Marina 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.310
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir kotedža, kas celta 2010. gadā. Viesnīca būs slēgta līdz 2015. gada 1. janvārim.Vairāk →
аватар Podvolotska.lena
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies vē lu vakarā no ekskursijā m, mū su tū roperators mū s iekā rtoja 10 minū tē s, grupa, uz minū ti, 30 cilvē ki. Vakariņ as no buljona, kartupeļ iem, salā tiem un karbonā des jau bija gatavas. Numuri ir ļ oti ē rti un plaš i, vannas istaba ar duš u, kristā la santehnika. … Tomēr ▾ Ieradā mies vē lu vakarā no ekskursijā m, mū su tū roperators mū s iekā rtoja 10 minū tē s, grupa, uz minū ti, 30 cilvē ki. Vakariņ as no buljona, kartupeļ iem, salā tiem un karbonā des jau bija gatavas. Numuri ir ļ oti ē rti un plaš i, vannas istaba ar duš u, kristā la santehnika. Uz grī das ir paklā js, sienas, griesti, koka stila furnitū ra, no alkš ņ a, smarž a istabā ir neticama! Gultas ir mī kstas, dvieļ i un gulta ir balta. Personā ls ir draudzī gs. No loga paveras Bukovelas panorā ma.
аватар Anyutkina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tos 2014. gada janvā rī ar kompā niju. Viss bija super. Nolē mu braukt ar draugiem 2014. gada decembrī . Rezervē tas istabas vē l septembrī , samaksā ts par izmitinā š anu. Decembrī pirms izbraukš anas zvanī ju uz viesnī cu, lai apstiprinā tu, ka braucam atpū sties! Atbildot dzirdē ju, ka viesnī ca vairs nestrā dā , jo saimnieki saķ ē rā s. … Tomēr ▾ Atpū tos 2014. gada janvā rī ar kompā niju. Viss bija super. Nolē mu braukt ar draugiem 2014. gada decembrī . Rezervē tas istabas vē l septembrī , samaksā ts par izmitinā š anu. Decembrī pirms izbraukš anas zvanī ju uz viesnī cu, lai apstiprinā tu, ka braucam atpū sties! Atbildot dzirdē ju, ka viesnī ca vairs nestrā dā , jo saimnieki saķ ē rā s. Es biju apmulsis, viņ i man neko nepiedā vā ja pretī , es prasī ju savu naudu. Viņ i teica, ka nauda, ​ ​ iespē jams, tiks izmaksā ta pa daļ ā m. Biju spiesta ī rē t mā ju 2 reizes dā rgā k, lai pā rē jais nesaplī stu. Naudu neatdeva! = (. Neiesaku maksā t par mā jokli avansā
аватар anna.elen
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es rezervē ju istabu 2014. gada decembrī , lai dotos atvaļ inā jumā . Divas nedē ļ as pirms ieraš anā s administrators atzvanī ja un brī dinā ja par neiespē jamī bu sniegt pakalpojumus saistī bā ar reideru notverš anu. Naudu par rezervā ciju neatdeva (naudu sola atdot februā rī un martā ), ceru uz viņ u godī gumu. … Tomēr ▾ Es rezervē ju istabu 2014. gada decembrī , lai dotos atvaļ inā jumā . Divas nedē ļ as pirms ieraš anā s administrators atzvanī ja un brī dinā ja par neiespē jamī bu sniegt pakalpojumus saistī bā ar reideru notverš anu. Naudu par rezervā ciju neatdeva (naudu sola atdot februā rī un martā ), ceru uz viņ u godī gumu. Noteikti anulē jiet abonementu vai atmaksā jiet naudu par telpas rezervē š anu.
аватар tann
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā rtē jo reizi apmeklē ju mū su krā š ņ o kū rortu. Apmetā mies viesnī cā Marina. Atvē ra š ogad, varbū t tā pē c viss jauns, ar labu remontu. Numuri ir ē rti un regulā ri uzkopti. Katrā stā vā ir ū dens pudeles (kas ir ī paš i svarī gi Bukovelā ). … Tomēr ▾ Kā rtē jo reizi apmeklē ju mū su krā š ņ o kū rortu. Apmetā mies viesnī cā Marina. Atvē ra š ogad, varbū t tā pē c viss jauns, ar labu remontu. Numuri ir ē rti un regulā ri uzkopti. Katrā stā vā ir ū dens pudeles (kas ir ī paš i svarī gi Bukovelā ). Brokastis un vienkā rš i darī t virtuvi 4, kā arī visur citur. Labi, draudzī gi saimnieki un darbinieki, izpildiet savus pieprasī jumus, cik vien iespē jams. No mī nusiem: slikta skaņ as izolā cija, nav interneta (kas mums bija svarī gi). Vispā r man liekas, ka viesnī ca ir jauna, ir nedaudz lielā ka pieredze un viss bū s 5+. Kopumā apmierinā ts. Bet vispā r Bukovelā ar pā rtiku un ī paš i ū deni un dzē rieniem no tā ir jā bū t ļ oti uzmanī giem. Mē s kā ģ imene kopumā zaudē jā m pā ris dienas vē dera satricinā juma dē ļ . Uzkrā j aktī vā s ogles krā jumus


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель представляет собой коттедж постройки 2010 г.

Отель не будет работать до 1 января 2015 года.

Atrašanās vieta 130 м. до подъемника №1, с.Яблуница - 13 км., пгтт.Ворохта - 18 км., г. Яремче - 35 км., г. Ивано-Франковск – 100 км.
Viesnīcā

Автостоянка на 20 машин.

Telpu apraksts

33 номера: «люкс» - 5, «стандарт 2-местный» - 13, «стандарт 3-местный» - 5, «стандарт 4-местный» - 3, «стандарт мансардный 2-местный» - 4, «стандарт мансардный 4-местный» - 1, «стандарт мансардный 6-местный» - 2.

Istabās

Спутниковое ТВ, санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, количество полотенец – 2 на человека).

Adrese Ивано-Франковская обл., Яремчанский городской совет, с.Поляница, урочище Вишня
Tālruņi: +380672571831
FAQ