Marilen 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.010
№23 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
7.6 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.7 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Merilen Cottage atrodas ciemata centrā. Polyanytsya, netālu no galvenā ceļa. Bukovel tūrisma kompleksa pacēlāji atrodas 2 km attālumā. Trīsstāvu koka kotedža ar 18 istabām.Vairāk →
аватар Ruslan04
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Ģ imenē bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojā s pietiekami ā tri, 5 minū tes pē c ieraš anā s jau gulē ja istabā ) Mums bija 2 istabas, viena ar balkonu ar lielisku skatu uz Karpatiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Ģ imenē bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojā s pietiekami ā tri, 5 minū tes pē c ieraš anā s jau gulē ja istabā )
Mums bija 2 istabas, viena ar balkonu ar lielisku skatu uz Karpatiem. Numuri pilnī bā atbilst aprakstam (skapji, ē rtas gultas, tī ra vannas istaba ar dvieļ iem un tualetes piederumiem, labs Wi-Fi un oriģ inā ls telpu dizains. )
Pa ceļ am bijā m izsalkuš i. Es domā ju, ka jū s saprotat, ka mē s runā jam par virtuvi un restorā nu. Š eit gatavo ļ oti garš ī gi, ā tri un ar mī lestī bu : ) Ē dienkarte ir plaš ā ka, tā pē c katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Personā ls ir uzmanī gs un gā dī gs. Viņ i jū s neignorē : ejot garā m galdiņ am, viesmī ļ i jautā s, vai jums kaut kas nav vajadzī gs.
Papildus informā cija. Zem viesnī cas ir pieejama bezmaksas privā tā autostā vvieta ar videonovē roš anu, un Bukovela atrodas 5 minū š u brauciena attā lumā . Viesnī cas iedzī votā jiem ir atlaide lielveikalā pie viesnī cas. Ir arī informā cija, ka drī zumā š eit tiks atvē rts jū su baseins.
Viesnī ca tieš ā m forš a, kurš vē las kvalitatī vu un lē tu atpū tu Karpatos, iesaku š o viesnī cu!
аватар _565144
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visu nedē ļ u atpū tā s ar ģ imeni, 2 pieauguš ie un 3 bē rni (16.6 un 2 gadi). No ieraš anā s brī ž a lī dz pē dē jai uzturē š anā s minū tei tikai pozitī vi iespaidi. Personā ls ir draudzī gs, saprotot jebkuru pieprasī jumu. … Tomēr ▾ Visu nedē ļ u atpū tā s ar ģ imeni, 2 pieauguš ie un 3 bē rni (16.6 un 2 gadi). No ieraš anā s brī ž a lī dz pē dē jai uzturē š anā s minū tei tikai pozitī vi iespaidi.
Personā ls ir draudzī gs, saprotot jebkuru pieprasī jumu. Istaba tī ra, glī ta, tā varu teikt, jo vidē jam dē lam ir alerģ ija pret ziedputekš ņ iem, un ar viņ u nebija nekā du nianš u.
Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst restorā nam. Viss ir svaigs, garš ī gs ...Pelmeņ i, mā jā s gatavoti pelmeņ i, sē ņ u zupa ...pica. . Kartupeļ u pankū kas ...viss ir lieliski! ! ! !!
ES iesaku! ! !
аватар viktoriya9887
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē jā m istabu divas nedē ļ as iepriekš , bet 3 dienas pirms reģ istrē š anā s datuma saņ ē mā m zvanu un atcē lā m rezervā ciju. Viņ i iebilda, ka viņ iem bū s jā reģ istrē jas cilvē ku grupai. … Tomēr ▾ Rezervē jā m istabu divas nedē ļ as iepriekš , bet 3 dienas pirms reģ istrē š anā s datuma saņ ē mā m zvanu un atcē lā m rezervā ciju. Viņ i iebilda, ka viņ iem bū s jā reģ istrē jas cilvē ku grupai. Vai mē s neesam vieni un tie paš i klienti? Ja nevē laties meklē t istabiņ u pa ceļ am uz Bukovelu, Marilenu noteikti neiesaku!
аватар tanyasokol
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es diezgan daudz ceļ oju, un man ir ar ko salī dzinā t uzturē š anos š ajā viesnī cā . Liek 3 ar stiepi, tas nevelkas uz 3 zvaigznē m. Ledusskapja nav, ū dens no krā na nedaudz silts, Vecgada vakarā bē rni mazgā jā s AUKSTĀ Ū DENĪ . … Tomēr ▾ Es diezgan daudz ceļ oju, un man ir ar ko salī dzinā t uzturē š anos š ajā viesnī cā . Liek 3 ar stiepi, tas nevelkas uz 3 zvaigznē m. Ledusskapja nav, ū dens no krā na nedaudz silts, Vecgada vakarā bē rni mazgā jā s AUKSTĀ Ū DENĪ . Tā nebija atpū ta, bet gan stress. Brokastis ir tī ri simboliskas, telpas netiek iztī rī tas, pat pē c tam, kad es pasniedzu atslē gu istabenei, pieprasot TĪ RĪ T (un cenas Vecgada vakarā ir ļ oti augstas! ) Viņ i neiztī rī ja istabu un es iznesu miskasti. sevi vakarā , atgriež oties no pastaigas. Jaungada vakariņ as bija vā jas, ū dens pilē ja no griestiem tieš i uz galda, bet saimnieki neatlaidī gi centā s mū s pie tā piesē dinā t. Ē dienkarte pilnī bā neatbilda deklarē tajai (700 UAH vienam pieauguš ajam un 400 bē rnam !! ! ) Konjaks "Transcarpathian" bija FAKE! ! ! Pē c izglī tī bas esmu vī ndaris, un jū s mani š eit nevarat piemā nī t. . . nav jau tā , ka tas nesmarž otu pē c konjaka. . . Paldies Dievam, ka viņ i laikus pamanī ja un nesaslimoja! Elektroinstalā cija ir vā ja un, spriež ot pē c atsauksmē m pirms 3 gadiem, ī paš nieki par to neuztraucas, istaba, kurā dzī voja mans brā lis un viņ a ģ imene (mazs bē rns), Jaungada brī vdienā s visu dienu pavadī ja bez elektrī bas un netika pā rvietota. brī vu istabu trū kuma dē ļ . Un pē dē jais, ļ oti nepatī kamais strī ds, viens bē rns no mū su kompā nijas (atpū tā s 3 ģ imenē s) atnesa utis. Mē nesi pirms brauciena mazulis pavadī ja mā jā s, slimoja ar bronhī tu un nevienu pulciņ u neapmeklē ja. Mē s domā jam par viesnī cu. Vienī gais, kas man patika visā š ajā stā stā , bija muzikā lā grupa, kas mū s priecē ja ar pā rsteidzoš u rumā ņ u mū ziku visu Vecgada vakaru – tā bija patieš ā m profesionā la un pieklā jī gā lī menī . Pē c brauciena diemž ē l kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka mū su valstī nav vē rts atpū sties, sen neesam braukuš i uz Krimu, un arī uz Karpatiem nav vē rts. Nā kamreiz dosimies ziemas brī vdienā s uz ā rzemē m.
аватар orli777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: - lē ti, salī dzinot ar citā m man zinā mā m viesnī cā m - silta istaba (sala sala -20C), Ļ OTI SVARĪ GI !! ! - labs restorā ns - nepiecieš amī bas gadī jumā nekavē joties iznomā t; - smaidī ga un atsaucī ga saimniece, - garš ī gs mā jas vī ns, - netā lu no pacē lā ja - viņ iem izdevā s sasildī ties zem karsta ū dens pē c slē poš anas ar visu ģ imeni (daž ā s viesnī cā s tvertne ir paredzē ta ierobež otam ū dens daudzumam) Mī nusi: - nav fē nu, meitenes reģ istratū rā deva savu - no trim istabā esoš ajā m spuldzī tē m spī dē ja 2, acis sā pē ja no apgaismojuma trū kuma, lū gums ieskrū vē t trū kstoš o spuldzī ti netika izpildī ts - zvē rī ga dzirdamī ba, griesti virs mums trī cē ja no trokš ņ a, pē c ieraš anā s nevarē jā m aizmigt, mokā mies, nā kamajā dienā knapi rā pā mies kalnā - Virs gultas nav pietiekami daudz apgaismojuma, vismaz grā matas lasī š anai - kā dreiz karstā ū dens vietā bija silts, un pē c sala gribē jā s sasildī t muskuļ us Lai vai kā , es esmu gatavs tur atgriezties. … Tomēr ▾ Plusi:
- lē ti, salī dzinot ar citā m man zinā mā m viesnī cā m
- silta istaba (sala sala -20C), Ļ OTI SVARĪ GI !! !
- labs restorā ns
- nepiecieš amī bas gadī jumā nekavē joties iznomā t;
- smaidī ga un atsaucī ga saimniece,
- garš ī gs mā jas vī ns,
- netā lu no pacē lā ja
- viņ iem izdevā s sasildī ties zem karsta ū dens pē c slē poš anas ar visu ģ imeni (daž ā s viesnī cā s tvertne ir paredzē ta ierobež otam ū dens daudzumam)
Mī nusi:
- nav fē nu, meitenes reģ istratū rā deva savu
- no trim istabā esoš ajā m spuldzī tē m spī dē ja 2, acis sā pē ja no apgaismojuma trū kuma, lū gums ieskrū vē t trū kstoš o spuldzī ti netika izpildī ts
- zvē rī ga dzirdamī ba, griesti virs mums trī cē ja no trokš ņ a, pē c ieraš anā s nevarē jā m aizmigt, mokā mies, nā kamajā dienā knapi rā pā mies kalnā
- Virs gultas nav pietiekami daudz apgaismojuma, vismaz grā matas lasī š anai
- kā dreiz karstā ū dens vietā bija silts, un pē c sala gribē jā s sasildī t muskuļ us
Lai vai kā , es esmu gatavs tur atgriezties. Paldies saimniecei!
аватар planst
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir labā stā voklī . Ir sauna, biljards. Telpas siltas, mā jī gas, plaš as, siltā s grī das, duš a un tualete lieliskā stā voklī . 10 minū tes ar autobusu lī dz Bukovelai. No mī nusiem: vā ja elektroinstalā cija, gaisma biež i nodzisa, vienu dienu pē c 17:00 ū dens bija knapi silts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labā stā voklī . Ir sauna, biljards. Telpas siltas, mā jī gas, plaš as, siltā s grī das, duš a un tualete lieliskā stā voklī . 10 minū tes ar autobusu lī dz Bukovelai. No mī nusiem: vā ja elektroinstalā cija, gaisma biež i nodzisa, vienu dienu pē c 17:00 ū dens bija knapi silts. Brokastis, kas bija iekļ autas cenā , ir ļ oti vā jas: vai nu auzu pā rslas, vai olu kultenis, vai pankū kas ar ievā rī jumu. Istabā s nav fē nu, č ī bas, trauku.
аватар vova123
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diemž ē l viesnī ca nebija pā rā k laba. No mī nusiem: ļ oti trokš ņ ainas telpas, var dzirdē t, ko saka kaimiņ i; telpā s ir karsts, nav ventilā cijas, logs neveras (telpa ar panorā mas logu); slikta smaka vannas istabā ; nepietiek autostā vvietas. … Tomēr ▾ Diemž ē l viesnī ca nebija pā rā k laba. No mī nusiem: ļ oti trokš ņ ainas telpas, var dzirdē t, ko saka kaimiņ i; telpā s ir karsts, nav ventilā cijas, logs neveras (telpa ar panorā mas logu); slikta smaka vannas istabā ; nepietiek autostā vvietas.
Viņ i labi barojas. Lī dz Bukovelai - 10 min. Neskatoties uz visā m priekš rocī bā m un saprā tī gu cenu, nā kamreiz izvē lē simies citu viesnī cu.
аватар Bombik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 5. martā un iekā rtojā mies jaunuzceltā viesnī cā . 4 cilvē ku kompā nija dzī voja plaš ā s panorā mas istabā s ar brī niš ķ ī gu ainavu. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. . . tā pē c gurnijs sanā ca lieliski. … Tomēr ▾ Ieradā mies 5. martā un iekā rtojā mies jaunuzceltā viesnī cā . 4 cilvē ku kompā nija dzī voja plaš ā s panorā mas istabā s ar brī niš ķ ī gu ainavu. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. . . tā pē c gurnijs sanā ca lieliski. . . Dzī ves dā rdzī ba š ajā periodā bija 250 UAH par istabu. Ē diens bija garš ī gs, atceramies Marilē nes firmas ē dienu, tomē r nesaprata, kas tajā ietilpst : ) laikam kompā nijas noslē pums....vienī gais, ka izvē le ē dienkartē nebija liela, nu, laikam sezonas beigas. Tā tad cieņ a un cieņ a. Ceru nā kamgad apmeklē t š o viesnī cu. .
Гостиница в которой мы жили
аватар koleval
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
super viesnī ca viss ir skaisti skaisti ļ oti laba virtuve bet ir viena piebilde, ka istabā nav elektriskā s tē jkannas … Tomēr ▾ super viesnī ca viss ir skaisti skaisti ļ oti laba virtuve bet ir viena piebilde, ka istabā nav elektriskā s tē jkannas
аватар eduardik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni, viesnī cas pagalmā "Marilen" no 15.02-22.02 2009. Pā rē jais izdevā s super! Istaba 4-vietī gam junior suite. Pirms pirmā pacē lā ja apmē ram 1500m. Pie viņ a braucā m ar taksi, zirgu un ratiem, meita bija sajū smā . … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni, viesnī cas pagalmā "Marilen" no 15.02-22.02 2009. Pā rē jais izdevā s super! Istaba 4-vietī gam junior suite. Pirms pirmā pacē lā ja apmē ram 1500m. Pie viņ a braucā m ar taksi, zirgu un ratiem, meita bija sajū smā . Ļ oti patika viesnī cas numuriņ š . Brokastis un vakariņ as arī viesnī cā . Virtuve brī niš ķ ī ga. Mums ļ oti patika Bukovela un ceram, ka arī tā bū s atgriezties vairā k nekā vienu reizi. Vienī gais negatī vais ir tas, ka ceļ š ir garš .
Parādīt vairāk »


iemiesojums remen
Atpūties super!!! Paldies par visu!!!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marilen2007
‹ Viesnīca Marilen 3*

Коттедж Мерилен расположен в центре с. Поляница, возле центральной дороги. До горнолыжных подъемников туристического комплекса "Буковель" - 2 км. Трехэтажный деревянный коттедж на 18 номеров.

Viesnīcā

кафе-ресторан, сауна, бассейн, бесплатная автостоянка

Telpu apraksts

Всего 18 номеров - однокомнатных стандартов (2-, 3-, 4-местных номеров), комната 18 м кв.

Istabās

ТВ, шкаф, стол, санузел. В некоторых номерах есть выход на балкон.

Adrese Ивано-Франковская область
Яремчанский горсовет
c. Поляница (центр)
ул. Карпатская 208
Tālruņi: +38 (067) 747-25-88, +38 (095) 636-60-88
Tīmekļa vietne: Marilen
FAQ