Novyi 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.810
№39 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
6.3 Numurs
4.6 apkalpošana
5.9 Tīrība
4.9 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca Novy atrodas Polyanytsya ciematā, 200 metru attālumā no atpūtas kompleksa "Bukovel", 300 metru attālumā no tuvākā pacēlāja. Jaunā ir četrstāvu viesnīca ar 16 gultām, restorānu, bāru un ziedu veikalu. Viesnīcas ēka atrodas meža birzī upes krastā tieši pie ceļa (ērta asfaltēta ceļa).Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija lieliski, 5 ballu skalā par pieci, mums viss patika. Istaba tika iztī rī ta. Paē dā m tikai brokastis, bet mums pietika, tad visu dienu neko neē dā m un nebijā m izsalkuš i : )) Teritorijā ir slē pju, velosipē du noma; ir vasaras peldbaseins, sauna. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija lieliski, 5 ballu skalā par pieci, mums viss patika. Istaba tika iztī rī ta. Paē dā m tikai brokastis, bet mums pietika, tad visu dienu neko neē dā m un nebijā m izsalkuš i : )) Teritorijā ir slē pju, velosipē du noma; ir vasaras peldbaseins, sauna. Blakus lifti, blakus veikali.
аватар kulyk.dmytro
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē ts pē c kolē ģ u ieteikuma Reģ istrē š anā s / izrakstī š anā s bez problē mā m, pat vē lā izrakstī š anā s tika veikta bez maksas Nav jautā jumu par tī rī bu Teritorija un pirts ir skaista BET! 1. … Tomēr ▾ Izvē lē ts pē c kolē ģ u ieteikuma
Reģ istrē š anā s / izrakstī š anā s bez problē mā m, pat vē lā izrakstī š anā s tika veikta bez maksas
Nav jautā jumu par tī rī bu
Teritorija un pirts ir skaista
BET!
1. istabas kotedž ā ir iekā rtotas jebkurā gadī jumā . visdaž ā dā kie sī kumi - no skapju atraš anā s vietas, kas bloķ ē ieeju, un kontaktligzdu skaita/atraš anā s vietas, lī dz dvieļ u turē tā jiem, kurus nevarat aizsniegt, izmantojot izlietni, - izlī dziniet visus plusus.
2. Brokastis ir viduvē jas - tiem, kas plā no smagi braukt - pasū tiet divas, vai neņ emiet brokastis un dodieties uz restorā nu pretī . Tā pati nauda, ​ ​ bet brī ž iem garš ī gā ka un atmosfē riskā ka
3. nav iespē ja maksā t ar karti, lai gan ir deklarē ts
4. Viņ i atteicā s sniegt č ekus / č ekus / rezervā cijas apstiprinā jumus, lai gan viņ i uzstā ja, ka jā maksā skaidrā naudā
5. Netā lu no nomas smird septiska tvertne, un to, iespē jams, var dzirdē t daž ā s telpā s
аватар Amaterasy23
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ī sā k sakot, galvenais viesnī cas trū kums ir personā ls, š ī s viesnī cas neviesmī lī gais, nepatī kamais, augstprā tī gais personā ls pilnī bā sabojā ja iespaidus par viesnī cu. Cenas nevarē ja pieskaitī t pie viņ u pakalpojumiem, ilgi izdomā ja, cik mums jā maksā par pirti un malkas kaudzi š aš likam. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, galvenais viesnī cas trū kums ir personā ls, š ī s viesnī cas neviesmī lī gais, nepatī kamais, augstprā tī gais personā ls pilnī bā sabojā ja iespaidus par viesnī cu. Cenas nevarē ja pieskaitī t pie viņ u pakalpojumiem, ilgi izdomā ja, cik mums jā maksā par pirti un malkas kaudzi š aš likam. Vē l viens mī nuss ir slikts ē diens, brokastis no vienas omletes ar diviem desas gabaliņ iem vispā r nav labas, gadī jā s, ka ne visiem iedeva tē jas maisiņ us, kompotam stikla krū zē atnes verdoš u ū deni....ir kā vispā r...Istabā ū deni nedzer. . . Zā lē katram ir viena pudele.
аватар derechina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Bija katoļ u Ziemassvē tkos 2017 ar 8 cilvē ku grupu. Kopē jais iespaids: diezgan laba viesnī ca. netā lu no pacē lā ja, ar labu infrastruktū ru (istabas, ī re, tandū rs, pirts, bā rbekjū un lapenes), kas diemž ē l cieš no sliktas kvalitā tes un ne ī paš i ieinteresē tiem algotiem darbiniekiem. … Tomēr ▾ Es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Bija katoļ u Ziemassvē tkos 2017 ar 8 cilvē ku grupu.
Kopē jais iespaids: diezgan laba viesnī ca. netā lu no pacē lā ja, ar labu infrastruktū ru (istabas, ī re, tandū rs, pirts, bā rbekjū un lapenes), kas diemž ē l cieš no sliktas kvalitā tes un ne ī paš i ieinteresē tiem algotiem darbiniekiem. Ī paš niekam tam acī mredzot jā pievē rš lielā ka uzmanī ba. Rodas iespaids, ka viņ š it kā tur ir, bet strā dā , lai bū tu jā š anā s. . . (
Patiesī bā viesnī ca ir maza, bet kā pē c visiem tajā nav laika darī t:
- iekā rtojā s tikai 16:30, un sā ka sakopt, kad jau teicā m, ka cik ilgi var gaidī t, kamē r ko viņ i darī ja 4 stundas - nav skaidrs.
- trī s uzturē š anā s dienas darbinieki nevarē ja atcerē ties, kas mē s esam un no kurā m istabā m, un pastā vī gi jautā ja vē lreiz
- kad pasū tī jā m brokastis 8:00 mums teica, ka uz 8:00 jau ir daudz pasū tī jumu un teica, ka izņ ems tikai lī dz 9:00. Kad vē l paspē jā t pasū tī t pulksten 8:00, jū s joprojā m saņ ē mā t brokastis gandrī z 40 minū tē s.
- restorā na ē dienkarte ir tikai izrā dī š anai, un bū tī bā neko citu kā salā tus nevar pasū tī t uzreiz, viss ir gandrī z par iepriekš ē ju pasū tī š anu dienu iepriekš .
- kad gribē ja uztaisī t š aš liku, ī paš i pirms gaļ as pirkš anas 8 personā m, precizē ja vai malka ir, teica, ka ir. Bet, runā jot par cepš anu, izrā dī jā s, ka malka ir mitra un viņ i to nevarē ja mums dot. Mums paš iem bija jā ved malka no tuvē jā s viesnī cas.
- gaisma biež i izslē dzas, gadī jā s, ka 4-5 reizes naktī , ne uz ilgu laiku, bet ne patī kami.
Kopumā liekas, ka nekas nav pā rlieku kritisks, bet tieš i no tā diem niekiem iespaids rodas. Ja kā ds tikai meklē variantu netā lu no pacē lā ja un negaida neko nakš ņ ot, tad nekas, bet, ja vē laties labi atpū sties ar labu servisu, tad noteikti jā meklē cits variants.
P. S. Piebildī š u arī to, ka visā s š ajā s sū dzī bā s mē s nebijā m vieni. Daudziem brokastis tika piegā dā tas vē lu 3 dienas un tika nokā rtotas ar ievē rojamu kavē š anos. Savā vā rdā novē lu viesnī cai novē rst visus š os trū kumus un iepriecinā t tū ristus ar savu apkalpoš anu!
аватар lalek228
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Atpū ta 4 dienas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Nav dā rga noma lizh, un tuvumā . Netā lu no pirmā lifta. Ļ oti bagā tī gas un garš ī gas brokastis. Numuri ir ļ oti ē rti un lieli. Tas viss patiesī bā ir taisnī ba, mī nusu nav, visas negatī vā s atsauksmes ir vai nu konkurentu mē ģ inā jumi, vai arī tā di izvē lī gi cilvē ki kā Freimuts. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Atpū ta 4 dienas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Nav dā rga noma lizh, un tuvumā . Netā lu no pirmā lifta. Ļ oti bagā tī gas un garš ī gas brokastis. Numuri ir ļ oti ē rti un lieli. Tas viss patiesī bā ir taisnī ba, mī nusu nav, visas negatī vā s atsauksmes ir vai nu konkurentu mē ģ inā jumi, vai arī tā di izvē lī gi cilvē ki kā Freimuts. Es iesaku))
аватар toma3490
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ļ oti slinka personā la attieksme pret saviem pienā kumiem. Otro reizi atpū tā s. Bija nedaudz neapmierinā ts ar apkalpoš anu un pirmo reizi, bet nolē ma norakstī t visu personā la pieredzes trū kumu, jo nemitī gi taisnoja, teiksim, jaunu viesnī cu, lī dz dabū ja rokā s. … Tomēr ▾ ļ oti slinka personā la attieksme pret saviem pienā kumiem.
Otro reizi atpū tā s. Bija nedaudz neapmierinā ts ar apkalpoš anu un pirmo reizi, bet nolē ma norakstī t visu personā la pieredzes trū kumu, jo nemitī gi taisnoja, teiksim, jaunu viesnī cu, lī dz dabū ja rokā s.
Atbraucā m pē c diviem gadiem, cerot, ka visas kļ ū das tika ņ emtas vē rā , bet kaut kā!
- Ierodoties mums teica, ka "jums š odien te nevajadzē tu bū t", lai gan rezervē ja istabiņ u uz mē nesi, veica priekš apmaksu, atzvanī ja, precizē ja, ka tieš ā m rezervē ja. Administrators mē ģ inā ja mū s visus pagrū st, sakot “Varbū t jū s atnā cā t agrā k? ” Ekstrē mi neatrada, un pat neatvainojā s!
- Pasū tī tā s vakariņ as gaidī jā m 20 minū tes! Un tas ir pē c tam, kad tas tika iepriekš pasū tī ts un noskaidrots "Vai jums tieš ā m ir vajadzī ga pusotra stunda, lai pagatavotu? "
Noguris un izsalcis - nav labā kais stā voklis). Bet labi, lai arī paņ ē ma visu, ko pasū tī ja.
Pagā juš ajā reizē mū su pasū tī jumi vispā r netika pieļ auti, un viss, ko viņ i varē ja pateikt, bija "Ak"
- priekš pē dē jā uzturē š anā s dienā saindē jā s, un ē da tikai š ajā viesnī cā . Dzeramā ū dens nebija, un viņ i pat nevarē ja iziet to nopirkt, jo ē ka bija slē gta! ! ! Un tas ir pulksten 6:00! Un ja ugunsgrē ks vai kam steidzami vajadzī ga ā trā palī dzī ba? ?
- Protams, ne visi gā ja lejā brokastī s, un ne visi vakariņ oja, bet visinteresantā kā bija taka. diena, kad visi atguvā s un ar visu kompā niju devā s lejā brokastī s. Atklā ju, ka brokastis sedz tikai to cilvē ku skaits, kuri ē da iepriekš ē jā dienā ! ! ! Gan jau vakarā visiem bija pasū tī tas brokastis! Kas ir amatierisms? ?

Tika nolemts uz š o viesnī cu vairs nebraukt
аватар 0v71exub
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2014.  gada februā rī atpū tā s 2 ģ imeņ u grupā . Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls draudzī gs, gatavs visiem palī dzē t un ieteikt, piekā pties kur iespē jams. Teritorija smuka, ar strautu, izcirtumu un lapeni, paveicā s arī sniegpulkstenī tes ieraudzī t tieš i pie strauta, tā pē c mums viss likā s ļ oti pasakaini. … Tomēr ▾ 2014.  gada februā rī atpū tā s 2 ģ imeņ u grupā . Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls draudzī gs, gatavs visiem palī dzē t un ieteikt, piekā pties kur iespē jams. Teritorija smuka, ar strautu, izcirtumu un lapeni, paveicā s arī sniegpulkstenī tes ieraudzī t tieš i pie strauta, tā pē c mums viss likā s ļ oti pasakaini. . . Atraš anā s vieta brī niš ķ ī ga slē pju zā bakos, visi mierī gi sasniedza 1. pacē lā ju, un tur jau uz priekš u un ar dziesmu. Istabas ir labas, dzī vojā m jaunbū vē , ir virtuve ar mikroviļ ņ u krā sni, tē jkannu un lielu ledusskapi, kur varē ja mierī gi pavadī t vakarus savā lokā , dzerot Karpatu vī nu. . . mums tas viss bija vajadzī gs, tā pē c bijā m sajū smā par š ā dā m ē rtī bā m. Ē diens viesnī cā nebija ī paš i iespaidī gs, neiesaku tur pasū tī t bā rbekjū , bet tas nav galvenais, ē dā m galvenajā restorā nā Rondel, pirmajā pacē lā jā , tur ir ļ oooti garš ī gs borš č s ar grauzdiņ iem, un viss. sotā ls arī bija ļ oti garš ī gs. Vienī gais, kas mū s apvaino viesnī ca ir tas, ka nebrī dinā ja par ū dens rē ķ inu, mē s to izdzē rā m, un gandrī z visi pē c kā rtas gā ja gulē t ar saindē š anos, bet, kā izrā dī jā s, to pat nevar izmantot vā rī tas, mums tā s ir daudzas reizes un ļ oti pā rliecinoš i lū dza piekā rt papī ru ar norā di, ka ū deni nekā dā gadī jumā nedrī kst lietot! ! ! Mē s ceram, ka tas ir izdarī ts! Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā vē lreiz. Paldies visiem.
аватар TOPS1967
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atbilst 3 zvaigznē m pē c Ukrainas standartiem. Personā ls draudzī gs, cenš as, bet istabā var smirdē t pē c kanalizā cijas. Mans padoms ir nekavē joties uzdot š o jautā jumu. No priekš rocī bā m - savs restorā ns un virtuve - bez komentā riem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst 3 zvaigznē m pē c Ukrainas standartiem. Personā ls draudzī gs, cenš as, bet istabā var smirdē t pē c kanalizā cijas. Mans padoms ir nekavē joties uzdot š o jautā jumu. No priekš rocī bā m - savs restorā ns un virtuve - bez komentā riem. Viesnī cas aprakstā birzs ir 5 krē slas, un kalnu upe ir nenoteikta rakstura potič oks lī dz 1 m. Lī dz pirmajam pacē lā jam ir 350 metri (ja iesā cē jam pā riet uz 2. pacē lā ju var bū t apgrū tinā ta ) Viss pā rē jais ir lī menī .
аватар nuta_24
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca, nedraudzī gs, rupjš un rupjš personā ls, brokastis iekļ autas cenā , gatavotas no sliktas kvalitā tes produktiem. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies 6 cilvē ku grupā , pē c brokastī m 5 mū su kompā nijas pā rstā vjiem bija drausmī gs sā kums. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, nedraudzī gs, rupjš un rupjš personā ls, brokastis iekļ autas cenā , gatavotas no sliktas kvalitā tes produktiem. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies 6 cilvē ku grupā , pē c brokastī m 5 mū su kompā nijas pā rstā vjiem bija drausmī gs sā kums. Kad sapratā m, ka ar vienkā rš u aktivē to ogli š eit nepietiek un nepiecieš ama neatliekamā medicī niskā palī dzī ba, administrators pat nezinā ja precī zu savas viesnī cas adresi! izsaukt ā tro palī dzī bu. Pē c notikuš ā viņ i pat neatvainojā s. Nekā dā gadī jumā neiesaku š o viesnī cu. Viesnī cas ē ka celta no nekvalitatī viem materiā liem, vā ja skaņ as izolā cija, sienas tā vien trī c, ejot pa istabu, liekas, ka viesnī ca vienkā rš i tiks uzcelta kā kā rš u namiņ š . Viss tiek darī ts ā tri un kaut kā . Tikai nepatī kami iespaidi par viņ u. . .
