Laplandiia 2*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.510
№9 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
8.9 Numurs
8.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
6.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Laplandia" atrodas Bukovelas kūrorta centrā, blakus slēpošanas pacēlājiem.Vairāk →
аватар misha77glad
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m š eit ar draugiem, katram pā rim ir arī bē rni. Paņ ē mā m mā jiņ u 10 cilvē kiem, lai gan bijā m 6 pieauguš ie un 5 bē rni. Bet no otras puses, visi bija ē rti izmitinā ti)) Katram pā rim bija sava guļ amistaba, lejā bija mā jī ga liela viesistaba ar kamī nu un virtuvi. … Tomēr ▾ Bijā m š eit ar draugiem, katram pā rim ir arī bē rni. Paņ ē mā m mā jiņ u 10 cilvē kiem, lai gan bijā m 6 pieauguš ie un 5 bē rni. Bet no otras puses, visi bija ē rti izmitinā ti)) Katram pā rim bija sava guļ amistaba, lejā bija mā jī ga liela viesistaba ar kamī nu un virtuvi. Numuri ir plaš i un ar balkoniem.
Jauki numuriņ i ar visu nepiecieš amo. Divas tualetes (ar duš ā m). ir dvieļ i, jauna santehnika, labs remonts.
Virtuve ir labi aprī kota: trauki, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, liels koka galds lielai kompā nijai tieš i piemē rots.
Bezmaksas Wi-Fi uz vietas. Vasarā karkasa baseins bē rniem ir tā vē rts, bet mē s bijā m septembrī - jau bija auksti peldē ties. Brī vi karā jas š ū puļ tī kls, lapenes ar grila iekā rtā m.
Vispā r vieta forš a, mā jī ga. Gandrī z centrā , tuvu visam. Lī dz ezeram ar vieglu soli paiet kā das 5 minū tes. Bukovela vispā r vasarā ir ļ oti skaista, vienmē r ir ko darī t))
c/у на первом этаже гостинная со столом Кухня
аватар stuse9516
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rezervē ja mā ju Lapzemē , ļ oti ē rti, ka visa mā ja tika paņ emta zem sevis. Š eit ir viss, gludeklis, mikroviļ ņ u krā sns un pat labi trauki. Izī rē jā m guļ bū vi astoņ iem cilvē kiem, pirmajā stā vā dzī vojamo istabu un virtuvi, bet otrajā stā vā trī s guļ amistabas ar labā m gultā m. … Tomēr ▾ Rezervē ja mā ju Lapzemē , ļ oti ē rti, ka visa mā ja tika paņ emta zem sevis. Š eit ir viss, gludeklis, mikroviļ ņ u krā sns un pat labi trauki. Izī rē jā m guļ bū vi astoņ iem cilvē kiem, pirmajā stā vā dzī vojamo istabu un virtuvi, bet otrajā stā vā trī s guļ amistabas ar labā m gultā m. Š eit arī jauks personā ls.
аватар sashaderek8
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar draugiem 8 cilvē ki ar bē rniem. Mū su kotedž ā bija 2 stā vi, 3 guļ amistabas, vienā guļ amistabā divas lielas divguļ amā s gultas, pā rē jā s - pa vienai. Viss vienā stilā – visur koks. Divā m guļ amistabā m bija balkoni. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem 8 cilvē ki ar bē rniem. Mū su kotedž ā bija 2 stā vi, 3 guļ amistabas, vienā guļ amistabā divas lielas divguļ amā s gultas, pā rē jā s - pa vienai. Viss vienā stilā – visur koks. Divā m guļ amistabā m bija balkoni. Mā jī ga, pilnī bā koka guļ bū ve, pirmajā stā vā liela viesistaba ar kamī nu un virtuvi, ar tehniku ​ ​ (televizori, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, trauki. . . viss ir) un forš ā m mē belē m. Divas vannas istabas pirmajā un otrajā stā vā . Mē s tur iekā rtojā mies ē rti, kopumā , kā man, š ī ir labā kā vieta Bukovelā ģ imenei vai uzņ ē mumam.
гостиная 1 этаж кухня спальня
аватар rosunavip
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teritorija maza. Ir kā trī s lielas guļ bū ves, tajā s ir istabas un kotedž as. Mums mā jiņ ā bija 3 guļ amistabas, tā s bija pilnī bā aprī kotas, bija atseviš ķ a koplietoš anas virtuve ar tehniku ​ ​ un piederumiem. … Tomēr ▾ Teritorija maza. Ir kā trī s lielas guļ bū ves, tajā s ir istabas un kotedž as.
Mums mā jiņ ā bija 3 guļ amistabas, tā s bija pilnī bā aprī kotas, bija atseviš ķ a koplietoš anas virtuve ar tehniku ​ ​ un piederumiem. Pusdienas un brokastis gatavojā m paš i, bet blakus ir restorā ns ar pā rtikas precē m. Viss ir tuvu, jo centrs.
Vakarā bez maksas var atpū sties lapenē , cept bā rbekjū , uzcept š aš liku un ļ oti forš u š ū puļ tī klu. Š ū poles, neliels baseins. Apkā rt kalnam)) skaistums.
спальня гостиная спальня
аватар _372920
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir mā jiņ as daž ā dam viesu skaitam, piemē ram, pagā juš ajā gadā bijā m septiņ i 8-vietī gā - ļ oti ē rti un mā jī gi, bet š ogad kompā nija liela un paņ ē ma desmitvietī gu. Atseviš ķ a ieeja, visas mē beles izgatavotas vienā stilā - ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Ir mā jiņ as daž ā dam viesu skaitam, piemē ram, pagā juš ajā gadā bijā m septiņ i 8-vietī gā - ļ oti ē rti un mā jī gi, bet š ogad kompā nija liela un paņ ē ma desmitvietī gu. Atseviš ķ a ieeja, visas mē beles izgatavotas vienā stilā - ļ oti jauki. Viss skaidrs. Jauna santehnika un mē beles. No istabā m ir balkoni.
Ir pieejams Wi-Fi, neliels baseins un sauļ oš anā s krē sli, š ū puļ tī kls, lapenes ar grila iekā rtā m – grilē t var arī ā rā . Teritorija slē gta - bē rni nekur nebrauks.
Netā lu ir Bukovela, biež i gā jā m uz ezeru. Lieliski atpū tā s.
аватар ezukov561
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar draugiem š eit ī rē jā m mā ju. Pati guļ bū ve ir liela un mū s izmitinā ja trī s ģ imenes 8-vietī gā . Guļ bū ves mā jā ir visas ē rtī bas un pat trauki. Mā jā m ir divi stā vi, guļ amistabas atrodas otrajā stā vā , katra ir aprī kota. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem š eit ī rē jā m mā ju. Pati guļ bū ve ir liela un mū s izmitinā ja trī s ģ imenes 8-vietī gā . Guļ bū ves mā jā ir visas ē rtī bas un pat trauki. Mā jā m ir divi stā vi, guļ amistabas atrodas otrajā stā vā , katra ir aprī kota. Mums bija arī balkoni divā s guļ amistabā s.
Ir divas vannas istabas, viena pirmajā stā vā , otra otrajā . Jauna santehnika. duš as kabī nes.
Teritorija nav liela, bet bē rniem ir kur izskrieties. Netā lu no paš as mā jas ir karkasa baseins un sauļ oš anā s krē sli. Pati mierī gi sauļ ojos un pieskatī ju bē rnus. Un vī ri pie lapenes grilē ja š aš liku. Ir š ū puļ tī kls, un arī bē rniem tas patī k.
Blakus atrodas lielveikals, kur var iegā dā ties pā rtikas preces.
Daž as minū tes lī dz slavenajam gleznainajam Bukovelas ezeram, skats no logiem vienkā rš i bombardē .
Kopumā mums patika pā rē jais)))
аватар AndrZol
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas 6 cilvē ku kompā nijā , mā jiņ as ļ oti forš as, ar visiem virtuves piederumiem, nezin kā pē c saka, ka auksts, atvē rā m logus un pagriezā m baterijas, lai mazliet vē sā ks, varbū t veica siltinā š anas darbus . … Tomēr ▾ Atpū tas 6 cilvē ku kompā nijā , mā jiņ as ļ oti forš as, ar visiem virtuves piederumiem, nezin kā pē c saka, ka auksts, atvē rā m logus un pagriezā m baterijas, lai mazliet vē sā ks, varbū t veica siltinā š anas darbus .
Mē beles un pati kotedž a ir lieliskā stā voklī , ir ļ oti labs internets, lapenes un bā rbekjū , apgaismota bez problē mā m. Autostā vvieta automaš ī nai. Un, protams, galvenais, viesnī ca atrodas tieš i zem kalna. Nekur nav jā iet, iesā cē jiem slidkalniņ š vispā r aiz ž oga, no mā jiņ as balkona paveras lielisks skats, daudz sē dē jā m : ))

Vienī gais mī nuss ir cena, tač u vienmē r ir jā maksā par servisu un komfortu.
аватар HopOleg
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Lapzemē , cerams, ka ne pē dē jo. (Deluxe) Plusi: + atraš anā s vieta pie 1. pacē lā ja - vienkā rš i neredzē ju kotedž as, kas atrodas tuvā k; + slē gta, diezgan mā jī ga teritorija; + iespē jams novietot auto tieš i pie mā jas; + 2 sanmezgli, visu laiku karsts ū dens, labs spiediens, ū dens bez smarž as; + lielisks kamī ns, vienkā rš s un mā jī gs; + liels galds lielā telpā lielai kompā nijai; + trauki ir normā li pietiekamā daudzumā ; + malka š aš likam un kamī nam pā rpilnī bā , neviens rē ķ inu neiekasē ja; + siltā grī da (sausie slē pju zā baki), slē pju telpa; + ikdienas uzkopš ana. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Lapzemē , cerams, ka ne pē dē jo. (Deluxe)
Plusi:
+ atraš anā s vieta pie 1. pacē lā ja - vienkā rš i neredzē ju kotedž as, kas atrodas tuvā k;
+ slē gta, diezgan mā jī ga teritorija;
+ iespē jams novietot auto tieš i pie mā jas;
+ 2 sanmezgli, visu laiku karsts ū dens, labs spiediens, ū dens bez smarž as;
+ lielisks kamī ns, vienkā rš s un mā jī gs;
+ liels galds lielā telpā lielai kompā nijai;
+ trauki ir normā li pietiekamā daudzumā ;
+ malka š aš likam un kamī nam pā rpilnī bā , neviens rē ķ inu neiekasē ja;
+ siltā grī da (sausie slē pju zā baki), slē pju telpa;
+ ikdienas uzkopš ana.
Vē lmes:
- ļ oti karsts! ! ! Akumulatoru varē ja izslē gt tikai vienā telpā , citā s nedarbojā s regulatori. Nakts laikā man vairā kas reizes nā cā s vē dinā t istabu;
- pusotras segas, ne pā rā k ē rtas diviem;
- superdzirde (caur sienu dzī voja ar pastā vī gi kliedzoš iem maziem bē rniem);
- karotes un dakš iņ as ir "mī kstas" - nesaprotami ietaupī jumi;
- elektriskā plī ts maza 2-degli, neē rta.
Vasjas rupjī bas ir nepā rprotami pā rspī lē tas - normā ls, laipns huculs : -)
аватар namirlyx
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca Bukovelas centrā Atseviš ķ a kotedž a 8 pieauguš ajiem un 2 bē rniem Kamī ns - tā s ir priekš rocī bas, kas kalpoja, izvē loties viesnī cu Mū su ģ imene nav izvē lī ga sī kumiem Mē s nemeklē jam traipus uz dvieļ iem un zirnekļ u tī klus uz lustrā m Bet ir silti viesistaba pie -16 aiz loga - obligā ti Ī paš i tad, ja mā ja ir izī rē ta ģ imenei ar maziem bē rniem (vienam no kuriem 1 gads) Ceļ ojumam gatavojā mies ļ oti rū pī gi Atvedā m visu nepiecieš amo Bet ja saimnieki brī dinā ja ka mā ja ir auksta jo Vasja taupa gaismu (baterijas ir nedaudz siltas un 5 istabā m - viens mazs sildī tā js) Un malka 50 UAH par 6 baļ ķ iem Un segas divvietī gai gultai - pusotra !!!!? ? ? ? ? Mē s droš i vien sū tī tu segas, sildī tā jus un malkas automaš ī nu Jā , uz BUKOVEL pa jaunu pastu Cienī jamie tū risti. … Tomēr ▾ Viesnī ca Bukovelas centrā Atseviš ķ a kotedž a 8 pieauguš ajiem un 2 bē rniem Kamī ns - tā s ir priekš rocī bas, kas kalpoja, izvē loties viesnī cu Mū su ģ imene nav izvē lī ga sī kumiem Mē s nemeklē jam traipus uz dvieļ iem un zirnekļ u tī klus uz lustrā m Bet ir silti viesistaba pie -16 aiz loga - obligā ti Ī paš i tad, ja mā ja ir izī rē ta ģ imenei ar maziem bē rniem (vienam no kuriem 1 gads) Ceļ ojumam gatavojā mies ļ oti rū pī gi Atvedā m visu nepiecieš amo Bet ja saimnieki brī dinā ja ka mā ja ir auksta jo Vasja taupa gaismu (baterijas ir nedaudz siltas un 5 istabā m - viens mazs sildī tā js) Un malka 50 UAH par 6 baļ ķ iem Un segas divvietī gai gultai - pusotra !!!!? ? ? ? ? Mē s droš i vien sū tī tu segas, sildī tā jus un malkas automaš ī nu Jā , uz BUKOVEL pa jaunu pastu
Cienī jamie tū risti. kurš izvē lē sies š o viesnī cu - kamī nu neiekurt - tas ir dekorā cijai Sakarā ar to, ka mums bija jā silda mā ja ar kamī nu - aizejot mū s sauca "DONETSK" vai "LUGAN" un viena mā te gadu vecam bē rnam draudē ja "DOT sejā "
Tici man, mē s esam normā li cilvē ki - mī lam Karpatus un cilvē kus, kas nav VASI (tas ir Lapzemes apsaimniekotā js vai saimnieks), bet tā du rupjī bu un nezinā š anu redzam pirmo reizi
Vasja - jū s apkalpojat savus viesus un ir nepieņ emami bū š ana par dvē seli. Jū su laime, ka neiebraucā t DOŅ ETSKĀ - kuru - acī mredzot - necieni. Ko mē s jums no sirds novē lam
аватар mrtwister-garma
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s esam š eit ieraduš ies vairā k nekā gadu. Ja ceļ ojat ar bē rniem, kas vecā ki par 3 gadiem – pareizā izvē le. Virtuve ir komplektē ta ar visu nepiecieš amo. Bā rbekjū ar malku var izmantot vismaz katru dienu bez maksas. Ja ir nedaudz vē sā ks, var iekurt kamī nu - malka arī bez maksas. … Tomēr ▾ Mē s esam š eit ieraduš ies vairā k nekā gadu. Ja ceļ ojat ar bē rniem, kas vecā ki par 3 gadiem – pareizā izvē le. Virtuve ir komplektē ta ar visu nepiecieš amo. Bā rbekjū ar malku var izmantot vismaz katru dienu bez maksas. Ja ir nedaudz vē sā ks, var iekurt kamī nu - malka arī bez maksas. Varbū t viņ i nav ideā li (bet var bū t arī sliktā k), bet mē s nekad nebijā m rupji un centā mies palī dzē t, lai gan tieš ā m esam no Doņ eckas. Mē s kā pastā vī gie klienti, saimniece Natā lija (dzī vo citā pilsē tā ) veicam labas atlaides. . Pagalms ir iež ogots , kas ir labi gan bē rniem, gan maš ī nā m. Vispā r ideā ls mā joklis, pat par lielu naudu reti redzi. , bet te kvalitā te un cena salī dzinā ma. Lifts blakus, veikali blakus Jā , un š eit ir omulī gi.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums laplandiya1
‹ Viesnīca Laplandiia 2*

Гостиница «Лапландия» находится в центре курорта Буковель, рядом с подъемниками.

Atrašanās vieta В 50м от подьемника R1 и 20м от учебного подьемника и лыжной школы.
Viesnīcā

Мангалы, беседки, парковка.

  • autostāvvieta  FREE 
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Telpu apraksts

Проживание в деревянных двухэтажных коттеджах - одном типа Villa (10 чел.) и двух Deluxe (8 чел.). Коттеджи вне зависимости от количества проживающих в них покомнатно не сдаются, только целостно и за полную стоимость.

Istabās

Коттедж повышенной комфортабельности Deluxe (S = 171 кв.м.):

Две спальни с двуспальными кроватями,

Спальня с двумя двуспальными кроватями,

Гостиная с камином и мягким уголком;

Кухня-столовая со столом на 12 персон и возможностью самостоятельного приготовления пищи,

Кладовка для лыжного инвентаря,

2 санузла (в каждом - душ, туалет и рукомойник,фен),

2 телевизора (спутниковое телевидение), холодильник, электроплита, электрочайник, сейф,

Микроволновая печь;

Кухонная и столовая посуда;

Гостиная с камином и мягким раскладным двуспальным диваном (доп. место).

Коттедж повышенной комфортабельности Villa (S = 216 кв.м.):

Три спальни с двуспальными кроватями,

Спальня с двумя двуспальными кроватями,

Гостиная с камином и мягким уголком;

Кухня-столовая со столом на 12 персон и возможностью самостоятельного приготовления пищи,

Кладовка для лыжного инвентаря,

2 санузла (в каждом - душ, туалет и рукомойник,фен),

3 телевизора (спутниковое телевидение), холодильник, электроплита, электрочайник, сейф,

Микроволновая печь;

Кухонная и столовая посуда;

Гостиная с камином и мягким раскладным двуспальным диваном (доп. место);

Максимальное количество дополнительных мест в коттедже – 2 человек.

Adrese Ивано-Франковская обл., Яремчанский горсовет, село Поляница, ул.Карпатская, 65
Tālruņi: +38 (095) 005 84 45
Tīmekļa vietne: Laplandiia
FAQ