Serviss šausmīgs!

Rakstīts: 10 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 6 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 10.0
Par š o viesnī cu jau no paš a sā kuma palika ļ oti nepatī kams iespaids. Viņ i gribē ja rezervē t tieš i caur viesnī cu, uz ko ļ oti spī tī gā tonī dzirdē ja, ka nekā dā gadī jumā mū s nerezervē s uz dienu (lai gan mums vajadzē ja 2 istabas, nevis 1). Nu nekas, nolē mā m, ka š ī ir vienkā rš i nepatī kama sieviete, tā gadā s. Rezervē ts caur rezervā ciju uz dienu bez problē mā m. Bet episkā kais notika izlikš anas laikā . Pē c tam, kad viņ i paņ ē ma mū su istabu, pē c 40 minū tē m viņ i piezvanī ja no viesnī cas, ka mē s sabojā jā m viņ u dvieli un 200 UAH no mums! (kas maksā.100 UAH no spē ka).
Istabā netika sniegta informā cija, ka par kaut ko varē tu iekasē t maksu (tas vismaz attaisnoja š ā du attieksmi), kā arī dvielis nebija aiz lielas vē lmes notraipī ts (uz tā bija vī na pē das, kas izlija un bija nekas cits nenoslauka, jo pat tualetes papī rs istabā ir atstā ts tik daudz, lai lī dz vakaram tas bū tu pazudis). Mē s bijā m š okē ti! Mē s daudz ceļ ojam un esam bijuš i daudzā s viesnī cā s, ir bijuš i visā di gadī jumi, bet nevienā viesnī cā neesam redzē juš i tā du stulbi!
Lai gan, mē s uzminē jā m, kā da ir "uz klientu orientē ta" attieksme, jo iestrē gā m uz dienu, arī standartā )), jo ļ oti š aubos, ka cilvē kiem, kas dzī vo luksusa istabā , to teiktu, tas ir ļ oti apkaunojoš i! Varē jā m vienkā rš i nomest un ignorē t š ī s muļ ķ ī bas, jo viņ i pieņ ē ma mū su numuru, bet mē s nesabojā jā m garastā vokli, atgriezā mies, atstā jā m naudu par š o brī niš ķ ī go dvieli ar cerī bu attī stī t š o viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu