ir saindē juš ies.
аватар taniagarik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Februā ra beigā s atpū tā mies. Lieliska atraš anā s vieta. Netā lu no pacē lā ja 1R. Man ļ oti patika viesnī ca. Tī rs, kā rtī gs. Numuri ir mazi, bet ļ oti ē rti. Telpas ir siltas. Tī rī ts katru dienu. Veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m Ir restorā ns. … Tomēr ▾ Februā ra beigā s atpū tā mies. Lieliska atraš anā s vieta. Netā lu no pacē lā ja 1R. Man ļ oti patika viesnī ca. Tī rs, kā rtī gs. Numuri ir mazi, bet ļ oti ē rti. Telpas ir siltas. Tī rī ts katru dienu. Veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m Ir restorā ns. Ē diens garš ī gs. Brokastī s pē c izvē les: olu kultenis, ceptas olas, kartupeļ u pankū kas, auzu pā rslas. Ir kompleksā s pusdienas par 99 UAH. Viesnī cā ir ī re, bet izvē le nav liela. Blakus ir ī re ar labu izvē li. Ir slē pju un zā baku ž ā vē tava.
Reģ istratū rā strā dā izcila administratore Inna. Uzmanī gs. Vienmē r gatavs palī dzē t un konsultē t, ja kaut kas interesē .
аватар lorsbe
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti labs variants, netā lu no pacē lā ja, skats no balkona brī niš ķ ī gs, milzī gs pluss ir ž ā vē tava. Ļ oti ē rti numuriņ i, tī ri - katru dienu uzkopj istabiņ ā ; bija pieejamas ziepes, š ampū ns un ž eleja, dvieļ i nebija neviena traipa, tā pat kā uz gultas; vienmē r bija karsts ū dens; bija nedaudz karsts - bet tas acī mredzami nav mī nuss, wi-fi vienmē r darbojā s un ā trums bija labs. … Tomēr ▾ Ļ oti labs variants, netā lu no pacē lā ja, skats no balkona brī niš ķ ī gs, milzī gs pluss ir ž ā vē tava. Ļ oti ē rti numuriņ i, tī ri - katru dienu uzkopj istabiņ ā ; bija pieejamas ziepes, š ampū ns un ž eleja, dvieļ i nebija neviena traipa, tā pat kā uz gultas; vienmē r bija karsts ū dens; bija nedaudz karsts - bet tas acī mredzami nav mī nuss, wi-fi vienmē r darbojā s un ā trums bija labs. Viesnī cas personā ls ir atsaucī gs, administratore Inna ir gatava palī dzē t jebkurā laikā , pasakiet man - visi mirkļ i tiks novē rsti sekundē ; ē diens ir lī dzī gs mā jas ē dienam - un pankū kas kā vecmā miņ ai, un olu kultenis un auzu pā rslas, bija ļ oti garš ī gi. Vienī gais ir dzirdamī ba, bet kad tu visu dienu brauc, tu atnā c uz istabu un vienkā rš i noģ ī bst un tad ne tev kaimiņ a TV traucē , ne kaimiņ iem. Nenā cā m meklē t kā dus mī nusus, bet vienkā rš i atpū tā mies. Iesaku visiem, jutī sies kā mā jā s. Ar nepacietī bu gaidu, kad atkal bū sim kopā ar jums.
аватар valizava
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks variants, netā lu no pacē lā ja, gā jā m pa taisno no mā jā m ekipē jumā , nevis spā rnos. Istaba plaš a, gulta ē rta (neč ī kst)), tī ra, tī rī ta katru dienu, un ļ oti labi apsildā ma, pat karsta! Mums bija istaba ar kamī nu kotedž ā pirmajā stā vā - tas ir kā ciemos pie vecmā miņ as: jauka, mā jī ga. … Tomēr ▾ Lielisks variants, netā lu no pacē lā ja, gā jā m pa taisno no mā jā m ekipē jumā , nevis spā rnos. Istaba plaš a, gulta ē rta (neč ī kst)), tī ra, tī rī ta katru dienu, un ļ oti labi apsildā ma, pat karsta! Mums bija istaba ar kamī nu kotedž ā pirmajā stā vā - tas ir kā ciemos pie vecmā miņ as: jauka, mā jī ga. Kamī ns ir ī sts kā rums! Malkas kasti uz vienu reizi iedod bez maksas - mums pietika 15.00!
Brokastis ir sā tī gas un garš ī gas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r labprā t palī dz un konsultē . Ja kaut kā pietrū kst ē rtai atpū tai - administratore Inna vienmē r atradī s risinā jumu, viņ a mums ļ oti palī dzē ja, liels paldies! ; )
Jā , ir nianses - spilveni nokā pa, galds un pakaramais tiktu salabots, tonē ts. Bet tie visi ir sī kumi, kas nesabojā s iespaidu par labu atpū tu!
Mē s nā ksim vē lreiz! Tiekamies martā ; )
аватар Nata.St
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s izvē lē jā mies Ski Xata pē c draugu ieteikuma, kuri š eit palika pagā juš ajā gadā . Viņ i dzī voja viesnī cā , mē s - kotedž ā. Plusi, vai drī zā k plus, jo viņ š š eit ir viens - atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Ski Xata pē c draugu ieteikuma, kuri š eit palika pagā juš ajā gadā . Viņ i dzī voja viesnī cā , mē s - kotedž ā.
Plusi, vai drī zā k plus, jo viņ š š eit ir viens - atraš anā s vieta. 1. pacē lā ja tuvums uzjautrinā ja - 5-7 minū tes. kā jā m.
Trū kumi:
1. Skaitlis. Istabas izmē rs man atgā dinā ja kupeju Ukrainas dzelzceļ ā - atver durvis un sē di uz gultas. Telpā brī vā vieta ir slī pa daļ a, kur var tupē t. Drenā ž as skapis, kas nav paredzē ts diviem cilvē kiem. Pakarinot viņ as virsdrē bes, apakš ā ir vieta kurpē m un augš ē jā plauktā cepurē m. Visas pā rē jā s drē bes (bikses, dž emperus, apakš veļ u) vienkā rš i nav kur nolikt. No mē belē m istabā - š ķ ī bu galds ar lauztā m kā jā m. Istabā ir 3 rozetes, 2 no tā m ir TV un skaņ otā js, treš ā acī mredzot paredzē ta 2 personā m, kas dzī vo istabā un lā dē gadž etus. Bet problē ma ir tā , ka kontaktligzda ir zem griestiem, un kā uzlā dē t tā lruni, mē s nesapratā m.
Televizora ekrā ns, starp citu, ir A4, un arī gandrī z pie griestiem, tā pē c kakls bū s nedaudz izstiepts. Ledusskapja istabā nav, produkti glabā jā s kā vecā labā studentu pulkstenī - somā un aiz loga. Ja plā nojat dzert ū deni istabā , ņ emiet lī dzi glā zes, jo glā zes telpā neatradī siet, un, ja pajautā siet bā rā , nesaņ emsiet: "Mums nav papildu glā zes, sveš inieks. " Ī paš i Ski Xata ī paš niekiem atstā ju saiti uz lē tā m brillē m - 4.98 UAH / gab.
https:// 27. ua / ua / veikals / stakan-nizkiy-simplex-200-ml-sunco.html
Gulta un dvieļ i jau ļ oti sapinuš ies. Trokš ņ a izolā cija - nē . Mē s pamodā mies 7:00 no blakus istabas televizora skaņ ā m. Kaimiņ i mums bija kino apmeklē tā ji, tā pē c aizmigā m apmē ram 3 gados. zem tā m paš ā m skaņ ā m. Pauzē s starp televizoru varē ja klausī ties viņ u metinā š anu par netī rā s veļ as tē mu.
Telpa ir netī ra - oderes spraugā s un izž uvuš ajos stieņ os daudz atkritumu - putekļ i, mati, zobu bakstā mie.
2. Personā ls.
Meitene reģ istratū rā nav tā , ka viņ a nesveicina klientus un daž reiz pat neatbild uz jū su sveicieniem. Nu vienalga, laikam jau nav dž entlmeņ u darī š ana pirmajam pasveicinā ties. Kaut kā izdzī voja. Viesmī lis - no rī ta brokastī s (kas ir iekļ autas cenā ) ne vienmē r ir garā un ļ aujas gatavot kopā ar citiem darbiniekiem virtuvē . Bet lī dz pusdienlaikam (kad klienti maksā par ē dienu) parā dā s viņ a garastā voklis. Nejauš ī ba - jū s sakā t. Var bū t.
Pa lielam darbinieki bungo pa klientu, jo vieta ir laba, tā pē c viņ i ir pā rliecinā ti, ka cilvē ki bū s vienmē r, nevis ī paš i saspringti.
3. Uzturs. Brokastī s 4 ē dienkartes varianti - nekas ī paš s, var apstā ties. 2 dienas pē c kā rtas nesa piedeguš u omleti, lī dz prasī jā m nenest piedeguš u pā rtiku. Pē c tam mums atnesa jē lu kartupeļ u pankū kas.
Pieejama tē ja, kafija brokastī s - nā c un dari pats, bet ar krū zē m arī neliels stress, vienmē r jā prasa, neskatoties uz to, ka zā lē pasē dē t uz 10 cilvē ku spē ka.
4. Wi-fi it kā ir, bet tā nav, izmantots mob. Internets.
5. Un pats svarī gā kais brī dis, kas atstā ja rē tu manā neaizsargā tajā sievietes psihē - PELES! ! ! ! ! Kotedž ā ir peles. Atgriež oties no ratiņ krē sla laimī gs un noguris, atpū ties istabā , un atskan skaņ a – kā ds iztin konfekti. Sā kumā domā ju, ka mū su kaimiņ i ē d konfektes savai mī ļ ā kajai filmai, bet pagriezusi galvu ieraudzī ju, ka pele ē d Kumelī š u konfektes (labā k bū tu kaimiņ š ar kumelī tē m rokā s manā istabā ). Es teicu administratoram pirmo frā zi: "Š o nevar pā rspē t, mums nav peļ u. " Bet pē c 5 minū tē m atnā ca darbinieks ar indi un silikonu, un mū su istabā cī nī jā s ar grauzē jiem (indes glabā viesnī cā , acī mredzot, katram gadī jumam). Fotoattē lā var redzē t lī mē to peles ū deļ u.
Viņ i nevarē ja mū s pā rcelt uz citu viesnī cu, jo viss bija aizņ emts, bet viņ i piedā vā ja pienā cī gu problē mas risinā jumu - viesnī ca ir gatava atdot mū su naudu, lai mē s varē tu atrast citu dzī vesvietu (starp citu, tie bija svē tki periods 10. janvā ris, ceturtdiena 19). kad Butkā ir visvairā k cilvē ku, un tā dā stundā viesnī cu atrast ir nereā li).
Izvē lē ties š o mā jokļ a variantu vai nē , tas ir atkarī gs no jums!
Es varu tikai novē lē t viesnī cai - mainiet uz labo pusi, un jū su klients to sajutī s, novē rtē s un atgriezī sies vairā k nekā vienu reizi.
Viss sniegs un labas viesnī cas! ! ! ! !
Номер сфотографовано з дверей - пів кроку, і ти - на ліжку. Зліва - шафа. Перед тим, як складатимете речі, рекомендую протерти пил. Єдині розетки в номері. Постіль. Рушники приблизно в такому ж стані, тільки дірки більші.
аватар magusol
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā nedē ļ as nogalē mē s ar mā su nolē mā m palikt Ski Xata. Jā saka, viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu. Galu galā tā s teritorijā ir divi baseini, pie kuriem mē s pavadī jā m daudzas stundas. Ir arī lapenes un bā rbekjū , kur mē s pagatavojā m gardu š aš liku. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā nedē ļ as nogalē mē s ar mā su nolē mā m palikt Ski Xata. Jā saka, viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu. Galu galā tā s teritorijā ir divi baseini, pie kuriem mē s pavadī jā m daudzas stundas. Ir arī lapenes un bā rbekjū , kur mē s pagatavojā m gardu š aš liku. un atrodas netā lu no centra.
Š obrī d esam pozitī vu iespaidu pā rņ emti. Ī paš i vē los pateikties personā lam, proti, par sirsnī go uzņ emš anu un nepiecieš amā s informā cijas sniegš anu, kā arī par telpas tī rī bu. Paldies un vē lam jums labklā jī bu jū su biznesā .
аватар sayfer
1) Viesnī ca tika izvē lē ta, jo tā atrodas netā lu no pacē lā jiem (5-7 minū š u gā jiena attā lumā ) un atrodas pastaigas attā lumā no visā m galvenajā m Bukovelas vietā m. 2) Man patika apkalpoš ana, numuriņ i un virtuve viesnī cā . … Tomēr ▾ 1) Viesnī ca tika izvē lē ta, jo tā atrodas netā lu no pacē lā jiem (5-7 minū š u gā jiena attā lumā ) un atrodas pastaigas attā lumā no visā m galvenajā m Bukovelas vietā m.
2) Man patika apkalpoš ana, numuriņ i un virtuve viesnī cā .
3) Paņ ē mā m bē niņ u istabu. Mē s devā mies ceturtdien. Atpū tai - ideā li. Viss augstā kajā lī menī !
4) Virtuve ir lieliska, viņ i gatavo garš ī gi un mā jā s. Manā ma augsta pavā ru kvalifikā cija. Mē s tur visu laiku ē dā m brokastis un vakariņ as. Iesaku izmē ģ inā t Bograch! Tur viņ š ir dievī gs =)
5) Apkalpoš ana - teicama! Draudzī gs personā ls, visas problē mas tiek atrisinā tas ļ oti ā tri, patī kami iepriecinā ja reģ istrē š anā s 2 stundas pirms grafika, un tā tā lā k visā . Administrā cija vienmē r piekā pjas un ir gatava piedā vā t vairā kas optimā las iespē jas jebkuras situā cijas risinā š anai.
6) Man nepatika tikai viena lieta - viņ i ā tri aizgā ja no turienes, nedē ļ a paskrē ja nemanot. Bet nā kamgad plā nojam tur atgriezties vē lreiz. Tas ir š ajā viesnī cā !
аватар gavrachinskaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cienī jamie apmeklē tā ji, rū pē jieties par saviem bē rniem! ! ! Visa mū su ģ imene ē da tikai restorā nā , kas atrodas viesnī cā . Treš ajā atpū tas dienā visa ģ imene saņ ē ma briesmī gu saindē š anos ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. … Tomēr ▾ Cienī jamie apmeklē tā ji, rū pē jieties par saviem bē rniem! ! ! Visa mū su ģ imene ē da tikai restorā nā , kas atrodas viesnī cā . Treš ajā atpū tas dienā visa ģ imene saņ ē ma briesmī gu saindē š anos ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. Slikta dū š a, vemš ana, temperatū ra 39, briesmī gas sā pes vē derā . Nav š aubu, ka E. coli ir pā rtikā . Mū su atsauksme par saindē š anos nav viena, tā pē c liels lū gums viesnī cas vadī bai. Ja nevē lies saindē t citus apmeklē tā jus, parū pē jies par ē diena kvalitā ti !! ! !
аватар Alik_Palkin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir silta un mā jī ga (noņ emta STANDARD). Lī dz pacē lā jiem - tieš i tik daudz, lai izstieptu kā jas (300-500 m). Ar ē dienu problē mu nebija: bā rs tī rs, ē diens normā ls. Inventā ra telpā ir š aurs, bet tas nav atkarī gs no personā la. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir silta un mā jī ga (noņ emta STANDARD). Lī dz pacē lā jiem - tieš i tik daudz, lai izstieptu kā jas (300-500 m). Ar ē dienu problē mu nebija: bā rs tī rs, ē diens normā ls. Inventā ra telpā ir š aurs, bet tas nav atkarī gs no personā la. Un personā ls ir lielisks! Draudzī gi jaunieš i vienmē r uzklausī s un palī dzē s, un pateiks, ja kas. . .
аватар patriotik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
istaba ir maza. ir balkons. labajā pusē numuriņ i ar skatu uz kalniem. kreisajā pusē nepabeigtā viesnī ca. ļ oti tuvu pacē lā js. un garš ī gas brokastis (salī dzinā jumā ar Fiesta viesnī cu, kur bijā m pē dē jo reizi). … Tomēr ▾ istaba ir maza. ir balkons. labajā pusē numuriņ i ar skatu uz kalniem. kreisajā pusē nepabeigtā viesnī ca. ļ oti tuvu pacē lā js. un garš ī gas brokastis (salī dzinā jumā ar Fiesta viesnī cu, kur bijā m pē dē jo reizi). laba cena. ir kurpju ž ā vē š anas telpa bet nebija kur. jauns
no "-": ļ oti slikta skaņ as izolā cija, bet visi sā k staigā t brokastu laikā , kas ir normā li, laiks celties slē poš anas kū rortā . Vakarā tā du problē mu nebija. Jaucē jkrā ns nestrā dā ja labi, duš a bija laba, vienmē r karsts ū dens. Nav krē slu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Туристический комплекс состоит из отеля и коттеджа. Находится на территории ТК «Буковель», расположен при въезде в горнолыжный курорт.

Atrašanās vieta 350 м до подъемника №1.
Pludmalē
Viesnīcā

Мангал, ресторан с украинской кухней (блюда и хлеб из печи), ТВ.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
Bērniem
Izklaide un sports
Telpu apraksts

4-этажный отель на 18 номеров, оформленных в современном стиле (4 номера люкс, 14 номеров стандарт).

Istabās

Двуспальная кровать, с\у с теплым полом, ТВ, Wi-Fi.

Adrese Украина, Ивано-Франковская обл., Яремченский р-н, с. Поляниця, ул. Вишня, 162
Tālruņi: +38 (096) 534-25-92
+38 (099) 797-49-14
Tīmekļa vietne: Ski-KHata
FAQ