Jauna viesnīca, bet daudzi trūkumi

Rakstīts: 11 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 6 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā ir jauna, nodevā m 2019. gada decembrī . Tā izspē lē ja savu než ē lī go joku.
Svarī gs bija transfē rs uz pacē lā jiem. Mums piedā vā ja 3 daž ā dus izbraukš anas laika intervā lus uz pacē lā ju pē c pieraksta, pierakstī jā mies uz 9. Ierodoties paredzē tajā laikā ģ ē rbuš ies un ar ekipē jumu, pateica, ka 2 cilvē kus neņ emsim, atvainojiet, var pagaidī t stundu lī dz plkst. 10 un tad tu dosies. Neviens nebrī dinā ja, ka tā varē tu bū t. Nestā vi gatavs braukt stundu, braucam ar taksi. Un tā visa brī vdiena pagā ja, tur ar taksi, atpakaļ ar transfē ru. Tā tad ar jums ceļ o vismaz 4 cilvē ki, tad ar to nevajadzē tu rasties problē mā m.
Restorā ns. Ē dienkartes nav vispā r, tikai tas, ko viesmī lis sauc no atmiņ as, var pasū tī t, cenas nav. Darbinieki restorā nā (un virtuve ir atvē rta) uzvedas izaicinoš i, dzied dziesmas, kaut ko kliedz, skaļ i joko. Ē diens, starp citu, garš ī gs. Bograch - 100 UAH, sē ņ u zupa - 75 UAH.

Un programmas spilgtā kais punkts: visu dienu braukuš i, atnā cā m mā jā s cerī bā paē st un nomazgā ties. Viņ i varē ja ē st tikai sē ņ u zupu, jo gaisma bija pazudusi un viss darbojā s ar ģ eneratoru. Ok, apē dam zupu, atkal pazū d gaisma, tad parā dā s, kā rezultā tā , nedaudz ilgā k nogaidot kā parasti, paņ ē mā m visu pasū tī jumu un paē dā m. Kad nonā cā m savā istabā , konstatē jā m, ka nav ū dens. Pavisam. Nā cā s iet gulē t nemazgā tai, jo sā kumā solī ja visu salabot "pē c stundas", tad vē l pē c 2 stundā m, tad pusnaktī . No rī ta ū dens neparā dī jā s, un mums ir vilciens. Administrators Svjatoslavs iegā ja amatā un ielaida viņ u pirmā stā va istabā nomazgā ties, jo tur bija ū dens, lai gan spiediens bija mazs. Dzī vojā m 5 stā vā , kur ū dens vienmē r ir vasarī gs, bet nav karsts, liekas, ka sū knim nepietiek "spē ka", lai paceltu ū deni uz augš ē jo stā vu.
Viesnī ca ir jauna, forš s, pieredzē jis personā ls Svjatoslava veidolā ir +, bet ir nepilnī bas, kas jā novē rš .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu