Radisson Blu Resort Bukovel 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.810
№12 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca pieder Radisson Blu tīklam, atrodas netālu no 7. lifta. Atvērts 2012. gadā. Tā ir viena 5 stāvu ēka. Piemērots gan āra aktivitāšu cienītājiem, gan romantiskas un relaksējošas atpūtas cienītājiem gleznainā vietā.Vairāk →
аватар belyachenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Uzreiz gribu teikt, ka viesnī ca man ļ oti patika, bet…. Diemž ē l ir "BET". Atpū tusies ģ imene no 15.07 lī dz 21.07. Tad jā pasaka pa dienā m. Ieradā s 15.07 iedvesmojoties, gaidot pā rē jo un …. Uzreiz uzzinā jā m, ka Bookingā cena norā dī ta bez PVN, tas ir, plus 7500. … Tomēr ▾ Labdien! Uzreiz gribu teikt, ka viesnī ca man ļ oti patika, bet…. Diemž ē l ir "BET". Atpū tusies ģ imene no 15.07 lī dz 21.07. Tad jā pasaka pa dienā m. Ieradā s 15.07 iedvesmojoties, gaidot pā rē jo un …. Uzreiz uzzinā jā m, ka Bookingā cena norā dī ta bez PVN, tas ir, plus 7500. Tuvā k 22.00 nonā cā m cigā ru istabā , gaidot labu ū denspī pi ar kokteiļ iem, un dodamies prom. Izrā dī jā s, ka 15-20 cilvē ku liela kompā nija zā les vidū spē lē ja mafiju (vē lā k uzzinā ja, ka tie ir aktī vie Znayka grupas vecā ki) un patiesī bā zā li izmantot tai paredzē tajam mē rķ im nebija iespē jams. . Tā nu "apmierinā ti" nolē mā m izkā pt uz ielas (temperatū ra ā rā +10). Labi, č etras segas diviem romantiķ iem, paē da.... Otrā diena 16.07. Vakars 20.30 tā pati cigā ru istaba. Esam vieni, jo atpū tas zonā ir viegla mū zika, buzz, ū denspī pe (jū s jau sapratā t, ka esam ū denspī pju cienī tā ji, tā pē c š ī atpū tas zona mums ir svarī ga),
kokteiļ i un. . . Š eit viņ i ir - grupa Znayka, labi, viņ i nolē ma, mē s izdzī vosim, bet tie paš i aktī vie vecā ki sā k izslē gt mū ziku, aktī vi KLIEDA un atkal mafija. Pateicoties bā rmeņ u meitenei 4-5 reizes viņ a mē ģ inā ja atstā t mū ziku vismaz klusā rež ī mā , bet jū s jau sapratā t, ka "aktī vie vecā ki" lika mafiju uz citu klientu un viesnī cas darbinieku viedokļ iem (viena no DĀ MĀ M aktī vi diskutē ja, ietekmē par viesnī cas vadī tā ju). Mē s kā cilvē ki atkal esam pareizā ki uz ielas un tā s paš as č etras segas (TEMPERATURA UZ IELAS +6!!!!! ! ). Administrā cija (gods un cieņ a!!! ! ) mums uzdā vina otru ū denspī pi. Paldies! ! ! izdzī voja. Treš ā diena 17.07: un tad parā dī jā s IGOR (super ū denspī pe !! ! ! ), uztaisī ja klusu mū ziku, atdalī ja mafijas zonu un citus viesus, nevarē tu teikt, ka bija super, bet vismaz kaut kas jau bija. Labi, mē s izdzī vojā m. Ceturtā diena 18.07:21.00 atkal ū denspī pe, "zinu" nē super.... Jā.22.
00 š ie "brī numu" aktī vie cilvē ki atkal parā dī jā s un atkal tas pats...MAFIJA (es jau neredzu š o spē li). Labi, nedaudz saš utis, Igors paņ ē ma sitienu, aizgā ja. Arī š ajā dienā ap 20.00 reģ istratū rā pienā ca reģ istratū ra un teica, ka mū su bē rnam 19.07 dzimš anas diena, paziņ oja istabas numuru, precizē ja, kur var pasū tī t kū ku. Zē ns apliecinā ja, ka viesnī ca sagā dā s kā du dā vanu. Aizgā jā m uz restorā nu, noskaidrojā mies, pasū tot kū ku. Mums atkal teica, ka viesnī ca taisa kaut kā du dā vanu kū kas formā . Nolē mā m kū ku nepasū tī t. Rezervē ts galdiņ š restorā nā ! Jū s sapratī sit, kā pē c es runā ju tik detalizē ti tā lā k. Piektā diena 19.07: manai mī ļ ajai MEITAI ir dzimš anas diena!! ! ! Brokastis - blakus istabā apsveic bē rnu dzimš anas dienā ! ! ! Labi!! ! ! 18.00 pasū tī jā m balonu un ziedu piegā di (tas ir svarī gi), zvanu uz reģ istratū ru, atkā rtoju, ka mums ir dzimš anas dienas bē rns, lū dzu satikties un atnesiet to visu uz istabu (tas ir, vismaz otro reizi es informē t par svē tkiem).
Vakars, 20.00 restorā nā svinī gi sveicam meitu, vakars tuvojas noslē gumam. Nolemju pā rbaudī t pie viesmī les par apsveikumiem, un dzirdu Ģ ENIJU frā zi: “Kā pē c tu to neteici iepriekš ? »Š ī s ir PIECAS zvaigznes!!! ! ! Cilvē ki Turcijā jau 8.00 sveic bē rnus TURCIJA - kur viss tikai pa straumi!! ! ! Nu labi, meitenes izkā pa, nodziedā ja dziesmu un apsveica. PALDIES! ! ! BET UZŅ EMŠ ANA ???? ? ? STULBUMS!! ! ! Saš utis! Nevajag kliegt! Izdzī voja! Ž ē l!! ! ! Sestā diena 20.07. Vakars saprotam, ka “visu zinoš o” cigā ru zā lē (starp citu, izrā dā s viņ iem ir rezervē tas divas istabas) labi, ka ir silti nolemts uz ielas nekonfliktē t. , bet tikai lai apcerē tu kalnus. Un atkal nav patī kams brī dis. Atgriezī š os 16.07 kaut kur ap 17-18 sē dē jā m uz terases atpū tas zonā un nolē mā m pavakariņ ot, bet visi viesmī ļ i mums atteicā s, aizbildinā damies ar to, ka š ajā zonā restorā nā var pasū tī t ne vairā k kā antipasti. , viss pā rē jais kategoriski NĒ . Labi. Bet 20.
07 atpū tas zonā viena no mammā m ar trī s bē rniem (cik saprotu no “visu zinoš ā s” grupas) brī vi pasū ta carbonara un tā lā k ē dienkartē . Viesmī ļ i bez pretenzijā m atnes. Cilvē ki ir PIECAS zvaigznes????? ? ? Tev ir DAŽ Ā DI noteikumi?? ? ? KĀ???? ? ? Septī tā diena 21.07. Mē s izbraucam. Precizē jam par ziemas atnā kš anu no 4. lī dz 11. janvā rim, un stā sta par š ausmā m.....bū s “visu zinoš ā ” grupa. Visas š ī s septiņ as dienas viss personā ls mums nelokā mi atkā rtoja: “Jū s saprotat, pie mums viesojas jau piecus gadus”, “Arī citi viesi ir saš utuš i, bet mē s neko nevaram darī t, to lemj viesnī cas vadī ba” TU NOPIETNI!!!!! ! ! Tā pē c aizveriet viesnī cu un atveriet tikai "zinā š anai". Tagad mierī gi. Viesnī ca kopumā bija ļ oti patī kama. Vē l gribam mē ģ inā t atbraukt ziemā , varbū t kaut kas mainī sies. Paldies par atvaļ inā jumu!
P. S. Uzziņ ai no 2018.  gada aprī ļ a lī dz mū sdienā m, tikai rezervē jot 31 ceļ ojumu Ukrainā un Eiropā . Bet š ī ir pirmā reize, kad es atstā ju rakstisku atsauksmi.
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s 2018.  gada decembra vidū. Š ī viesnī ca apvieno visu, kas nepiecieš ams aktī vas ziemas brī vdienu cienī tā jiem. 1. Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas uz nogā zes un tai ir tieš a piekļ uve vienai no nogā zē m, kas atrodas 50 metrus no galvenā s ieejas. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2018.  gada decembra vidū.

Š ī viesnī ca apvieno visu, kas nepiecieš ams aktī vas ziemas brī vdienu cienī tā jiem.

1. Atraš anā s vieta.

Viesnī ca atrodas uz nogā zes un tai ir tieš a piekļ uve vienai no nogā zē m, kas
atrodas 50 metrus no galvenā s ieejas.

2. Infrastruktū ra.

Viesnī cas pagrabstā vā ir ģ ē rbtuve, individuā lie skapji
kas paredzē ti slē poš anas inventā ra uzglabā š anai.

Š eit jū s varat atstā t savas slē pes, snovbordu un daļ u aprī kojuma pē c slē poš anas un nē
nes to visu uz savu istabu.

Skapja izmantoš ana tiek izsniegta tieš i reģ istrē joties bez
papildu samaksa. Skapja atvē rš ana un aizvē rš ana, izmantojot
istabas atslē ga.

Slē pes un slē poš anas inventā ru var nomā t viesnī cas pirmajā stā vā . Tas ir
Jau samaksā ts.

Š eit jū s varat arī vienoties ar instruktoru, ja vē laties mā cī ties
braukt vai uzlabot savas prasmes.
Tā pat pirmajā stā vā atrodas SPA komplekss ar vairā kā m pirtī m, divā m
peldbaseini (viens sekls, paredzē ts bē rniem), vairā kas zonas
atpū tai un trenaž ieru zā lei.

Manas uzturē š anā s laikā baseins bija atvē rts no 7:00 lī dz 22:00.

Jū s varat paņ emt dvieli pie baseina, apmainot to pret ī paš u karti,
kas tiek izsniegta pē c ieraš anā s.

Tiem, kas vē las apvienot atpū tu un darbu, ir pagrabstā vā
vairā kas konferenč u telpas ar aprī kojumu prezentā cijā m.

Tiem, kas ierodas ar automaš ī nu - bezmaksas pazemes autostā vvieta.

3. Skaitļ i.

Es paliku "superior istabā ar balkonu".

Oriģ inā lie dizaina risinā jumi (caurspī dī ga siena vannas istabā,
zonē ts apgaismojums) rada mā jī gumu un veicina maksimā lu
relaksā cija.

Ļ oti ē rti, ka ir vanna un duš a.

Kosmē tikas aksesuā ri ar patī kamu smarž u.

Dvieļ i un peldmē teļ i ir kvalitatī vi un mī ksti.
Gulta plata, matracis un spilveni ē rti, segas siltas.

Plakanais televizors ar vismaz 32 collu diagonā li.

Kanā lu ir nedaudz vairā k par 20. Ir ukraiņ u un starptautiskie.

Internets caur Wi-Fi ir stabils un ā trs gan telpā , gan visā telpā
viesnī cas teritorija (jū s varat skatī ties filmas tieš saistē ).

Ir vairā k nekā piecas bezmaksas tirdzniecī bas vietas.

Centrā lais gaisa kondicionē tā js.

Temperatū ra telpā tiek kontrolē ta ar tā lvadī bas pulti, kas atrodas uz
siena.

Ir seifs. Tiesa, par tajā atstā tajā m lietā m un vē rtī bā m administrā cija
nav atbildī gs.

Ir arī tē jkanna, ū dens pudelē s, tē ja, kafija, kakao, cukurs.

Balkons ir pelnī jis atseviš ķ u aprakstu, jo to vienkā rš i sauc par balonu
tas ir ļ oti grū ti.
Š ī ir vesela terase, kuras platī ba ir salī dzinā ma ar paš u telpu.
Pat no otrā stā va, kurā dzī voju, paveras skaists skats uz nā kamo
nogā zes.
Siltajā sezonā š eit droš i var pavadī t stundā m ilgi, izbaudot
svaigs gaiss un miers.

Vienī gais, kas nebija lī dzvē rtī gs, bija santehnika.
Jā , tas ir dizainers, interesants, bet nepiecieš ams remonts: iztukš ojiet tvertnē
periodiski ķ ī ļ veida, un ū dens plū da pastā vī gi, un, lai likts
pā rslē dziet vannas istabā stā voklī , kurā visi krā ni ir aizvē rti,
bija nepiecieš ama juveliera precizitā te.

4. Uzturs.

Teikt, ka viesnī cas Radisson Blu brokastis ir daudzveidī gas, ir nepietiekami.

Ē dienu un dzē rienu klā sts ir vienkā rš i milzī gs: no musli lī dz siltiem ē dieniem, no
svaigi spiestas sulas, kuras varat pagatavot pat paš i, lī dz
piena dzē rieni.

Pavā rs gatavos olu kulteni vai olu kulteni ar daž ā diem pildī jumiem atbilstoš i
Jū su pasū tī jums.

Bē rniem - ī paš a ē dienkarte, galdi ar zī muļ iem un grā matas priekš
krā sojamā s grā matas un TV ar karikatū rā m.

Ir ļ oti grū ti palikt izsalkuš am vai neapmierinā tam.

5. Serviss.

Personā ls ir ļ oti uzmanī gs.
Neatkarī gi no pā rsū dzī bas iemesla (izdrukā t dokumentu, nodroš inā t papildu č ī bas, atkā rtoti pastā stī t par SPA zonas grafiku), atbildes vienmē r bija pieklā jī gas un detalizē tas, palī dzī ba tika sniegta, lū gumi tika izpildī ti.

Kopumā , ja esat gatavs maksā t par kvalitatī vu ā ra aktivitā ti, Radisson Blu ir ī stais ceļ š.

Un, ja istabas cena pē kš ņ i samazinā sies par divdesmit procentiem, tā bū s vienkā rš i pasakaina naktsmī tnes iespē ja Bukovelā !
Терраса (вид из номера) Вид с террасы Вид с террасы Вид с террасы Мебель на террасе Прозрачная стена в ванную комнату Номер (вид от кровати) Кровать
аватар roksolana.hotel
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Negatī vā s atsauksmes. Es pats esmu viesnī cas ī paš nieks. Nolē mā m paskatī ties uz lī meni ar ģ imeni. Istabas cena ir 1000 UAH. Bet priekš kam? Nā kamajā dienā , kad atnā cu brokastī s un lū dzu, lai mani aizved uz istabu, jo mana ģ imene vē l gulē ja. … Tomēr ▾ Negatī vā s atsauksmes. Es pats esmu viesnī cas ī paš nieks. Nolē mā m paskatī ties uz lī meni ar ģ imeni. Istabas cena ir 1000 UAH. Bet priekš kam? Nā kamajā dienā , kad atnā cu brokastī s un lū dzu, lai mani aizved uz istabu, jo mana ģ imene vē l gulē ja. Man to pateica par papildus samaksu. Apkalpoš anas telpa ir pieejama, bet tieš i tad viņ i piegā dā . Bet es to redzē ju pirmo reizi, lai ņ emtu lī dzi š ķ ī vi.
Lū dza izmazgā t drē bes, jo mē s ceļ ojā m 8 dienas. Viņ i man atnesa rē ķ inu 5100 UAH. kur izrā dā s, ka 1 zeķ u pā ra mazgā š ana maksā.100 UAH. Bet cenrā dī tā kā apakš veļ ā . Es teicu, ka atsakos maksā t. Es nevienam neiesaku to darī t.
Kad mē s aizgā jā m, menedž eris lika apsargiem mani aizturē t. Un apsargs sā ka grā bt manu koferi. Pē c kā da laika parā dī jā s 5 apsargi, kas mani turē ja no visā m pusē m. Viņ i izprovocē ja konfliktu, lai izsauktu policiju. Tas viss notika mana bē rna acu priekš ā , kurš arī kliedza, ko tu dari. Š ausmas.
Atgriezos un samaksā ju. Pē c tam viņ iem vē l pietika ar smaidu man palī dzē t ar koferi, kas pirms tam bija izvilkts no rokā m.

Problē ma ir tā da, ka š ī ir Eiropas viesnī ca un tajā strā dā ukraiņ i. Viņ i š eit nesaņ em pietiekami daudz naudas. Un viņ i, tā pat kā ī stie ģ erboni, cenš as noplē st visus klientus. Nā ciet klajā ar papildu pakalpojumiem, lai iegū tu % no ieņ ē mumiem. Š is fotoattē ls ir pē c tī rī š anas. Viņ i speciā li izliek atkritumu tvertni kā savu necieņ u pret klientiem. Vienkā rš i samaksā jiet naudu un ā tri izkā piet. Mū su sezona ir ī sa.
аватар HHLB2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Radisson Blu Resort, Bukovel kā vienmē r ar savu izskatu - ē rtā kā un ē rtā kā viesnī ca Bukovelā . Iekā rtojoties, stā vlaukums tieš i pie reģ istratū ras ir noslogots, tur daž as maš ī nas jau sen stā vē juš as, labi nosniguš as, tā pē c nā cā s lē kt uz sniegotā s ietves, lai atstā tu vietu, kur pabraukt garā m un divreiz paskaidrot sargi, kurus es nokā rtoju. … Tomēr ▾ Radisson Blu Resort, Bukovel kā vienmē r ar savu izskatu - ē rtā kā un ē rtā kā viesnī ca Bukovelā . Iekā rtojoties, stā vlaukums tieš i pie reģ istratū ras ir noslogots, tur daž as maš ī nas jau sen stā vē juš as, labi nosniguš as, tā pē c nā cā s lē kt uz sniegotā s ietves, lai atstā tu vietu, kur pabraukt garā m un divreiz paskaidrot sargi, kurus es nokā rtoju.
Iekā rtojoties viesiem iesaku atstā t depozī tu, tad, ejot uz baseinu, nav jā ņ em skaidra nauda peldbiksē s. Personā ls ir tikpat draudzī gs kā jebkad. Brokastis ir lieliskas. No jaunā jā atzī mē , ka tieš i viesnī cā atrodas slē poš anas skolas pā rstā vniecī ba, noma. Slē poš anas telpa ir izremontē ta, tagad slē poš anas telpā esoš ā skapja numurs ir piesaistī ts telpas atslē gas kartei, kurā ē rti glabā t visu inventā ru. Visas slē poš anas problē mas var atrisinā t, neizejot no viesnī cas.
Cenas parasti ir neadekvā tas, viena nodarbī ba ar instruktoru, 2 stundas maksā gandrī z 1000 UAH. Nodarbī bas ar bē rnu lī dz 6 gadiem 1 stunda gandrī z 500. Viens nobrauciens pa piepū š amo apli no slidkalniņ a 50 UAH. Glā ze kompota ā trā s uzkodas pie Shelter Hotel ir 35 UAH, pat Radisson kompots ir lē ts. Pudele minerā lū dens mini bā rā.45 grivnas. Bet tā ir visa kū rorta problē ma, dā rgā ka, salī dzinot ar ukraiņ u algā m. Tā pē c viņ i nepē rk abonementus kasē s, dzī vo Tatarivā , iet lejā no kalna ar mugursomu ar termosu mugurā . Brī numi nenotika, dzē rā ji no kū rorta nepazuda, uzreiz slē poš anas telpā "Radisson" bija pieejami. Metā llū ž ņ i dzenā viens pē c otra, aizslaucot ikvienu, kas stā ties ceļ ā . Neē rtī bas vientuļ ajiem tū ristiem, kā jau visā s š ā da lī meņ a viesnī cā s, sagā dā korporatī vie cilvē ki, kuri uz vienu vai divā m dienā m masveidā ierodas, lai atrautos uz uzņ ē muma rē ķ ina. Š eit mē s atradā m vairā kus kosmē tikas un farmā cijas uzņ ē mumus un uzņ ē mumu IT nozarē.
Viesnī cā ir jauna bē rnu istaba ar labirintu, bē rnus no 6 gadu vecuma var atstā t vienus. Ir vē l viena bē rnu istaba bē rniem no 3 gadu vecuma, bet tā ir atvē rta tikai lī dz 18:00. Baseins ir silts, un pirts zona nav projektē ta bū vniecī bas laikā , jā iet no baseina koridora, saunas atrodas tā lu viena no otras caur sarež ģ ī tu duš u sistē mu.
Iesaku viesnī cu, labā kā izvē le Bukovelā .
аватар Igor_Bashar
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Radisson Blu ir labā kā viesnī ca Bukovelā , š ogad viņ iem neizdevā s. Mē s nebrauksim pirmo reizi. Augsts serviss un apkope, daudz interesantu lietu pā rē jiem, jums nemaz nav garlaicī gi. Ir jaunas izklaides, pagā juš ajā gadā tā das nebija - Wrangler dž ipu noma. … Tomēr ▾ Radisson Blu ir labā kā viesnī ca Bukovelā , š ogad viņ iem neizdevā s. Mē s nebrauksim pirmo reizi. Augsts serviss un apkope, daudz interesantu lietu pā rē jiem, jums nemaz nav garlaicī gi. Ir jaunas izklaides, pagā juš ajā gadā tā das nebija - Wrangler dž ipu noma. Paņ ē mu visu dienu, devā mies uz Vorohtu un Jaremč e. Karpatos vasarā kļ ū st ļ oti vē ss, nolemj dienests.
аватар HHLB2
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā rtē jo reizi nonā cā m Bukovelas labā kajā viesnī cā . Rezervē ts uz vairā kiem mē neš iem. Priekš apmaksa nebija nepiecieš ama. Aprī ļ a beigā s, klusajā sezonā , attiecī gi gandrī z nav tū ristu, un cena ir zemā kā gadā . … Tomēr ▾ Kā rtē jo reizi nonā cā m Bukovelas labā kajā viesnī cā . Rezervē ts uz vairā kiem mē neš iem. Priekš apmaksa nebija nepiecieš ama. Aprī ļ a beigā s, klusajā sezonā , attiecī gi gandrī z nav tū ristu, un cena ir zemā kā gadā . Viesnī ca piedā vā bezmaksas vē lo izrakstī š anos lī dz pulksten 18:00.
Uz ceļ a pie viesnī cas joprojā m ir sniegs, bet pacē lā js nedarbojas, tā pē c, lai brauktu, ir jā nobrauc uz 2. stā vvietu (stunda stā vē š anai par 40 UAH) vai uz stā vvietu pirms plkst. 14. pacē lā js (bezmaksas).
Tā pē c, ja vē laties braukt klusajā sezonā , labā k ir apmesties viesnī cā tuvā k strā dā još iem pacē lā jiem.
Internets darbojas labi visā viesnī cā.
Brokastis ir pieticī gas. Vakariņ ā s varat doties tikai uz vienu restorā nu vai jums ir jā pamet viesnī ca. Apkalpoš ana restorā nā ir augstā lī menī , var rezervē t istabu.
Stā vlaukumā barjera ir bagija, tā pat kā agrā k. Saskaņ ā ar noteikumiem jū s ievietojat karti, un reakcijas ir nulle.
Palī dz droš ī bas zvana poga.
Viesnī cā nav ieejas no atklā tā s autostā vvietas, dodieties caur reģ istratū ru zem slidkalniņ a.
Ū dens temperatū ra baseinā š ķ iet auksta. Spa, ko es redzē ju termometrā , bija 26.7. Gribē tos siltā ku. Saunas kaut kā ir pā rā k tā lu no baseina.
Viesnī ca ir dā rga. Ja es negribē tu slē pot, es dotos uz Truskavecu vai Skidnicu.
аватар cma81
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta ar ģ imeni 2016. gada janvā rī , viesnī ca pati par sevi nav slikta, tač u par 400 USD par nakti tas vienkā rš i nav tā vē rts. Gaidā majā janvā rī tik stulbumu nedarī š u, brauksim uz Š veici, nauda tā pati, bet tā ir Š veice nevis Bukovela!. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni 2016. gada janvā rī , viesnī ca pati par sevi nav slikta, tač u par 400 USD par nakti tas vienkā rš i nav tā vē rts. Gaidā majā janvā rī tik stulbumu nedarī š u, brauksim uz Š veici, nauda tā pati, bet tā ir Š veice nevis Bukovela!
аватар valera5
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, lieliska apkalpoš ana, ļ oti labas tematiskā s vakariņ as, atraš anā s vieta paš ā vieglā kā kalna vidū . Kas ir jā labo - spa zonā ir diezgan forš i - ū dens temperatū ra baseinā ir nepietiekama - hlora lī menis apgā ž as (jau ē d acis) - slē poš anas telpa atvē rta 3 mī nus. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, lieliska apkalpoš ana, ļ oti labas tematiskā s vakariņ as, atraš anā s vieta paš ā vieglā kā kalna vidū .
Kas ir jā labo
- spa zonā ir diezgan forš i
- ū dens temperatū ra baseinā ir nepietiekama
- hlora lī menis apgā ž as (jau ē d acis)
- slē poš anas telpa atvē rta 3 mī nus
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ir elegants, stilī gs interjers un lielisks spa. Jauks un patī kams personā ls, visi pieci. Ja cena nemulsina tad tikai Radissonā . … Tomēr ▾ Viesnī cā ir elegants, stilī gs interjers un lielisks spa. Jauks un patī kams personā ls, visi pieci. Ja cena nemulsina tad tikai Radissonā .
аватар Iurii_U
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir labā kā viesnī ca Bukovelas, Paljanicas, Tatarivas, Jablunicas utt. Š ī ir visdā rgā kā viesnī ca š ajā rajonā . Š eit ir lieliski numuri, ē diens, apkalpoš ana, spa. Bet viesnī cā nav absolū ti ko darī t. … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā viesnī ca Bukovelas, Paljanicas, Tatarivas, Jablunicas utt.
Š ī ir visdā rgā kā viesnī ca š ajā rajonā .
Š eit ir lieliski numuri, ē diens, apkalpoš ana, spa.
Bet viesnī cā nav absolū ti ko darī t. Vasarā nav nekā , izņ emot restorā nu un kaut kā du smē ķ ē tā ju istabu. Tikai svaigs gaiss.
Parādīt vairāk »


iemiesojums LGalichina
Labvakar labie ļaudis :-) Esmu Viesmīlības un restorānu biznesa institūta KNUKiM 4. kursa studente. Mums ir paredzēts praktizēties no 14. janvāra līdz 9. martam. Es vēlos mācīties no cienīgiem cilvēkiem, ienirt Radisson Blu Resort Bukovel 5 * viesnīcas atmosfērā, lai salīdzinātu to ar Hayat viesnīcas apkalpošanas līmeni, kuru es satiku arī pagājušajā gadā - praksē. Gatavs strādāt tik ilgi, cik nepieciešams, apgūst katras vienības funkcionalitāti, esi noderīgs ... jumtam virs galvas un pieticīgai maltītei. Ja ir nepieciešami jauni un spējīgi cilvēki, ar kaut nelielu, bet savu pieredzi, es ļoti priecāšos saņemt jūsu pozitīvu atbildi;)) Ar cieņu, Ludmila.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums bukovelradisson
‹ Viesnīca Radisson Blu Resort Bukovel 5*

Отель принадлежит сети Radisson Blu, находится возле подъемника №7. Был открыт в 2012 году. Представляет собой одно 5-этажное здание. Подходит как почитателям активного досуга на свежем воздухе, так и любителям романтического спокойного отдыха в живописной местности.

Atrašanās vieta Ивано-Франковск — Буковель — 110 км (1,5 часов на машине), международный аэропорт Ивано-Франковска — 91,8 км. Львов — Буковель — 245 км (3,5 часа на машине). Яремче-Буковель — 34 км. (0,5 часов на машине). Тернополь — Буковель — 250 км (2,5 часа на машине). Черновцы — Буковель — 160 км (2 часа на машине).
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ранний заезд/поздний выезд (при наличии свободных номеров) — бесплатно, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (в номерах и публичных зонах) — бесплатно, экспресс-прачечная за 3 часа, услуги по глажке одежды (платно), room service (круглосуточно), сувенирный магазин, бальный зал площадью 358 кв.м. на 420 человек (может быть поделен на 2 зала), 7 конференц-залов общей площадью 1400 м² оснащенных самым современным конференц-оборудованием (вместимость до 450 человек), 2 крытых бассейна (взрослый и детский), наземный паркинг на 40 мест и подземный паркинг на 100 мест — круглосуточная охрана.

На летней террасе отеля работают два бассейна для взрослых и детей, где можно загорать, купаться, наслаждаться красотой пейзажей, напитками и кальяном. Бассейн для взрослых имеет прямоугольную форму размером 10х3,7м и глубиной 1,5 м. Температура воды достигает +26-28 градусов. Детский бассейн имеет симпатичную форму пятна и в нем могут купаться дети от 1 года. Его размеры 2,7х2,2 м, глубина — 45 см, а температура воды до +30 градусов.

Рестораны и бары:

Ресторан Montblanc (206 мест) — расположенном сразу возле холла на 1-м этаже, завтрак «шведский стол»: с 07:00-11:00 (ежедневно), во время обеда и ужина в «Mont Blanc» подают сезонные блюда a la carte;

Гриль-ресторан «B-Zone» (92 места) — расположен возле ресторана «Mont Blanc»;

Бар Apres Ski (до 30 гостей) — лыжный бар на склоне горы, 11:00–19:00;

Лобби-бар (76 мест) — круглосуточно;

Бар у бассейна (37 мест);

Ciguar Lounge (40 мест) — сигарный салон, круглосуточно;

Ночной клуб (96 мест) — расположен на 1-м этаже гриль-ресторана «B-Zone», часы работы: 21:00-05:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • vēlā izbraukšana  FREE 
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Два детских игровых клуба внутри отеля: один — популярный развлекательный центр с кинозалом и LEGO станцией; второй детский игровой центр подходит для активного отдыха: вашего ребенка ждут прыжки на трамплинах, прохождение лабиринта и бассейн с шариками. Детская открытая игровая площадка на живописном склоне горы. Детский крытый бассейн в Wellness-центре (бесплатно). Детский открытый бассейн на летней террасе: бассейн имеет симпатичную форму пятна, в нем могут купаться дети от 1 года, его размеры 2,7х2,2 м, глубина — 45 см, а температура воды до +30 градусов.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports SPA-зона общей площадью 2000 кв.м., которая делится на SPA- комплекс и Wellness-зону: SPA-комплекс (1000 кв.м.): грязевые ванны, гидромассажные ванны, массажные процедуры, альфа-лавки, услуги косметолога, услуги парикмахера, процедуры пилинга и обертываний, солярий. Wellness-зона (1000 кв.м.): 2 бассейна (взрослый и детский), джакузи, финская сухопаровая сауна, био-сауна, влажная парная, калдариум, тренажерный зал с оборудованием TechnoGym. Украшением Wellness-зоны является ледовая чаша и питьевой фонтан. Посещение Wellness-зоны входит в стоимость проживания. Ночной клуб на первом этаже гриль-ресторана «B-zone», часы работы: 21:00-05:00. Расстояние до подъемника: 20 м в непосредственной близости к подъемнику №7; высота — 1139 м, тип подъемника — 4-х кресельный, длина подъемника — 957 м, пропускная способность — 1428 чел/час. В зимний период в SPA-отеле Radisson Blu Resort Bukovel работает: школа лыжников, прокат горнолыжного снаряжения, горнолыжной одежды, зорбинг, каток, сервис для горнолыжного снаряжения, спортивные магазины, собственный зал для хранения лыжного инвентаря и переодевания. Сушка горнолыжного снаряжения: с отдельными индивидуальными шкафчиками, оснащенными автоматической системой сушки.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 252 номера (2-5-й этажи):

Superior Room (34 кв.м.) 1-комнатный номер с двумя раздельными кроватями. Дополнительное место – удобная раскладная кровать (оплачивается дополнительно).

Superior Room With Balcony (34 кв.м.) 1-комнатный номер с балконом и двуспальной комфортной кроватью или двумя раздельными кроватями. Дополнительное место – удобная раскладная кровать (оплачивается дополнительно).

Superior Room - Slope View (34 кв.м.) 1-комнатный номер с видом на горный спуск. Укомплектован семейной двуспальной кроватью или двумя отдельными кроватями. Дополнительное место – удобная раскладная кровать (оплачивается дополнительно).

Premium Room - (38 кв.м) 1-комнатный номер с балконом. Укомплектован одной большой двуспальной кроватью. Номер с балконом (вид на горы.Дополнительное место – удобная раскладная кровать (оплачивается дополнительно).

Семейный (68 кв.м.): 1-комнатный номер с удобной семейной кроватью. Номер визуально разделен на зону спальни и зону гостиной (раскладывающийся полуторный диван, кресла, плазменный телевизор).

Дополнительное место – полуторный раскладывающийся диван.

Полулюкс (68 кв.м): 2-комнатный номер разделен перегородками и состоит из спальни (двуспальная кровать, плазменный телевизор) и гостиной (раскладывающийся полуторный диван, кресла, плазменный телевизор). Номера есть с 2 или 1 балконами.

Дополнительное место – полуторный раскладывающийся диван в гостиной.

СПА-Люкс (98 кв.м.): 1-комнатный просторный номер, визуально разделен на гостевую зону (мягкая мебель, диван не раскладной, стол журнальный), спальню (двуспальная кровать, плазменный телевизор, спа-зону (ванна, гидромассажный душ) и массажную зону (массажный стол). Номер предназначен исключительно для 2 гостей и предполагает полный релакс и уединение. Дополнительное место не предусмотрено.

Номера расположены на 4-м этаже, имеют большую террасу с видом на внутренний дворик отеля и панораму курорта Буковель).

Люкс (110 кв.м.): 3-комнатный номер, состоит из: прихожей (гостевой туалет, место для багажа), просторной гостиной (плазменный телевизор, мягкая мебель, обеденный стол, стулья, журнальный стол), 2 спальни (1-я спальня – двуспальная кровать, диван не раскладной, ванная комната (ванна, душевая, туалет, 2 умывальника), гардероб, плазменный телевизор, и 2-я спальня - двуспальная кровать, ванная комната (душевая, туалет, умывальник), шкаф для одежды, плазменный телевизор). Номера расположены на 2-3-4-м этажах в торце здания с видом на панораму курорта Буковель и имеют 2 балкона.

Президентский люкс (299 кв.м.): 4-комнатный 6-ти местный номер, состоит из: прихожей (гостевой туалет), просторной гостиной с каминным залом (гостиная визуально поделена на зону отдыха с мягкой мебелью и камином, плазменный телевизор и обеденную зону с обеденным столом, стулья), 3 спальни (в каждой - двуспальная кровать, плазменный телевизор и ванная комната), гардероб, мини-кухня, сауна, гидромассажная ванна, джакузи, просторная видовая терраса с набором плетеной мебели (стол, стулья, шезлонги).

Водоснабжение: холодная и горячая вода — постоянно.

Istabās

Две раздельные или одна двуспальная кровать, гардеробная, утюг и гладильная доска, ванная комната, фен, халат и тапочки, зеркало для макияжа, телефон, LCD телевизор, кабельное ТВ, высокоскоростной доступ в интернет Wi-Fi (бесплатно), климат-контроль, сейф, мини-бар (за доп. плату), кофейные и чайные принадлежности (бесплатно), кофемашина, балкон или терраса. Ежедневная уборка номера, room service: круглосуточно.

Adrese Ул. Щивки 220, г. Яремче, Ивано-Франковская обл., Буковель, 76019, Украина
Tālruņi: Ресепшн: +380 (343) 437900
Бронирование: +380 (343) 437 900 +380 (343) 437 989 +38 (050) 309 2729
Tīmekļa vietne: Radisson Blu Resort Bukovel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).