аватар pil_Grim
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 2013. gada janvā rī ar trim cilvē kiem un divus gadus vecu bē rnu. Rezervē ts diezgan sarež ģ ī ti, bet dabū ja labu cenu par istabu (jo tikai daž as dienas bija bez maksas). Viņ i dzī voja netā lu no trī svietī ga "junior suite" numura augš ē jā stā vā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2013. gada janvā rī ar trim cilvē kiem un divus gadus vecu bē rnu. Rezervē ts diezgan sarež ģ ī ti, bet dabū ja labu cenu par istabu (jo tikai daž as dienas bija bez maksas). Viņ i dzī voja netā lu no trī svietī ga "junior suite" numura augš ē jā stā vā . Istaba plaš a, tī ra, mā jī ga. Skaista divguļ amā gulta un vienvietī ga dī vā ngulta. Ir televizors, kumode, pakaramais, atzveltnes krē sls. Nenā ktu par ļ aunu uzlikt nelielu galdiņ u un krē slu pā ri. Vannas istabā ir duš a, apsildā mā s grī das, ziepes, š ampū ns-ž eleja, gaisa atsvaidzinā tā js. Santehnika ir jauna, viss strā dā , ar silto ū deni un apkuri vispā r nav problē mu! Trokš ņ a izolā cija nav ļ oti laba, it ī paš i vannas istabā . Lai gan logi bija vē rsti pret ceļ u, automaš ī na nedzī voja.
Numura cenā bija iekļ autas brokastis (4 vai 5 kompleksi). No izvē lnē norā dī tajā m iespē jā m kaut kas var nebū t, kā arī deklarē tā kafija. Pirmajā stā vā kafejnī ca, interjers ļ oti pieticī gs.
Nevaru novē rtē t virtuvi, jo atnā kot pie viņ iem uz vakariņ ā m, kas nebija iepriekš pasū tī tas, radā s perspektī va pagaidī t 1-1.5h un nolē mu pusdienot citur.
Viesnī cā ir slē pju noma, pirts, bet tā s netika izmantotas. Liela autostā vvieta, ir lapene, bā rbekjū.
Starp darbiniekiem ir administratore, kas pieņ em maksā jumus par izmitinā š anu un brokastu pasū tī jumiem un "meitene no kafejnī cas", kas sedz brokastis. Pā ris reizes 4 dienu laikā tika pamanī ta istabene, kura pē c pieprasī juma ienesa istabā papildus segu un glā zi, tač u nekad netī rī ja istabu un pat neiznesa atkritumus.
Liels pluss - viesnī cas atraš anā s vieta. Š ī tieš ā m ir "pirmā lī nija" - ē rta ieeja, 5 minū tes slē pju zā bakos un ar slē pē m lī dz 1 pacē lā js un autostā vvieta ar visiem pakalpojumiem, lielveikals, aptieka, autoosta.
Kopumā man viss patika, pilnī bā atbilst iztē rē tajai naudai.


iemiesojums valuovm1
Vai ir iespējams saņemt atlaidi, rezervējot 10 dienas? kurā stāvā būt 2-uh mēneši. istaba? kāda ir ūdens kvalitāte? kā ar apkuri?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Новый расположен в селе Поляница, в 200 м до комплекса отдыха "Буковель", в 300 м до ближайшего подъемника. Новый - это четырехэтажный отель на 16 мест, с рестораном, баром и цветочным магазином. Здание гостиницы находится в лесной рощице на берегу речки прямо у дороги (удобный асфальтированный подъезд).

Viesnīcā

Автономное отопление и горячая вода.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Сауна (общая площадь — 70 м 2) с бассейном.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Все номера отеля "Новый" имею все удобства и балконы.

Adrese с. Поляница, ул. Карпатская, ур. Вишня
Tālruņi: +38 (097) 459-91-72, +38 (067) 595-13-40, +38 (097) 545-58-15
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .