Lieliska viesnīca!

Rakstīts: 22 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 15 — 20 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Ģ imenē bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojā s pietiekami ā tri, 5 minū tes pē c ieraš anā s jau gulē ja istabā )
Mums bija 2 istabas, viena ar balkonu ar lielisku skatu uz Karpatiem. Numuri pilnī bā atbilst aprakstam (skapji, ē rtas gultas, tī ra vannas istaba ar dvieļ iem un tualetes piederumiem, labs Wi-Fi un oriģ inā ls telpu dizains. )
Pa ceļ am bijā m izsalkuš i. Es domā ju, ka jū s saprotat, ka mē s runā jam par virtuvi un restorā nu. Š eit gatavo ļ oti garš ī gi, ā tri un ar mī lestī bu : ) Ē dienkarte ir plaš ā ka, tā pē c katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Personā ls ir uzmanī gs un gā dī gs. Viņ i jū s neignorē : ejot garā m galdiņ am, viesmī ļ i jautā s, vai jums kaut kas nav vajadzī gs.

Papildus informā cija. Zem viesnī cas ir pieejama bezmaksas privā tā autostā vvieta ar videonovē roš anu, un Bukovela atrodas 5 minū š u brauciena attā lumā . Viesnī cas iedzī votā jiem ir atlaide lielveikalā pie viesnī cas. Ir arī informā cija, ka drī zumā š eit tiks atvē rts jū su baseins.
Viesnī ca tieš ā m forš a, kurš vē las kvalitatī vu un lē tu atpū tu Karpatos, iesaku š o viesnī cu!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu