Shelter Apart Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.710
№7 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
9.2 Numurs
8.8 apkalpošana
9.3 Tīrība
7.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Mūsdienīgs dzīvoklis ar virtuvīti. Dzīves apstākļi ir līdzīgi kā "dzīvokļu" dzīvokļos: tajos ir viss dzīvei nepieciešamais, mēbeles, televizors, nepieciešamā tehnika un trauki. Rezervējot istabu apartamentu viesnīcā, viesu rīcībā ir pilnvērtīgs studio tipa dzīvoklis ar guļamistabas zonu, viesistabu, vannas istabu un savu virtuvi.Vairāk →
аватар kat-97
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā s bija neticami lieliskas brī vdienas. Viesnī ca ir jauna, moderna un ļ oti forš a. Telpas ir tā das, ka negribas iet prom. Un skats pa logu ir burvī gs. Serviss, tā ir atseviš ķ a lieta, kurai es gribē tu pievē rst uzmanī bu. Meitenes, kas tī rī ja telpas, neticamas krelles, viss bija tī rs un nemanā ms. … Tomēr ▾ Tā s bija neticami lieliskas brī vdienas. Viesnī ca ir jauna, moderna un ļ oti forš a. Telpas ir tā das, ka negribas iet prom. Un skats pa logu ir burvī gs. Serviss, tā ir atseviš ķ a lieta, kurai es gribē tu pievē rst uzmanī bu. Meitenes, kas tī rī ja telpas, neticamas krelles, viss bija tī rs un nemanā ms. Uzņ emš anas meitenes ir ļ oti patī kamas un draudzī gas, palī dzē ja mums un ieteica visu, kas mū s interesē ja. Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
Joprojā m ļ oti laba cena. Pē c Bukovelas devos uz Č erņ ivci un nevarē ju normā li uztvert viesnī cu, pē c Shelter. Tagad es salī dzinu visus ar viņ u. Vē l viens jauks bonuss ir virtuve istabā .
аватар L_Y_V_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atjaunota viesnī ca ar ē rtiem paš apkalpoš anā s dzī vokļ iem. Viesnī cas spa ir ļ oti ē rti rudens brī vdienā s. … Tomēr ▾ Atjaunota viesnī ca ar ē rtiem paš apkalpoš anā s dzī vokļ iem.
Viesnī cas spa ir ļ oti ē rti rudens brī vdienā s.
Apart hotel Shelter Сучасна рецепція Зручні та комфортні апартаменти. СПА Релакс зона у СПА
аватар annatess1010
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas paš ā Bukovelas centrā , netā lu no pacē lā jiem 7.2, 2R, blakus ir nomas birojs, veikali, izklaides, aptieka utt. Tie piedā vā.1-2 istabu studijas tipa dzī vokļ us ar virtuvi. Patī kami, ka ir spa, autostā vvieta, ieslē poš anas/slē poš anas telpa. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Bukovelas centrā , netā lu no pacē lā jiem 7.2, 2R, blakus ir nomas birojs, veikali, izklaides, aptieka utt.
Tie piedā vā.1-2 istabu studijas tipa dzī vokļ us ar virtuvi. Patī kami, ka ir spa, autostā vvieta, ieslē poš anas/slē poš anas telpa.
Uzlabota apkalpoš ana un apkope.
Отель Shelter. Центральная площадь Буковеля.
аватар lna301929
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par š o viesnī cu jau no paš a sā kuma palika ļ oti nepatī kams iespaids. Viņ i gribē ja rezervē t tieš i caur viesnī cu, uz ko ļ oti spī tī gā tonī dzirdē ja, ka nekā dā gadī jumā mū s nerezervē s uz dienu (lai gan mums vajadzē ja 2 istabas, nevis 1). … Tomēr ▾ Par š o viesnī cu jau no paš a sā kuma palika ļ oti nepatī kams iespaids. Viņ i gribē ja rezervē t tieš i caur viesnī cu, uz ko ļ oti spī tī gā tonī dzirdē ja, ka nekā dā gadī jumā mū s nerezervē s uz dienu (lai gan mums vajadzē ja 2 istabas, nevis 1). Nu nekas, nolē mā m, ka š ī ir vienkā rš i nepatī kama sieviete, tā gadā s. Rezervē ts caur rezervā ciju uz dienu bez problē mā m. Bet episkā kais notika izlikš anas laikā . Pē c tam, kad viņ i paņ ē ma mū su istabu, pē c 40 minū tē m viņ i piezvanī ja no viesnī cas, ka mē s sabojā jā m viņ u dvieli un 200 UAH no mums! (kas maksā.100 UAH no spē ka).
Istabā netika sniegta informā cija, ka par kaut ko varē tu iekasē t maksu (tas vismaz attaisnoja š ā du attieksmi), kā arī dvielis nebija aiz lielas vē lmes notraipī ts (uz tā bija vī na pē das, kas izlija un bija nekas cits nenoslauka, jo pat tualetes papī rs istabā ir atstā ts tik daudz, lai lī dz vakaram tas bū tu pazudis). Mē s bijā m š okē ti! Mē s daudz ceļ ojam un esam bijuš i daudzā s viesnī cā s, ir bijuš i visā di gadī jumi, bet nevienā viesnī cā neesam redzē juš i tā du stulbi!
Lai gan, mē s uzminē jā m, kā da ir "uz klientu orientē ta" attieksme, jo iestrē gā m uz dienu, arī standartā )), jo ļ oti š aubos, ka cilvē kiem, kas dzī vo luksusa istabā , to teiktu, tas ir ļ oti apkaunojoš i! Varē jā m vienkā rš i nomest un ignorē t š ī s muļ ķ ī bas, jo viņ i pieņ ē ma mū su numuru, bet mē s nesabojā jā m garastā vokli, atgriezā mies, atstā jā m naudu par š o brī niš ķ ī go dvieli ar cerī bu attī stī t š o viesnī cu!
аватар mnr15
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iekā rtojā mies bez problē mā m. Mums bija 3. istaba "standarta", bet tā s ir daž ā da izmē ra un papildus mē beļ u klā tbū tnē (atzveltnes krē sls). Vienā istabā dzī voja pā ris ar mazu bē rnu -2 gadi. guļ pie vecā kiem . … Tomēr ▾ Iekā rtojā mies bez problē mā m. Mums bija 3. istaba "standarta", bet tā s ir daž ā da izmē ra un papildus mē beļ u klā tbū tnē (atzveltnes krē sls). Vienā istabā dzī voja pā ris ar mazu bē rnu -2 gadi. guļ pie vecā kiem . Kad atpū tā mies Turcijā , viņ i uzreiz ienesa istabā gultiņ u mazulim, un tad pē c mū su lū guma to nomainī ja pret bē rnistabu ar margā m. Esam pā rsteigti un š okē ti par š ā du attieksmi pret mazuli. Mē s vairs nenā ksim uz š o viesnī cu. Tas ir kauns un kauns manai Ukrainai.
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas paš ā Bukovelas kū rorta centrā netā lu no zemā kajā m stacijā m Nr. 2 un 2R. Personā la attieksme nav ļ oti, viņ i ir pie sava prā ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Bukovelas kū rorta centrā netā lu no zemā kajā m stacijā m Nr. 2 un 2R. Personā la attieksme nav ļ oti, viņ i ir pie sava prā ta.
аватар yanina2307
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties sabojā t brī vdienas, š ī ir ī stā vieta jums. Rakstu tieš i viņ u numurus š ai "brī numviesnī cai" Pulksten 5.30, vē l neesmu aizgā jis gulē t, "brī numviesnī cā " š is pakalpojums ir nereā ls. Tā da sajū ta, it kā tas bū tu bū vē ts no kartona kastes ar caurumu. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t brī vdienas, š ī ir ī stā vieta jums. Rakstu tieš i viņ u numurus š ai "brī numviesnī cai" Pulksten 5.30, vē l neesmu aizgā jis gulē t, "brī numviesnī cā " š is pakalpojums ir nereā ls. Tā da sajū ta, it kā tas bū tu bū vē ts no kartona kastes ar caurumu...Troksnis ir š ausmī gs. Mū s izmitinā ja otrajā stā vā , un treš ajā stā vā viņ iem ir bē rnu nometne. Par bē rniš ķ ī gi to nevar nosaukt, bē rni devā s gulē t tikai 4.30 no rī ta. Man š ķ iet, ka griesti tū lī t sabruks. Mē s bijā m divas reizes uz uzņ emš anu un tur neviena nebija - puisis no reģ istratū ras sē dē ja citā telpā ar pionieru vadī tā jiem. Uz lū gumiem, ka ir jau nakts, viņ i gribē ja gulē t, viņ i atbildē ja, bē rni tur dzī vo, ko jū s vē laties. Neviens vispā r nereaģ ē ja. Tā s ir tikai š ausmas...Rezultā tā mans pusotru gadu vecais bē rns naktī pamodā s 10 reizes raudot no tā , ka viņ u pamodinā ja un es, bū dama stā voklī , izrakstī ju viņ am virsū visu nakti. No rī ta plā nojam izvā kties, pirmā atpū tas diena ir bezcerī gi sabojā ta.
Es nevienam neieteiktu palikt š ajā "midziņ ā ".
аватар alterego.zzz
‹ Viesnīca Sednevskii Konnyi Dvor 2*
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jaunais gads sabojā ts! Ekonomiskajā istabā bijā m 4 cilvē ki. Maksa ar brokastī m ir 30 tū kstoš i UAH + bija jā maksā par Jaungada programmu. Tā tad kā rtī bā . Uzņ emš ana. Vienaldzī ga jaunkundze, viņ a labprā t pazaudē s jū su pasi pē c norē ķ inā š anā s un neziņ os par jū su privilē ģ ijā m (piemē ram, bezmaksas aprī kojuma glabā š ana) Treš ajā dienā viesnī cā apmetā s ģ imene ar suni, kas rē ja visu diennakti, trī s reizes nā cā s lū gt, lai pā rceļ mū s uz citu istabu, lī dz sataisī ja skandā lu - nulle reakcija, pat acis nepievē rsa. … Tomēr ▾ Jaunais gads sabojā ts!
Ekonomiskajā istabā bijā m 4 cilvē ki. Maksa ar brokastī m ir 30 tū kstoš i UAH + bija jā maksā par Jaungada programmu.
Tā tad kā rtī bā .
Uzņ emš ana.
Vienaldzī ga jaunkundze, viņ a labprā t pazaudē s jū su pasi pē c norē ķ inā š anā s un neziņ os par jū su privilē ģ ijā m (piemē ram, bezmaksas aprī kojuma glabā š ana)
Treš ajā dienā viesnī cā apmetā s ģ imene ar suni, kas rē ja visu diennakti, trī s reizes nā cā s lū gt, lai pā rceļ mū s uz citu istabu, lī dz sataisī ja skandā lu - nulle reakcija, pat acis nepievē rsa. izslē gts no monitora. Viņ a pamā ja ar roku, sakot, ka viņ u nedzird, tu visu izdomā ji, tie bija viesnī cas saimnieki, kas ieradā s ar suni, viņ a nevienam netraucē .
Nav brī nums, ka viesnī ca ir pustukš a.
Atraš anā s vieta ir laba.
Ē diens.
Brokastis bija tuvē jā frī staila bā rā . Ē diens vienmuļ š , bā rs drū ms, apsargi nemitī gi stā vē ja virs dvē seles un gaidī ja, kad beigsim ē st.
Istabas.
Ļ oti mazs. Pā rcē luš ies uz citu istabu, viņ i duš as telpā atrada saplī suš u kontaktligzdu un durvis. Paš i jau salaboja, jo. Man vairs nebija spē ka cī nī ties. Tī rī š ana notiek regulā ri, lai gan tas patī k.
Jaungada programma.
Tā ir katastrofa. Norises vieta: Zhlob bā rs pagrabā , tas pats freestyle. Estrā dei nav vietas, tā pē c balets bija gļ ē vs ar plikajiem ē zeļ iem tieš i pie mū su galdiņ a pie galda, tad iznā ca uguns š ova puiš i, petrolejas smirdoņ a svē tkiem pieš ķ ī ra ī paš u š armu. Ziemassvē tku vecī tis un sniega meitene - puiš i no ielas, sacensī bas Zazhopinskas ciema lī menī , ar nosaukumu "izklaidē jieties" Un, protams, mums nā cā s izmest pusi no mū su svē tku galda, jo vietas trū kuma dē ļ zā le, putas sniega veidā lidoja tieš i mū su š ķ ī vjos un glā zes ir jautras un regulā ras!
Es varu izcelt divus pozitī vus aspektus. 1) Salū ts bija vairā k vai mazā k. 2) Zhlobstyle bā rā gatavotie ē dieni arī pā rsteidzoš i nebija slikti.
Citā di viss ir pretī gi un nav tajā izmestā s naudas vē rts.
Vispā rē jā atmosfē ra.
Vietē jie ar sī vu naidu ienī st krievvalodī gos! Mē s domā jā m, ka tas ir mī ts, bet diemž ē l.
Jaungada noskaņ a Bukovelā nekur nav jū tama. Nav koka, nekā . Kijevā atmosfē ra ir daudz labā ka.
Cenas ir pā rmē rī gas un nepamatotas.
Secinā jums.
Mē s vairs nenā ksim, Ukrainā tagad ir tabu atpū sties.
аватар stash
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es ļ oti gribē ju atpū sties Bukovelā . Sā ku meklē t labu viesnī cu ar smē ķ ē tā jiem, ar balkonu, ar skaistu skatu uz kalniem. Vietnē Booking es atradu Shelter Hotel, kas piedā vā ja visus pakalpojumus. Rezervē ts. Ierodoties izrā dī jā s, ka š ajā viesnī cā ir stingri aizliegts smē ķ ē t, numurs izrā dī jā s bez balkona ar vienu logu, un skats pa logu uz brī niš ķ ī gu izgā ztuvi! ! ! Smē ķ ē t bija jā skrien ā rā no otrā stā va š urpu turpu, lai gan viesnī cai ir koplietoš anas balkoni, tač u arī tajos kategoriski aizliegts iziet ā rā . … Tomēr ▾ Es ļ oti gribē ju atpū sties Bukovelā . Sā ku meklē t labu viesnī cu ar smē ķ ē tā jiem, ar balkonu, ar skaistu skatu uz kalniem. Vietnē Booking es atradu Shelter Hotel, kas piedā vā ja visus pakalpojumus. Rezervē ts. Ierodoties izrā dī jā s, ka š ajā viesnī cā ir stingri aizliegts smē ķ ē t, numurs izrā dī jā s bez balkona ar vienu logu, un skats pa logu uz brī niš ķ ī gu izgā ztuvi! ! ! Smē ķ ē t bija jā skrien ā rā no otrā stā va š urpu turpu, lai gan viesnī cai ir koplietoš anas balkoni, tač u arī tajos kategoriski aizliegts iziet ā rā . Vē rsos pē c paskaidrojuma pie administratores un izrā dī jā s, ka viņ i neko nezina par manas rezervā cijas nosacī jumiem. Nā cā s 10 dienas skriet laukā un smē ķ ē t lietū un vē jā . Starp citu, nav arī nojumes vai nojumes. Es tikai domā ju, ka ā rzemju viesus arī uz ielas gankē? ? ? Un ziemā? ? ? Nekur pasaulē nekas tā ds nav, esmu ceļ ojis un zinu, ko katrs klients viņ iem nozī mē . Bet tā ir Ukraina. Galvenais ir maksā t naudu, un pakalpojumi ir sī kumi. Ē dienu piegā des uz istabu arī nav, pagrabā kafejnī ca, bet vasarā nestrā dā . Kad iekā rtojā mies istabā , likā s, ka tā ir tī ra, bet es paskatī jos vē rī gi - duš as telpā pie sienā m bija citu cilvē ku mati, paklā js zem kā jā m bija netī rs. . . bet viņ i to tī ra katru dienu. Gribē ju izmazgā t mantas - nav kur pakā rt, bet vannasistabā ir baterija. Uzkā ru, ieslē dzu, no rī ta visas drē bes bija sarū sē juš os vietā s, nebija iespē jams nomazgā t. Es nolē mu doties uz citā m viesnī cā m un, ak, š ausmas, un numuri ir lē tā ki, un visi nepiecieš amie pakalpojumi, un es pat ieš u gulē t un smē ķ ē š u jū su veselī bai, vienkā rš i atpū tieties. Vispā r pā rē jais ir izpostī ts, bet tagad es zinu, kur tieš i doties atpū sties. Ā rzemē s! ! !
аватар allll
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bukovela, Š eltona. Viesnī ca ir klases. Mā jī gi balkoni ar ziediem. "Suite" numuri ir lieliski numuri. Viss ir gudri un ē rti. No logiem paveras skats uz skaistu laukumu pacē lā ju priekš ā . Restorā ns lejā - AAAAAAAAA!!!! ! . Atskis ir sū dī gs! trī s reizes pasū tī ja gaļ u - trī sreiz sapuvusi! Restorā na vadī tā ja kaut ko muld par mē rcē m un etiķ iem, bet notvertā s lapsas skatiens sevi nodod. … Tomēr ▾ Bukovela, Š eltona.
Viesnī ca ir klases.
Mā jī gi balkoni ar ziediem.
"Suite" numuri ir lieliski numuri. Viss ir gudri un ē rti.
No logiem paveras skats uz skaistu laukumu pacē lā ju priekš ā .
Restorā ns lejā - AAAAAAAAA!!!! ! . Atskis ir sū dī gs!
trī s reizes pasū tī ja gaļ u - trī sreiz sapuvusi! Restorā na vadī tā ja kaut ko muld par mē rcē m un etiķ iem, bet notvertā s lapsas skatiens sevi nodod.
Iespaidu nogludina tikai meitene Katja, tas ir tikai izcē lums no Dienvidparka. Ē diens restorā nā ir sū dī gs.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Современные апартаменты с кухонным блоком. Условия проживания схожи с «квартирными»: в них есть все необходимое для жизни, мебель, телевизор, необходимая техника и посуда. Бронируя номер в апарт-отеле, гости получают в распоряжение полноценную квартиру студию с зоной спальни, гостиной, санузлом и собственной кухней.

Atrašanās vieta 100 км от аэропорта Ивано-Франковска. 30 минут езды от Яблуницкого перевала в Карпатах.
Pludmalē
Viesnīcā

Служба приёма и размещения – круглосуточно.

Клининг, услуга Будильник, камера хранения багажа.

  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Возле Apart Hotel Shelter находятся детская площадка, верёвочный парк (работает летом), детская лыжная школа.
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Лыжная школа 2б (Сноуборд школа) на расстоянии 10-20 м. Буковель Променад на расстоянии 10-20 м. Развлекательные комплексы «VODA club» — оздоровление и SPA, массажи, сауны, бассейны, спортзал, ресторан, детская комната. «Бука» — концерт холл, боулинг, караоке, развлекательные автоматы для взрослых и детей — 270 м. (4 мин.) «Леопарк» — детский развлекательный центр — 400 м (6 мин.) Каток и детская площадка на расстоянии — 550 м (7 мин.)
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
Telpu apraksts

1 корпус, 32 комфортабельных апартамента.

комфортабельных апартаментів.

15 однокомнатных номеров «Студио» и «Студио с балконом».

10 двухкомнатных номеров категории «Семейное Студіо с балконом».

2 двухкомнатных номера категории «Премиум Семейное Студио».

2 однокомнатных номера категории «Панорамное Студио Мансард».

2 однокомнатных номера категории «Студио Мансард».

1 двухкомнатных номера категории «Семейное Студио Мансард».

Istabās

Необходимая мебель, техника и посуда, кухонный блок для приготовления пищи, ванная комната укомплектована полотенцами, косметикой для душа и халатами. Двуспальная кровать, дополнительное место на раскладном диване. Всего в номере может быть размещено до 4-х гостей.

Adrese с.Поляница, Івано-Франківська обл. Яремчанський район, урочище Щивки 25 78593
Tālruņi: +38(098) 300 04 45
Tīmekļa vietne: Shelter Apart Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).